VPN Nederland, de beste Mac VPN

Gebruiksvriendelijke VPN apps

Veilig, anoniem en supersnel

100% Nederlandse betrouwbaarheid

Tijdelijk meer dan 60% korting!

VPN Nederland app voor Mac

Beste Nederlandse VPN

Nederlands kwaliteit met 24/7 support in eigen taal

Veilig en Anoniem online

Bescherm je privacy, werk veilig en ga snel en anoniem online

De laagste prijzen

Profiteer van enorme kortingen en ga voor de laagste prijzen

Ga dit seizoen voordelig, veilig en anoniem online

Bestel eenvoudig en snel jouw abonnement op VPN Nederland en ontdek de voordelen van een goede VPN. Profiteer nu tijdelijk van extra voordeel. Vanaf slechts € 3,99 per maand.

7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Onze Mac VPN app beschermt je in cyberspace

De laatste jaren schieten openbare wifi netwerken als paddenstoelen uit de grond – in café’s, restaurants, hotels, de trein… De lijst is eindeloos. We kunnen ons voorstellen dat je blij bent als je zo’n wifi netwerk tegenkomt: eindelijk kun je je socials checken en reageren op je appjes. Of je dit nou doet op je Android-telefoon of je Macbook, de openbare wifi is een zegen. Werk je op een Apple laptop? Dan kan onze speciale app voor Mac je perfect beschermen. Want die bescherming heb je nodig.

Je bent namelijk niet de enige die van openbare wifi-netwerken houdt – ook hackers maken hier gretig gebruik van. Als een hacker verbonden is met hetzelfde wifi netwerk als jij, kan hij of zij mogelijk jouw persoonlijke data onderscheppen. Ook creëren hackers vaak valse wifi-hotspots om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke informatie – van je sociale media accounts tot je bankgegevens. Gelukkig is er een eenvoudige manier om jezelf hiertegen te beschermen. Onze VPN-app speciaal voor Mac versleutelt en beveiligt al jouw online data, zodat je zorgeloos gebruik kunt maken van openbare wifi netwerken. Een VPN verbinding kan nog veel meer voor je betekenen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Wat zijn de grootste voordelen van een VPN?

Naast veilige toegang tot openbare wifi-netwerken, kan onze VPN-app voor Mac je namelijk op nog veel meer manieren helpen.

  • De app van VPN Nederland verbergt je IP-adres. Hierdoor kunnen websites jouw identiteit en locatie niet achterhalen. Je kunt dus met een gerust hart anoniem internetten
  • versleutelt jouw dataverkeer, waardoor hackers niet langer bij jouw gegevens kunnen. Hierdoor kun je zonder problemen gebruik maken van publieke wifi netwerken.
  • Wil je graag een film zien die alleen beschikbaar is op de Amerikaanse Netflix? Met onze VPN-app kun je deze geografische blokkade omzeilen. Op het moment dat jij onze app gebruikt, neemt jouw apparaat het IP-adres van de VPN-server aan. Hierdoor lijkt het alsof jij je bevindt op de locatie van de VPN-server. VPN Nederland heeft verschillende servers in verschillende landen, zodat je zelf een locatie kunt kiezen. Pak de popcorn er maar alvast bij!

Hoe werkt het installeren van onze Mac VPN app?

Het installeren van de Mac VPN app is een eitje. Als je op onze website inlogt met je persoonlijke VPN Nederland account, kun je onder het kopje ‘Download and Device Setup’ (onderaan de pagina) eenvoudige instructies vinden voor het downloaden, installeren en activeren van onze VPN-apps. Wil het toch niet helemaal lukken? Wij staan altijd klaar om je te helpen. Stuur ons gerust een berichtje via [email protected] of via onze contact pagina.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Wat is een VPN?

Onze VPN-app voor Mac helpt je om je privacy op het internet te beschermen. Deze applicatie zorgt ervoor dat de rest van het internet jouw IP-adres niet te zien krijgt: in plaats daarvan krijgen websitebeheerders het IP-adres van de VPN-server te zien. Ook beveiligt een VPN jouw data met gebruik van geavanceerde encryptie.

Want internetten lijkt misschien zo lekker anoniem: dat je gisteravond urenlang kattenfilmpjes hebt gekeken, weet niemand! … Toch? Helaas is dit niet helemaal waar. Je internetverbinding is gekoppeld aan een IP-adres. Een IP-adres is vergelijkbaar met je straatnaam en huisnummer, alleen is het IP-adres niet gekoppeld aan je huis maar aan je computer. Op het moment dat jij een website bezoekt, wordt je IP-adres zichtbaar voor de beheerder van de website. Dat is problematisch, want je internetprovider kan jouw IP-adres koppelen aan jouw naam, huisadres en andere persoonsgegevens. Dat is geen prettig idee. Gebruik daarom altijd een VPN als je waarde hecht aan de veiligheid en anonimiteit van jouw internetgebruik.

Wat maakt VPN Nederland anders dan andere VPN-providers?

De naam zegt het al: VPN Nederland is 100% Nederlands. In tegenstelling tot buitenlandse VPN-providers staan onze klantenservicemedewerkers je in het Nederlands te woord. Ook kun je op onze website Nederlandse FAQ’s en uitleg vinden. Dat is echter niet alles: misschien wel het grootste voordeel van VPN Nederland is dat het grootste deel van onze servers in Nederland staan. Het resultaat? Een razendsnelle, veilige en stabiele internetverbinding.

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand