Gratis VPN Nederland

GRATIS VPN NEDERLAND

Volledig gratis VPN van een premium VPN provider

Maandelijks 2 GB aan data gratis

Onbeperkte toegang tot al onze functies

Pak snel gratis VPN Nederland
 • Tele2 Logo
 • ComputerTotaal logo
 • T-Mobile logo
 • Power Unlimited logo
 • TechTypical logo
Veiligheid voor iedereen met gratis VPN Nederland

Gratis veiligheid voor iedereen

Het internet kan een gevaarlijke plek zijn. Elke keer dat je verbinding maakt met een openbare wifi verbinding, thuis werkt of een bestand downloadt, neem je een risico met je veiligheid.

Bij VPN Nederland vinden we dat iedereen het recht heeft om veilig online te kunnen zijn. En online beveiliging, daar zou je niet voor moeten betalen.

Neem een gratis VPN Nederland-account en blijf veilig. Altijd.

Veiligheid voor iedereen met free VPN Nederland
Online privacy voor iedereen met gratis VPN Nederland

Gratis privacy voor iedereen

Het internet zit vol nieuwsgierige blikken. De overheid, je internetprovider, bedrijven, zoekmachines, socialmediaplatformen, apps, adverteerders en databrokers willen allemaal weten wat je online doet.

Bij VPN Nederland strijden we voor jouw recht op échte online privacy.

Met onze gratis VPN Nederland app kun je eindelijk lekker browsen zonder dat iemand over je schouder meekijkt. Altijd.

Vrijheid voor iedereen met gratis VPN Nederland

Gratis vrijheid voor iedereen

Het internet zit vol met blokkades die voorkomen dat je toegang krijgt tot sites, pagina's en zelfs hele platforms. Soms beperken ze zelfs de toegang tot de online diensten waar je al lang aan gewend was geraakt.

Bij VPN Nederland vinden we dat het internet vrij moet zijn van blokkades en censuur.

Met behulp van onze gratis VPN Nederland-app kun je online alles weer openen, gebruiken en ervan genieten. Altijd.

Toegang voor iedereen met gratis VPN Nederland
Entertainment voor iedereen met gratis VPN Nederland

Gratis entertainment voor iedereen

Geoblocking zorgt ervoor dat we niet optimaal kunnen genieten van alles wat het internet ons te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan streamingdiensten die in Nederland niet beschikbaar zijn, Nederlandse platforms die in het buitenland niet beschikbaar zijn, sportuitzendingen en zelfs je Netflix- of HBO Max-bibliotheken – je krijgt maar een fractie van wat er online staat.

Bij VPN Nederland geloven we in onbeperkt entertainment voor iedereen.

Met behulp van onze gratis VPN krijg je direct toegang tot alles wat je wilt, en kun je genieten van onbeperkt entertainment. Altijd.

Alle functies voor iedereen met gratis VPN Nederland abonnement

Alle functies voor iedereen

Elke andere premium VPN-provider met een gratis versie geeft je alleen het absolute minimum aan VPN functies. En dan proberen ze je het daarna ook nog wanhopig te verkopen voor een belachelijke prijs.

Wij bij VPN Nederland geloven dat we onze gebruikers – betaald en gratis – alles moeten bieden wat onze VPN kan doen. Daarom beperkt onze gratis app je VPN-functionaliteit niet.

Al onze servers. Al onze functies. Ondersteuning voor downloaden en streamen. Altijd.

Alle functies voor iedereen met gratis VPN Nederland abonnement

Gratis VPN van een premium provider

Bij VPN Nederland vinden we dat online privacy, veiligheid en vrijheid een recht is. Een die geen prijs mag hebben. Om die reden hebben we nu een nieuwe GRATIS versie van onze best beoordeelde VPN-app uitgebracht, om iedereen die het nodig heeft direct online te beveiligen.

Echte gratis online privacy voor iedereen heeft echter kleine beperkingen. Anders zouden we binnen een paar maanden failliet gaan, en we gaan ons niet aansluiten bij die 'free VPN's' die winst maken door je gegevens te verkopen. Maar 2 GB aan volledig gratis data per maand en absoluut geen andere beperkingen, is meer dan genoeg om je te beschermen zodat jij je online veilig voelt.

Gratis VPN zonder addertjes

Geen betalingsgegevens nodig

Met 1 klik veilig online

2GB Gratis data

P2P ondersteuning

Geen snelheidsbeperking

Ongelimiteerde servers

Streaming ondersteuning

Toegang tot alle functies

Géén logs

Nederlandse support

Gratis VPN

Waarom kiezen voor gratis VPN Nederland?

Gratis VPN is natuurlijk hartstikke leuk, maar is VPN Nederland wel te vertrouwen? Waarom zou je überhaupt een VPN gebruiken? En wat is het voordeel van een Nederlandse VPN-provider? Anton, de oprichter van VPN Nederland, legt het je haarfijn uit.

Direct gratis aanmelden!

VPN Nederland: Een nieuw soort gratis VPN

Gratis VPN's hebben een slechte reputatie. En dat is voor het grootste deel verdiend.

De meeste gratis VPN's zijn niet veilig en sommige zijn niet eens echte VPN's. Je kunt hier online urenlang alles over lezen en elke app store vol met 'free VPN's' vinden die je online bescherming, veiligheid en privacy in slecht Engels beloven.

Maar het cliché geldt nog steeds: "Als je niet voor een product hoeft te betalen, ben jij het product."

Het runnen van een VPN is duur. Je moet een servernetwerk onderhouden, beperkingen omzeilen, apps ontwikkelen, nieuwe functies creëren, vechten voor de wettelijke privacy van je klanten, je werknemers betalen... Dus een gratis VPN moet op de een of andere manier geld opleveren. En dat doen ze meestal door je gegevens te verkopen.

Dit is een veelvoorkomend iets. De meeste gratis apps verdienen op deze manier hun geld. Maar met VPN's is dit bijna ironisch en immoreel – een tool die je online privacy belooft, gooit jouw gegevens zo op straat.

VPN Nederland gaat hier verandering in brengen.

VPN Nederland: een VPN free-to-all, niet een VPN free-for-all

Wij van VPN Nederland geloven dat privacy een recht van iedereen is en geen luxe. Vooral in hedendaagse wereld, waarin iedereen – van louche hackers tot sociale media waar je je leven niet zonder kunt voorstellen – erop uit is om je persoonlijke gegevens te bemachtigen.

Je persoonlijke informatie is waardevol. Jij bent waardevol. Maar omdat dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend is, en niet iedereen zich een premium VPN-abonnement kan veroorloven, hebben we onze gratis VPN-app gelanceerd.

Onze gratis VPN-applicatie is anders dan alle andere "gratis VPN’s".

VPN Nederland is geen louche onderneming als het om jouw gegevens gaat. Onze gratis VPN heeft geen addertje onder het gras. VPN Nederland bedient al jaren Nederlandse klanten en heeft zich stevig gevestigd als een betrouwbare en betrouwbare aanwezigheid in Nederland met partners zoals Tele2.

Persoonlijke online bescherming

Persoonlijke online bescherming voor iedereen

Als het gaat om gratis VPN's die op de een of andere manier geld moeten verdienen, dan geldt dat ook voor ons. Dus, om de gratis VPN-optie haalbaar te maken en je te blijven voorzien van eersteklas beveiligingsfuncties, Nederlandse ondersteuning en constante updates om deze aan je behoeften aan te passen, is onze gratis VPN-service beperkt tot gratis 2 GB aan data per maand. Anders zouden we in de komende maanden failliet gaan, waardoor je opnieuw al je broodnodige online beveiligingen en veiligheid verliest.

De maandelijkse datalimiet van 2 GB is meer dan genoeg om je online volledig te beschermen. En als je het een keer probeert en merkt dat je er niet genoeg aan hebt dan kun je altijd een van onze abonnementen kiezen die misschien beter bij je passen, want VPN Nederland is zeer scherp geprijsd.

Hoewel we een kleine datalimiet hebben, zijn we, in tegenstelling tot elke andere premium VPN-provider met een gratis app, de allereerste provider die geen andere beperkingen heeft. Elke gratis VPN Nederland applicatie wordt geleverd met:

 • Ondoordringbare online bescherming, veiligheid en privacy;
 • Toegang tot al onze servers;
 • Al onze functies;
 • Geen internetsnelheidslimieten;
 • Downloaden, P2P- en Usenet-ondersteuning;
 • De allereerste streamingondersteuning van een gratis VPN.

Op deze manier kun je ervaren wat onze VPN allemaal te bieden heeft, zonder ooit iets extra te hoeven betalen.

VPN Nederland: De beste gratis VPN die er is!

VPN Nederland zet zich voor het geven van ondoordringbare online veiligheid, privacy en vrijheid aan iedereen die dat wil en nodig heeft. Onze gratis VPN Nederland app is bedoeld om iedereen het gevoel te geven online veilig, vrij en echt anoniem te zijn.

Er zijn misschien veel gratis VPN's op de markt, maar geen enkele geeft je hetzelfde gevoel van de ijzersterke bescherming en directe toegankelijkheid waar VPN Nederland bekend om staat. We hebben onvermoeibaar gewerkt om de leidende VPN-aanbieder van Nederland te worden. En nu kun jij daar de vruchten van plukken en VPN Nederland gratis krijgen!

Want online bescherming is geen luxe. Het is een recht.

Veelgestelde vragen over gratis VPN Nederland

Heb je vragen over de gratis VPN Nederland dienst? Een antwoord is dichterbij dan je denkt!

Welke VPN is echt gratis?

De meeste gratis VPN-providers laten je op de een of andere manier betalen voor hun service. De meeste onbetrouwbare gratis VPN-aanbieders verkopen je gegevens aan derden, waardoor je met je privacy voor hun diensten betaalt. Aan de andere kant beperken de meeste freemium VPN's die afkomstig zijn van echte providers de features van hun app, waardoor je alsnog moet betalen voor de functies die je echt nodig hebt.

VPN Nederland is de allereerste écht gratis VPN van een premium VPN-aanbieder. Gratis VPN Nederland wordt geleverd met dezelfde ondoordringbare beveiliging en betrouwbare privacyfuncties als onze premium app, zodat je persoonlijke gegevens nooit in verkeerde handen vallen. VPN Nederland is ook de allereerste gratis VPN van een premium provider die absoluut geen functionaliteitsbeperkingen heeft – al onze gratis gebruikers krijgen dezelfde service en functies als onze betalende klanten, inclusief volledige ondersteuning voor streamen en downloaden.

De enige beperking waar gebruikers van gratis VPN Nederland mee te maken hebben, is de maandelijkse datalimiet. We werken er echter hard aan om ervoor te zorgen dat al onze gebruikers voldoende gratis data krijgen om in hun behoeften te voorzien.

Wat maakt VPN Nederland tot de beste gratis VPN?

VPN Nederland is de toonaangevende VPN-provider in Nederland en onze gratis VPN-app is bedoeld om iedereen de beste beveiliging en privacy te bieden. We werken er continu aan om VPN Nederland zo krachtig, efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, en nu kan iedereen volledig gratis genieten van onze VPN-service.

VPN Nederland is de eerste gratis VPN van een premium VPN-provider zonder functionaliteitsbeperking. Het bevat:

- Toegang tot al onze servers

- Volledige beveiligings- en privacyfunctionaliteit

- Geen snelheids- of bandbreedtebeperking

- Onbeperkte apparaatondersteuning

- Volledige downloadondersteuning

- Volledige streaming-ondersteuning

- Elke add-on die we in de toekomst zullen ontwikkelen

Is gratis VPN Nederland veilig om te gebruiken?

Bij VPN Nederland zijn we er trots op onze gebruikers revolutionaire persoonlijke online bescherming te bieden. Hierdoor is de gratis VPN Nederland app 100% veilig en privé.

De meeste gratis Virtual Private Network-providers bewaken, verzamelen en verkopen je online gegevens aan derden, of kunnen zelfs malware en trackers op je apparaat installeren. VPN Nederland wil iedereen hetzelfde niveau van compromisloze online veiligheid en privacy bieden. We monitoren of loggen je online activiteiten niet en bieden hetzelfde niveau van bescherming op militair niveau waar VPN Nederland bekend om staat.

Waarom heeft VPN Nederland een gratis app?

Bij VPN Nederland vinden we dat online veiligheid en privacy een recht is.

We streven ernaar om iedereen die dat wil en nodig heeft, hetzelfde niveau van ondoordringbare online beveiliging en privacy te bieden, en om een betrouwbaar alternatief te bieden voor de vele ‘gratis’ VPN’s die je gegevens stelen en verkopen. Nadat we VPN Nederland hebben opgericht als de toonaangevende VPN-serviceprovider in Nederland, hebben we onze gratis VPN gelanceerd om moderne online beveiliging en privacy voor iedereen beschikbaar te maken.

Zijn er beperkingen bij gratis VPN Nederland?

VPN Nederland is de allereerste gratis VPN van een premium provider zonder functionaliteitsbeperkingen. Onze gratis VPN-gebruikers krijgen dezelfde features voor bescherming, beveiliging, privacy en vrijheid als onze betalende gebruikers. Voor altijd.

De enige beperking die de gratis VPN Nederland-app met zich meebrengt, is een maandelijkse datalimiet van 2 GB. Dit is genoeg voor gewoon veilig browsen, toegang tot geblokkeerde bronnen en het omzeilen van regionale beperkingen. Als je echter denkt dat dit niet genoeg data voor je is, hebben we verschillende premium abonnementsniveaus die geen enkele beperking hebben.

Waarom heeft de gratis VPN Nederland app beperkte maandelijkse data?

Wij bij VPN Nederland geloven dat online veiligheid, privacy en vrijheid ieders grondrechten zijn. Daarom hebben we besloten om onze toonaangevende VPN gratis te maken.

Het is echter ons premium VPN Nederland abonnement dat de gratis versie van onze applicatie mogelijk maakt. Omdat we geen gebruikersgegevens verkopen, geen advertenties weergeven in onze apps en je privacy, veiligheid en identiteit op geen enkele manier in gevaar brengen, moeten we het gebruik van onze gratis VPN-applicatie beperken, zodat onze premiumversie winst kan blijven maken. We gebruiken deze winst om de VPN Nederland-ervaring voor al onze gebruikers te verbeteren – zowel gratis als betaald. En, in tegenstelling tot alle andere premium VPN-providers, beperken we de bruikbaarheid van je gratis VPN Nederland op geen enkele andere manier.

Op welke devices kun je gratis VPN Nederland gebruiken?

Net als de premium versie ondersteunt de gratis VPN Nederland app alle belangrijke besturingssystemen, waaronder:

- Windows

- macOS

- Android

- iOS

Onze gratis app ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten, waardoor je op elk apparaat absolute bescherming en privacy online krijgt.

Hoe kun je maandelijks gratis VPN Nederland data aanvullen?

De gratis applicatie VPN Nederland wordt geleverd met 2 GB volledig gratis maandelijkse data. Als je maandelijkse data van VPN Nederland verloopt, kun je deze gratis data aan het begin van elke nieuwe maand aanvullen via je persoonlijke account op onze website.

Als je het vergeet, sturen we je altijd aan het begin van elke maand een herinnering om de maandelijkse data op te waarderen.

Vind je 2 GB te beperkt? Je kunt op elk moment overstappen naar een premium VPN Nederland-abonnement en krijgt dan elke maand onbeperkte data.

Kun je overstappen van het gratis naar het premium VPN Nederland account?

Je kunt op elk moment overstappen van de gratis VPN Nederland naar de premium versie. Je hoeft geen nieuw account aan te maken of een andere applicatie te installeren. Je kunt overstappen naar een premium VPN Nederland abonnement via je account op onze website, of direct via de VPN Nederland app zelf.

Hoe krijg je meer data op je gratis VPN Nederland account?

Als 2 GB aan maandelijkse data te beperkt voor je is, kun je op elk moment overstappen naar een premium VPN Nederland abonnement.

Het premium VPN Nederland-abonnement wordt geleverd met onbeperkte data, onbeperkte apparaatondersteuning en hetzelfde niveau spectaculaire service die je gewend bent van onze gratis VPN.

Heb je met een gratis VPN Nederland toegang tot lokale en buitenlandse streamingplatforms?

VPN Nederland is de enige freemium VPN ter wereld die wordt geleverd met volledige streamingondersteuning.

In tegenstelling tot de meeste andere gratis VPN-providers die van streaming een premium add-on maken, geeft de gratis VPN Nederland je direct toegang tot elke streamingdienst zonder enige beperking. Hiermee kun je eenvoudig toegang krijgen tot bijna elke grote buitenlandse streamingdienst en genieten van Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland – iets wat geen enkele andere VPN-aanbieder kan.

Niet genoeg data om te streamen? Je kunt op elk moment overschakelen naar een premium account en onbeperkte data krijgen voor al je kijkplezier.

Kun je Amerikaanse Netflix kijken met gratis VPN Nederland?

Ja, VPN Nederland is de allereerste gratis VPN van een premium VPN-aanbieder die werkt met Netflix. Onze gratis VPN-app geeft je toegang tot al onze wereldwijde servers, evenals volledige streamingondersteuning, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de grootste en beste Netflix-bibliotheek. Bekijk, vind en stream alles wat ontbreekt op de Nederlandse Netflix met één druk op de knop.

Is onze gratis data niet genoeg om alles wat je wilt op Netflix te streamen? Je kunt op elk moment eenvoudig overstappen naar een van onze premium VPN Nederland abonnementen en onbeperkte maandelijkse data krijgen.

Kun je downloaden met gratis VPN Nederland?

Ja, VPN Nederland is de eerste freemium VPN met volledige download- en P2P-ondersteuning. Met behulp van de gratis VPN Nederland-app heb je niet alleen toegang tot websites met beperkte toegang, maar kun je ook beveiligd downloaden, anoniem en zonder enige beperking.

Heb je niet genoeg data om alles te downloaden wat je wilt? Je kunt op elk moment overstappen naar een van onze premium abonnementen, die allemaal worden geleverd met onbeperkte maandelijkse data voor volledig onbeperkte downloads.

Wat vinden onze klanten van gratis VPN Nederland?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.8
★★★★★
★★★★★
89 beoordelingen in 12 maanden.
94% beveelt ons aan bij vrienden.
3 dagen geleden
Eindelijk VPNNederland
Ik gebruik de VPN al een tijdje en was eindelijk op zoek naar een aanbieder die snel is en geen problemen geeft. Deze heeft me nooit teleurgesteld.
5 dagen geleden
Makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel!
VPN Nederland is makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel. Ik had al een tijdje last van geoblocking-problemen, maar dat is nu eindelijk verleden tijd. Echt een aanrader als je veel gebruik maakt van streamingdiensten!