Veilig thuiswerken met VPN Nederland

In ieder geval even geen zorgen om de veiligheid van jouw (zakelijke) data.

Ontvang een gratis account, dat vanzelf afloopt. Geen automatische verlenging of andere trucs. Gewoon een bedrijf met mensen (die ook thuis zitten te werken), die lotgenoten een handje willen helpen in de huidige omstandigheden.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.

Gratis VPN-verbinding

VPN Nederland biedt tijdelijk een gratis VPN-verbinding aan voor iedereen die onverwacht thuis moet werken.

We begrijpen dat thuiswerken al meer dan genoeg uitdagingen met zich mee brengt. Zeker in deze tijden. Graag nemen we één van de obstakels voor je weg, namelijk de zorgen om de veiligheid van jouw data en die van je werkgever.

Want waar het netwerk van je werkgever (als het goed is) goed beveiligd is, weet je dat niet zeker van jouw eigen thuisnetwerk. Een VPN zorgt er voor dat je altijd veilig en anoniem online bent, waardoor je er zeker van kunt zijn dat alle data die je thuis verwerkt, optimaal beschermd is.

Waarom VPN Nederland?

VPN Nederland versleutelt en beveiligt al jouw online data en maakt je volledig anoniem. Je installeert de app en met één druk op de knop ben je 100% veilig online.

VPN Nederland App op apparaat

Volledig anoniem online

Wij houden je volledig anoniem online. Voor ons-zelf en anderen. Wat jij online doet, moet je zelf weten, en wij houden dus nergens nooit niet niks bij van wat je op het internet allemaal uitspookt.

Lees meer

Superveilig intenet

Zonder in technische details te treden: we gebruiken de nieuwste en meest betrouwbare encryptie protocollen, en houden scherp de ontwikkelingen rond online encryptie in de gaten.

Lees meer

Nederlandse servers

VPN Nederland kan zich meten met de besten als het gaat om internet snelheden. Ons serverpark staat voornamelijk in Nederland en dit betekent razendsnelle verbindingen.

Lees meer

Alle content bekijken

Wil je nou eindelijk die Netflix serie eens zien die alleen op het Amerikaanse kanaal wordt aangeboden, of die BBC documentaire die alleen in Engeland te zien is? Dat kan met VPN Nederland.

Lees meer