Hoe kijk je live en gratis naar Glastonbury 2024?

jun 21, 2024

Muziekliefhebbers opgelet! Het beste, grootste muziekfestival ter wereld, waar iedereen altijd smachtend naar uitkijkt, komt eraan! Pak de vlaggen er maar vast bij, want de soundcheck van het legendarische Glastonbury festival staat op punt van beginnen. Van 26 tot en met 30 juni kunnen weer volop genieten van de beste zangers, performers en DJ’s ter wereld. Dit is het festival waar elke artiest aan wil deelnemen en elke muziekliefhebber bij wil zijn.

Ben je er klaar voor? Dan is het hoog tijd om te ontdekken hoe je de beste dekking van het Glastonbury Music Festival 2024 kunt krijgen. En dat ook nog eens live en gratis!

Bekijk Glastonbury gratis!

Krijg toegang tot BBC iPlayer en bekijk het hele Glastonbury Music Festival live en gratis met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je het Glastonbury Music Festival kijken?

In Nederland kun je een slechts een gedeelte van het grootste muziekfestival ter wereld exclusief volgen op BBC Two. Dat is alles.

Maar dit aanbod spreekt niet elke muziekliefhebber aan. Om te kunnen kijken moet je niet alleen een specifiek tv-abonnement hebben die BBC Two in het pakket heeft zitten, maar je mist ook een heleboel Glastonbury!

Wat nu? Nu gaan we naar de bron.

Wat is de beste manier om het Glastonbury Music Festival 2024 te kijken?

De beste manier om Glastonbury te bekijken is natuurlijk om er zelf bij te zijn. Helaas waren niet velen van ons waarschijnlijk gelukkig genoeg om kaartjes te bemachtigen. Wat is dan het beste alternatief? Dat is natuurlijk BBC iPlayer!

Glastonbury 2024 live en gratis te volgen op BBC iPlayer

Elk jaar is het gratis streamingplatform van het VK de beste plek om de volledige dekking van het Glastonbury Music Festival te krijgen voor degenen die niet gelukkig genoeg waren om zelf naar het festival te gaan. En dat is cool en zo, maar het enige probleem is dat BBC iPlayer exclusief beschikbaar is in Engeland en niet te bekijken is buiten dat land.

Is er iets wat je hieraan kunt doen? Natuurlijk wel! Alles wat je nodig hebt, is VPN Nederland!

Met de hulp van het officiële Virtual Private Network van Nederland kun je eenvoudig je locatie wijzigen van Nederland naar Engeland en toegang krijgen tot niet alleen de Glastonbury-uitzending op BBC iPlayer, maar ook vrijwel elk streamingplatform dat in het land beschikbaar is!

Hoe? We vertellen je precies hoe!

Glastonbury 2024 kijken op BBC iPlayer met VPN Nederland

Wij vinden dat iedereen het internet zonder beperkingen moet kunnen ervaren. Daarom hebben we het extra makkelijk gemaakt om toegang te krijgen tot BBC iPlayer – zodat iedereen van alle optreden van Glastonbury kan genieten!

Dit is alles wat je moet doen:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat. Dit is extreem eenvoudig en neemt slechts enkele seconden in beslag.

2. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in het VK. Hiermee krijg je toegang tot vrijwel elk streamingplatform dat exclusief in het land beschikbaar is en al hun content.

3. Ga, nu je virtueel vanuit het VK surft, naar het BBC iPlayer streamingplatform en meld je aan voor een gratis account. Gebruik hiervoor een Britse postcode, zoals: BS5 7AS, BR6 8BQ, S98 1SE, etc.

4. Als het platform je vraagt of je een tv-licentie hebt, klik dan gewoon aan dat je er een hebt.

5. Dat is alles! Houd je VPN altijd aan en geniet van Glastonbury in al zijn glorie.

Klinkt te goed om waar te zijn? Wat als we het ook nog eens gratis maken?

Een volledig VPN-abonnement nemen om slechts een enkel muziekfestival te kijken, zelfs als het Glastonbury is, lijkt misschien overdreven. Maar hoewel VPN Nederland een nuttige app is om het hele jaar door op elk apparaat te hebben, snappen we dat. En omdat we nog steeds willen dat iedereen naar Glastonbury kan kijken, maken we ons abonnement gratis, speciaal voor muziekliefhebbers.

De gratis VPN Nederland-app wordt geleverd met al zijn premium functies vanaf het begin ontgrendeld:

De gratis VPN Nederland-app heeft een datalimiet, maar het is meer dan genoeg om optimaal van Glastonbury te genieten!

De line-up van Glastonbury 2024

Dua Lipa, Coldplay, The Red Hot Chilli Peppers en zelfs sir Paul McCartney! En dit is nog maar een fractie van alle artiesten die op het podium verschijnt dit jaar. Hieronder zie je wie je nog meer kunt verwachten tijdens het legendarische Glastonbury:

Datum
Pyramid
West Holts
28 juni
Dua Lipa
LCD Soundsystem
PJ Harvey
Asha Puthli
Danny Brown
Heilung
Jungle
Noname
Sofia Kourtesis
Squid
Sugababes
29 juni
Coldplay
Little Simz
Black Pumas
Corinne Bailey Rae
Presents Black Rainbows
Jessie Ware
Masego
Nitin Sawhney
30 juni
SZA
Shania Twain
Burna Boy
Janelle Monáe
Balming Tiger
Brittany Howard
Jalen Ngonda
Jordan Rakeit
Justice
Matthew Halsall
Nia Archives
Steel Pulse

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant