VPN Nederland is 100% Nederlands

Veilig online met Nederlandse servers

Supersnel, veilig en stabiel Streamen

Echt Nederlands team en klantenservice

Pak snel onze aanbieding
VPN Nederland Gratis VPN
  • Tele2 Logo
  • HCC Logo
  • Androidworld logo
  • VPN Verbinding logo

Huiskleur en Logo

We hebben verschillende logo's ontworpen, in verschillende stijlen. Het huidige logo stak er met kop en schouders bovenuit. Los van de kleur en de krachtige uitstraling, heeft het design inspiratie opgedaan bij één van Nederlands meest iconische beelden; de molen. Kijk maar hieronder, je ziet het logo voor altijd als een draaiende molen.

image

Nederlands team

Toegegeven, we huisvesten ook meerdere andere nationaliteiten, maar de kern van het team van VPN Nederland is Nederlands. Uiteraard is dat geen garantie voor kwaliteit, maar we hopen wel dat we onze Nederlandse klanten nét iets beter begrijpen.

image

Nederlandse support

Niets is zo vervelend als een klantenservice bellen of mailen, en door een taalbarrière de antwoorden niet kunnen begrijpen. Daarom bij VPN Nederlands gewoon vloeiend gesproken en geschreven Nederlands bij onze support.

image
image

Nederlandse servers

Servers in Nederland zijn sneller, veiliger en stabieler van servers in de meeste andere landen. daarnaast is een server in de buurt per definitie sneller dan een server in bijvoorbeeld Amerika, puur vanwege de afstand die je signaal af moet leggen. Bij VPN Nederland heb je dan ook altijd een server om de hoek.

image

Smart DNS

Onze server zijn al supersnel, veilig en stabiel vanwege hun locatie in Nederland, maar het mooiste moet nog komen. Door onze Smart DNS-technologie, hebben onze servers exact dezelfde functionaliteiten als servers in het buitenland. Dus een Amerikaans IP-adres met een server uit Naaldwijk? Geen probleem.

image

Je hoeft niet zomaar te geloven wat wij zeggen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaringen met VPN Nederland.

8.6
★★★★★
★★★★★
178 beoordelingen in 12 maanden.
92% beveelt ons aan bij vrienden.
september 25
Werkt simpell en goed
Het gebruik is makkelijk Duidelijke site. Goede uitlag via de site Heeft mij een veilig gevoel.
september 24
Even wennen
Toch wel enige negatieve ervaringen T.w. sommige apps werken dan niet! Bij tijdelijke uitschakeling wel