VPN Nederland, de beste Mac VPN

Gebruiksvriendelijke VPN apps

Veilig, anoniem en supersnel

100% Nederlandse betrouwbaarheid

Pak nu onze aanbieding
Mac VPN VPN Nederland

Beste Nederlandse VPN

Nederlands kwaliteit met 24/7 support in eigen taal

Lees meer

Veilig en Anoniem online

Bescherm je privacy, werk veilig en ga snel en anoniem online

Lees meer

De laagste prijzen

Profiteer van enorme kortingen en ga voor de laagste prijzen

Lees meer

Online met de echte Nederlandse VPN

Kies voor betrouwbaar, snel en echte Nederlandse kwaliteit.

Tijdelijk goedkoper

Meer dan 60% korting!

Onze Mac VPN app beschermt je in cyberspace

De laatste jaren schieten openbare wifi netwerken als paddenstoelen uit de grond - in café's, restaurants, hotels, de trein... De lijst is eindeloos. We kunnen ons voorstellen dat je blij bent als je zo'n wifi netwerk tegenkomt: eindelijk kun je je socials checken en reageren op je appjes. Of je dit nou doet op je Android-telefoon of je Macbook, de openbare wifi is een zegen. Werk je op een Apple laptop? Dan kan onze speciale app voor Mac je perfect beschermen. Want die bescherming heb je nodig.

Onze VPN-app speciaal voor Mac versleutelt en beveiligt al jouw online data, zodat je zorgeloos gebruik kunt maken van openbare wifi netwerken.

Je bent namelijk niet de enige die van openbare wifi-netwerken houdt - ook hackers maken hier gretig gebruik van. Als een hacker verbonden is met hetzelfde wifi netwerk als jij, kan hij of zij mogelijk jouw persoonlijke data onderscheppen. Ook creëren hackers vaak valse wifi-hotspots om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke informatie - van je sociale media accounts tot je bankgegevens. Gelukkig is er een eenvoudige manier om jezelf hiertegen te beschermen. Onze VPN-app speciaal voor Mac versleutelt en beveiligt al jouw online data, zodat je zorgeloos gebruik kunt maken van openbare wifi netwerken. Een VPN verbinding kan nog veel meer voor je betekenen. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Wat zijn de grootste voordelen van een VPN?

Naast veilige toegang tot openbare wifi-netwerken, kan onze VPN-app voor Mac je namelijk op nog veel meer manieren helpen.

 • De app van VPN Nederland verbergt je IP-adres. Hierdoor kunnen websites jouw identiteit en locatie niet achterhalen. Je kunt dus met een gerust hart anoniem internetten
 • versleutelt jouw dataverkeer, waardoor hackers niet langer bij jouw gegevens kunnen. Hierdoor kun je zonder problemen gebruik maken van publieke wifi netwerken.
 • Wil je graag een film zien die alleen beschikbaar is op de Amerikaanse Netflix? Met onze VPN-app kun je deze geografische blokkade omzeilen. Op het moment dat jij onze app gebruikt, neemt jouw apparaat het IP-adres van de VPN-server aan. Hierdoor lijkt het alsof jij je bevindt op de locatie van de VPN-server. VPN Nederland heeft verschillende servers in verschillende landen, zodat je zelf een locatie kunt kiezen. Pak de popcorn er maar alvast bij!

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Nu tijdelijk goedkoper

Nu tijdelijk 60% korting!

Hoe werkt het installeren van onze Mac VPN app?

Het installeren van de Mac VPN app is een eitje. Als je op onze website inlogt met je persoonlijke VPN Nederland account, kun je onder het kopje 'Download and Device Setup' (onderaan de pagina) eenvoudige instructies vinden voor het downloaden, installeren en activeren van onze VPN-apps. Wil het toch niet helemaal lukken? Wij staan altijd klaar om je te helpen. Stuur ons gerust een berichtje via [email protected] of via onze contact pagina.

Wat is een VPN?

Onze VPN-app voor Mac helpt je om je privacy op het internet te beschermen. Deze applicatie zorgt ervoor dat de rest van het internet jouw IP-adres niet te zien krijgt: in plaats daarvan krijgen websitebeheerders het IP-adres van de VPN-server te zien. Ook beveiligt een VPN jouw data met gebruik van geavanceerde encryptie.

Gebruik daarom altijd een VPN als je waarde hecht aan de veiligheid en anonimiteit van jouw internetgebruik.

Want internetten lijkt misschien zo lekker anoniem: dat je gisteravond urenlang kattenfilmpjes hebt gekeken, weet niemand! ... Toch? Helaas is dit niet helemaal waar. Je internetverbinding is gekoppeld aan een IP-adres. Een IP-adres is vergelijkbaar met je straatnaam en huisnummer, alleen is het IP-adres niet gekoppeld aan je huis maar aan je computer. Op het moment dat jij een website bezoekt, wordt je IP-adres zichtbaar voor de beheerder van de website. Dat is problematisch, want je internetprovider kan jouw IP-adres koppelen aan jouw naam, huisadres en andere persoonsgegevens. Dat is geen prettig idee. Gebruik daarom altijd een VPN als je waarde hecht aan de veiligheid en anonimiteit van jouw internetgebruik.

Wat maakt VPN Nederland anders dan andere VPN-providers?

De naam zegt het al: VPN Nederland is 100% Nederlands. In tegenstelling tot buitenlandse VPN-providers staan onze klantenservicemedewerkers je in het Nederlands te woord. Ook kun je op onze website Nederlandse FAQ’s en uitleg vinden. Dat is echter niet alles: misschien wel het grootste voordeel van VPN Nederland is dat het grootste deel van onze servers in Nederland staan. Het resultaat? Een razendsnelle, veilige en stabiele internetverbinding.

299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

De aanbieding pakken
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Hoe maak ik een VPN verbinding voor Mac?

Bij sommige VPN providers moet je nog veel instellen wanneer je een abonnement of gratis VPN hebt gekozen. Gelukkig zijn er ook VPN’s waar je in een aantal klikken veilig online kunt gaan. Bij VPN Nederland bijvoorbeeld, daar hoef je de applicatie alleen nog in de App Store te downloaden en je kunt direct aan de slag!

Wat zijn de voordelen van een Mac VPN?

Een Mac VPN heeft verschillende, interessante voordelen. We zetten ze even voor je op een rijtje:

 • Veilig toegang tot openbare wifi
 • Anoniem internetten
 • Geen gevaar van hackers
 • (Amerikaanse) Netflix kijken
 • Geografische blokkades omzeilen

Meer weten over de voordelen van een Mac VPN? Kijk op de Mac VPN pagina van VPN Nederland.

Wat is een Mac VPN?

Een Mac VPN is een “Virtueel Particulier Netwerk” op een Mac computer. Via een applicatie van de VPN provider maak je verbinding met een VPN server naar keuze. Deze server geeft jouw internetverbinding een ander IP-adres, hierdoor ben je niet meer te volgen en kun je veilig en anoniem internetten.

Hoe kom ik aan een VPN voor Mac?

Sluit een abonnement af bij een VPN provider die goed aansluit op jouw wensen. Bij VPN Nederland hoef je alleen nog naar de App Store te gaan en daar de VPN Nederland applicatie voor Mac te downloaden. Log vervolgens in met jouw account, kies een server en je bent met een druk op de knop veilig online met jouw Mac VPN.

Ben ik altijd anoniem online met een Mac VPN?

Met een Mac VPN van VPN Nederland ben je altijd anoniem online. Wanneer je verbinding maakt met een van onze VPN-servers, wordt jouw IP-adres verwisseld voor een ander IP-adres. VPN Nederland maakt ook gebruik van versleutelde encryptie protocollen, dit maakt het voor hackers onmogelijk om in te breken.

Pas om met gratis VPN’s, sommige providers verkopen gebruikersdata door aan derden.

Hoe kies je een Mac VPN?

Afhankelijk van het doel waarvoor je een VPN wil gebruiken, moet je op het volgende letten als je een keuze maakt:

 • Beschikbaarheid van servers
 • Snelheid van de verbinding
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Aantal gelijktijdige verbindingen
 • Geografische blokkades omzeilen
 • Beschikbare apps
 • Prijzen
 • Log beleid

Meer uitleg over waar je op moet letten? Kijk op onze Mac VPN pagina.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.7
★★★★★
★★★★★
61 beoordelingen in 12 maanden.
91% beveelt ons aan bij vrienden.
4 dagen geleden
VPN voor F1
Ik ben een grote fan van Formule 1 en ik heb VPN Nederland gebruikt om Olav Mol's commentaar in Nederland te beluisteren toen Grand Prix Radio niet werkte. Het was geweldig! De verbinding was supersnel en ik kon zonder beperkingen genieten van de ultieme GP-streamingervaring. Dankzij VPN Nederland heb ik toegang tot alle (buitenlandse) streamingdiensten en ik kan genieten van mijn favoriete Formule 1-commentaar zonder problemen.
maart 14
best VPN for online privacy
Ik heb veel verschillende VPN's geprobeerd, maar VPN Nederland is echt de beste die ik heb gebruikt. Het maakt het echt gemakkelijk om online te blijven en mijn privé-informatie te beschermen.