Wereldwijd VPN servernetwerk van VPN Nederland

Onverslaanbare online bescherming, uitstekende prestaties en onbeperkte online vrijheid worden gebracht door het wereldwijde netwerk van krachtige servers van VPN Nederland.

Ontdek veilig en onbeperkt internetten
Grenzeloze veiligheid met VPN Nederland

Online veiligheid zonder grenzen

Ongeëvenaarde online beveiliging, privacy en vrijheid dankzij ons wereldwijde netwerk van next-generation zero-log servers.
Hoge snelheden met VPN Nederland

Ongekende snelheden

10 Gbps-servers, toonaangevende verbindingsprotocollen in de industrie, onbeperkte bandbreedte, SmartDNS-technologie bieden je de beste VPN-prestaties.
Ongelimiteerde entertainment met VPN Nederland

Ongelimiteerd entertainment

Toegang tot websites, platforms en diensten die je eerder niet kon bereiken. Download en stream zonder beperkingen. Ontdek een geheel nieuwe wereld van entertainment.

Een cybersecurity-net over de hele wereld

VPN Nederland biedt je directe toegang tot een steeds groter wordend wereldwijd netwerk van zeer veilige VPN-servers. Bedoeld om je online beveiliging, privacy, vrijheid en prestaties te brengen, waar je ook bent, is ons VPN-serverweb jouw persoonlijke versleutelde tunnel naar de wereld.

Bekijk onze volledige lijst van beschikbare servers en hun features:

Wat is een VPN bij VPN Nederland

Wat is een VPN server?

Een VPN-server is een essentieel onderdeel van je Virtuele Privénetwerk. Het is een externe beveiligde server die geavanceerde hardware- en softwaretechnologie combineert om je online bescherming, privacy en vrijheid te bieden zoals geen andere dienst dat kan.

Net zoals een standaard server fungeert een VPN-server als tussenpersoon tussen jou en het internet. Maar in tegenstelling tot een gewone server, versleutelt een VPN-server ook je gegevens met encryptie van militaire kwaliteit. Het past tevens veilige protocollen toe op je verbinding om deze, en je online gegevens, volledig veilig te houden.

VPN-servers zijn een belangrijke functie om je online informatie privé te houden. In tegenstelling tot reguliere servers bewaren de beveiligde servers van VPN Nederland geen gegevens over jou, je verbinding of je online activiteiten volgens ons strikte no-logs-beleid, waardoor je online volledig ontraceerbaar bent.

Ten slotte kunnen VPN-servers zich overal ter wereld bevinden, en VPN Nederland zorgt ervoor dat je met één druk op de knop met een van hen verbinding kunt maken. Dit stelt je niet alleen in staat om je werkelijke locatie te verbergen, maar geeft je ook de mogelijkheid om vrijwel elk platform te bereiken waar je eerder geen toegang toe had.

Wat is een VPN bij VPN Nederland
Overal veilig met VPN Nederland

Beveiliging, privacy en prestaties overal

Het wereldwijde netwerk van servers van VPN Nederland is bedoeld om je onovertroffen beveiliging, absolute privacy en de beste prestaties te bieden, ongeacht waar je bent en wat je online doet. Al onze VPN-servers zijn zorgvuldig geselecteerd om je direct de allerbeste verbindingsmogelijkheden en onberispelijke online bescherming te bieden.

Wij geloven niet dat online bescherming en privacy ten koste moeten gaan van je browsecomfort. Met behulp van onze geavanceerde 10 Gbps-servers, onbeperkte bandbreedte en snelheid, privé-DNS en SmartDNS-technologie, en toonaangevende VPN-verbindingsprotocollen kun je browsen, downloaden en streamen met betere prestaties en krijg je een betere VPN-ervaring dan ooit tevoren.

Streaming met VPN Nederland

Streaming en entertainment zonder beperkingen

Een VPN-server kan veel meer dan alleen beveiliging en privacy bieden. Het is ook de sleutel en enige technologie die je in staat stelt om online beperkingen en blokkades te bestrijden. Door verbinding te maken met een van onze externe VPN-servers over de hele wereld, kun je virtueel je apparaat verplaatsen en toegang krijgen tot elke dienst en elk platform waar je eerder geen toegang toe had.

Krijg toegang tot geblokkeerde websites, ontdek complete streamingplatforms en exclusieve content die voorheen niet beschikbaar was, en geniet van je favoriete streamingdiensten vanuit het buitenland – ervaar het internet zonder beperking door eenvoudigweg verbinding te maken met ons wereldwijde netwerk van betrouwbare VPN-servers.

Streaming met VPN Nederland
Verbinden met VPN Nederland

Een wereldwijd netwerk binnen handbereik

Online bescherming, privacy en vrijheid hoeven niet ingewikkeld te zijn. VPN Nederland streeft ernaar om je verbinding met ons wereldwijde netwerk van krachtige VPN-servers zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken. Slechts een klik op een knop en je bent verbonden!

Maar daar stopt het niet. VPN Nederland ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen met speciale, ingebouwde apps en wordt geleverd met volledig onbeperkte ondersteuning voor apparaten, zodat je al je apparaten kunt beveiligen en nooit meer het risico loopt dat je persoonlijke informatie of online vrijheid wordt aangetast.

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand