De beste VPN apps

Veilig en anoniem online met slechts één druk op de knop

Apps beschikbaar voor iOS, Android, Mac en Windows

De apps zijn bijzonder eenvoudig en snel in gebruik

Pak nu onze aanbieding
VPN Nederland Alle devices

Android VPN-app

Download eenvoudig de beste VPN-app voor Android. Gebruiksvriendelijk, supersnel en volledig Nederlands.

Lees meer

Vlotte online veiligheid

Met één druk op de knop ben je direct veilig online. Veilig internetbankieren en op openbare wifi.

Lees meer

Nederlands beste VPN

Kies voor Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid. Met 24/7 support in eigen taal.

Lees meer

Waarom VPN apps van VPN Nederland?

Met VPN Nederland heb je jouw online privacy zelf in de hand en kun je veilig en zorgeloos internetten. Bij VPN Nederland nemen we het ingewikkelde beveiligingswerk uit handen.

Tijdelijk goedkoper

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel. Eenvoudig, snel en veilig online met VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Profiteer nu van extra voordeel!

VPN apps van VPN Nederland

Onze smartphone weet alles van ons. Hij weet hoeveel stappen we zetten, waar we ons bevinden, hoeveel geld er op onze rekening staat en met wie we communiceren. In de meeste gevallen weet onze smartphone zelfs hoe onze vingerafdruk eruitziet! Eén ding is zeker: we moeten voorkomen dat deze persoonlijke gegevens op straat komen te liggen. Hier kun je een VPN voor gebruiken. Een VPN beschermt je gegevens en zorgt ervoor dat je veilig en anoniem kunt internetten. Klinkt ingewikkeld? Niets is minder waar. VPN Nederland installeer je eenvoudig door middel van een app en je gaat met 1 druk op de knop online. We vertellen je graag hoe dit verder in zijn werk gaat.

Wat doet een VPN app?

Op het moment dat jij het internet op gaat, is jouw IP-adres zichtbaar voor de beheerders van alle websites en apps die je gebruikt. Een VPN app zorgt ervoor dat je IP-adres niet langer zichtbaar is voor webpagina's en apps. In plaats daarvan wordt je internet verkeer omgeleid naar een VPN server, en krijgen de websites en apps het IP-adres van die VPN-server te zien. Dit heeft verschillende voordelen.

  • Je IP-adres draagt verschillende informatie met zich mee, waaronder een (grove) schatting van de locatie waar jij je bevindt. Als je geen VPN gebruikt, worden dit soort gegevens dus zichtbaar voor de webpagina's en apps die je bezoekt. Een VPN zorgt ervoor dat je anoniem kunt internetten zonder daarbij persoonlijke informatie vrij te geven.
  • Een VPN zorgt ervoor dat je online activiteit versleuteld wordt. Hierdoor wordt het internetverkeer van en naar je mobiele telefoon onleesbaar voor anderen. Zeker als je vaak gebruikmaakt van openbare WiFi-netwerken is dit geen overbodige luxe: een verbinding met een openbaar netwerk maakt je namelijk extra kwetsbaar voor hackers.
  • Een VPN geeft je toegang tot geo-blocked content. Netflix is hier een goed voorbeeld van. Zo is de Amerikaanse Netflix alleen toegankelijk voor gebruikers die zich in de Verenigde Staten bevinden. Met een VPN-app kun je deze geografische blokkade omzeilen. Door verbinding te maken met een VPN-server in de Verenigde Staten, krijgt je apparaat een Amerikaans IP-adres toegewezen. Hierdoor denkt Netflix dat je je in Amerika bevindt. Hierdoor krijg je toegang tot alle titels op de Amerikaanse Netflix. Veel kijkplezier!

Welke VPN apps biedt VPN Nederland aan?

VPN Nederland biedt op dit moment twee soorten smartphone apps: een Android app (voor toestellen van onder andere Samsung, Huawei, Motorola en Sony) en een iOS app (voor toestellen van Apple). Wil je ook graag VPN software op je desktop of laptop installeren? Dat kan! Je kunt bij ons ook terecht voor VPN software voor Windows en Mac.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Nu meer dan 60% korting!

Hoe kan ik deze VPN apps installeren?

Het installeren van een VPN klinkt op het eerste gezicht misschien ingewikkeld, maar niets is minder waar - onze VPN apps zijn met een paar muisklikken te installeren. Wij leggen je uit hoe.

  • Stap 1. Maak een account aan bij VPN Nederland.
  • Stap 2. Pak het apparaat erbij waarop je VPN software wil installeren. Je kunt je VPN Nederland account op een onbeperkt aantal apparaten installeren en gebruiken.
  • Stap 3. Ga naar de Play Store (Android) of de App Store (iOS) en klik op installeren.
  • Stap 4. Start de app op en log in met je VPN Nederland account..

Op onze website kun je, indien nodig, extra instructies vinden. Log in op onze website en klik op 'Download and Device Setup'. Gaat er toch iets mis? Onze medewerkers helpen je graag.

Wat maakt VPN Nederland zo bijzonder?

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je bij het bellen of mailen van een klantenservice plots je verhaal in het Engels moest doen. Ook komt het vaak voor dat er geen Nederlandse handleidingen of instructies beschikbaar zijn. VPN Nederland pakt dit anders aan. Zoals onze naam al doet vermoeden, is VPN Nederland 100% Nederlands. Niet alleen staan onze medewerkers je in het Nederlands te woord, ook is onze website volledig in het Nederlands. Bovendien staat het grootste deel van onze servers in Nederland, met razendsnel internet als resultaat.

399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct 60% korting!
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Wat is een VPN app?

Een VPN app is een "Virtueel Particulier Netwerk" via een applicatie, speciaal gemaakt voor jouw toestel of software. Deze app installeer je vaak eenvoudig door het te downloaden op jouw apparaat. Wanneer je de app opent en verbinding maakt met een van de servers, kan je veilig en anoniem online.

Hoe werkt een VPN app?

Zodra je het internet op gaat is jouw IP-adres zichtbaar voor de beheerders van websites en apps. Een VPN app zorgt ervoor dat jouw IP-adres niet langer zichtbaar is. In plaats daarvan wordt de verbinding omgeleid naar een VPN-server en krijgen de websites en apps het IP-adres van die VPN-server te zien.

Wat zijn de voordelen van een VPN app?

Een VPN app heeft meerdere voordelen: Je kunt altijd veilig op (openbare) wifi , niemand kan meekijken met jouw online data, anoniem downloaden is geen enkel probleem en je hebt toegang tot geografisch geblokkeerde content.
Meestal is de app snel gedownload en geïnstalleerd. Vervolgens kan je altijd met 1 druk op de knop veilig online.

Wat is de beste VPN app?

Wat de beste VPN app voor jou is, is afhankelijk van jouw wensen. Kijk goed naar de volgende onderdelen die verschillen vaak van elkaar: Gebruiksvriendelijkheid van de app, snelheid, server locaties, de kosten en de (klanten)service. Lees hier meer over de eigenschappen van de VPN app van VPN Nederland.

Hoe kan ik een vpn app installeren?

Het installeren van een VPN kan ingewikkeld klinken, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. De meeste VPN apps zijn met een paar muisklikken geïnstalleerd. Wij leggen je uit hoe:

Stap 1. Maak een account aan bij de VPN provider.
Stap 2. Pak het apparaat erbij waarop je de VPN applicatie wil installeren.
Stap 3. Ga naar de Play Store (Android) of de App Store (iOS) en klik op installeren.
Stap 4. Start de app op en log in met je VPN account.
Stap 5. Bij VPN Nederland hoef je alleen nog een server te kiezen en je bent direct veilig online.

Op onze website zijn extra instructies vinden. Log in op onze website en klik op 'Download and Device Setup'.

Wat is de beste gratis vpn app?

Er zit erg veel verschil in gratis VPN apps. Het is belangrijk dat je kiest voor een app van een betrouwbare provider die voorzichtig omgaat met jouw online veiligheid. Het komt vaak voor dat gratis VPN apps jouw online data verkopen aan derden. Verder krijg je ook te maken met restricties, bijvoorbeeld beperkingen in snelheid, data en server verbindingen. Het is dus aan te raden om research te doen wanneer je kiest voor een gratis VPN app.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.8
★★★★★
★★★★★
89 beoordelingen in 12 maanden.
94% beveelt ons aan bij vrienden.
3 dagen geleden
Eindelijk VPNNederland
Ik gebruik de VPN al een tijdje en was eindelijk op zoek naar een aanbieder die snel is en geen problemen geeft. Deze heeft me nooit teleurgesteld.
5 dagen geleden
Makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel!
VPN Nederland is makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel. Ik had al een tijdje last van geoblocking-problemen, maar dat is nu eindelijk verleden tijd. Echt een aanrader als je veel gebruik maakt van streamingdiensten!