Over ons – wie is VPN Nederland?

VPN Nederland is, de naam zegt het al, een VPN-provider van Nederlandse bodem. Een vrij ingewikkeld product waar we met ons team dag (en soms ook nacht) hard aan werken. Wij vinden dat online privacy een wezenlijk onderdeel is van ieders leven in de 21e eeuw. En daar hopen we met onze app een steentje aan bij te dragen. We hopen onze app zó eenvoudig in te richten, dat iedereen simpel en veilig online kan. En in de tussentijd proberen we dat zo transparant mogelijk te doen.

Tele2 Partner Logo
Computer Totaal Partner logo
T-mobile Parnet Logo
Power Unlimited Partner Logo
TechTypical Partner logo

Ons team

De rest van de website staat er vol mee, maar we vertellen ook op deze pagina graag waarom je een VPN (liefst die van ons, maar een andere mag ook) kunt gebruiken. VPN staat voor Virtual Private Network. En de naam zegt het al, een VPN zorgt voor een persoonlijk digitaal mini-netwerk dat al jouw online dataverkeer beschermt.

Anton bij Team VPN Nederland

Anton

Kirill bij Team VPN Nederland

Kirill

Eric bij Team VPN Nederland

Eric

Tom bij Team VPN Nederland

Tom

Dion bij Team VPN Nederland

Dion

Met VPN Nederland zet je iedereen die iets wil met jouw data of gegevens, volledig buitenspel. Daarnaast is onze communicatie in het Nederlands, en onze support staat je in het Nederlands te woord. De meeste van onze servers staan in Nederland en zijn daarom super snel, super veilig en super stabiel. Met álle functionaliteiten van een buitenlandse server.

VPN Nederland: een internet dat echt vrij is

Privacy kent geen prijs. Dus als onze gratis VPN-service niet genoeg lijkt te zijn voor je groeiende online behoeften, upgrade dan nu! En voel je nooit meer online kwetsbaar.

Online privacy

Online veiligheid

P2P/torrenting

Meerdere besturingssystemen

Supersnelle verbindingen

Super gebruiksvriendelijk

Automatische kill-switch

Geoblokkades omzeilen

Log vrij

24/7 nederlandse support

Wereldwijd servernetwerk

DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand