Trustpilot over VPN Nederland

Beveilig je BBC iPlayer-streaming

Bescherm je internetverbinding en stream BBC iPlayer veilig en privé met VPN Nederland!
  •  Ondoordringbare encryptie voor al je online gegevens
  •  Krachtige en snelle VPN-servers in Engeland
  •  Onbeperkte apparaatondersteuning met één abonnement
Profiteer van onze tijdelijke korting!
BBC iPlayer streamen in Nederland

Veilig BBC iPlayer streamen eenvoudig gemaakt:

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland

Meld je aan bij VPN Nederland en download onze app

Stap 2

Verbinding maken met een server in het VK
Maak verbinding met onze VPN server in Engeland

Stap 3

Stream BBC iPlayer
Log in op BBC iPlayer en stream veilig en privé

Zo kun je BBC iPlayer in Nederland kijken

BBC iPlayer is het grootste streamingplatform in Groot-Brittannië. BBC iPlayer geeft je toegang tot 11 BBC-kanalen, waaronder BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, CBBC, BBC News, BBC Radio 1 en meer. Het platform zit boordevol films, exclusieve series, reality-tv en natuurlijk sport, allemaal volledig gratis te bekijken!

Wat is BBC iPlayer?

BBC iPlayer is een Engels streamingplatform van de BBC, gefinancierd door licentiekostenbetalers in het VK. Hierdoor kan het platform en al zijn content aan iedereen in het VK worden aangeboden.

Naast virtuele toegang tot BBC-kanalen die op tv beschikbaar zijn, host BBC iPlayer ook films, series, reality-tv en exclusieve sportuitzendingen.

Laten we eens nader bekijken wat BBC iPlayer precies te bieden heeft.

Films

De filmcollectie van BBC iPlayer is even divers als dynamisch. Van Engelse tv-juweeltjes tot Hollywood-blockbusters en diepzinnige, prijswinnende drama’s. BBC iPlayer heeft het allemaal.

Het platform streamt momenteel de Marvel’s Spider-Man-trilogie, maar daarnaast zijn er prijswinnende films zoals Dunkirk, Tenet, The Imitation Game, Memento, The Prestige, Moonlight en nog honderden andere.

De filmcollectie van BBC iPlayer verandert voortdurend, dus elke keer dat je inlogt, is er wel iets nieuws te bekijken en van te genieten.

Series

BBC iPlayer herbergt een brede selectie geweldige en exclusieve series. Series die je simpelweg nergens anders vindt.

Het platform biedt de volledige Doctor Who-serie, en ook hitseries zoals Happy Valley, First Responder, Vigil, Blue Lights, Call the Midwife, Sherlock, The Tourist en nog veel meer exclusieve series.

Maar het zijn niet alleen exclusieve series die het platform rijk is. BBC iPlayer biedt ook andere veel series van over de hele wereld, zoals Pretty Little Liars (zowel de oude als de nieuwe series), Taboo, The Fall, Suits, Tokyo Vice, Dopesick van Hulu, Superman & Lois van The CW, Bodies, Normal People, Gossip Girl en vele andere.

Er is geen gebrek aan series om te streamen op BBC iPlayer. En natuurlijk is alles volledig gratis te bekijken.

Sport

In tegenstelling tot veel andere streamingplatforms, zit BBC iPlayer niet alleen vol met films, series en kanalen om te bekijken, maar biedt het ook allerlei sportevenementen en -competities helemaal gratis aan.

Onder de aangeboden sporten vind je lokaal en UEFA-voetbal, inclusief het EK 2024, plus rugbycompetities, cricket inclusief The Hundred, Wimbledon – exclusief gestreamd op het platform-, het snookerkampioenschap, de Olympische Spelen en nog veel meer.

Het sportaanbod verandert van jaar tot jaar, afhankelijk van de rechten die het platform heeft. Maar of het nu gaat om klassiekers die altijd op het platform worden getoond of om het grootste sportevenement van het jaar – er is altijd genoeg sport te streamen, gratis op het platform.

Kun je BBC iPlayer in Nederland kijken?

BBC iPlayer is exclusief beschikbaar in het VK en Ierland. Omdat het wordt ondersteund door lokale licentiekostenbetalers in het VK, is het platform buiten het VK niet beschikbaar.

Zelfs als je een BBC iPlayer-account gehad zou hebben en je buiten het VK bevindt, wordt BBC iPlayer met al zijn content direct ontoegankelijk voor je.

Het platform bepaalt waar je vandaan komt op basis van je IP-adres – een speciale code die je elke keer dat je online gaat wordt toegewezen en veel informatie over je bevat, inclusief je locatie. Zodra het platform detecteert dat je IP-adres niet uit Engeland komt, blokkeert het onmiddellijk je toegang tot alle inhoud.

Kun je VPN Nederland gebruiken om toegang te krijgen tot BBC iPlayer vanuit Nederland?

VPN Nederland is een online privacy– en beveiligingstool waarmee je je IP-adres kunt wijzigen door verbinding te maken met een van onze VPN-servers over de hele wereld en je IP-adres te vervangen om je virtuele privacy te verbeteren.

Sommige gebruikers proberen mogelijk toegang te krijgen tot BBC iPlayer vanuit Nederland met behulp van VPN Nederland en zijn UK VPN-servers. Dit kan echter in strijd zijn met de servicevoorwaarden en auteurswetten van het streamingplatform.

Als een no-logs VPN weten we niet waarvoor je VPN Nederland gebruikt, dus je bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van alle relevante voorwaarden en wetten.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Beveilig je toegang tot BBC iPlayer met VPN Nederland

Als je je toegang tot BBC iPlayer wil beveiligen en wil voorkomen dat iemand ziet wat je online doet of bekijkt, is er geen betere manier om dit te doen dan met VPN Nederland.

Onze VPN biedt alles om je BBC iPlayer-streaming zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken, inclusief:

Beveilig je toegang tot BBC iPlayer met VPN Nederland

Je streaming veilig en privé maken is heel eenvoudig met VPN Nederland. Dit moet je doen:

1. Abonneer je eerst op VPN Nederland, en download en installeer onze app op je apparaat of apparaten.

2. Start de VPN en maak verbinding met een van onze veilige en anonieme VPN-servers in het VK. Je kunt de app automatisch de beste server voor je laten kiezen of handmatig een VPN-server kiezen via de serverlijst.

3. Log in op je BBC iPlayer-account of, als dit de eerste keer is, maak eenvoudig een account aan. Dit proces vereist dat je een Britse postcode gebruikt (LU6 2HY, SY13 1JZ, EH9 2HA, etc).

4. Geniet van streaming met privacy en veiligheid in gedachten!

Neem geen risico’s met je privacy en veiligheid! Of je nu in Engeland woont of wil zien wat lokale streaming te bieden heeft tijdens een reis naar het VK – gebruik altijd VPN Nederland en blijf veilig, beveiligd en privé online.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand