Beste VPN voor: Mac

Ook op je Macbook draait onze VPN dienst zoals je mag verwachten.

Veel gehoorde vraag: ja, maar werkt een VPN van VPN Nederland ook voor Mac? Het korte antwoord is: ja, natuurlijk! Hoewel de meeste Nederlanders een Windows computer in huis hebben, laten we de Apple gemeenschap natuurlijk niet in de kou staan. Ook op je Macbook draait onze VPN dienst zoals je mag verwachten: je bent 100% veilig en anoniem online, en je internetverkeer loopt geen enkele vertraging op.

Ideaal voor gezinnen

Het lange antwoord is: ja, VPN Nederland werkt voor Mac, in de breedste zin. Niet alleen kun je vanuit je desktop veilig online, ook is er maar 1 abonnement nodig om op al je (gekoppelde) Apple apparaten aan de slag te gaan. VPN Nederland heeft een aparte app voor mobiele apparaten als de iPad en iPhone, die moeten even gedownload worden, maar verder maak je gewoon gebruik van je inloggegevens die je op je Macbook ook gebruikt - waarbij we niet op een Apple-apparaat meer of minder kijken! Je kunt dus rustig je Netflix film op je iPad kijken, terwijl je partner op de desktop computer veilig internet bankiert, en je kinderen op hun iPhone spelletjes doen zonder lastig gevallen te worden met gepersonaliseerde reclame. En dat alles voor de kosten van 1 abonnement. Ideaal voor gezinnen!

Het korte antwoord is: ja, natuurlijk!

Encryptie

Verder is de situatie bij Mac gebruikers hetzelfde als bij Windows. Na download van de VPN Nederland app, voer je de activatiecode in en kun je veilig via VPN online. Je internetsignaal wordt voortaan keurig versleuteld via encryptie, waarna niemand meer kan zien wie er achter het toetsenbord of mobiele scherm zit.

En wat nu als sommige van je apparaten Windows of Android apparaten zijn, maar je ‘hoofd’ computer een Apple? Ook dan zijn die apparaten zonder problemen te koppelen aan je accountgegevens. Wel moet je op een Windows apparaat een Windows app downloaden, en op Android eentje voor Android apparaten, maar verder zijn er geen obstakels om snel en veilig online te gaan.