Bekijk wat VPN Nederland voor jou kan doen

Herstel je online privacy, bescherm je gegevens, beveilig al je apparaten en geniet van onbeperkt streamen en downloaden.

Wat kan VPN Nederland voor jou betekenen?

VPN Nederland is de ultieme tool die jou, je apparaten en al je online activiteiten beschermt tegen online gevaren, bewaking en beperkingen. Ervaar het internet zoals het bedoeld is - gratis.

Pak VPN Nederland
Je privacy is veilig bij VPN Nederland

Je privacy is veilig bij ons

Je IP-adres, locatie, het apparaat dat je gebruikt en al je online activiteiten zijn slechts enkele van de dingen die voortdurend worden gecontroleerd, zorgvuldig worden opgeslagen en gebruikt worden zonder je medeweten.

Met VPN Nederland, dat al uw apparaten beschermt, kunt je jouw online privacy terugnemen en alles wat je online doet echt vertrouwelijk houden.

Je privacy is veilig bij VPN Nederland
Beveilig je online leven met VPN Nederland

Beveilig je online leven

Je apparaten hebben alle informatie over je. Er is maar één verdacht bestand, één klik op een mooie advertentie en een paar seconden op openbare wifi nodig om die informatie te stelen.

VPN Nederland versleutelt al je inkomende en uitgaande verkeer met codering van militaire kwaliteit en het meest veilige, betrouwbare en snelle protocol, zodat niemand ooit je persoonlijke gegevens kan stelen.

Neem je online vrijheid terug met VPN Nederland

Neem je online vrijheid terug

Online censuur, beperkingen en blokkades zijn aan de orde van de dag. Of het nu gaat om websites, streamingplatformen, sportuitzendingen, betere prijzen of zelfs films en shows op Netflix waar je geen toegang toe hebt.

VPN Nederland is gebouwd om online discriminatie tegen te gaan. Of het nu gaat om Nederlandse streamingdiensten waar je geen toegang toe hebt vanuit het buitenland, streamingplatformen die niet beschikbaar zijn in Nederland, websites, nieuwsbronnen of zelfs toegang tot betere prijzen - met VPN Nederland heb je nooit meer te maken met online beperkingen.

Neem je online vrijheid terug met VPN Nederland

Veilig en anoniem online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid

P2P/torrenting

Super gebruiksvriendelijk

Meerdere besturingssystemen

Supersnelle verbindingen

Log vrij

Geoblokkades omzeilen

24/7 nederlandse support

Wereldwijd servernetwerk

Automatische kill-switch

DNS-lek bescherming