Volledig anoniem, veilig en supersnel online

VPN staat voor Virtual Private Network. En de naam zegt het al, een VPN zorgt voor een persoonlijk digitaal mini-netwerk dat al jouw online dataverkeer beschermt. Met VPN Nederland zet je iedereen die iets wil met jouw data of gegevens, volledig buitenspel.

Nu vanaf € 2.99 p/m
VPN Nederland App Screenshot

Volledig anoniem

Online privacy, veiligheid en anonimiteit! Niemand weet wie er online is.

Lees meer

Compleet veilig

Anoniem en veilig. Niemand weet wie-, waar- en welke websites je bezoekt.

Lees meer

Gewoon supersnel

De servers van VPN Nederland zijn geoptimaliseerd voor downloaden.

Lees meer

Altijd grenzeloos streams kijken

Pak tijdelijke korting!

Nu tijdelijk 60% korting

Waarom kies je voor VPN Nederland?

Simpel gezegd, juist omdat we VPN Néderland zijn. Onze communicatie is in het Nederlands, en onze support staat je in het Nederlands te woord. Daarnaast staan de meeste van onze servers in Nederland. En zijn daarom super snel, veilig en stabiel. Met álle functionaliteiten van een buitenlandse server.

Anoniem Online met VPN Nederland

100% Anonimiteit

VPN Nederland biedt gebruikers 100% anonimiteit. Een VPN maskeert je internetsignaal met een tijdelijk, versleuteld en niet te herleiden IP-adres, waardoor niemand precies kan weten wie er online is.

Daarnaast legt een VPN een digitale ‘tunnel’ rond je internet signaal, waardoor niemand van buiten mee kan gluren. Wat je ook doet, welke video je ook bekijkt, en met wie je online ook praat of mailt: het is onzichtbaar voor derden.

Of het nu bedrijven zijn die meer van je willen weten, overheden met interesse in jouw privézaken, of online gespuis dat uit is op je wachtwoorden: VPN Nederland geeft ze het nakijken.

Online veiligheid met VPN Nederland

100% Veiligheid

VPN zou VPN niet zijn als gebruikers zich niet volledig veilig kunnen voelen als ze online zijn. En laten we wel wezen: het internet is niet altijd even veilig, zeker bij verkeerd gebruik. Log in via openbare Wifi, en de kans bestaat dat een goochemerd zich tussen jouw signaal en de website die je bezoekt heeft gewurmd, en dus gewoon mee kan lezen met wat je intypt. Surf zonder VPN, en je bent het speeltje van elke online club met cookies en trackers. Elke muisklik wordt in kaart gebracht, opgeslagen en geanalyseerd.

Soms door de website van de bakker om de hoek, maar net zo vaak door malafide bedrijven die uit zijn op gevoelige gegevens, wachtwoorden en dergelijke. Een VPN van VPN Nederland beschermt je in één keer tegen die gevaren.

Online veiligheid met VPN Nederland
Alles Online Kijken met VPN Nederland

100% Kijkgenot

Omdat VPN Nederland gebruikers een anoniem, niet te traceren IP-adres krijgen toebedeeld, vervallen ineens allerlei blokkades die door met name mediabedrijven zijn ingesteld. Streaming diensten van films en tv-series, maar ook online tv-zenders beperken hun uitzendingen tot bepaalde regio’s. Woon je niet in de betreffende regio, dan krijg je automatisch te maken met ‘geo-blocking’.

Het leuke van VPN is dat gebruikers een IP-adres krijgen dat willekeurig wordt aangemaakt, en dat niet is te herleiden naar de regio waarin de gebruiker woont. Klik in het VPN menu een Amerikaanse server aan, en je bent voor Amerikaanse media een Amerikaan! Zo heb je dus gemakkelijk toegang hebt tot die ene film die je zo graag wilt zien.

Geheel Nederlands met VPN Nederland

100% Nederlands

VPN Nederland snapt waarom een VPN dienst Nederlands moet zijn. Het leven is te kort om de hele tijd naar het Engels te moeten switchen als je online bent, of naar slecht verstaanbare helpdesks te moeten luisteren als je een simpele vraag hebt. Dat is vermoeiend - en te vermijden! VPN Nederland biedt volledig Nederlandstalige dienstverlening, wat scheelt als je een technisch probleem hebt, je factuur wilt bespreken of anderszins in contact wilt komen. En ook op technisch gebied is VPN Nederland een trots Nederlands bedrijf.

Ons land profiteert van een geweldige infrastructuur voor internet, en heeft met internetknooppunt AMS-IX een belangrijk mondiaal knooppunt voor internetverkeer in handen. Vandaar dat VPN Nederland 100% draait op Nederlandse servers, die dus altijd dicht bij onze klanten in de buurt staan.

Geheel Nederlands met VPN Nederland

Eén abonnement, ál je devices

VPN Nederland is ontwikkeld voor elk van je apparaten zoals desktops, laptops, tablets, smartphones, en routers. Installeer onze enorm gebruiksvriendelijke VPN Nederland App op je devices en met één druk op de knop ben je veilig online.

VPN Nederland op al je apparaten

Eén grote ronde knop. Meer heb je niet nodig om overal en altijd 100% veilig en anoniem online te zijn. Dit betekent dat online niemand kan zien wie je bent, waar je vandaan komt, en wat je doet. Jouw privacy en veiligheid worden op die manier optimaal beschermd.

Online privacy

Online veiligheid

P2P/torrenting

Super gebruiksvriendelijk

Meerdere besturingssystemen

Supersnelle verbindingen

Log vrij

Geoblokkades omzeilen

24/7 nederlandse support

Wereldwijd servernetwerk

Automatische kill-switch

DNS-lek bescherming