Volledig anoniem, veilig en supersnel online

VPN Nederland zorgt dat je volledig anoniem en supersnel online bent.

image

100% Anonimiteit

VPN Nederland biedt gebruikers 100% anonimiteit. Een VPN maskeert je internetsignaal met een tijdelijk, versleuteld en niet te herleiden IP-adres, waardoor niemand precies kan weten wie er online is.

Daarnaast legt een VPN een digitale ‘tunnel’ rond je internet signaal, waardoor niemand van buiten mee kan gluren. Wat je ook doet, welke video je ook bekijkt, en met wie je online ook praat of mailt: het is onzichtbaar voor derden.

Of het nu bedrijven zijn die meer van je willen weten, overheden met interesse in jouw privézaken, of online gespuis dat uit is op je wachtwoorden: VPN Nederland geeft ze het nakijken.

Killswitch Encryptie
image

100% Veiligheid

VPN zou VPN niet zijn als gebruikers zich niet volledig veilig kunnen voelen als ze online zijn. En laten we wel wezen: het internet is niet altijd even veilig, zeker bij verkeerd gebruik. Log in via openbare Wifi, en de kans bestaat dat een goochemerd zich tussen jouw signaal en de website die je bezoekt heeft gewurmd, en dus gewoon mee kan lezen met wat je intypt. Surf zonder VPN, en je bent het speeltje van elke online club met cookies en trackers. Elke muisklik wordt in kaart gebracht, opgeslagen en geanalyseerd.

Soms door de website van de bakker om de hoek, maar net zo vaak door malafide bedrijven die uit zijn op gevoelige gegevens, wachtwoorden en dergelijke. Identiteitsfraude of diefstal van bankgegevens: het zijn helaas geen uitzonderingen. Een VPN van VPN Nederland beschermt je in één keer tegen die gevaren.

Nul logs-beleid Encryptie
image
image

100% Kijkgenot

VPN Nederland geeft gebruikers naast online veiligheid en anonimiteit nog een aantal aantrekkelijke voordelen. Omdat VPN gebruikers een anoniem, niet te traceren IP-adres krijgen toebedeeld, vervallen ineens allerlei blokkades die door met name mediabedrijven zijn ingesteld. Streaming diensten van films en tv-series, maar ook online tv-zenders beperken hun uitzendingen tot bepaalde regio’s: Amerikanen kijken Amerikaanse Netflix, en Duitsers zien een op Duitsland gericht aanbod. Woon je niet in de betreffende regio, dan krijg je automatisch te maken met ‘geo-blocking’: je Nederlandse IP-adres wordt automatisch teruggeleid naar de Nederlandse Netflix.

Het leuke van VPN is dat gebruikers een IP-adres krijgen dat willekeurig wordt aangemaakt, en dat niet is te herleiden naar de regio waarin de gebruiker woont. Klik in het VPN menu een Amerikaanse server aan, en je bent voor Amerikaanse media een Amerikaan! Geo-blocking werkt dus niet meer, waarna je ‘gewoon’ toegang hebt tot die ene film die je zo graag wilt zien - maar wel nadat je keurig je abonnementsgeld hebt voldaan.

Smart DNS
image

100% Nederlands

VPN Nederland snapt waarom een VPN dienst Nederlands moet zijn. Het leven is te kort om de hele tijd naar het Engels te moeten switchen als je online bent, of naar slecht verstaanbare helpdesks te moeten luisteren als je een simpele vraag hebt. Dat is vermoeiend - en te vermijden! VPN Nederland biedt volledig Nederlandstalige dienstverlening, wat scheelt als je een technisch probleem hebt, je factuur wilt bespreken of anderszins in contact wilt komen. En ook op technisch gebied is VPN Nederland een trots Nederlands bedrijf.

Ons land profiteert van een geweldige infrastructuur voor internet, en heeft met internetknooppunt AMS-IX een belangrijk mondiaal knooppunt voor internetverkeer in handen, wat je merkt in de kwaliteit en snelheid van een verbinding bij overzeese activiteiten. Vandaar dat VPN Nederland 100% draait op Nederlandse servers, die dus altijd dicht bij onze klanten in de buurt staan.

image