VPN Nederland Gratis VPN

Apps voor:

NIEUW! GRATIS VPN NEDERLAND

Compleet gratis premium VPN

Iedereen heeft recht op online veiligheid

Gratis VPN, zonder addertjes

Pak snel gratis VPN Nederland

Gratis VPN door een premium provider

Bij VPN Nederland geloven we in online privacy voor íedereen. Daarom bieden we vanaf nu GRATIS VPN aan voor wie het maar nodig heeft. Wel met een limiet, want anders zijn we volgende maand failliet. Maar met deze 3 maanden moet je een eind komen. Meer dan genoeg tijd om je te online beschermen en uit te zoeken of je een betaald abonnement wilt.

Gratis VPN zonder addertjes

Geen betalingsgegevens nodig

Met 1 klik veilig online

Gelijk aan de betaalde service

P2P ondersteuning

Geen snelheidsbeperking

Ongelimiteerde servers

Streaming ondersteuning

Ongelimiteerd aantal devices

Géén logs

Nederlandse support

3 maanden gratis

Anoniem Online met VPN Nederland

Anoniem downloaden

Altijd zorgeloos en supersnel downloaden met VPN Nederland.

Lees meer
Alles Online Kijken met VPN Nederland

De Beste Netflix VPN

Kijk, wereldwijd, zonder problemen Netflix met behulp van geoblocking.

Lees meer
Geheel Nederlands met VPN Nederland

De Nederlandse VPN

Veilig, anoniem, supersnel en 24/7 volledig Nederlandse support.

Lees meer

Waarom kiezen voor gratis VPN Nederland?

Gratis VPN is natuurlijk hartstikke leuk, maar is VPN Nederland wel te vertrouwen? Waarom zou je überhaupt een VPN gebruiken? En wat is het voordeel van een Nederlandse VPN-provider? Anton, de oprichter van VPN Nederland, legt het je haarfijn uit.

Direct gratis aanmelden!

Maar Gratis VPN, dat is toch niet veilig?

Klopt. Althans, dat klopte...

De gemiddelde gratis VPN is namelijk niet veilig. Je kunt hier online uren over lezen, maar de strekking is vaak het aloude cliché, 'Als je niet hoeft te betalen voor een product, dan ben jij het product'. En dit klopt meestal wel. Ook een gratis VPN moet zijn servers laten draaien en zijn medewerkers betalen, dus ze moeten ergens hun geld mee verdienen. En dat doen ze bijvoorbeeld door jouw data te verkopen. Dit is normaal al een kwalijke zaak, maar als een VPN (die jouw gegevens hoort te beschermen) al jouw data op straat gooit, is dat nog wel een tikkeltje erger. En nogal ironisch

Het cliché is waar; Als je niet hoeft te betalen voor een product, dan ben jij het product

Gratis VPN van VPN Nederland is gratis VPN zonder addertje. Wij zijn geen schimmig bedrijf dat uit is op jouw data. VPN Nederland is inmiddels een gevestigde naam en heeft een grote schare tevreden klanten. En tevreden partners als Tele2.

En we vinden, zoals we hierboven al schrijven, dat online privacy een gemeengoed moet zijn. In plaats van een luxe. Omdat we begrijpen dat een abonnement op een VPN-dienst niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is, komen we met een gratis versie. Een gratis VPN, maar dan van een premium provider.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.6
★★★★★
★★★★★
168 beoordelingen in 12 maanden.
92% beveelt ons aan bij vrienden.
>1 uur geleden
makkelijk
Bij opstarten 1 muisklik en that's it. Minimaal verlies aan internetsnelheid! Kosten zijn oke.
16 uren geleden
Ik ben een tevreden klant
Als leek weet ik niet voldoende om alle voordelen van de dienst in te schatten, ik heb een VPN-abonnement genomen omdat ik erop vertrouw wat ik gelezen heb. Het functioneert prima, ben nu in Bulgarije aan de Zwarte Zee en kan gewoon Nederlandse tv kijken op mijn tablet. De klantenservice ist ook heel goed, weliswaar niet telefonisch bereikbaar maar ik stelde mijn vragen per mail en kreeg altijd snel een duidelijk antwoord, in het Nederlands, dat vind ik zeer belangrijk! En last but not least: voor de prijs van een 3-jaars abonnement hoefde ik niet lang te sparen, ook belangrijk en prettig!

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Is een gratis VPN veilig?

Er zijn veel gratis VPN’s actief die absoluut niet veilig zijn. Meestal omdat ze jouw gegevens doorverkopen aan derden of malware (software) installeren op het apparaat waar jij de gratis VPN op gebruikt. Doe dus goed onderzoek wanneer je met een gratis VPN aan de slag gaat. Bij VPN Nederland vinden we dat iedereen recht heeft op online veiligheid. Daarom is de gratis VPN van VPN Nederland 100% veilig, van premium kwaliteit en er zitten geen addertjes onder het gras.

Kan ik met een gratis VPN (Amerikaanse) Netflix kijken?

Dat is grotendeels afhankelijk van de servers die de VPN provider aanbiedt. Veel gratis VPN’s hebben beperkte verbindingsmogelijkheden met slechts een aantal (buitenlandse) servers. Het kan ook zijn dat de toegang tot Netflix in z'n geheel wordt afgesloten door de provider.
Met de gratis VPN van VPN Nederland heb je toegang tot het gehele serverpark en kan je veilig en supersnel naar (Amerikaanse) Netflix kijken.

Is een gratis VPN echt gratis?

Er zijn premium VPN providers, zoals VPN Nederland, die een gratis VPN aanbieden. Deze zijn veilig, betrouwbaar en echt helemaal gratis. Er zijn echter ook onbetrouwbare gratis VPN’s. Deze diensten moeten ergens aan verdienen om te kunnen bestaan. Dit doen ze veelal door jouw “beschermde” data door te verkopen aan derden. Echt gratis is het dus niet, en al helemaal niet veilig! Daarom is het aan te raden research te doen voordat je met een gratis VPN aan de slag gaat.

Bij VPN Nederland vinden we dat iedereen recht heeft op 100% online veiligheid. Kijk daarom eens goed naar onze gratis “premium” VPN. Daar zijn er niet veel van!

Heeft een gratis VPN beperkingen?

Dat is per VPN provider verschillend. De meest voorkomende restricties zitten vooral in server opties, data limieten en de toegang tot streamingdiensten. Deze beperkingen zijn vaak van toepassing bij premium providers. Het is aan te raden om de restricties te accepteren en met een betrouwbare VPN te werken. Er zijn veel onveilige VPN’s in omloop zonder beperkingen maar wat er vervolgens met jouw online data gebeurd wil je niet weten.

Hoe maken gratis VPN's misbruik van mijn gegevens?

Niet alle gratis VPN’s maken misbruik van jouw gegevens. Bij premium VPN providers kan je er vanuit gaan dat ze veilig met jouw (online) data omgaan en hoef je niet bang te zijn dat jouw gegevens in verkeerde handen terecht komen.
De VPN partijen die er wel misbruik van maken, verkopen jouw gegevens soms aan derden, adverteerders bijvoorbeeld. In het ergste geval komt het bij cybercriminelen terecht, dit kan jouw veiligheid behoorlijk in gevaar brengen.

Wat is de beste gratis VPN van Nederland?

Dat is zonder twijfel de gratis VPN van VPN Nederland. Een 100% veilige en supersnelle VPN verbinding van een premium provider. Je kunt gewoon (Amerikaanse) Netflix of andere streamingdiensten gebruiken en je krijgt een zeer gebruiksvriendelijke applicatie voor alle apparaten met 24/7 support in eigen taal.

Op welke apparaten werken gratis VPN's?

De gratis VPN van VPN Nederland is beschikbaar op de gangbare en populaire apparaten en besturingssystemen van dit moment, dat zijn onder andere:

  • Android
  • iOS
  • Mac
  • Windows

Op onze pagina over de VPN apps van VPN Nederland lees je hier nog veel meer over.

Is het mogelijk vanuit Nederland met gratis VPN's content van populaire streaming platforms zoals Disney Plus, BBC iPlayer, Hulu of Popcorn Time kijken?

Dat is sterk afhankelijk van de VPN provider. Een veel voorkomende restrictie bij providers die gratis VPN aanbieden is het beperken van de toegang tot streaming diensten en platforms. Een andere restrictie die roet in het eten kan gooien, is de beperkte beschikbaarheid aan servers. Kijk daarom eerst wat de restricties zijn als je met een gratis VPN begint (en of deze veilig is natuurlijk!)
Met de gratis VPN van VPN Nederland heb je gewoon toegang tot alle streamingdiensten en kan je probleemloos verbinden met het wereldwijde serverpark.