Haal NZBServer terug!

Nederlandse internetproviders zijn begonnen met het blokkeren van de toegang tot NZBServer. Met VPN Nederland kun je weer toegang krijgen tot NZBServer, beperkingen omzeilen en je online activiteiten volledig anoniem houden. Helemaal gratis!

1. Maak een VPN Nederland account aan en installeer de app

2. Start VPN Nederland en maak verbinding met een willekeurige server

3. Je hebt nu toegang tot NZBServer, zonder beperkingen

Pak je online vrijheid terug!
NZBServer deblokkeren met VPN Nederland

Wat is er met NZBServer gebeurd?

Eind 2022 begonnen Nederlandse Internet Service Providers de toegang tot NZBServer te blokkeren. Door deze blokkade zijn de NZBServer en een deel van zijn features niet meer beschikbaar in Nederland, en wordt de activiteit op de websites zwaar gecontroleerd.

VPN Nederland heeft de krachten gebundeld met de NZBServer-community om je veilig, privé en onbeperkt internet te kunnen bieden. Met behulp van VPN Nederland kun je de NZBServer-blokkade omzeilen, het platform zonder beperkingen openen en gebruiken, en al je online activiteiten volledig anoniem maken.

Om je te helpen je NZBServer-toegang te behouden, hebben we VPN Nederland volledig gratis gemaakt! Dus het enige dat tussen jou en NZBServer staat, is een klik op een knop.

Meer over gratis VPN Nederland?

Ontdek waarom dit de enige gratis VPN is die je moet vertrouwen!

Hoe helpt VPN Nederland de NZBServer-blokkade te bestrijden?

VPN Nederland is de ultieme tool om online restricties te omzeilen.

Met behulp van zijn diverse en sterke servers over de hele wereld, privé-DNS, toonaangevende verbindingsprotocollen en andere geavanceerde beveiligings- en privacyfuncties, fungeert VPN Nederland als tussenpersoon tussen jou en het internet. VPN Nederland verwijdert effectief alle blokkades die je internetprovider kan afdwingen. En de NZBServer-blokkade is daar een van.

We houden internetcensuur, beperkingen en nieuwe blokkeringstechnologie nauwlettend in de gaten, om ervoor te zorgen dat we ze kunnen bestrijden zodra ze verschijnen. En we zullen onvermoeibaar blijven werken om ervoor te zorgen dat NZBServer actief blijft zolang je hem nodig hebt!

Waarom is VPN Nederland de enige VPN die werkt?

Veel VPN’s beweren online beperkingen te omzeilen. Maar er zijn er maar weinig die het kunnen.

Lokale internetbeperkingen zijn lastig en kunnen enkele verschillende blokkeertechnieken gebruiken, waardoor het moeilijker wordt om de blokkade te omzeilen. Hoewel elke echte VPN de blokkering zou moeten kunnen omzeilen, zijn de meeste providers niet in staat om elke online beperking te controleren en voortdurend tijdelijke oplossingen te ontwikkelen. Dit is de reden waarom de meeste VPN-providers niet effectief zijn tegen de NZBServer-blokkade.

VPN Nederland is de enige VPN die zich volledig toelegt op het monitoren en omzeilen van online restricties in Nederland. We kunnen niet garanderen dat een VPN voor je werkt. Maar we kunnen wel garanderen dat VPN Nederland dat doet.

Waarom is het gevaarlijk om NZBServer te gebruiken zonder VPN?

Het gebruik van Usenet-providers, indexeringssites en NZB-communities wordt met de dag niet alleen moeilijker, maar ook veel gevaarlijker.

Je internetprovider, Stichting BREIN, en rechthebbenden houden je online activiteiten, de pagina’s die je bezoekt en de diensten die je online gebruikt nauwlettend in de gaten. Hierdoor komen online beperkingen, hoge boetes en agressieve schendingen van je online privacy steeds vaker voor.

VPN Nederland is bedoeld om persoonlijke online privacy, bescherming en internetvrijheid terug te brengen. Door je verbinding te versleutelen, je activiteiten te verbergen en direct toegang te bieden tot alles wat je online wilt doen en zien, zorgen we ervoor dat je online vrijheid nooit meer bespioneerd, bestraft of beperkt zal worden.

  Wil je meer? Pak onze NZBServer-deal!

  We hebben VPN Nederland gratis gemaakt voor alle NZBServer gebruikers.

  Is de gratis VPN Nederland app niet genoeg voor je? Pak dan onze exclusieve NZBServer-deal en geniet van de onbeperkte VPN Nederland-service.

  Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
  3
  99
  /maand