SmartDNS: De ultieme VPN upgrade

De beste VPN snelheden binnen de branche

Ongelimiteerde toegang tot elke streaming service

Stabiele en razendsnelle VPN-prestaties

Tijdelijk meer dan 60% korting!

SmartDNS bij VPN Nederland

Dit is wat de SmartDNS van VPN Nederland voor je kan doen:

Beste snelheden met Smart DNS

Lokale snelheden
op elke server

Neem je Nederlandse internetsnelheid overal mee naartoe en geniet van de beste VPN-prestaties ooit.
Toegang tot elke streamingdienst met Smart DNS

Toegang tot elke
streaming service

Moeiteloos deblokkeren, openen en genieten van alle streamingdiensten die niet beschikbaar zijn in Nederland of in het buitenland.

Internet zonder beperkingen met Smart DNS

Het internet
zonder beperkingen

Ontdek het internet zonder blokkades en beperkingen, zonder je verbindingssnelheden op te offeren.

Beveilig jezelf met de populairste VPN!

Ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en altijd veilig online met VPN Nederland.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

SmartDNS van VPN Nederland: Een revolutie in je VPN-ervaring

VPN Nederland loopt voorop op het gebied van VPN-technologie. En we zijn altijd op zoek naar manieren om jouw VPN-ervaring te verbeteren, zonder je online privacy en veiligheid in gevaar te brengen.

Daarom is onze VPN-applicatie volledig geïntegreerd met SmartDNS-technologie. Dit is bedoeld om je de volledige snelheid en prestaties van je lokale internetverbinding te geven, zonder enige beperkingen of kwetsbaarheden.

Veilig, privé, vrij en snel: het internet zoals het echt bedoeld is.

Wat is SmartDNS?

SmartDNS is een geavanceerde technologie die voor het eerst werd ontwikkeld in 2012. In wezen stelt het je in staat toegang te krijgen tot geografisch geblokkeerde en beperkte platforms en diensten door je DNS-query’s (Domain Name System) te manipuleren.

Net zoals een VPN of een proxy op zichzelf werkt, leidt SmartDNS een klein deel van je verkeer (namelijk je DNS-query’s) om via een externe server, waardoor het platform dat je probeert te openen denkt dat je toegang probeert te krijgen vanaf de juiste plaats en je dus zonder problemen wordt toegelaten.

SmartDNS kan op zichzelf worden gebruikt. Wanneer deze technologie echter is geïntegreerd met VPN Nederland, realiseert deze zijn volledige potentieel, waardoor de prestaties van de VPN drastisch worden verbeterd en je direct onbeperkte toegang hebt tot alles wat er online staat.

Hoe werkt SmartDNS?

SmartDNS-technologie werkt op dezelfde manier als een VPN. Het leidt uw verbinding om via een externe server, zodat je virtueel op een andere plaats kunt verschijnen dan waar je je fysiek bevindt.

In tegenstelling tot VPN’s leidt SmartDNS echter slechts een zeer klein en specifiek deel van je verkeer om – je DNS-query’s.

DNS is in feite een manier waarop machines en webbrowsers met elkaar communiceren. Je bent gewend om het website-adres in de balk te typen, maar webbrowsers moeten deze informatie vertalen naar IP-adressen die zij begrijpen. Dit is waar DNS voor is. Het verbindt het adres met het IP. Niet alleen dat, het vertelt de browser ook waar je vandaan komt en of je toegang moet kunnen krijgen tot de website.

Wil je meer weten over VPN’s?

Kom alles te weten over hoe VPN Nederland werkt!

DNS is dus eigenlijk een gigantisch internettelefoonboek.

Indien geïntegreerd met VPN Nederland, maakt SmartDNS gebruik van hoe dit systeem werkt om je toegang te geven tot iets waartoe je mogelijk geen toegang hebt, en om je browse-ervaring in het algemeen te verbeteren.

Wanneer je VPN Nederland gebruikt, detecteert onze app automatisch of je toegang probeert te krijgen tot een geblokkeerde website. Het leidt dan automatisch een klein deel van je verbinding met je DNS-query’s om naar een van onze speciale servers met een eigen, privé-DNS (eigenlijk ons ​​eigen telefoonboek). Onze DNS-server communiceert vervolgens met de server die de website of het platform host waartoe je toegang wilt en vertelt hem dat je toestemming hebt om dit te doen.

Hoe werkt Smart DNS van VPN Nederland?

Maar het is meer dan dat…

Het stelt ons ook in staat om al onze privé DNS-servers hier in Nederland te houden. Je hoeft immers niet naar Amerika om een ​​Amerikaans telefoonboek te gebruiken. Dit betekent dat je niet helemaal verbinding hoeft te maken met de server in een ander land om toegang te krijgen tot een platform. Slechts een klein deel van je verkeer hoeft deze verbinding te maken en dat gebeurt via een server hier, die vervolgens snel onderhandelt met het gewenste platform.

Dit verhoogt je verbindingssnelheid en algehele prestaties enorm, waardoor je VPN-verbinding veel sneller en veel soepeler wordt.

Wil je meer weten over protocollen?

Bekijk onze volledige gids over onze VPN-protocollen.

Hoe komt SmartDNS ten goede aan jouw VPN-ervaring?

SmartDNS is een vrij unieke en uiterst nuttige technologie. Op zichzelf is het gebruik ervan echter vrij ingewikkeld en beperkt. Het vereist een handmatige installatie en biedt je geen enkele vorm van online bescherming, beveiliging of anonimiteit.

Maar in combinatie met een state-of-the-art VPN zoals VPN Nederland, geeft het je het beste van twee werelden: alle voordelen van zowel de VPN- als SmartDNS-technologie, en geen van hun tekortkomingen.

Hier zijn slechts enkele manieren waarop de perfecte integratie van SmartDNS-technologie door VPN Nederland jouw VPN-ervaring verbetert:

 

 • Je hebt toegang tot vrijwel alles.
  SmartDNS verandert je DNS-query’s zodat ze uit een ander land lijken te komen, waardoor je direct toegang krijgt tot platforms, services en inhoud die anders niet beschikbaar zouden zijn.
 • Het verbetert de VPN prestaties enorm.
  In plaats van verbinding te maken met een server halverwege de wereld, verbindt VPN Nederland je eerst met een van zijn sterke lokale servers, die vervolgens communiceert met servers overal ter wereld. Dit verhoogt de prestaties van de VPN enorm en biedt je alles wat een VPN kan doen, terwijl de snelheid en prestaties van een normale internetverbinding behouden blijven.
 • Het maakt je VPN goedkoper.
  Indien correct geïmplementeerd, kun je met VPN- en SmartDNS-technologie bijna overal verbinding maken. En hierdoor hoeven we geen dure servers in het buitenland te huren en kunnen we je een premium VPN-service bieden tegen de laagst mogelijke prijs.
 • Ondoordringbare online beveiliging EN een vlotte browse-ervaring.
  SmartDNS is een handig hulpmiddel, maar het doet niets op het gebied van online bescherming. VPN’s zijn de toekomst van persoonlijke webprivacy en -beveiliging, maar hun zware protocollen en codering kunnen ze een beetje traag maken. Door SmartDNS in onze VPN te integreren, slagen we erin je zowel veiligheid, anonimiteit als vrijheid te bieden zonder dat het enige impact heeft op de internetsnelheden.

VPN Nederland – de perfecte combinatie van VPN en SmartDNS technologie

VPN Nederland loopt voorop op het gebied van VPN-technologie en is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om je VPN-ervaring te verbeteren zonder afbreuk te doen aan je persoonlijke online veiligheid en privacy.

Onze unieke implementatie van SmartDNS met onze VPN stelt ons in staat je de Virtual Private Network-ervaring te bieden waar geen enkele andere provider aan kan tippen. Bulletproof VPN-bescherming, echte online privacy en absolute online vrijheid met de internetsnelheid en prestaties die je gewend bent.

Directe toegang tot alles ter wereld met de snelheid van je persoonlijke server hier in Naaldwijk. Wat dacht je daar van?!

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand