Online Privacy met VPN Nederland

Veilig internetbankieren en op openbare wifi

In één klik online met onze VPN apps

De echte Nederlandse VPN verbinding

Tijdelijk meer dan 60% korting!

Online Privacy met VPN Nederland

Met VPN Nederland krijg je:

Anonieme downloads met VPN Nederland

Anonieme downloads

Bekijk wereldwijd alle films en series en download volledig anoniem.

VPN Nederland apps voor elk apparaat

De beste apps

Download de VPN Nederland apps voor Android, iOS, Mac en Windows

Nederlandse ondersteuning van VPN Nederland

Echte Nederlandse

Veilig, anoniem, supersnel en 24/7 volledig Nederlandse support.

VPN Nederland, wat heb jij daar aan?

Waarom zou je een VPN gebruiken? En wat is het voordeel van een Nederlandse VPN-provider? Anton, de oprichter van VPN Nederland, legt het je haarfijn uit.

Profiteer van extra voordeel!

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!!

Wat doet VPN Nederland om jouw online privacy te beschermen?

Online privacy wordt met de dag belangrijker. Enorme toenames in hacks en onze persoonlijke gegevens liggen steeds vaker op straat. Wij, als VPN Nederland, zijn er van overtuigd dat we het beste aanbod voor je hebben als het op online privacy en veiligheid aankomt. Omdat je misschien wel druk bent en geen tijd hebt het hele artikel door te lezen, hebben we ze even voor je op een rijtje gezet:

De best beschikbare beveiliging

Omdat we heel goed snappen dat je zelf niet uit wilt zoeken of je de beste beveiliging gebruikt, zetten we die standaard aan bij elke verbinding. Door deze virtuele tunnel zijn al jouw gegevens maximaal beschermd tegen pottenkijkers. Of dat nu je provider is, een overheid, de website die je probeert te volgen of iemand met slechte bedoelingen, niemand kan zien wat jij online doet. Lees meer

Volledig anoniem online

We houden zelf ook niet van het idee dat er iemand meekijkt. Daarom zorgen we dat je altijd volledig anoniem bent, en zelfs wij niet weten welke klant wanneer online is. En als wij het al niet weten, dan kunnen de websites die je bezoekt, of diensten die je gebruikt, je al helemaal niet volgen. Jouw online privacy is bij VPN Nederland gegarandeerd.

Een duidelijk logbeleid

Veel VPN providers houden logs bij, en zelfs wij komen er niet helemaal onderuit. We moeten tenslotte zorgen dat onze diensten goed blijven werken. Daarom hebben we een super duidelijk logbeleid ingesteld, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Gewoon in begrijpelijk Nederlands, zonder addertjes onder het gras.

Hoe kunnen bedrijven en andere pottenkijkers jou online volgen?

In het kort gebeurt dit voornamelijk doordat ze toegang hebben tot jouw IP-adres. Dit is een persoonlijke reeks van letters en cijfers, die uniek is voor jouw verbinding met het internet. Je kan het zien als jouw eigen adres op internet, vergelijkbaar met je adres in de echte wereld. Als iemand iets naar jou wil versturen, gebruikt hij deze cijferreeks om dit te doen, zoals je postcode bij een echte brief. Wat is er dan allemaal af te lezen aan zo’n IP adres? Nou dat is nog best veel.

De meeste van deze informatie is beperkt tot jouw precieze locatie. Denk dan aan zaken als je postcodegebied, de stad waar je woont, maar ook het land waar je je in bevindt. Als diensten deze informatie combineren met informatie die ze uit cookies en andere volgmethoden gratis binnenslepen, kunnen ze ontzettend veel over je te weten komen.

Wat wordt er met jouw online data gedaan?

Dat is nu precies waar het idee begint te wringen dat er iemand gratis met jouw data aan de haal gaat. Als je er op kon vertrouwen dat deze data niet tegen je gebruikt kan worden, zou het ook geen probleem zijn. Jammer genoeg zijn er veel partijen die deze gegevens maar al te graag voor zichzelf gebruiken. In het onschuldigste geval om je reclame te laten zien voor een product dat je mogelijk wilt kopen. Maar een overheid kan deze data bijvoorbeeld ook gebruiken om onwelgevallige berichten de kop in te drukken. Of een bedrijf kan deze data doorverkopen en zo grof geld verdienen met iets dat je misschien wel helemaal niet gratis weg wilt geven.

Streamingdiensten als Netflix, NPO Start en RTL XL gebruiken jouw IP adres om te bepalen of je wel in Nederland zit wanneer je verbinding maakt. Dit zorgt dat je beperkt wordt in de hoeveelheid shows die je kunt zien op Netflix, maar bijvoorbeeld ook als dat je buiten Europa geen toegang hebt tot Nederlandse streamingdiensten. Ook die vervelende geblokkeerde Youtubefilmpjes zijn afhankelijk van jouw IP adres. Daarom maken wij het je gemakkelijk om jouw IP adres te wijzigen naar een anonieme variant en geven we streamingdiensten een locatie van jouw keuze door met onze Smart DNS functie. Zo ben je zeker van jouw online privacy, en krijg je daarnaast nog eens toegang tot heel veel meer content binnen jouw streaming abonnement!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Echte online privacy, zelfs van jouw provider

Dan hebben we het nog niet over jouw eigen internetprovider gehad, die nog veel meer informatie over je kan achterhalen. Al jouw dataverkeer loopt hier tenslotte langs, meestal zonder extra beveiliging. Veel sites gebruiken tegenwoordig een HTTPS webadres, waarmee gelukkig veel van je informatie wel privé blijft. Maar met een abonnement op VPN Nederland houd je zelfs tracking via cookies buiten de deur.

In verschillende landen, zelfs in Europa, zijn internetproviders verplicht om informatie over hun gebruikers bij te houden. In principe geen probleem, zolang die informatie bij de provider blijft. Maar die kan deze data, bijvoorbeeld onder dwang van een overheid, af moeten staan. Om dit te voorkomen kan je het makkelijkst gebruik maken van een VPN om jouw gegevens af te schermen. Allereerst zorgt VPN Nederland er voor dat je met een enkele druk op de knop niet meer te volgen bent via je IP adres. Omdat al jouw internetverkeer vanaf dat moment via onze uitstekend beveiligde servers loopt, kan zelfs jouw provider niet zien wat je doet.

Weet wie je met jouw data vertrouwt

Nu zal je misschien zeggen: maar als mijn provider niet kan zien wat ik doe, dan kunnen jullie dat toch wel? Precies om die reden hebben we bij VPN Nederland een heel strikt beleid over wat we wel en niet bijhouden over onze klanten. Dat doet lang niet elke VPN provider netjes, dus het is belangrijk dat we dit even aanstippen. Sommige VPN providers houden uitgebreide logboeken bij, waarvan een klein deels zelfs data doorverkoopt! Vooral gratis VPN diensten maken zich daar schuldig aan. Daarom vinden wij het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent als je een abonnement op VPN Nederland neemt.

VPN Nederland houdt geen logs bij, zo simpel is het. We hebben statistieken over de totale hoeveelheid verkeer, maar kunnen bijvoorbeeld niet zien hoeveel klanten dit verkeer veroorzaken. We weten gemiddeld hoe lang onze klanten online zijn, maar we kunnen nergens zien wanneer een klant inlogt of hoe lang een specifieke klant online is. Simpelweg omdat we vinden dat wat jij online doet, jouw eigen zaak is. Dat gaat ons niets aan. Het enige dat wij moeten weten, is wat wij kunnen doen om onze diensten zo goed mogelijk te laten werken. Bijvoorbeeld hoeveel verkeer er in totaal wordt gegenereerd, en welke servers het drukst bezocht zijn. Hiermee kunnen we zorgen dat er tijdig nieuwe bandbreedte vrijkomt, zodat iedereen de best mogelijke ervaring heeft. Meer hebben we niet nodig, en al deze data is gegarandeerd anoniem.

Weet wie je met jouw data vertrouwt

Dat is gelukkig heel simpel.

  • Sluit een abonnement af op VPN Nederland
  • Voer jouw unieke activatiecode in in de VPN Nederland app
  • Klik op de knop met het oranje slot
  • Klaar! Vanaf nu is jouw verbinding goed beveiligd tegen pottenkijkers.

Om jouw locatie te wijzigen naar een ander land, is nog een extra stapje vereist.

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand