Over ons - wie is VPN Nederland?

VPN Nederland is, de naam zegt het al, een VPN-provider van Nederlandse bodem. Een vrij ingewikkeld product waar we met ons team dag (en soms ook nacht) hard aan werken. Wij vinden dat online privacy een wezenlijk onderdeel is van ieders leven in de 21e eeuw. En daar hopen we met onze app een steentje aan bij te dragen. We hopen onze app zó eenvoudig in te richten, dat iedereen simpel en veilig online kan. En in de tussentijd proberen we dat zo transparant mogelijk te doen.

  • Tele2 Logo
  • HCC Logo
  • Androidworld logo
  • TechTypical logo

Ons team

De rest van de website staat er vol mee, maar we vertellen ook op deze pagina graag waarom je een VPN (liefst die van ons, maar een andere mag ook) kunt gebruiken. VPN staat voor Virtual Private Network. En de naam zegt het al, een VPN zorgt voor een persoonlijk digitaal mini-netwerk dat al jouw online dataverkeer beschermt.

Anton

Anton

Jesse

Jesse

Eric

Eric

Tom

Tom

Kirill

Kirill

Dion

Dion

Met VPN Nederland zet je iedereen die iets wil met jouw data of gegevens, volledig buitenspel. Daarnaast is onze communicatie in het Nederlands, en onze support staat je in het Nederlands te woord. De meeste van onze servers staan in Nederland en zijn daarom super snel, super veilig en super stabiel. Met álle functionaliteiten van een buitenlandse server.

Over ons bij VPN Nederland?

Er zijn ontzettend veel VPN providers om uit te kiezen, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. VPN Nederland biedt niet alleen 24/7 service in het Nederlands, ons aanbod kan zich ook meten met de duurste VPN providers.

Pak snel korting!

En wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.6
★★★★★
★★★★★
53 beoordelingen in 12 maanden.
92% beveelt ons aan bij vrienden.
september 25
Werkt simpell en goed
Het gebruik is makkelijk Duidelijke site. Goede uitlag via de site Heeft mij een veilig gevoel.
september 24
Even wennen
Toch wel enige negatieve ervaringen T.w. sommige apps werken dan niet! Bij tijdelijke uitschakeling wel