VPN Nederland: Dé echte Nederlandse VPN-aanbieder

  • Absolute online veiligheid van de toonaangevende Nederlandse VPN
  • Naadloze toegang tot Nederlandse en buitenlandse streamingdiensten
  • Gebruik van het grootste serverpark van Nederland
  • Echt Nederlands team en 24/7 klantenservice

Tijdelijk meer dan 60% korting!

De eerste echte Nederlandse VPN

Een VPN-service ontworpen voor Nederland

VPN ontworpen voor Nederland

Wij van VPN Nederland begrijpen de waarde van een echt lokale service. Waar andere VPN-aanbieders de hele wereld achterna gaan, zet VPN Nederland zich volledig in om de absoluut beste VPN-service naar Nederland te brengen.

En dit geeft ons de luxe om de Nederlandse gebruiker iets te bieden dat GEEN enkele andere VPN kan:

Nederlandse app van VPN Nederland

Nederlandse app

Onze VPN maakt niet alleen gebruik van de nieuwste verbindings- en coderingstechnologie, maar is ook met jou in gedachten ontworpen. Intuïtief, responsive, ontzettend gebruiksvriendelijk op elk device en natuurlijk volledig Nederlands! Onze VPN is bedoeld om je de best mogelijke privacy- en beveiligingsoplossingen te bieden, en tegelijkertijd zo toegankelijk te zijn als een lokale VPN zou moeten zijn.

Beste Nederlandse serverpark

Nederlandse servers

Nederlandse servers staan bekend als de beste, snelste en meest betrouwbare ter wereld. Maar terwijl andere VPN-aanbieders misschien slechts een paar Nederlandse servers hebben, heeft VPN Nederland er letterlijk tientallen. Bij ons heb je altijd een persoonlijke, fysieke server om de hoek. En zonder dat je vanuit een uithoek ergens in de wereld verbinding moet maken, krijg je altijd de best mogelijke internetsnelheden.

Beste Nederlandse serverpark
Nederlands team bij VPN Nederland

Nederlands team

Elke VPN-service is zo goed als de mensen erachter. Hoewel VPN Nederland weliswaar grenzen en nationaliteiten overstijgt om je de best mogelijke service te bieden, zijn onze kernwaarden echt Nederlands. In tegenstelling tot alle andere VPN-aanbieders weten wij precies wat je zoekt, luisteren we naar wat onze Nederlandse gebruikers willen zien in hun VPN-app en weten we hoe we dat moeten toepassen.

Nederlandse Support bij VPN Nederland

Nederlandse support

Er is niets vervelender dan contact opnemen met de klantenservice over een ingewikkeld technisch probleem en dan te maken krijgen met een taalbarrière in plaats van een oplossing. Maar dat gaat bij VPN Nederland niet gebeuren. Ons klantenserviceteam staat 24/7 voor je klaar om alle hulp te bieden die je nodig hebt, op een manier die voor jou het meest comfortabel is.

Nederlandse klantenservice bij VPN Nederland

Waarom kiezen voor een Nederlandse VPN-provider?

Waarom kiezen voor een Nederlandse VPN

Je vraagt je misschien af: waarom zou je kiezen voor een lokale VPN als je ook een groter merk kunt kiezen?

Wij van VPN Nederland weten zeker dat als je je als VPN provider op de hele wereld richt, je geen enkel land een kwaliteitsservice kunt bieden. Daarom hebben we besloten om ons exclusief op Nederland te richten om jou de best mogelijke VPN-service te bieden.

Hier zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die je alleen bij VPN Nederland kunt vinden:

Grootste Nederlandse serverpark bij VPN Nederland

Het grootste Nederlandse serverpark

Om de best mogelijke VPN-service in Nederland te krijgen, is het belangrijk dat je gemakkelijk toegang hebt tot sterke en betrouwbare lokale servers. Op deze manier kun je genieten van ongehinderde internetsnelheden terwijl je online volledig beschermd en beveiligd bent. Een pool van vertrouwde lokale IP-adressen geeft je toegang tot elke Nederlandse website en streamingdienst, waar je ook bent.

Zelfs de grootste VPN-aanbieders hebben maar een paar servers in Nederland. VPN Nederland heeft daarentegen van alle VPN providers, de grootste en constant groeiende vloot van echte Nederlandse servers.

Van Maastricht tot Groningen, er is altijd een sterke Nederlandse server speciaal voor jou.

Nederlandse Internetsnelheden bij VPN Nederland

Nederlandse internetsnelheid waar je ook verbinding mee maakt

VPN Nederland beperkt zich niet tot alleen Nederlandse servers. We dekken ook alle locaties ter wereld waarvan je mogelijk een IP-adres wil ontvangen.

Zelfs de grootste VPN-providers worstelen echter met het handhaven van stabiele en hoge internetsnelheden om je de service te bieden die je verdient. VPN Nederland daarentegen, maakt gebruik van de unieke Smart DNS-technologie, waardoor je dezelfde functionaliteit krijgt als overzeese servers, met de internetsnelheid die wij Nederlanders gewend zijn.

Een Amerikaans IP-adres via een server in Naaldwijk? Geen probleem!

Nederlandse Internetsnelheden bij VPN Nederland
Overal toegang tot Nederlandse streamingdiensten

Nederlandse streamingplatforms overal vandaan

De meeste VPN-providers adverteren met de mogelijkheid om streamingdiensten te deblokkeren. Maar ze bedoelen daar eigenlijk vaak alleen de streamingdiensten uit de VS en het VK mee. Feit is dat de meeste wereldwijde providers niet weten wat voor soort streamingdiensten er in Nederland te krijgen zijn, en er ook niet om geven. En ze nemen dan ook geen moeite om deze te deblokkeren.

VPN Nederland neemt de moeite wel! Als echte Nederlandse VPN-provider kennen we elk lokaal streamingplatform, elk kanaal en elke online stream waar je toegang toe wilt hebben. Omdat wij ze ook gebruiken.

Of het nu Videoland, NPO Plus, Ziggo of de Nederlandse Netflix-bibliotheek is – VPN Nederland heeft er toegang toe.

Streaming naar Nederland met VPN Nederland

Buitenlandse streamingdiensten naar Nederland halen

Het deblokkeren van een streamingdienst houdt niet op bij alleen Nederlandse streaming. We kennen ook alle streamingdiensten die we in Nederland nog niet hebben, maar wel heel graag willen hebben.

VPN Nederland zorgt ervoor dat je toegang hebt tot elke streamingdienst die je maar wilt, dankzij ons uitgebreide servernetwerk, een vertrouwde pool van IP-adressen en geavanceerde Smart DNS-technologie.

Buitenlandse streamingplatforms, gratis sportstreams en een uitgebreide Netflix-bibliotheek – krijg toegang en stream alles wat je maar wil!

Toegang tot buitenlandse streamingdiensten met VPN Nederland
VPN Nederland op al je apparaten

Al je apparaten gedekt

De meeste VPN-providers beperken het aantal apparaten dat je kunt gebruiken. Dit betekent in weze dat ze je toegang beperken tot online beveiliging, privacy en entertainment.

Bij VPN Nederland geloven we in online bescherming voor iedereen. Daarom bieden we onbeperkte apparaatondersteuning. Je hebt maar één VPN Nederland-account nodig om al je apparaten te beschermen met onze speciale apps.

Bescherm elk apparaat dat je ooit zult bezitten en geniet van onbeperkt entertainment met één VPN Nederland-abonnement.

VPN Op jou gericht bij VPN Nederland

We zijn alleen op jou gericht

Andere VPN-providers zijn gefocust op wereldwijde dominantie, en bij hen is ons kleine landje Nederland dan ook niet echt prioriteit nummer 1, en ook niet nummer 2.

Bij VPN Nederland ben jij onze enige prioriteit en werken wij non-stop voor jou. Ons competente Nederlandse supportteam staat 24/7 voor je klaar om je te voorzien van alle hulp en updates die je nodig hebt.

Zorg ervoor dat je een VPN-provider kiest die rekening houdt met jouw wensen, en die je het gevoel geeft dat er echt naar je geluisterd wordt.

Nederlandse klantenservice met VPN Nederland