Veilig internetten met VPN Nederland

Veilig internetbankieren en op openbare wifi

Anoniem online met één druk op de knop

24/7 een Nederlandse klantenservice

Tijdelijk meer dan 60% korting!

Veilig internetten met VPN Nederland

Veilig internetten met VPN Nederland door:

Online veiligheid voor elk apparaat

VPN Apps

Download VPN Nederland apps voor Android, iOS, Mac en Windows.

Onbeperkt streamen met VPN Nederland

Streaming met een VPN

Geniet van onbeperkt streamen van films, series en sport

Beste Nederlandse VPN

Beste Nederlandse VPN

Veilig, anoniem, supersnel en 24/7 volledig Nederlandse support.

Veilig internetten met VPN Nederland?

Met VPN Nederland kun je veilig internetten en de internetverbinding blijft net zo snel als dat je altijd al gewend bent. VPN Nederland biedt veilige en betrouwbare dienstverlening en dat 24/7, in het Nederlands.

Profiteer van extra voordeel!

Beveilig jezelf met de beste VPN!

Ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en altijd veilig online met VPN Nederland.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Waarom is veilig internetten zo belangrijk?

We hebben er allemaal weleens gebruik van gemaakt: een openbaar wifi netwerk. En dat terwijl hackers op zo’n netwerk veel eenvoudiger bij je gegevens kunnen. Hieronder vallen persoonsgegevens van je bezoek aan facebook, creditcardgegevens van je laatste aankoop en bankgegevens die te grabbel liggen door het checken van je saldo. Toch is het verleidelijk om onderweg naar werk, in een koffiebar, of op een internationale luchthaven nog even in te loggen op de openbare wifi. Gelukkig kan dit ook veilig, door gebruik te maken van VPN Nederland.

Op de rest van deze pagina leggen we alles in detail uit, maar in de bullets hieronder vind je alvast de belangrijkste informatie:

 

 • We leggen je uit waarom openbare wifi is gevaarlijk is;
 • Hoe een VPN al jouw online gegevens beschermt wanneer je op (openbare) wifi zit;
 • Waarom het ook via andere verbindingen aan te raden is om een VPN te gebruiken voor jouw internetverkeer.

Hoe kan ik veilig op internet met een VPN?

Door gebruik te maken van een VPN, ofwel een Virtual Private Network, sta je niet meer in directe verbinding met de website of app die je bezoekt. Een VPN zorgt voor een tussenstap waar hackers en andere ongenode gasten worden tegengehouden. Je IP-adres wordt verborgen en je persoonlijke gegevens worden bij je uitgaande en inkomende internetverkeer extra beschermd. De verbinding wordt gecodeerd en digitale transacties worden onvolgbaar. Niet alleen liggen je bankgegevens niet meer te grabbel, ook kunnen bedrijven niet zomaar je persoonsgegevens verzamelen. Je zult niet de eerste zijn waarvan een tablet of laptop wordt gehackt, mappen worden versleuteld en waarvan vervolgens geld wordt gevraagd voor het wachtwoord. En dat terwijl je tegen een laag bedrag je gegevens kunt beschermen met een VPN verbinding.

Hoe werkt een VPN service?

Een VPN maskeert jouw eigen gegevens door je te verbinden met een VPN server. Je krijgt een ander IP-adres toegewezen waardoor je niet te volgen bent en veilig kunt internetten. Tijdens de verbinding met een VPN gaat het als volgt te werk:

 • Je gaat online met een IP-adres dat niet van jou is, Hierdoor ben je voor derden niet te volgen of kunnen ze geen informatie verzamelen.
 • Je persoonlijke gegevens worden beschermd tijdens uitgaand en inkomend internetverkeer.
 • Alle data wordt versleuteld.

Met de VPN apps van VPN Nederland merk je overigens niets van deze stappen. Zo kun je veilig internetten zonder op snelheid in te hoeven leveren.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

De voordelen én de gevaren van internetten via VPN

Er zitten tal van voordelen aan veilig internetten met een VPN service:

 • Je internetverkeer wordt versleuteld en je IP-adres wordt afgeschermd;
 • Openbare wifi netwerken kunnen veilig gebruikt worden;
 • Bankgegevens, creditcardgegevens en persoonsgegevens worden beschermd;
 • Internetcensuur van andere landen kan worden omzeild: In Nederland kun je dan misschien veilig internetten op alle belangrijke websites, in landen als China is dit niet zo vanzelfsprekend. Hier worden websites als Google, Twitter en Youtube gecensureerd. Met een VPN kun je deze censuur omzeilen, doordat je verbinding maakt via een buitenlandse server;
 • Je kunt anoniem downloaden;
 • Je hebt toegang tot locatie-specifieke websites en services. Websites en streamingdiensten zijn vaak locatie gerelateerd. Zo heeft de Amerikaanse Netflix een veel ruimer aanbod dan Nederland en kijk je in andere landen ongelimiteerd naar de F1, American Football en ijshockey. Met een VPN service krijg je een IP-adres van een land naar jouw keuze en kun je zogeheten geo-blocking omzeilen;
 • Je maakt veilig verbinding met een netwerk op afstand. Bijvoorbeeld bij verbinding met het netwerk van het bedrijf waar je werkt. Dit wordt vaak gebruikt zodat werknemers op afstand bij cruciale data kunnen;
 • Met een Kill Switch wordt je extra beschermd. Valt je VPN uit tijdens het surfen, dan stopt ook de internetverbinding, zodat je anonimiteit en veiligheid intact blijft.

Het gevaar van een VPN-service is dat je je onschendbaar kunt wanen. Zo zijn er online bedreigingen waar een VPN je helaas niet tegen kan beschermen. Deze ontstaan voornamelijk door persoonlijke fouten. Zo ben je niet beschermd tegen hackers die toegang tot je accounts kunnen krijgen omdat de ingestelde wachtwoorden zwak zijn. Vergeet je verbinding te maken met de VPN-servers, dan ga je eveneens onbeschermd het internet op.

Waarom kiezen voor veilig internetten via een Nederlandse VPN?

Door gebruik te maken van een Nederlandse VPN-dienst heb je geen last van een taalbarrière. Zo kun je op de website in helder Nederlands lezen wat een pakket inhoudt en is er een Nederlandstalige klantenservice waar je met je vragen terechtkunt. Ook zijn de betaalmethoden waarmee je voor je pakket betaalt de meest gangbare betaalmethodes in Nederland, zoals iDeal. VPN Nederland heeft ook erg goede servers door heel Nederland, wat zorgt voor een snellere internetverbinding dan bij de meeste buitenlandse aanbieders.

Nederland heeft een relatief strenge privacywet. Het is dan ook extra veilig om gebruik te maken van een VPN server in Nederland, waardoor je zeker weet dat je privacy gewaarborgd wordt. Bij VPN Nederland ben je verzekerd van Nederlandse kwaliteit, 24 uur per dag Nederlandstalige support en de beste Nederlandse VPN. Bekijk direct hier onze VPN abonnementen of neem via [email protected] contact op voor meer informatie.

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand