VPN Nederland Gratis VPN

NIEUW! GRATIS VPN NEDERLAND

Compleet gratis premium VPN

Iedereen heeft recht op online veiligheid

Gratis VPN, zonder addertjes

Pak snel gratis VPN Nederland
  • Tele2 Logo
  • HCC Logo
  • Androidworld logo
  • TechTypical logo
Veiligheid voor iedereen met VPN Nederland

Veiligheid voor iedereen

Het internet kan een gevaarlijke plek zijn. Elke keer dat je verbinding maakt met een openbare wifi verbinding, thuis werkt of een bestand downloadt, neem je een risico met je veiligheid.

Bij VPN Nederland vinden we dat iedereen het recht heeft om veilig online te kunnen zijn. En online beveiliging, daar zou je niet voor moeten betalen.

Neem een gratis VPN Nederland-account en blijf veilig. Altijd.

Lees meer
Veiligheid voor iedereen met VPN Nederland
Vrijheid voor iedereen met VPN Nederland

Vrijheid voor iedereen

Het internet zit vol met beperkingen en nieuwsgierige aagjes. Geoblocking, heffingen, censuur, bandbreedte-beperking, geblokkeerde inhoud en constant toezicht door de overheid, adverteerders en internetproviders stelen je privacy.

Bij VPN Nederland vinden we dat internet voor iedereen gratis moet blijven.

Met een gratis VPN Nederland abonnement ervaar je het internet zoals het bedoeld is: open en privé. Altijd.

Lees meer
Amusement voor iedereen met VPN Nederland

Amusement voor iedereen

Censuur en geoblocking weerhouden ons ervan te genieten van alles wat het internet te bieden heeft. Of het nu gaat om streaming-platforms die niet beschikbaar zijn in Nederland, Nederlandse diensten die niet toegankelijk zijn in het buitenland, of zelfs je Netflix-bibliotheek - je hebt maar toegang tot een zeer klein gedeelte van alles wat online beschikbaar is.

VPN Nederland is de allereerste gratis VPN die streaming ondersteunt, waardoor je gemakkelijk en onbeperkt toegang hebt tot elk platform waar je toegang toe wilt hebben. Altijd.

Lees meer
Amusement voor iedereen met VPN Nederland

Gratis VPN door een premium provider

Bij VPN Nederland geloven we in online privacy voor íedereen. Daarom bieden we vanaf nu GRATIS VPN aan voor wie het maar nodig heeft. Wel met een limiet, want anders zijn we volgende maand failliet. Maar met deze limieten moet je een eind komen, want je krijgt van ons een maand met 2Gb aan GRATIS data. Meer dan genoeg om je te beschermen op de momenten dat je je online onveilig voelt.

Gratis VPN zonder addertjes

Geen betalingsgegevens nodig

Met 1 klik veilig online

Gelijk aan de betaalde service

P2P ondersteuning

Geen snelheidsbeperking

Ongelimiteerde servers

Streaming ondersteuning

Ongelimiteerd aantal devices

Géén logs

Nederlandse support

Gratis VPN

Waarom kiezen voor gratis VPN Nederland?

Gratis VPN is natuurlijk hartstikke leuk, maar is VPN Nederland wel te vertrouwen? Waarom zou je überhaupt een VPN gebruiken? En wat is het voordeel van een Nederlandse VPN-provider? Anton, de oprichter van VPN Nederland, legt het je haarfijn uit.

Direct gratis aanmelden!

Maar Gratis VPN, dat is toch niet veilig?

Klopt. Althans, dat klopte...

De gemiddelde gratis VPN is namelijk niet veilig. Je kunt hier online uren over lezen, maar de strekking is vaak het aloude cliché, 'Als je niet hoeft te betalen voor een product, dan ben jij het product'. En dit klopt meestal wel. Ook een gratis VPN moet zijn servers laten draaien en zijn medewerkers betalen, dus ze moeten ergens hun geld mee verdienen. En dat doen ze bijvoorbeeld door jouw data te verkopen. Dit is normaal al een kwalijke zaak, maar als een VPN (die jouw gegevens hoort te beschermen) al jouw data op straat gooit, is dat nog wel een tikkeltje erger. En nogal ironisch

Het cliché is waar; Als je niet hoeft te betalen voor een product, dan ben jij het product

Gratis VPN van VPN Nederland is gratis VPN zonder addertje. Wij zijn geen schimmig bedrijf dat uit is op jouw data. VPN Nederland is inmiddels een gevestigde naam en heeft een grote schare tevreden klanten. En tevreden partners als Tele2.

En we vinden, zoals we hierboven al schrijven, dat online privacy een gemeengoed moet zijn. In plaats van een luxe. Omdat we begrijpen dat een abonnement op een VPN-dienst niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is, komen we met een gratis versie. Een gratis VPN, maar dan van een premium provider. Om het ook haalbaar te houden voor ons bedrijf, zit er wel een limiet op van 2Gb. Meer dan genoeg om je veilig online te bewegen. Mocht je meer nodig hebben, kun je altijd overstappen naar één van onze goedkope bundels.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.6
★★★★★
★★★★★
179 beoordelingen in 12 maanden.
92% beveelt ons aan bij vrienden.
september 25
Werkt simpell en goed
Het gebruik is makkelijk Duidelijke site. Goede uitlag via de site Heeft mij een veilig gevoel.
september 24
Even wennen
Toch wel enige negatieve ervaringen T.w. sommige apps werken dan niet! Bij tijdelijke uitschakeling wel