Wat is een VPN?

VPN staat voor ‘Virtual Private Network’. Het is de ultieme tool voor je online privacy, veiligheid en vrijheid.

Een VPN creëert een ondoordringbare tunnel voor al je webverkeer, zodat niemand jouw verkeer te zien krijgt.

Een VPN verbergt je IP-adres, zodat niemand je online kan volgen.

Een VPN houdt je informatie verborgen, zodat niemand je kwaad kan doen.

En een VPN laat je alle online beperkingen omzeilen, zodat niemand je vrijheid kan afnemen.

Incl. 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Wat doet een VPN?

Niets dat je op internet doet, is privé. Elke keer dat je online gaat, is al je informatie openbaar en voor iedereen te zien, te gebruiken en te stelen.

Een Virtual Private Network is de enige tool die er bestaat om je online privacy, veiligheid en vrijheid terug te winnen. Dit zijn een aantal dingen die het doet wanneer je online gaat:

Houdt je gegevens prive met VPN Nederland

Houdt je gegevens privé

Alles wat je online doet is zichtbaar voor anderen. Elke website die je bezoekt, elke Google-zoekopdracht, alles wat je koopt, elk ‘like’ die je geeft, elk bericht dat je verzendt. Een VPN versleutelt al je online gegevens met een codering van militaire kwaliteit, zodat alles wat je online doet volledig privé blijft.

Voorkom volgen met VPN Nederland

Voorkomt volgen

Je IP adres is je paspoort naar het web. Maar hij wordt ook gebruikt om je te volgen en erachter te komen waar je bent, wat je online doet, om informatie over je te verzamelen en zelfs om de toegang tot websites en entertainment-platforms voor je in te perken. Een VPN verwisselt je IP-adres met een ander IP-adres, zodat niemand je nog kan volgen.

Virtuele locatie veranderen met een VPN
Houdt je veilig online

Houdt je veilig

Gevaren liggen op de loer elke keer als je online komt. Een Virtual Private Network is misschien wel het enige dat bescherming biedt tegen diefstal van je persoonlijke gegevens. Een VPN beschermt je tegen hackers en criminelen op openbare wifi, houdt het netwerk op je werk veilig en verbergt zelfs je virtuele locatie.

Deblokkeer websites met VPN Nederland

Deblokkeert websites

Censuur, blokkades en beperkingen zorgen ervoor dat veel informatie en entertainment niet beschikbaar is. Maar met een VPN heb je online toegang tot elke website of elk platform: of het nu lokale diensten zijn die in het buitenland niet beschikbaar zijn, streamingplatforms die nog niet beschikbaar zijn in Nederland, of websites die je internetprovider of de overheid niet willen dat je bezoekt.

Deblokkeer websites met VPN Nederland

Hoe werkt een VPN?

Een Virtual Private Network is een zeer geavanceerd stuk software dat meerdere gecompliceerde taken uitvoert om je online veilig en anoniem te houden. Het houdt hackers, adverteerders, ISP’s en zelfs de overheid buiten.

Het is handig om te begrijpen hoe onze VPN werkt, en welke stappen we nemen om je veilig te houden. Dit zijn de basisstappen die onze app neemt om een ondoordringbare tunnel te creëren tussen jou en je bestemming op internet:

Hoe werkt VPN Nederland
  1. Zodra je verbinding maakt met VPN Nederland, authenticeren onze servers jouw specifieke applicatie door middel van een veilige sleuteluitwisseling.
  2. Nadat onze server je als VPN Nederland-gebruiker heeft herkend, past deze een veilig protocol toe op je verbinding en versleutelt al het verkeer dat je verzendt en ontvangt met de modernste AES 256-bits encryptie.
  3. Voordat we je naar je bestemming op internet sturen, wijst onze VPN-server je ook een van zijn eigen IP-adressen toe die nooit naar jou te herleiden zijn.
  4. Om ervoor te zorgen dat je gegevens te allen tijde volledig veilig blijven, verpakt onze VPN alle gegevensoverdrachten in een beveiligd pakket tussen jou en al je bestemmingen op internet, zodat alle gegevens die je verzendt en ontvangt altijd veilig zijn.
  5. Als de gegevens die je opvraagt op de server aankomen, worden deze gedecodeerd en naar je verzonden zodat alleen jij ze kan zien.

Dit klinkt misschien ingewikkeld. En dat is het ook. Maar het enige wat jij ziet is “Verbonden”.

Waarom heb je een VPN nodig?

Niets dat je op internet doet, is privé. Elke keer dat je online gaat, is al je informatie openbaar en voor iedereen te zien, te gebruiken en te stelen.

Een Virtual Private Network is de enige tool die er bestaat om je online privacy, veiligheid en vrijheid terug te winnen. Dit zijn slechts enkele redenen waarom je onze app zou moeten gebruiken:

Bescherm je online privacy met VPN Nederland

Je vindt je privacy belangrijk

De overheid, internet service providers, online marketeers, social media platforms, zoekmachines, websites weten alles van je. Vind je ook dat jouw persoonlijke gegevens niemand aan gaan? Met een VPN kunt je jouw online privacy terugpakken en je persoonlijke gegevens ook écht persoonlijk houden.

Blijf veilig online met VPN Nederland

Je vindt je veiligheid belangrijk

Er zijn honderden manieren waarop jouw informatie online kan worden gestolen. Van het gebruik van gratis openbare wifi tot het klikken op een advertentie. En omdat internet tegenwoordig voor van alles wordt gebruikt, kan ook alles van je worden gestolen: van je Facebook-wachtwoord tot je bankrekening. Wil je voorkomen dat dit gebeurt? Een VPN zorgt ervoor dat, zelfs als iemand jouw informatie in handen krijgt, deze info nooit ontcijfert kan worden.

Veilig online blijven
Bescherm anderen online met VPN Nederland

Je vindt veiligheid van anderen ook belangrijk

Niet alleen voor jou bestaat er gevaar online. Een slecht wifi-wachtwoord thuis, of een verdacht bestand in je e-mail is genoeg om je hele netwerk te infecteren. Wil je je baan en je collega’s beschermen? Een VPN zorgt voor een veilige verbinding met het netwerk van je bedrijf, waar ook ter wereld.

Bescherm je online vrijheid

Je vindt je vrijheid belangrijk

Op het internet krijgen mensen vaak genoeg te maken met censuur, beperkingen, blokkeringen en firewalls die men ervan weerhoudt toegang te krijgen tot de content die er nodig is. Wil je jouw online vrijheid terug? Een VPN is de beste tool om alle obstakels die je online tegenkomt te overwinnen.

Bescherm je online vrijheid met VPN Nederland
Toegang tot entertainment platforms

Je vindt entertainment belangrijk

Door geoblocking heb je geen toegang tot je favoriete streaming-platforms vanuit het buitenland, en kun je ook niet bij streamingdiensten die nog niet beschikbaar zijn in Nederland. Deze geoblocking houdt zelfs het grootste deel van je Netflix-bibliotheek gegijzeld. Wil je elke streamingdienst overal ter wereld kunnen deblokkeren? Een VPN is de enige tool die streamingdiensten en entertainment-platforms kan deblokkeren.

Anoniem downloaden met VPN Nederland

Je vindt downloaden belangrijk

Door P2P-bestanden te delen blijft je IP-adres zichtbaar voor iedereen. Zo kunnen je internetprovider, Stichting Brein en andere rechthebbenden je volgen, en je zelfs beboeten voor het delen van gedownloade bestanden. Ben je nog niet bereid om torrents en Usenet op te geven? Een VPN geeft je een niet-traceerbaar IP-adres en houdt alles wat je download privé.

Anoniem downloaden met VPN Nederland
Betere deals met VPN Nederland

Je hecht veel waarde aan een goede deal

Prijsdiscriminatie is een feit. De prijzen van bijvoorbeeld vliegtickets en autoverhuur zijn dynamisch, en afhankelijk van waar je je bevindt. Nederlanders krijgen vaak de meest schandalige prijzen te zien. Wil je besparen op reiskosten? Met een VPN kun je je virtuele locatie wijzigen, en krijg je altijd de best mogelijke deal!

Welke VPN is het beste?

Er zijn een boel Virtual Private Network-providers op de markt, dus het wordt steeds moeilijker om de juiste te kiezen. Maar niet alle VPN’s zijn hetzelfde, en ze werken zeker niet allemaal in jouw belang. Bij het kiezen van de beste app voor jouw behoeften, moet je extra aandacht besteden aan alles wat een goede VPN tot een geweldige VPN maakt:

Sterke beveiliging en privacy

Sterke beveiliging en privacy

Ten eerste moet een VPN sterke beveiligings- en privacyfuncties hebben. Dit betekent dat hij top-of-the-line codering, veilige verbindingsprotocollen en veel betrouwbare servers en IP’s nodig heeft zodat jij voldoende opties hebt om uit te kiezen.

Sterke beveiliging en privacy
Geen logboekbeleid

Geen logboekregistratie

Dat een Virtual Private Network je verkeer kan versleutelen en je IP kan wijzigen is nog niet voldoende. HIj moet er ook voor zorgen dat er geen gegevens bijgehouden van je online activiteiten. Daardoor kan het niets delen als derden of zelfs de overheid vragen om informatie over jou.

Kies voor een VPN met een geverifieerd beleid voor het niet bijhouden van een logboek en voor een VPN die geen gegevens bijhoudt over zijn gebruikers en wat ze online allemaal uitvoeren.

Hoge snelheden met VPN Nederland

Hoge snelheden

Een Virtual Private Network moet verder ook alles kunnen bijhouden wat je online doet. Of het nu gaat om browsen, streamen of downloaden, een VPN moet je een online ervaring kunnen bieden zonder haperingen en andere problemen. Omdat er gebruik maakt van encryptie en zware protocollen, kan niet elke VPN je de snelheid bieden die je nodig hebt. Kies daarom voor een snelle VPN die voldoet aan jouw verwachtingen qua snelheid.

Hoge snelheden met VPN Nederland
Verschillende apparaten en OS-ondersteuning

Ondersteuning bij meerdere apparaten

Tegenwoordig is alles verbonden met internet, dus alles heeft bescherming nodig. Terwijl sommige providers hun apparaat-ondersteuning beperken, zou een goede Virtual Private Network alle apparaten moeten kunnen dekken, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de beveiliging.

Deblokkeren van streaming met VPN Nederland

Deblokkeren van streaming

Je virtuele locatie kunnen wijzigen is niet voldoende om streaming-platforms te deblokkeren. Om elk gewenst streamingplatform te kraken, moet een VPN een brede selectie van servers en IP-adressen hebben, gebruik maken van Smart DNS-technologie, en in staat zijn om alle geavanceerde firewall-streamingservices aan te kunnen die je buiten de deur houden.

Deblokkeren van streaming met VPN Nederland
P2P en download ondersteuning

P2P-ondersteuning

Niet elke VPN-provider is downloadvriendelijk. Dit kan de toegang tot de gewenste inhoud beperken of je privacy in gevaar brengen. Als je op zoek bent naar een VPN die al je downloads verborgen en privé houdt, moet je er een kiezen die P2P- en downloadvriendelijk is, zodat je alles wat je online doet echt voor jezelf kunt houden.

Klantenondersteuning van VPN Nederland

Met jou in gedachten

Virtual Private Network-technologie is zeer geavanceerd, maar het is ook vrij jong en blijft voortdurend in ontwikkeling. Daarom kan het zijn dat je af en toe hulp nodig hebt.

Als je problemen ondervindt met je VPN en de toepassing ervan, moet je altijd competente en gemakkelijk bereikbare ondersteuning hebben waar je op elk moment van de dag aan kunt kloppen.

Gebruikersondersteuning van VPN Nederland

VPN Nederland – Voldoet aan alle eisen

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming