Streamen is leuker met een VPN

Supersnel wereldwijd streamen

Films en series van over de hele wereld

De echte Nederlandse VPN

Pak nu onze aanbieding

Anoniem downloaden

Altijd zorgeloos en supersnel downloaden met VPN Nederland.

Lees meer

De Beste Netflix VPN

Kijk, wereldwijd, zonder problemen Netflix met behulp van geoblocking.

Lees meer

De Amerikaanse Netflix

Kijk het gehele Amerikaanse Netflix aanbod met één druk op de knop.

Lees meer

Waarom streamen met VPN Nederland?

Bekijk het volledige wereldwijde aanbod van streamingdiensten, zoals o.a. Netflix, Hulu en Popcorntime, gemakkelijk, veilig en snel met VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

De beste Nederlandse VPN

Ontdek alle films en series van de Amerikaanse Netflix. Eenvoudig, snel en veilig online met VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Profiteer nu van extra voordeel!

De voordelen van streamen via VPN Nederland

Wat zijn die voordelen dan precies? Je kunt meer halen uit jouw abonnement op je favoriete streamingdienst samen met een VPN. We hebben ze even voor je op een rij gezet:

Toegang tot het buitenlandse aanbod van Netflix

Onze slimme DNS zorgt dat je toegang krijgt tot het Netflix aanbod van over de hele wereld. Met een enkele druk op de knop verschijn het aanbod van het land dat je wilt zien. Simpel en snel.

Op vakantie kijken naar de streamingdiensten die je thuis gebruikt

Overal ter wereld genieten van de streamingdiensten die je thuis ook gebruikt. Geen onhandige geografische blokkades meer en altijd snelle verbindingen.

Volg altijd en overal je favoriete sporten

Hou je van Formule 1, American Football of kijk je graag NBA? Dan zou je die sporten waarschijnlijk het liefste volgen via hun eigen diensten. Maar die zijn hier niet altijd beschikbaar. Tenzij je een VPN gebruikt. Met VPN Nederland kun je de sporten volgen die jij het liefste ziet.

Zonder zorgen streamen via Kodi en Popcorntime

Het zou toch een vervelende verrassing zijn als jouw avondje streamen wordt afgesloten met een lelijke verrassing. Veilig gebruik maken van Kodi en Popcorntime is wel zo prettig en een VPN helpt je hier mee.

Niemand ziet wat je streamt, ook je provider niet

Het is nooit een fijn idee als er iemand over je schouder mee staat te kijken. Ook niet als het je eigen provider is. Met een VPN kun je zorgeloos streamen en kan zelfs jouw provider niet zien wat je bekijkt.

Haal het meeste uit je streaming abonnement met VPN Nederland

Mensen die op zoek gaan naar een VPN, doen dat met een specifieke reden. Ze willen graag Torrents downloaden, of veiliger zijn online. Misschien wel de meest populaire reden om een VPN te nemen is om te streamen. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar zelfs met een Netflix abonnement in combinatie met een VPN heb je al toegang tot fors meer films en series dan zonder VPN.

Met een VPN kun je door de mazen in hun net glippen om toch te zien wat hier niet beschikbaar is.

Waarom streamen met een VPN?

Streamingdiensten als Netflix en Amazon Prime hebben in elke regio een ander aanbod. Wanneer je Netflix opstart in de Verenigde Staten, krijg je heel andere dingen te zien dan in Nederland. Nieuwere seizoenen van je favoriete serie, maar ook een heel ander aanbod aan films. Normaal kun je hier alleen bij als je je daadwerkelijk in de VS bevindt. Streamingdiensten werken er hard aan om deze virtuele grenzen in stand te houden. Met een VPN kun je door de mazen in hun net glippen om toch te zien wat hier niet beschikbaar is.

Misschien heb je gemerkt dat op jouw vakantieadres diensten als Videoland en Uitzending Gemist niet beschikbaar zijn. Ook RTL XL en Fox Sports zijn buiten Europa niet te benaderen. Geen probleem als je vakantie viert in Spanje, maar onhandig voor de wereldreiziger. Dit heeft te maken met wat we regioblokkades noemen. Deze zorgen er voor dat specifieke diensten alleen in een bepaalde regio beschikbaar zijn. Behoorlijk storend. Een VPN zorgt er voor dat je overal ter wereld toegang houdt tot het streamen vanaf deze diensten.

Hier in Nederland zijn er best wat sporten die amper worden uitgezonden. Volg je het liefste American Football via ESPN? Of wil je de Formule 1 kijken op het Britse Sky TV voor beter commentaar? Zonder VPN kom je niet ver. Als laatste is er nog het fijne idee dat niemand kan zien wat je precies streamt. Het hotel waar je verblijft niet, je baas niet, je provider niet; alle gegevens lopen via de versleutelde verbinding van je VPN. Wel zo fijn als je graag gebruik maakt van Kodi of Popcorntime.

Makkelijk overal streamen met VPN Nederland

Onhandig is wel dat streamingdiensten VPN niet op prijs stellen. Ze werken er hard aan om VPN’s uit hun systemen te weren. Met wisselend succes. Het lastige is wel, dat je hierdoor niet goed weet welke VPN providers toegang bieden. Soms werkt streamen bijvoorbeeld alleen op specifieke servers, of werkt een dienst zelfs helemaal niet. Daarom hebben wij gezocht naar een oplossing die ons toegang biedt tot zo veel mogelijk streamingdiensten, en beschikbaar is op al onze VPN servers.

Smart DNS noemen we dit, en het is een heel handig hulpmiddel om overal ter wereld toegang te krijgen tot de content die je zoekt. Met Smart DNS kun je vanaf onze supersnelle Nederlandse servers zonder probleem inloggen bij Netflix in de VS, of Amazon Prime, of zelfs HBO Max. Uiteraard heb je wel een login nodig voor deze diensten. Maar met jouw Nederlandse Netflix account, kun je zonder problemen bij de Amerikaanse content. Het is zo simpel als kiezen voor Amerika als locatie in de VPN Nederland app. Vanaf dat moment krijg je zodra je Netflix opstart het Amerikaanse aanbod te zien.

499
/maand
Nu slechts € 59.88 voor 12 maanden

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze populaire top-deal krijg je 12 maanden VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct deze top-deal
499
/maand
Nu slechts € 59.88 voor 12 maanden