Contact met VPN Nederland

Heb je een vraag voor VPN Nederland? Stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier of zoek zelf naar het antwoord. Wat je ook doet, wij helpen je graag!

Contact

Veelgestelde vragen aan VPN Nederland

Om je een beetje op weg te helpen met je vraag staan hieronder alvast de meest gestelde vragen aan VPN Nederland op een rijtje.

Is handmatige configuratie van de VPN mogelijk?

Dit is mogelijk door middel van OpenVPN. Voor meer informatie en de benodigde gegevens kun je een email sturen naar onze support afdeling, zij zijn te bereiken per email op [email protected].

Wat is een VPN?

Een VPN (Virtual Private Network) kun je zien als een tunnel. Je stuurt jouw data door deze tunnel en die data komt volledig versleuteld aan de achterkant er weer uit. En met een ander IP-adres dan degene waarmee je verbinding maakte. VPN Nederland maakt gebruik van verschillende technieken, zoals IKEv2 en OpenVPN. Deze technieken zorgen ervoor dat de data van de gebruiker wordt versleuteld en dat diens IP-adres verborgen blijft. Dit betekent dat belangrijke persoonlijke data (login gegevens, wachtwoorden, etc.) bij degene blijft bij wie het hoort, bij jou dus.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd verbinding maken?

Je kunt je VPN Nederland account op een onbeperkt aantal apparaten installeren en tegelijkertijd gebruiken.

Hoe kan ik de Amerikaanse Netflix kijken met de VPN?

Het is niet nodig extra instellingen te veranderen om de Amerikaanse versie van Netflix te kijken. Begin ermee de Netflix-applicatie eerst volledig af te sluiten, vervolgens de VPN Nederland applicatie te starten, op "Change Location" of "Locatie Wijzigen" te klikken, een Amerikaanse server te selecteren en verbinding te maken. Daarna, als je de Netflix applicatie weer opent, zal Netflix automatisch de films en series weergeven die beschikbaar zijn in Amerika.

Hoe gebruik ik de VPN om anoniem te surfen en te downloaden?

Door een VPN verbinding te maken met een server in een land naar keuze is je internetverbinding beveiligd en kun je anoniem en onbezorgd surfen en downloaden.

Hoe vraag ik een nieuwe server aan in een specifiek land dat nog niet in de lijst staat?

Dit kun je doen door een email te sturen naar de support van VPN Nederland, ons support email adres is [email protected].

Misschien staat het antwoord op je vraag hier wel niet tussen? Probeer het dan eens via onze veelgestelde vragen pagina.

Liever direct met ons mailen? Dat kan ook. Stuur je email naar [email protected]. En we helpen je zo spoedig mogelijk!