Contact met VPN Nederland

Heb je een vraag voor VPN Nederland? Stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier of

zoek zelf naar het antwoord. Wat je ook doet, wij helpen je graag!

Stuur ons hier je bericht

11 + 7 =

Veelgestelde vragen

Wat is een VPN?

Een VPN (Virtual Private Network) kun je zien als een tunnel. Je stuurt jouw data door deze tunnel en die data komt volledig versleuteld aan de achterkant er weer uit. En met een ander IP-adres dan degene waarmee je verbinding maakte. VPN Nederland maakt gebruik van verschillende technieken, zoals IKEv2 en OpenVPN. Deze technieken zorgen ervoor dat de data van de gebruiker wordt versleuteld en dat diens IP-adres verborgen blijft. Dit betekent dat belangrijke persoonlijke data (login gegevens, wachtwoorden, etc.) bij degene blijft bij wie het hoort, bij jou dus.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd verbinding maken?

Je kunt je VPN Nederland account op een onbeperkt aantal apparaten installeren en tegelijkertijd gebruiken.

Kan ik (Amerikaanse) Netflix kijken met VPN?

Het is mogelijk om de Amerikaanse Netflix te kijken met een VPN. Hiervoor moet de VPN wel geografische blokkades kunnen omzeilen in Amerika, niet elke VPN beschikt over deze mogelijkheden. Daarnaast is de beschikbare snelheid en data ook iets om rekening mee te houden. VPN Nederland is een zeer geschikte (Amerikaanse) Netflix VPN.

Is handmatige configuratie van de VPN mogelijk?

Dit is mogelijk door middel van OpenVPN. Voor meer informatie en de benodigde gegevens kun je een email sturen naar onze support afdeling, zij zijn te bereiken per email op [email protected].

Hoe vraag ik een nieuwe server aan in een specifiek land dat nog niet in de lijst staat?

Dit kun je doen door een email te sturen naar de support van VPN Nederland, ons support email adres is [email protected].

Hoe gebruik ik de VPN om anoniem te surfen en te downloaden?

Door een VPN verbinding te maken met een server in een land naar keuze is je internetverbinding beveiligd en kun je anoniem en onbezorgd surfen en downloaden.

Misschien staat het antwoord op je vraag hier wel niet tussen? Probeer het dan eens via onze veelgestelde vragen pagina.