De beste VPN voor je het VK

  • Directe online bescherming en privacy
  • Toegang tot alle Britse streamingplatforms met een Engels IP-adres
  • Beveilig en bevrijd een onbeperkt aantal apparaten

Browse, krijg toegang en geniet zonder gevaren of beperkingen

VPN servers in het Verenigd Koninkrijk bij VPN Nederland

Een VPN-verbinding met Amerika was nog nooit zo eenvoudig:

Aanmelden bij VPN Nederland

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN op een onbeperkt aantal apparaten

Verbinding maken met een server in het VK

Stap 2

Start de VPN, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in het VK

Stream met VPN Nederland

Stap 3

Geniet van een nieuwe wereld van gratis streamingplatforms, exclusieve content, online beveiliging en virtuele privacy

De VPN-verbinding met het VK die je zocht

Dankzij onze krachtige VPN-servers in het VK hoef je niet meer op de Eurostar te stappen om alle exclusieve content te ontdekken die je in Groot-Brittannië kunt streamen. Reis virtueel de wereld over, ontdek de beste gratis streamingplatforms en geniet van nooit eerder beschikbare online beveiliging en privacy.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

De beste VPN-servers in het VK slechts één klik verwijderd

Of je nu reist en wat extra online bescherming nodig hebt, of de wereld virtueel verkent en nieuwe streamingplatforms, exclusieve content en sportuitzendingen aan je dagelijkse entertainment wilt toevoegen – onze krachtige, snelle en betrouwbare VPN-servers in het VK zijn altijd maar één klik verwijderd.

Ontdek nog nooit eerder beschikbare online bescherming

Of je nu de vele grandioze restaurants in de City of London verkent, of gewoon chillt in je favoriete koffieplek terug in Amsterdam, je persoonlijke online informatie heeft jouw bescherming nodig. Onze volgende-generatie, superveilige VPN-servers in het VK zijn bedoeld om je precies dat te bieden.

Verbinding maken met onze VPN-servers in het VK betekent dat al je online informatie direct en volledig versleuteld is met 256-bit encryptie – de hoogste encryptiestandaard die op dit moment beschikbaar is – terwijl je internetverbinding wordt beveiligd met de modernste VPN-verbindingsprotocollen. Dus niemand zal ooit in staat zijn om je informatie in handen te krijgen, zelfs niet op onbeveiligde openbare wifi-netwerken.

Maak een einde aan online tracking

Je hebt misschien niets te verbergen, maar dat geeft hackers, bedrijven, apps, online diensten, autoriteiten of wie dan ook niet het recht om alles wat je online doet te volgen. Met de hulp van onze VPN-servers kun je ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt.

Door verbinding te maken met onze VPN-servers in het VK wordt je IP vervangen door een volledig anoniem Brits IP dat nooit naar jou terug te traceren is. Zo kun je in absolute privacy browsen, werken, chatten, streamen en downloaden – zoals het hoort.

Maak je persoonlijke informatie echt persoonlijk

Niet alleen voorkomt een verbinding met onze VPN-servers in het VK realtime online tracking, maar we zorgen er ook voor dat niemand ooit nog toegang krijgt tot jouw gegevens of online activiteiten.

Volgens ons waterdichte no-logs beleid, zien, verzamelen of bewaren wij niets over jouw online activiteiten, dus hebben wij niets te delen over jou. Niet met hackers, en ook niet met de autoriteiten. Want wat je online doet, is jouw zaak alleen.

Krijg toegang tot een wereld vol nieuw entertainment

Heb je je ooit afgevraagd waarom de tv- en streamingdiensten in het VK zoveel beter zijn dan de onze? Nou, met de hulp van onze VPN-servers in het VK kun je dat nu zelf ontdekken.

Door verbinding te maken met een van onze voor streaming geoptimaliseerde VPN-servers in het Verenigd Koninkrijk en te surfen met een echt Brits IP-adres, krijg je direct toegang tot alle Britse streamingdiensten en hun volledige aanbod. Verbind en kijk naar alle exclusieve series, wereldberoemde films en live sportuitzendingen die je maar wil zien, op legendarische streamingplatforms zoals Channel 4, ITVX, BBC iPlayer en meer.

Maak je entertainment echt grenzeloos.

Geniet van de snelheden die je nodig hebt voor al je activiteiten

Je zou niet moeten betalen voor je online veiligheid, privacy en vrijheid met je browsecomfort. Onze VPN-servers in het VK zijn gebouwd om je alles te bieden wat je van een premium VPN mag verwachten, zonder de nadelen.

Onze ultrasnelle 10 GB servers zijn bedoeld om je next-generation VPN-snelheden te bieden, zodat je kunt browsen, downloaden en streamen zonder te vertragen. En onze ondersteuning van de meest geavanceerde VPN-verbindingsprotocollen op elke server zorgt ervoor dat je kunt browsen met de snelheid die je nodig hebt en de bescherming die je verdient.

Ontdek de beste VPN-verbinding met het VK

Beveilig, bescherm, krijg toegang tot en stream met slechts één klik met behulp van de beste Britse VPN-servers in de industrie

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand