Download Windows VPN van VPN Nederland

De online beveiliging voor jouw PC

Altijd snel en volledig anoniem online

Eenvoudig online met één druk op de knop

Pak nu onze aanbieding
Windows VPN VPN Nederland

Nederlandse Netflix VPN

Omzeil geografische blokkades en kijk eenvoudig naar (buitenlandse) Netflix.

Lees meer

Veilig en Anoniem online

Bescherm je privacy, werk veilig en ga snel en anoniem online

Lees meer

De Beste VPN apps

Snelle, veilige en gebruiksvriendelijke apps voor alle apparaten.

Lees meer

Online met de echte Nederlandse VPN

Kies voor betrouwbaar, snel en echte Nederlandse kwaliteit.

Tijdelijk goedkoper

Meer dan 60% korting!

Windows VPN: Bescherm jezelf!

De kans is groot dat je veel verhalen kent van virussen en spyware op Windows systemen. Windows staat namelijk bekend om het hebben van problemen met malware. Een groot deel daarvan is gemaakt om gebruikers dwars te zitten - bijvoorbeeld door bestanden te verwijderen of de controle over je muis, toetsenbord of printer over te nemen. Een ander deel is gemaakt om je activiteit te controleren. Maar malware is niet het enige probleem.

VPN Nederland is er om je een uitstekende online privacy en een geheel Nederlandse klantenservice te bieden.

Wanneer je online bent, zijn er veel bedrijven en organisaties die je volgen om je specifieke advertenties te laten zien en informatie binnen te krijgen. Om dit alles te voorkomen, kan je kijken naar een Windows VPN. Ze zijn de perfecte aanvulling voor Windows systemen en ze bieden nog vele andere voordelen. VPN Nederland is er om je een uitstekende online privacy en een geheel Nederlandse klantenservice te bieden.

De belangrijkste informatie over Windows VPN

 • Een Windows VPN zorgt voor totale anonimiteit door je een nieuw IP-adres te geven.
 • Een VPN codeert jouw verbinding zodat deze onleesbaar wordt voor de aanvaller.
 • VPN’s die dit ondersteunen maken het mogelijk de Amerikaanse Netflix en de BBC iPlayer te kijken.
 • Dankzij VPN's kan je geld besparen door gebruik te maken van specifieke kortingen.
 • Pas op voor gratis VPN's! Ze verdienen geld met de verkoop van je gegevens aan derden.

IP-adressen zijn jouw digitale vingerafdruk

Waarom zou je een Windows VPN gebruiken? Het antwoord is vrij eenvoudig, maar het vereist wel wat basiskennis over hoe we online gevolgd kunnen worden. Elk apparaat krijgt namelijk een IP-adres toegewezen. Het bevat informatie over jou, zoals jouw locatie. Het laat niet precies zien wie je bent maar elke keer dat je online ergens mee bezig bent, wordt het IP-adres meegestuurd. Dus als je online naar hondenvoer zoekt, herkennen bedrijven jouw IP en krijg je later in je browser advertenties te zien om hondenvoer te kopen. Dus, mocht je het gevoel hebben dat Google je volgt, dan is je gevoel helemaal juist; Dat doen ze!

Andere bedreigingen komen voort uit verbindingen met openbare WiFi netwerken. Vaak zijn ze onbeschermd, dit betekent dat hackers gemakkelijk toe kunnen slaan en de informatie zien die u verzendt terwijl u online bent, bijvoorbeeld over internetbankieren.

Encryptie en anonimiteit: De beste wapens van Windows VPN

Hoe kan een Windows VPN deze problemen oplossen? Ten eerste, wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, wisselt deze jouw IP-adres uit met zijn eigen adres. Dit lost het probleem van de anonimiteit op. Als er honderden mensen verschijnen die hetzelfde IP-adres delen, kunnen bedrijven geen specifiek online gedrag meer koppelen aan een specifieke gebruiker. Dit betekent dat het voor hen onmogelijk is om je te benaderen met vervelende advertenties.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Nu tijdelijk 60% korting!

Maar VPN's doen veel meer dan alleen je privacy beschermen. Ze versleutelen jouw online activiteit zodat deze onleesbaar wordt voor elke aanvaller. VPN Nederland maakt gebruik van de nieuwste en beste encryptieprotocollen, om ervoor te zorgen dat je veilig kunt internetten, ook als je verbonden bent met een openbaar wifi netwerk.

VPN Nederland maakt gebruik van OpenVPN, IKEv2 en Wireguard. Dit laatste is ons standaardprotocol voor Windows.

VPN Nederland; De Windows VPN voor elke gelegenheid

VPN Nederland biedt nog meer interessante voordelen. Veel VPN's beloven je alleen jouw online activiteit veilig en privé te houden. Wij maken het graag interessanter en voordeliger voor de gebruikers van VPN Nederland.

Kijk de Amerikaanse Netflix

Met veel Windows VPN's is het niet mogelijk het aanbod van de Amerikaanse Netflix te ontgrendelen. Omdat we weten dat voor veel Nederlanders het uitbreiden van hun keuze aan films en tv-series een van de belangrijkste redenen is om op zoek te gaan naar een VPN-service, bieden wij die mogelijkheid wel. Wanneer je verbinding maakt met een Amerikaanse server, kan je de catalogus ontgrendelen en genieten van een eindeloze hoeveelheid series en films.

Bespaar geld tijdens het online winkelen

Veel bedrijven bieden regiospecifieke kortingen aan. Weet je nog hoe een VPN-server jouw IP-adres verwisselt voor dat van hen? En weet je nog hoe het IP-adres jouw locatie kan onthullen? Misschien begrijp je nu waar we naartoe gaan. Als je verbinding maakt met een Nederlandse server, laat jouw IP zien dat je in Nederland bent. Als je verbinding maakt met een Amerikaanse server, toon je een IP zien alsof je vanuit de VS opereert, enzovoorts. Als je op een internationale webshop winkelt, probeer dan de VPN-locatie te veranderen. Misschien vind je de korting die je zoekt. Met VPN Nederland kan je kiezen uit honderden servers over de hele wereld.

Hoe kies je een Windows VPN?

De markt biedt erg veel verschillende VPN's aan, weten welke je dan moet kiezen is geen eenvoudige opgave. Daarom willen we je zo goed mogelijk vertellen waar je op moet letten als je denkt aan een VPN:

 • Beschikbaarheid van servers: Als je een VPN-server in een bepaald land wilt gebruiken, controleer dan of de VPN-provider ook servers aanbiedt in dat land staan.
 • Encryptieprotocollen: Het is belangrijk dat de VPN-provider de nieuwste encryptieprotocollen gebruikt, omdat deze vrij gemakkelijk verouderd raken. VPN Nederland maakt gebruik van OpenVPN, IKEv2 en Wireguard.
 • Aantal gelijktijdige verbindingen: Veel VPN's beperken het aantal apparaten dat tegelijkertijd kan worden aangesloten met hetzelfde account. Bij VPN Nederland is er geen limiet.
 • Beschikbaarheid van Apps: Misschien bent je op zoek naar een VPN specifiek voor Windows. Maar als je ook andere apparaten hebt, kan het geen kwaad als ze deze ook ondersteunen. VPN Nederland heeft apps voor Windows, Android, Mac en iOS.
 • Prijs: Het betalen van een enorme hoeveelheid geld is net zo belachelijk als het betalen van geen geld. Blijf uit de buurt van VPN's die te duur zijn omdat ze te duur zijn en blijf uit de buurt van gratis VPN's omdat ze je gegevens zullen verkopen in plaats van ze te beschermen. Om de VPN prijzen van Nederland te zien, klik hier.
 • Logbeleid: Veel VPN-diensten houden bij wanneer je verbinding maakt, welke websites je bezoekt en ook welke bestanden je downloadt en upload. Je moet altijd kiezen voor een VPN dat een strikt no-log beleid heeft, zoals VPN Nederland.

Tot slot is het gebruik van een VPN - vooral op Windows - cruciaal als je jouw gegevens en online activiteiten veilig wilt houden voor derden. Hier, bij VPN Nederland streven we ernaar om je een product te bieden dat aanpasbaar is maar eenvoudig te gebruiken, een Nederlandstalige klantenservice en ondersteuning en een breed scala aan diensten. Als je onze VPN wilt uitproberen, kan je hier nu mee beginnen!

299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

De aanbieding pakken
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Wat zijn de voordelen van een Windows VPN?

Een Windows VPN heeft verschillende voordelen:

 • Beschermt tegen virussen en malware
 • Geeft toegang tot geografisch geblokkeerde content
 • (Amerikaanse) Netflix kijken met 1 druk op de knop
 • Anoniem downloaden zonder dat je gevolgd wordt
 • Altijd veilig op (openbare) wifi
 • Niemand kan meekijken met jouw online data

Meer weten over de voordelen van een Windows VPN? Bekijk onze pagina over VPN Nederland voor Windows.

Beschermt een Windows VPN tegen malware en virussen?

Een VPN is een van de beste manieren om jouw Windows computer te beschermen tegen virussen en malware. Het is een perfecte aanvulling op firewalls en antivirus software, het biedt andere bescherming. Zodra je online bent via een VPN verbinding, hebben virussen en malware geen toegang meer tot jouw hardware.

Hoe maak ik een VPN verbinding voor Windows?

Kies voor een VPN provider die aan jouw wensen voldoet. Registreer je en download de software voor jouw Windows computer. In tegenstelling tot veel andere VPN providers hoef je bij VPN Nederland alleen nog een server te kiezen en je bent met 1 druk op de knop veilig online.

Wat is Windows VPN?

Een Windows VPN is een “Virtueel Particulier Netwerk” op een Windows computer. Via een applicatie of software van de VPN provider maak je verbinding met een VPN server naar keuze. Hierdoor krijgt jouw internetverbinding een ander IP-adres en kun je veilig en anoniem internetten.

Hoe kies je Windows VPN?

Hier moet je op letten als je een VPN kiest:

 • Beschikbaarheid van servers
 • Encryptie protocollen
 • Beschikbaarheid van Apps
 • Prijs
 • Log beleid

Meer uitleg over waar je op moet letten? Kijk op onze Windows VPN pagina.

Hoe kom ik aan een VPN voor Windows?

Er zijn online verschillende VPN providers die een VPN aanbieden voor Windows computers. Door de site te bezoeken kan je online direct een abonnement afsluiten. Er zit echter wel veel verschil in de kwaliteit, gebruiksgemak, prijs, snelheid, servers, en ga zo maar door. Houd hier rekening mee als je de keuze maakt voor een provider.

Ben ik altijd anoniem met een Windows VPN?

Met een Windows VPN van VPN Nederland ben je altijd anoniem online. Wanneer je verbinding maakt met een van onze VPN-servers, wordt jouw IP-adres verwisseld voor een ander adres. Hierdoor ben je niet meer te volgen en kun je volledig anoniem internetten.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.8
★★★★★
★★★★★
89 beoordelingen in 12 maanden.
94% beveelt ons aan bij vrienden.
3 dagen geleden
Eindelijk VPNNederland
Ik gebruik de VPN al een tijdje en was eindelijk op zoek naar een aanbieder die snel is en geen problemen geeft. Deze heeft me nooit teleurgesteld.
5 dagen geleden
Makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel!
VPN Nederland is makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel. Ik had al een tijdje last van geoblocking-problemen, maar dat is nu eindelijk verleden tijd. Echt een aanrader als je veel gebruik maakt van streamingdiensten!