Download Windows VPN van VPN Nederland

De online beveiliging voor jouw PC

Altijd snel en volledig anoniem online

Eenvoudig online met één druk op de knop

Pak nu onze aanbieding
Windows VPN VPN Nederland

De echte Nederlandse VPN

100% Nederlands met 24/7 support in eigen taal

Veilig en Anoniem online

Bescherm je privacy, werk veilig en ga snel en anoniem online

Snelste servers

De supersnelle en veilige verbindingen zijn altijd dichtbij

Online met de echte Nederlandse VPN

Kies voor betrouwbaar, snel en echte Nederlandse kwaliteit.

Tijdelijk goedkoper

Nu 33% korting!

Windows VPN: Bescherm jezelf!

De kans is groot dat je veel verhalen kent van virussen en spyware op Windows systemen. Windows staat namelijk bekend om het hebben van problemen met malware. Een groot deel daarvan is gemaakt om gebruikers dwars te zitten - bijvoorbeeld door bestanden te verwijderen of de controle over je muis, toetsenbord of printer over te nemen. Een ander deel is gemaakt om je activiteit te controleren. Maar Malware is niet het enige probleem.

VPN Nederland is er om je een uitstekende online privacy en een geheel Nederlandse klantenservice te bieden.

Wanneer je online bent, zijn er veel bedrijven en organisaties die je volgen om specifieke advertenties te laten zien en informatie binnen te krijgen. Om dit alles te voorkomen, kan je kijken naar een Windows VPN. Ze zijn de perfecte aanvulling voor Windows systemen en ze bieden nog vele andere voordelen. VPN Nederland is er om je een uitstekende online privacy en een geheel Nederlandse klantenservice te bieden.

De belangrijkste informatie over Windows VPN

 • Een Windows VPN zorgt voor totale anonimiteit door je een nieuw IP-adres te geven.
 • Een VPN codeert jouw verbinding zodat deze onleesbaar wordt voor de aanvaller.
 • VPN’s die dit ondersteunen maken het mogelijk de Amerikaanse Netflix en de BBC iPlayer te kijken.
 • Dankzij VPN's kan je geld besparen door gebruik te maken van specifieke kortingen.
 • Pas op voor gratis VPN's! Ze verdienen geld met de verkoop van je gegevens aan derden.

IP-adressen zijn jouw digitale vingerafdruk

Waarom zou je een Windows VPN gebruiken? Het antwoord is vrij eenvoudig, maar het vereist wel wat basiskennis over hoe we online gevolgd kunnen worden. Elk apparaten krijgt namelijk een IP-adres toegewezen. Het bevat informatie over ons, zoals onze locatie. Het laat niet precies zien wie we zijn maar elke keer dat je online ergens mee bezig bent, wordt het IP-adres meegestuurd. Dus als je online naar hondenvoer zoekt, herkennen bedrijven jouw IP en krijg je later in je browser advertenties te zien om hondenvoer te kopen. Dus, mocht je het gevoel hebben dat Google je volgt, dan is je gevoel helemaal juist; Dat doen ze!

Andere bedreigingen komen voort uit verbindingen met openbare WiFi netwerken. Vaak zijn ze onbeschermd, dit betekent dat hackers gemakkelijk toe kunnen slaan en de informatie zien die u verzendt terwijl u online bent, bijvoorbeeld over internetbankieren.

Encryptie en anonimiteit: De beste wapens van Windows VPN

Hoe kan een Windows VPN deze problemen oplossen? Ten eerste, wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, wisselt deze jouw IP-adres uit met zijn eigen adres. Dit lost het probleem van de anonimiteit op. Als er honderden mensen verschijnen die hetzelfde IP-adres delen, kunnen bedrijven geen specifiek online gedrag meer koppelen aan een specifieke gebruiker. Dit betekent dat het voor hen onmogelijk is om je te benaderen met vervelende advertenties.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Nu tijdelijk 33% korting!

Maar VPN's doen veel meer dan alleen je privacy teruggeven. Ze versleutelen jouw online activiteit zodat deze onleesbaar wordt voor elke aanvaller. VPN Nederland maakt gebruik van de nieuwste en beste encryptieprotocollen, om ervoor te zorgen dat je veilig kunt internetten, ook als je verbonden bent met een openbaar wifi netwerk.

VPN Nederland maakt gebruik van OpenVPN, IKEv2 en Wireguard. Dit laatste is ons standaardprotocol voor Windows.

VPN Nederland; De Windows VPN voor elke gelegenheid

VPN Nederland biedt nog meer interessante voordelen. Veel VPN's beloven je alleen jouw online activiteit veilig en privé te houden. Wij maken het graag interessanter en voordeliger voor de gebruikers van VPN Nederland.

Kijk de Amerikaanse Netflix

Met veel Windows VPN's is het niet mogelijk het aanbod van de Amerikaanse Netflix te ontgrendelen. Omdat we weten dat voor veel Nederlanders het uitbreiden van hun keuze aan films en tv-series een van de belangrijkste redenen is om op zoek te gaan naar een VPN-service, bieden wij die mogelijkheid wel. Wanneer je verbinding maakt met een Amerikaanse server, kan je de catalogus ontgrendelen en genieten van een eindeloze hoeveelheid series en films.

Bespaar geld tijdens het online winkelen

Veel bedrijven bieden regiospecifieke kortingen aan. Weet je nog hoe een VPN-server jouw IP-adres verwisselt voor dat van hen? En weet je nog hoe het IP-adres jouw locatie kan onthullen? Misschien begrijp je nu waar we naartoe gaan. Als je verbinding maakt met een Nederlandse server, laat jouw IP zien dat u in Nederland bent. Als je verbinding maakt met een Amerikaanse server, laat je IP zien alsof je vanuit de VS opereert, enzovoorts. Als je op een internationale webshop winkelt, probeer dan de VPN-locatie te veranderen. Misschien vind je de korting die je zoekt. Met VPN Nederland kan je kiezen uit honderden servers over de hele wereld.

Hoe kies je een Windows VPN?

De markt biedt erg veel verschillende VPN's aan, weten welke je dan moet kiezen is geen eenvoudige opgave. Daarom willen we je zo goed mogelijk vertellen waar je op moet letten als je denkt aan een VPN:

 • Beschikbaarheid van servers: Als je een VPN-server in een bepaald land wilt gebruiken, controleer dan of de VPN-servers in dat land staan.
 • Encryptieprotocollen: Het is belangrijk dat de VPN-provider de nieuwste encryptieprotocollen gebruikt, omdat deze vrij gemakkelijk verouderd raken. VPN Nederland maakt gebruik van OpenVPN, IKEv2 en Wireguard.
 • Aantal gelijktijdige verbindingen: Veel VPN's beperken het aantal apparaten dat tegelijkertijd kan worden aangesloten met hetzelfde account. Bij VPN Nederland is er geen limiet.
 • Beschikbaarheid van Apps: Misschien bent je op zoek naar een VPN specifiek voor Windows. Maar als je ook andere apparaten hebt, kan het geen kwaad als ze deze ook ondersteunen. VPN Nederland heeft apps voor Windows, Android, Mac en iOS.
 • Prijs: Het betalen van een enorme hoeveelheid geld is net zo belachelijk als het betalen van geen geld. Blijf uit de buurt van VPN's die te duur zijn omdat ze te duur zijn en blijf uit de buurt van gratis VPN's omdat ze je gegevens zullen verkopen in plaats van ze te beschermen. Om de VPN prijzen van Nederland te zien, klik hier.
 • Logbeleid: Veel VPN-diensten houden bij wanneer je verbinding maakt, welke websites je bezoekt en ook welke bestanden je downloadt en upload. Je moet altijd kiezen voor een VPN dat een strikt no-log beleid heeft, zoals VPN Nederland.

Tot slot is het gebruik van een VPN - vooral op Windows - cruciaal als je jouw gegevens en online activiteiten veilig wilt houden voor derden. Hier, bij VPN Nederland streven we ernaar om je een product te bieden dat aanpasbaar is maar eenvoudig te gebruiken, een Nederlandstalige klantenservice en ondersteuning en een breed scala aan diensten. Als je onze VPN wilt uitproberen, kan je hier nu mee beginnen!

499
/maand
Nu slechts € 59.88 voor 12 maanden

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze populaire top-deal krijg je 12 maanden VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct deze top-deal
499
/maand
Nu slechts € 59.88 voor 12 maanden