Gratis VPN bij VPN Nederland

GRATIS VPN:
veiligheid voor iedereen!

Volledig gratis, maandelijks te verlengen, VPN

Maandelijks 2 GB aan data gratis

Onbeperkte toegang tot al onze functies

Gemakkelijk elke maand gratis te verlengen
Tele2 Partner
Computer Totaal Partner
T-Mobile Partner
Power Unlimited Partner
TechTypical Partner
Gratis veiligheid voor iedereen met VPN Nederland

Gratis veiligheid voor iedereen

Het internet kan een gevaarlijke plek zijn. Elke keer dat je verbinding maakt met een openbare wifi verbinding, thuis werkt of een bestand downloadt, neem je een risico met je veiligheid.

Bij VPN Nederland vinden we dat iedereen het recht heeft om veilig online te kunnen zijn. En online beveiliging, daar zou je niet voor moeten betalen.

Neem een gratis VPN Nederland-account en blijf veilig. Altijd.

Gratis veiligheid voor iedereen met free VPN Nederland
Online privacy voor iedereen met gratis VPN Nederland

Gratis privacy voor iedereen

Het internet zit vol nieuwsgierige blikken. De overheid, je internetprovider, bedrijven, zoekmachines, socialmediaplatformen, apps, adverteerders en databrokers willen allemaal weten wat je online doet.

Bij VPN Nederland strijden we voor jouw recht op échte online privacy.

Met onze gratis VPN Nederland app kun je eindelijk lekker browsen zonder dat iemand over je schouder meekijkt. Altijd.

Onbeperkte toegang voor iedereen met VPN Nederland

Gratis vrijheid voor iedereen

Het internet zit vol met blokkades die voorkomen dat je toegang krijgt tot sites, pagina’s en zelfs hele platforms. Soms beperken ze zelfs de toegang tot de online diensten waar je al lang aan gewend was geraakt.

Bij VPN Nederland vinden we dat het internet vrij moet zijn van blokkades en censuur.

Met behulp van onze gratis VPN Nederland-app kun je online alles weer openen, gebruiken en ervan genieten. Altijd.

Onbeperkte toegang voor iedereen met gratis VPN Nederland
Entertainment voor iedereen met gratis VPN Nederland

Gratis entertainment voor iedereen

Geoblocking zorgt ervoor dat we niet optimaal kunnen genieten van alles wat het internet ons te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan streamingdiensten die in Nederland niet beschikbaar zijn, Nederlandse platforms die in het buitenland niet beschikbaar zijn, sportuitzendingen en zelfs je Netflix- of HBO Max-bibliotheken – je krijgt maar een fractie van wat er online staat.

Bij VPN Nederland geloven we in onbeperkt entertainment voor iedereen.

Met behulp van onze gratis VPN krijg je direct toegang tot alles wat je wilt, en kun je genieten van onbeperkt entertainment. Altijd.

Alle functies voor iedereen met gratis VPN Nederland abonnement

Alle functies voor iedereen

Elke andere premium VPN-provider met een gratis versie geeft je alleen het absolute minimum aan VPN functies. En dan proberen ze je het daarna ook nog wanhopig te verkopen voor een belachelijke prijs.

Wij bij VPN Nederland geloven dat we onze gebruikers – betaald en gratis – alles moeten bieden wat onze VPN kan doen. Daarom beperkt onze gratis app je VPN-functionaliteit niet.

Al onze servers. Al onze functies. Ondersteuning voor downloaden en streamen. Altijd.

Alle functies voor iedereen met gratis VPN Nederland abonnement

Gratis VPN van een premium provider

Bij VPN Nederland vinden we dat online privacy, veiligheid en vrijheid een recht is. Een die geen prijs mag hebben. Om die reden hebben we nu een nieuwe GRATIS versie van onze best beoordeelde VPN-app uitgebracht, om iedereen die het nodig heeft direct online te beveiligen.

Echte gratis online privacy voor iedereen heeft echter kleine beperkingen. Anders zouden we binnen een paar maanden failliet gaan, en gaan we ons niet aansluiten bij die ‘free VPN’s’ die winst maken door je gegevens te verkopen. Maar 2 GB aan volledig gratis data per maand en absoluut geen andere beperkingen, zijn meer dan genoeg om je te beschermen wanneer je je online onveilig voelt.

Online privacy

Online veiligheid

P2P/torrenting

Super gebruiksvriendelijk

Meerdere besturingssystemen

Supersnelle verbindingen

Log vrij

Geoblokkades omzeilen

24/7 nederlandse support

Wereldwijd servernetwerk

Automatische kill-switch

DNS-lek bescherming

Waarom kiezen voor gratis VPN Nederland?

Gratis VPN is natuurlijk hartstikke leuk, maar is VPN Nederland wel te vertrouwen? Waarom zou je überhaupt een VPN gebruiken? En wat is het voordeel van een Nederlandse VPN-provider? Anton, de oprichter van VPN Nederland, legt het je haarfijn uit.

Inschrijven voor gratis VPN Nederland

VPN Nederland: Een nieuw soort gratis VPN

Gratis VPN’s hebben een slechte reputatie. En dat is voor het grootste deel verdiend.

De meeste gratis VPN’s zijn niet veilig en sommige zijn niet eens echte VPN’s. Je kunt hier online urenlang alles over lezen en elke app store vol met ‘free VPN’s’ vinden die je online bescherming, veiligheid en privacy in slecht Engels beloven.

Maar het cliché geldt nog steeds: “Als je niet voor een product hoeft te betalen, ben jij het product.”

Het runnen van een VPN is duur. Je moet een servernetwerk onderhouden, beperkingen omzeilen, apps ontwikkelen, nieuwe functies creëren, vechten voor de wettelijke privacy van je klanten, je werknemers betalen… Dus een gratis VPN moet op de een of andere manier geld opleveren. En dat doen ze meestal door je gegevens te verkopen.

Dit is een veelvoorkomend iets. De meeste gratis apps verdienen op deze manier hun geld. Maar met VPN’s is dit bijna ironisch en immoreel – een tool die je online privacy belooft, gooit jouw gegevens zo op straat.

VPN Nederland gaat hier verandering in brengen.

VPN Nederland: een VPN free-to-all, niet een VPN free-for-all

Wij van VPN Nederland geloven dat privacy een recht van iedereen is en geen luxe. Vooral in hedendaagse wereld, waarin iedereen – van louche hackers tot sociale media waar je je leven niet zonder kunt voorstellen – erop uit is om je persoonlijke gegevens te bemachtigen.

Je persoonlijke informatie is waardevol. Jij bent waardevol. Maar omdat dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend is, en niet iedereen zich een premium VPN-abonnement kan veroorloven, hebben we onze gratis VPN-app gelanceerd.

Onze gratis VPN-applicatie is anders dan alle andere “free VPN’s”.

VPN Nederland is geen louche onderneming als het om jouw gegevens gaat. Onze gratis VPN heeft geen addertje onder het gras. VPN Nederland bedient al jaren Nederlandse klanten en heeft zich stevig gevestigd als een betrouwbare en betrouwbare aanwezigheid in Nederland met partners zoals Tele2.

Persoonlijke online bescherming voor iedereen met VPN Nederland

Persoonlijke online bescherming voor iedereen

Als het gaat om “free” VPN’s die op de een of andere manier geld moeten verdienen, dan geldt dat ook voor ons. Dus, om de gratis VPN-optie haalbaar te maken en je te blijven voorzien van eersteklas beveiligingsfuncties, Nederlandse ondersteuning en constante updates om deze aan je behoeften aan te passen, is onze gratis VPN-service beperkt tot gratis 2 GB aan data per maand. Anders zouden we in de komende maanden failliet gaan, waardoor je opnieuw al je broodnodige online beveiligingen en veiligheid verliest.

De maandelijkse datalimiet van 2 GB is meer dan genoeg om je online volledig te beschermen. En als je het een keer probeert en merkt dat je er niet genoeg aan hebt dan kun je altijd een van onze abonnementen kiezen die misschien beter bij je passen, want VPN Nederland is zeer scherp geprijsd.

Hoewel we een kleine datalimiet hebben, zijn we, in tegenstelling tot elke andere premium VPN-provider met een gratis app, de allereerste provider die geen andere beperkingen heeft. Elke gratis VPN Nederland applicatie wordt geleverd met:

 • Ondoordringbare online bescherming, veiligheid en privacy;
 • Toegang tot al onze servers;
 • Al onze functies;
 • Geen internetsnelheidslimieten;
 • Downloaden, P2P- en Usenet-ondersteuning;
 • De allereerste streamingondersteuning van een gratis VPN.

Op deze manier kun je ervaren wat onze VPN allemaal te bieden heeft, zonder ooit iets extra te hoeven betalen.

Want online bescherming is geen overbodige luxe. Het is een recht.

VPN Nederland: De beste gratis VPN die er is!

VPN Nederland zet zich voor het geven van ondoordringbare online veiligheid, privacy en vrijheid aan iedereen die dat wil en nodig heeft. Onze gratis VPN Nederland app is bedoeld om iedereen het gevoel te geven online veilig, vrij en echt anoniem te zijn.

Er zijn misschien veel gratis VPN’s op de markt, maar geen enkele geeft je hetzelfde gevoel van de ijzersterke bescherming en directe toegankelijkheid waar VPN Nederland bekend om staat. We hebben onvermoeibaar gewerkt om de leidende VPN-aanbieder van Nederland te worden. En nu kun jij daar de vruchten van plukken en VPN Nederland gratis krijgen!

Want online bescherming is geen luxe. Het is een recht.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

Onbeperkt streamen

Met VPN Nederland heb je geen last meer van geoblokkades en kun je onbeperkt streamen van [...]
- Den Haag

Super snel en makkelijk te gebruiken!

ik ben echt onder de indruk van VPN Nederland. Het is zo makkelijk te gebruiken en [...]
- Amsterdam

Geweldige VPN service!

Ik heb net een maand geleden overgeschakeld naar VPN Nederland, en ik heb er geen spijt [...]
- Amsterdam

Snelle en betrouwbare VPN

Ik heb VPN Nederland nu ongeveer een maand gebruikt, en ik ben echt onder de indruk. [...]
- Amsterdam
275 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10

Veelgestelde vragen over gratis VPN Nederland

Heb je vragen over de gratis VPN Nederland dienst? Een antwoord is dichterbij dan je denkt!

Wat is het verschil tussen gratis VPN en betaalde VPN?

Er zijn grote verschillen tussen gratis VPN’s en betaalde VPN’s. Bij een gratis VPN heb je vaak te maken met verschillende restricties, denk aan: Maximale snelheden, beperkte data, maximaal 1 maand gratis en connecties met slechts een paar servers. Let ook goed op dat de gratis VPN provider voorzichtig omgaat met jouw online data. Het komt voor dat deze data wordt verkocht aan derden.

Bij een betaalde VPN kan je er vanuit gaan dat de provider betrouwbaar is en uiterst discreet met jouw data om gaat. Wanneer je betaalt voor een VPN heb je niet te maken met restricties. De maandelijkse abonnementskosten kunnen soms behoorlijk verschillen per provider.

Wat is de beste gratis VPN?

Het is belangrijk om kritisch te kijken naar gratis VPN’s. Er gelden vaak verschillende restricties, meestal in de vorm van snelheids- en datalimieten. Ook het instellen kost veel werk en je kunt maar met een beperkt aantal servers verbinden.
In de ergste gevallen worden jouw gegeven misbruikt en doorverkocht aan derden. Een goedkope, maar premium VPN voor slechts een paar euro per maand is daarom aan te raden!

Wat is de beste gratis VPN voor iOS?

In tegenstelling tot de Android Play Store, zijn er niet veel gratis VPN’s te vinden in de Apple Store. Dit komt omdat de veel gratis VPN’s onbetrouwbaar zijn, ze verkopen data van hun gebruikers door aan derden. Ook wanneer je een gratis VPN alleen wil gebruiken voor het kijken van buitenlandse Netflix raden we af hier gebruik van te maken. De meeste gratis providers lukt het niet om geografische blokkades te omzeilen.
Kies voor een goedkope, premium VPN. Bij VPN Nederland kan dit al voor een paar euro per maand.

Wat is de beste gratis VPN voor Android?

Pas goed op wanneer je de keuze maakt voor een gratis Android VPN. Deze VPN’s beschikken over verouderde en onveilige coderings-protocollen. Er zijn ook providers die online data van gebruikers verkopen aan derden om extra inkomsten te genereren.
We raden altijd aan goed onderzoek te doen of te kiezen voor een betaalde VPN provider. Tegenwoordig heb je al een premium VPN voor een paar euro.

 

Wat is de beste gratis VPN van Nederland?

Dat is zonder twijfel de gratis VPN van VPN Nederland. Een 100% veilige en supersnelle VPN verbinding van een premium provider. Je kunt gewoon (Amerikaanse) Netflix of andere streamingdiensten gebruiken en je krijgt een zeer gebruiksvriendelijke applicatie voor alle apparaten met 24/7 support in eigen taal.

Wat is de beste gratis vpn app?

Er zit erg veel verschil in gratis VPN apps. Het is belangrijk dat je kiest voor een app van een betrouwbare provider die voorzichtig omgaat met jouw online veiligheid. Het komt vaak voor dat gratis VPN apps jouw online data verkopen aan derden. Verder krijg je ook te maken met restricties, bijvoorbeeld beperkingen in snelheid, data en server verbindingen. Het is dus aan te raden om research te doen wanneer je kiest voor een gratis VPN app.

Op welke apparaten werken gratis VPN’s?

De gratis VPN van VPN Nederland is beschikbaar op de gangbare en populaire apparaten en besturingssystemen van dit moment, dat zijn onder andere:

 • Android
 • iOS
 • Mac
 • Windows

Op onze pagina over de VPN apps van VPN Nederland lees je hier nog veel meer over.

Kan ik Netflix kijken met een gratis VPN?

Gratis VPN’s zijn over het algemeen niet geschikt om (Amerikaanse) Netflix mee te kijken. Dit heeft verschillende redenen:

 • Beperkte Snelheden
 • Data limieten
 • Beperkte servers
 • Geen budget voor ontwikkelingen
 • Falend log beleid

Helaas komt het ook voor dat deze providers online data van gebruikers doorverkopen aan derden. Wees dus heel voorzichtig wanneer je kiest voor een gratis VPN.

Kan ik met een Gratis VPN ook anoniem downloaden?

Het is niet aan te raden een gratis VPN te gebruiken wanneer je (anoniem) wil downloaden. Bij de meeste gratis VPN’s heb je te maken met restricties zoals beperkingen op snelheid, data en servers. Het grootste risico zit hem echter in de discretie van deze VPN’s. Het komt helaas vaak voor dat jouw data niet veilig is en logs worden bijgehouden. Bij VPN Nederland heb je nu al een betrouwbare VPN voor slechts een paar euro per maand.

Kan ik met een gratis VPN (Amerikaanse) Netflix kijken?

Dat is grotendeels afhankelijk van de servers die de VPN provider aanbiedt. Veel gratis VPN’s hebben beperkte verbindingsmogelijkheden met slechts een aantal (buitenlandse) servers. Het kan ook zijn dat de toegang tot Netflix in z’n geheel wordt afgesloten door de provider.
Met de gratis VPN van VPN Nederland heb je toegang tot het gehele serverpark en kan je veilig en supersnel naar (Amerikaanse) Netflix kijken.

Is het mogelijk vanuit Nederland met gratis VPN’s content van populaire streaming platforms zoals Disney Plus, BBC iPlayer, Hulu of Popcorn Time kijken?

Dat is sterk afhankelijk van de VPN provider. Een veel voorkomende restrictie bij providers die gratis VPN aanbieden is het beperken van de toegang tot streaming diensten en platforms. Een andere restrictie die roet in het eten kan gooien, is de beperkte beschikbaarheid aan servers. Kijk daarom eerst wat de restricties zijn als je met een gratis VPN begint (en of deze veilig is natuurlijk!)
Met de gratis VPN van VPN Nederland heb je gewoon toegang tot alle streamingdiensten en kan je probleemloos verbinden met het wereldwijde serverpark.

Is een gratis VPN veilig?

Er zijn veel gratis VPN’s actief die absoluut niet veilig zijn. Meestal omdat ze jouw gegevens doorverkopen aan derden of malware (software) installeren op het apparaat waar jij de gratis VPN op gebruikt. Doe dus goed onderzoek wanneer je met een gratis VPN aan de slag gaat. Bij VPN Nederland vinden we dat iedereen recht heeft op online veiligheid. Daarom is de gratis VPN van VPN Nederland 100% veilig, van premium kwaliteit en er zitten geen addertjes onder het gras.

Is een gratis VPN echt gratis?

Er zijn premium VPN providers, zoals VPN Nederland, die een gratis VPN aanbieden. Deze zijn veilig, betrouwbaar en echt helemaal gratis. Er zijn echter ook onbetrouwbare gratis VPN’s. Deze diensten moeten ergens aan verdienen om te kunnen bestaan. Dit doen ze veelal door jouw “beschermde” data door te verkopen aan derden. Echt gratis is het dus niet, en al helemaal niet veilig! Daarom is het aan te raden research te doen voordat je met een gratis VPN aan de slag gaat.

Bij VPN Nederland vinden we dat iedereen recht heeft op 100% online veiligheid. Kijk daarom eens goed naar onze gratis “premium” VPN. Daar zijn er niet veel van!

Heeft een gratis VPN beperkingen?

Dat is per VPN provider verschillend. De meest voorkomende restricties zitten vooral in server opties, data limieten en de toegang tot streamingdiensten. Deze beperkingen zijn vaak van toepassing bij premium providers. Het is aan te raden om de restricties te accepteren en met een betrouwbare VPN te werken. Er zijn veel onveilige VPN’s in omloop zonder beperkingen maar wat er vervolgens met jouw online data gebeurd wil je niet weten.

Wat is het verschil tussen gratis VPN en betaalde VPN?

Er zijn grote verschillen tussen gratis VPN’s en betaalde VPN’s. Bij een gratis VPN heb je vaak te maken met verschillende restricties, denk aan: Maximale snelheden, beperkte data, maximaal 1 maand gratis en connecties met slechts een paar servers. Let ook goed op dat de gratis VPN provider voorzichtig omgaat met jouw online data. Het komt voor dat deze data wordt verkocht aan derden.

Bij een betaalde VPN kan je er vanuit gaan dat de provider betrouwbaar is en uiterst discreet met jouw data om gaat. Wanneer je betaalt voor een vpn heb je niet te maken met restricties. De maandelijkse abonnementskosten kunnen soms behoorlijk verschillen per provider.

Beveilig jezelf met de populairste VPN!

Liever gelijk een betaald account? Bestel direct VPN Nederland en ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en veilig online.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!