Wat is een VPN?

VPN staat voor ‘Virtual Private Network’. Het is de ultieme tool voor je online privacy, veiligheid en vrijheid.

Een VPN creëert een ondoordringbare tunnel voor al je webverkeer, zodat niemand jouw verkeer te zien krijgt.

Een VPN verbergt je IP-adres, zodat niemand je online kan volgen.

Een VPN houdt je informatie verborgen, zodat niemand je kwaad kan doen.

En een VPN laat je alle online beperkingen omzeilen, zodat niemand je vrijheid kan afnemen.

Koop VPN Nederland

Wat doet een VPN?

Niets dat je op internet doet, is privé. Elke keer dat je online gaat, is al je informatie openbaar en voor iedereen te zien, te gebruiken en te stelen.

Een VPN is de enige tool die er bestaat om je online privacy, veiligheid en vrijheid terug te winnen. Dit zijn een aantal dingen die een VPN doet wanneer je online gaat:

Pak snel korting!
Een VPN houdt je data privé

Houdt je gegevens privé

Alles wat je online doet is zichtbaar voor anderen. Elke website die je bezoekt, elke Google-zoekopdracht, alles wat je koopt, elk ‘like’ die je geeft, elk bericht dat je verzendt. Een VPN versleutelt al je online gegevens met een codering van militaire kwaliteit, zodat alles wat je online doet volledig privé blijft.

Een VPN voorkomt tracering

Voorkomt volgen

Je IP adres is je paspoort naar het web. Maar hij wordt ook gebruikt om je te volgen en erachter te komen waar je bent, wat je online doet, om informatie over je te verzamelen en zelfs om de toegang tot websites en entertainmentplatforms voor je in te perken. Een VPN verwisselt je IP-adres met een ander IP-adres, zodat niemand je nog kan volgen.

Een VPN voorkomt tracering
Een VPN houdt je veilig online

Houdt je veilig

Gevaren liggen op de loer elke keer als je online komt. Een VPN is misschien wel het enige dat bescherming biedt tegen diefstal van je persoonlijke gegevens. Een VPN beschermt je tegen hackers en criminelen op openbare wifi, houdt het netwerk op je werk veilig en verbergt zelfs je virtuele locatie.

Een VPN kan websites deblokkeren

Deblokkeert websites

Censuur, blokkades en beperkingen zorgen ervoor dat veel informatie en entertainment niet beschikbaar is. Maar met een VPN heb je online toegang tot elke website of elk platform: of het nu lokale diensten zijn die in het buitenland niet beschikbaar zijn, streamingplatforms die nog niet beschikbaar zijn in Nederland, of websites die je internetprovider of de overheid niet willen dat je bezoekt.

Een VPN kan websites deblokkeren

Hoe werkt een VPN?

Een VPN is een zeer geavanceerd stuk software dat meerdere gecompliceerde taken uitvoert om je online veilig en anoniem te houden. Een VPN houdt hackers, adverteerders, ISP's en zelfs de overheid buiten.

Het is handig om te begrijpen hoe onze VPN werkt, en welke stappen we nemen om je veilig te houden. Dit zijn de basisstappen die onze VPN neemt om een ondoordringbare tunnel te creëren tussen jou en je bestemming op internet:

Hoe werkt een VPN
  • Zodra je verbinding maakt met VPN Nederland, authenticeren onze VPN-servers jouw specifieke applicatie door middel van een veilige sleuteluitwisseling.
  • Nadat onze server je als VPN Nederland-gebruiker heeft herkend, past deze een veilig VPN-protocol toe op je verbinding en versleutelt al het verkeer dat je verzendt en ontvangt met de modernste AES 256-bits encryptie.
  • Voordat we je naar je bestemming op internet sturen, wijst onze VPN-server je ook een van zijn eigen IP-adressen toe die nooit naar jou te herleiden zijn.
  • Om ervoor te zorgen dat je gegevens te allen tijde volledig veilig blijven, verpakt onze VPN alle gegevensoverdrachten in een beveiligd pakket tussen jou en al je bestemmingen op internet, zodat alle gegevens die je verzendt en ontvangt altijd veilig zijn.
  • Als de gegevens die je opvraagt op de server aankomen, worden deze gedecodeerd en naar je verzonden zodat alleen jij ze kan zien.

Dit klinkt misschien ingewikkeld. En dat is het ook. Maar het enige wat jij ziet is "Verbonden".

Waarom heb je een VPN nodig?

Wij van VPN Nederland vinden dat iedereen altijd een VPN moet gebruiken. Omdat online veiligheid en vrijheid een recht moet zijn, en geen luxe. Ben je nog steeds niet overtuigd van het nut van een VPN? Hier zijn slechts een paar redenen waarom je een VPN zou moeten gebruiken:

Koop VPN Nederland
Gebruik een VPN om je privacy te beschermen

Je vindt je privacy belangrijk

De overheid, internet service providers, online marketeers, social media platforms, zoekmachines, websites weten alles van je. Vind je ook dat jouw persoonlijke gegevens niemand aan gaan? Met een VPN kunt je jouw online privacy terugpakken en je persoonlijke gegevens ook écht persoonlijk houden.

Gebruik een VPN om veilig online te zijn

Je vindt je veiligheid belangrijk

Er zijn honderden manieren waarop jouw informatie online kan worden gestolen. Van het gebruik van gratis openbare wifi tot het klikken op een advertentie. En omdat internet tegenwoordig voor van alles wordt gebruikt, kan ook alles van je worden gestolen: van je Facebook-wachtwoord tot je bankrekening. Wil je voorkomen dat dit gebeurt? Een VPN zorgt ervoor dat, zelfs als iemand jouw informatie in handen krijgt, deze info nooit ontcijfert kan worden.

Gebruik een VPN om anderen te beschermen
Gebruik een VPN om anderen te beschermen

Je vindt veiligheid van anderen ook belangrijk

Niet alleen voor jou bestaat er gevaar online. Een slecht wifi-wachtwoord thuis, of een verdacht bestand in je e-mail is genoeg om je hele netwerk te infecteren. Wil je je baan en je collega's beschermen? Een VPN zorgt voor een veilige verbinding met het netwerk van je bedrijf, waar ook ter wereld.

Neem je vrijheid terug met een VPN

Je vindt je vrijheid belangrijk

Op het internet krijgen mensen vaak genoeg te maken met censuur, beperkingen, blokkeringen en firewalls die men ervan weerhoudt toegang te krijgen tot de content die er nodig is. Wil je jouw online vrijheid terug? Een VPN is de beste tool om alle obstakels die je online tegenkomt te overwinnen.

Neem je vrijheid terug met een VPN
Deblokkeer streaming platforms met een VPN

Je vindt entertainment belangrijk

Door geoblocking heb je geen toegang tot je favoriete streaming-platforms vanuit het buitenland, en kun je ook niet bij streamingdiensten die nog niet beschikbaar zijn in Nederland. Deze geoblocking houdt zelfs het grootste deel van je Netflix-bibliotheek gegijzeld. Wil je elke streamingdienst overal ter wereld kunnen deblokkeren? Een VPN is de enige tool die streamingdiensten en entertainment-platforms kan deblokkeren.

Houd je downloads privé met een VPN

Je vindt downloaden belangrijk

Door P2P-bestanden te delen blijft je IP-adres zichtbaar voor iedereen. Zo kunnen je internetprovider, Stichting Brein en andere rechthebbenden je volgen, en je zelfs beboeten voor het delen van gedownloade bestanden. Ben je nog niet bereid om torrents en Usenet op te geven? Een VPN geeft je een niet-traceerbaar IP-adres en houdt alles wat je download privé.

Houd je downloads privé met een VPN
Toegang tot betere deals met een VPN

Je hecht veel waarde aan een goede deal

Prijsdiscriminatie is een feit. De prijzen van bijvoorbeeld vliegtickets en autoverhuur zijn dynamisch, en afhankelijk van waar je je bevindt. Nederlanders krijgen vaak de meest schandalige prijzen te zien. Wil je besparen op reiskosten? Met een VPN kun je je virtuele locatie wijzigen, en krijg je altijd de best mogelijke deal!

Welke VPN is het beste?

Er zijn een boel VPN-providers op de markt, dus het wordt steeds moeilijker om de juiste VPN te kiezen. Maar niet alle VPN's zijn hetzelfde, en ze werken zeker niet allemaal in jouw belang. Bij het kiezen van de beste VPN voor jouw behoeften, moet je extra aandacht besteden aan alles wat een goede VPN tot een geweldige VPN maakt:

VPN Nederland heeft sterke encryptie

Sterke beveiliging en privacy

Ten eerste moet een VPN sterke beveiligings- en privacyfuncties hebben. Dit betekent dat hij top-of-the-line codering, veilige verbindingsprotocollen en veel betrouwbare servers en IP's nodig heeft zodat jij voldoende opties hebt om uit te kiezen.

Over VPN-protocollen
VPN Nederland heeft sterke encryptie
VPN Nederland houdt geen logs

Geen logboekregistratie

Dat een VPN je verkeer kan versleutelen en je IP kan wijzigen is nog niet voldoende. HIj moet er ook voor zorgen dat er geen gegevens bijgehouden van je online activiteiten. Daardoor kan de VPN niets delen als derden of zelfs de overheid vragen om informatie over jou.

Kies voor een VPN met een geverifieerd beleid voor het niet bijhouden van een logboek en voor een VPN die geen gegevens bijhoudt over zijn gebruikers en wat ze online allemaal uitvoeren.

Over ons logbeleid
VPN Nederland heeft de beste snelheden

Hoge snelheden

Een VPN moet verder ook alles kunnen bijhouden wat je online doet. Of het nu gaat om browsen, streamen of downloaden, een VPN moet je een online ervaring kunnen bieden zonder haperingen en andere problemen. Omdat VPN gebruik maakt van encryptie en zware protocollen, kan niet elke VPN je de snelheid bieden die je nodig hebt. Kies daarom voor een snelle VPN die voldoet aan jouw verwachtingen qua snelheid.

Onze VPN-functies
VPN Nederland heeft de beste snelheden
VPN Nederland heeft onbeperkte apparaatondersteuning

Ondersteuning voor meerdere apparaten

Tegenwoordig is alles verbonden met internet, dus alles heeft bescherming nodig. Terwijl sommige providers hun apparaat-ondersteuning beperken, zou een goede VPN alle apparaten moeten kunnen dekken, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de beveiliging.

Onze apps
VPN Nederland kan elke streamingdienst deblokkeren

Deblokkeren van streaming

Je virtuele locatie kunnen wijzigen is niet voldoende om streaming-platforms te deblokkeren. Om elk gewenst streamingplatform te kraken, moet een VPN een brede selectie van servers en IP-adressen hebben, gebruik maken van Smart DNS-technologie, en in staat zijn om alle geavanceerde firewall-streamingservices aan te kunnen die je buiten de deur houden.

Streaming met VPN
VPN Nederland kan elke streamingdienst deblokkeren
VPN Nederland ondersteunt P2P en Usenet

P2P-ondersteuning

Niet elke VPN is downloadvriendelijk. Dit kan de toegang tot de gewenste inhoud beperken of je privacy in gevaar brengen. Als je op zoek bent naar een VPN die al je downloads verborgen en privé houdt, moet je er een kiezen die P2P- en downloadvriendelijk is, zodat je alles wat je online doet echt voor jezelf kunt houden.

Torrenting met VPN
24/7 Nederlandse klantenservice

Met jou in gedachten

VPN-technologie is zeer geavanceerd, maar het is ook vrij jong en blijft voortdurend in ontwikkeling. Daarom kan het zijn dat je af en toe hulp nodig hebt.

Als je problemen ondervindt met je VPN en de toepassing ervan, moet je altijd competente en gemakkelijk bereikbare ondersteuning hebben waar je op elk moment van de dag aan kunt kloppen.

Over VPN Nederland
24/7 Nederlandse klantenservice

VPN Nederland - Voldoet aan alle eisen

Online privacy

Online veiligheid

P2P/torrenting

Super gebruiksvriendelijk

Meerdere besturingssystemen

Supersnelle verbindingen

Log vrij

Geoblokkades omzeilen

24/7 nederlandse support

Wereldwijd servernetwerk

Automatische kill-switch

DNS-lek bescherming