Gratis VPN Nederland

NIEUW! GRATIS VPN NEDERLAND

Volledig gratis premium VPN

Maandelijks 2 GB aan data gratis

Onbeperkte toegang tot al onze functies

Pak snel gratis VPN Nederland
  • Tele2 Logo
  • HCC Logo
  • Androidworld logo
  • TechTypical logo
Veiligheid voor iedereen met gratis VPN Nederland

Gratis veiligheid voor iedereen

Het internet kan een gevaarlijke plek zijn. Elke keer dat je verbinding maakt met een openbare wifi verbinding, thuis werkt of een bestand downloadt, neem je een risico met je veiligheid.

Bij VPN Nederland vinden we dat iedereen het recht heeft om veilig online te kunnen zijn. En online beveiliging, daar zou je niet voor moeten betalen.

Neem een gratis VPN Nederland-account en blijf veilig. Altijd.

Veiligheid met VPN
Veiligheid voor iedereen met free VPN Nederland
Vrijheid voor iedereen met gratis VPN Nederland

Gratis vrijheid voor iedereen

Het internet zit vol met beperkingen en nieuwsgierige aagjes. Geoblocking, heffingen, censuur, geblokkeerde inhoud en constant toezicht door de overheid, adverteerders en internetproviders stelen je privacy.

Bij VPN Nederland vinden we dat internet voor iedereen gratis moet blijven.

Met een gratis VPN Nederland abonnement ervaar je het internet zoals het bedoeld is: open en privé. Altijd.

Privacy met VPN
Entertainment voor iedereen met free VPN Nederland

Gratis entertainment voor iedereen

Censuur en geoblocking weerhouden ons ervan te genieten van alles wat het internet te bieden heeft. Of het nu gaat om streaming-platforms die niet beschikbaar zijn in Nederland, Nederlandse diensten die niet toegankelijk zijn in het buitenland, of zelfs je Netflix-bibliotheek - je hebt maar toegang tot een zeer klein gedeelte van alles wat online beschikbaar is.

VPN Nederland is de allereerste gratis VPN die streaming ondersteunt, waardoor je gemakkelijk en onbeperkt toegang hebt tot elk platform waar je toegang toe wilt hebben. Altijd.

Streamen met VPN
Amusement voor iedereen met VPN Nederland
Alle functies voor iedereen met gratis VPN Nederland abonnement

Alle functies voor iedereen

Elke andere premium VPN-provider met een gratis versie geeft je alleen het absolute minimum aan VPN functies. En dan proberen ze je het daarna ook nog wanhopig te verkopen voor een belachelijke prijs.

Wij bij VPN Nederland geloven dat we onze gebruikers – betaald en gratis – alles moeten bieden wat onze VPN kan doen. Daarom beperkt onze gratis app je VPN-functionaliteit niet.

Al onze servers. Al onze functies. Ondersteuning voor downloaden en streamen. Altijd.

Onze VPN-functies

Gratis VPN van een premium provider

Bij VPN Nederland vinden we dat online privacy, veiligheid en vrijheid een recht is. Een die geen prijs mag hebben. Om die reden hebben we nu een nieuwe GRATIS versie van onze best beoordeelde VPN-app uitgebracht, om iedereen die het nodig heeft direct online te beveiligen.

Echte gratis online privacy voor iedereen heeft echter kleine beperkingen. Anders zouden we binnen een paar maanden failliet gaan, en gaan we ons niet aansluiten bij die 'free VPN's' die winst maken door je gegevens te verkopen. Maar 2 GB aan volledig gratis data per maand en absoluut geen andere beperkingen, zijn meer dan genoeg om je te beschermen wanneer je je online onveilig voelt.

Gratis VPN zonder addertjes

Geen betalingsgegevens nodig

Met 1 klik veilig online

2GB Gratis data

P2P ondersteuning

Geen snelheidsbeperking

Ongelimiteerde servers

Streaming ondersteuning

Toegang tot alle functies

Géén logs

Nederlandse support

Gratis VPN

Waarom kiezen voor gratis VPN Nederland?

Gratis VPN is natuurlijk hartstikke leuk, maar is VPN Nederland wel te vertrouwen? Waarom zou je überhaupt een VPN gebruiken? En wat is het voordeel van een Nederlandse VPN-provider? Anton, de oprichter van VPN Nederland, legt het je haarfijn uit.

Direct gratis aanmelden!

Maar gratis VPN, dat is toch niet veilig?

Gratis VPN's hebben een slechte reputatie. En dat is voor het grootste deel verdiend.

De meeste gratis VPN's zijn niet veilig en sommige zijn niet eens echte VPN's. Je kunt hier online urenlang alles over lezen en elke app store vol met 'free VPN's' vinden die je online bescherming, veiligheid en privacy in slecht Engels beloven.

Maar het cliché geldt nog steeds: "Als je niet voor een product hoeft te betalen, ben jij het product."

Als je niet hoeft te betalen voor een product, dan ben jij het product.

Het runnen van een VPN is duur. Je moet een servernetwerk onderhouden, beperkingen omzeilen, apps ontwikkelen, nieuwe functies creëren, vechten voor de wettelijke privacy van je klanten, je werknemers betalen... Dus een gratis VPN moet op de een of andere manier geld opleveren. En dat doen ze meestal door je gegevens te verkopen.

Dit is een veelvoorkomend iets. De meeste gratis apps verdienen op deze manier hun geld. Maar met VPN's is dit bijna ironisch en immoreel – een tool die je online privacy belooft, gooit jouw gegevens zo op straat.

VPN Nederland gaat hier verandering in brengen.

VPN Nederland: een VPN free-to-all, niet een VPN free-for-all

Wij van VPN Nederland geloven dat privacy een recht van iedereen is en geen luxe. Vooral in hedendaagse wereld, waarin iedereen – van louche hackers tot sociale media waar je je leven niet zonder kunt voorstellen – erop uit is om je persoonlijke gegevens te bemachtigen.

Je persoonlijke informatie is waardevol. Jij bent waardevol. Maar omdat dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend is, en niet iedereen zich een premium VPN-abonnement kan veroorloven, hebben we onze gratis VPN-app gelanceerd.

Onze gratis VPN-applicatie is anders dan alle andere "free VPN’s".

VPN Nederland is geen louche onderneming als het om jouw gegevens gaat. Onze gratis VPN heeft geen addertje onder het gras. VPN Nederland bedient al jaren Nederlandse klanten en heeft zich stevig gevestigd als een betrouwbare en betrouwbare aanwezigheid in Nederland met partners zoals Tele2.

Persoonlijke online bescherming voor iedereen

Als het gaat om "free" VPN's die op de een of andere manier geld moeten verdienen, dan geldt dat ook voor ons. Dus, om de gratis VPN-optie haalbaar te maken en je te blijven voorzien van eersteklas beveiligingsfuncties, Nederlandse ondersteuning en constante updates om deze aan je behoeften aan te passen, is onze gratis VPN-service beperkt tot gratis 2 GB aan data per maand. Anders zouden we in de komende maanden failliet gaan, waardoor je opnieuw al je broodnodige online beveiligingen en veiligheid verliest.

De maandelijkse datalimiet van 2 GB is meer dan genoeg om je online volledig te beschermen. En als je het een keer probeert en merkt dat je er niet genoeg aan hebt dan kun je altijd een van onze abonnementen kiezen die misschien beter bij je passen, want VPN Nederland is zeer scherp geprijsd.

Hoewel we een kleine datalimiet hebben, zijn we, in tegenstelling tot elke andere premium VPN-provider met een gratis app, de allereerste provider die geen andere beperkingen heeft. Elke gratis VPN Nederland applicatie wordt geleverd met:

  • Ondoordringbare online bescherming, veiligheid en privacy;
  • Toegang tot al onze servers;
  • Al onze functies;
  • Geen internetsnelheidslimieten;
  • Downloaden, P2P- en Usenet-ondersteuning;
  • De allereerste streamingondersteuning van een gratis VPN.

Op deze manier kun je ervaren wat onze VPN allemaal te bieden heeft, zonder ooit iets extra te hoeven betalen.

Want online bescherming is geen overbodige luxe. Het is een recht.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.6
★★★★★
★★★★★
53 beoordelingen in 12 maanden.
92% beveelt ons aan bij vrienden.
september 25
Werkt simpell en goed
Het gebruik is makkelijk Duidelijke site. Goede uitlag via de site Heeft mij een veilig gevoel.
september 24
Even wennen
Toch wel enige negatieve ervaringen T.w. sommige apps werken dan niet! Bij tijdelijke uitschakeling wel