Download de iOS VPN van VPN Nederland

Online privacy met één druk op de knop

Netflix streamen en anoniem downloaden

Support 24/7 in het Nederlands

Pak nu onze aanbieding
iOS VPN VPN Nederland

Veilig internetten

Bescherm je (bank)gegevens en ga veilig op openbare wifi-netwerken.

Lees meer

Stream Netflix

Kijk naar (buitenlandse) Netflix via wereldwijde en supersnelle servers.

Lees meer

De Beste Nederlandse VPN

Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid met 24/7 support.

Lees meer

De Nederlandse VPN verbinding

Betrouwbaar, supersnel en met één druk op de knop direct veilig online.

Nu tijdelijk goedkoper

Meer dan 60% korting!

iOS VPN: Let's Bite the Apple!

In de afgelopen jaren zijn smartphones ons meest gewaardeerde bezit geworden, met veel meer mogelijkheden dan wat sms'jes en spelletjes met slangen. Ze bevatten inmiddels onze biometrische informatie. Zoals onze vingerafdrukken, onze creditcardgegevens, plaatsen waar we geweest zijn en nog veel meer. Al deze data wil je wel beschermen, en een VPN voor iOS is daarvoor de tool.

Al deze data wil je wel beschermen, en een VPN voor iOS is daarvoor de tool.

Voor je verder leest, hieronder al een overzichtelijke lijst met alle info uit dit artikel:

  • Het gebruik van een VPN op onze smartphone is cruciaal om onze gegevens te beschermen;
  • VPN's zorgen voor anoniem en veilig gebruik van internet en apps;
  • Met een VPN kun je de Amerikaanse catalogi van Netflix, Hulu en andere mediakanalen bekijken, waardoor je een nog grotere keuze aan films en series hebt;
  • We raden het gebruik van gratis VPN's sterk af, omdat ze je gegevens waarschijnlijk zullen verkopen of weggeven.

Wat is VPN? Waarom heb ik er een nodig?

Om te weten waarom het belangrijk is om een iOS VPN te hebben, moeten we uitleggen: wat is VPN? VPN staat voor Virtual Private Network en is een dienst waarmee gebruikers online kunnen gaan, zonder dat iemand ze bespioneert. Maar hoe werkt het?

Wanneer je verbinding maakt met een webpagina of een app opent op je telefoon, is jouw IP-adres zichtbaar voor die webpagina of app. Het IP-adres is een nummer dat je router of mobiele telefoon identificeert. Het draagt verschillende informatie met zich mee, zoals het land waar je je bevindt en je locatie (bij benadering). Maak je geen zorgen, niemand zal weten waar je woont of waar je precies bent. Maar dit moet je er niet van weerhouden om jezelf te beschermen met een VPN.

Bedrijven gebruiken je IP-adres om je gedrag te leren kennen en je te benaderen met specifieke advertenties. Maar wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, verwisselt deze jouw IP-adres met zijn eigen IP-adres. Op die manier ben je online met een ander IP-adres dan die van jou. En honderden of duizenden mensen kunnen met hetzelfde ‘nep’ IP-adres online komen. Wat je online doet is onmogelijk te volgen en niemand zal weten welke pagina's je bezoekt of welke apps je gebruikt.

iOS VPN: Het draait allemaal om encryptie.

Een andere belangrijke functie van VPN's is om je dataverkeer te versleutelen en veilig te houden voor derden. Laten we zeggen dat je verbonden bent met een openbaar wifi-netwerk. Vaak hebben openbare netwerken een laag beveiligingsniveau, waardoor hackers al het verkeer kunnen lezen en zien. Dit betekent dat iemand jouw wachtwoorden en bankgegevens kan lezen en de foto's die je verstuurt kan zien.

Met encryptie zouden ze, zelfs als ze je verkeer zouden kunnen onderscheppen, er geen enkele zin aan kunnen geven. Vanuit hun standpunt gezien, zou het lijken op gewoon gebrabbel. Geen overbodige luxe. Zelfs Apple heeft bijvoorbeeld gevallen gehad waarin persoonlijke gegevens, zoals berichten en foto's, werden gelekt. Door verbonden te zijn met een VPN verlaagt je dit risico aanzienlijk.

Door verbonden te zijn met een VPN verlaagt je dit risico aanzienlijk.

Wat zijn de andere voordelen van een VPN?

Met VPN's kun je volledig anoniem online, door je IP-adres te verbergen en te vervangen door een ‘nep’ adres. Dit zorgt voor een aantal interessante voordelen.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Nu tijdelijk 60% korting!

Het kijken naar de Amerikaanse Netflix

Door verbinding te maken met een VPN, kun je de Amerikaanse Netflix-catalogus ontgrendelen. Voor alle TV-programma's en filmliefhebbers is dit een no-brainer: Netflix US heeft veruit het grootste en meest complete aanbod van films en series. Dit is eigenlijk een van de meest voorkomende redenen waarom mensen VPN's nemen. Een abonnement voor eindeloze mogelijkheden!

Winkel online tegen redelijke prijzen!

Veel online winkels bieden regionale kortingen aan. Dit geldt vooral voor reizen en accommodatie. Het is bekend dat het kopen van vliegtickets naar Amerika, goedkoper is vanuit Amerika, dan wanneer je ze koopt vanuit Europa. Daarom is het, als je een reis plant, altijd het beste om de prijzen van verschillende landen te controleren.

Gratis iOS VPN

In vergelijking met de Play Store beschikt de Apple Store over minder gratis VPN's. Maar toch zijn de meesten ervan onbetrouwbaar. Er zijn meerdere redenen waarom je een gratis VPN nooit moet vertrouwen. Ten eerste worden de meeste van hen gerund door een Chinees bedrijf. Dat betekent dat je gegevens en online activiteiten waarschijnlijk toegankelijk zijn voor de Chinese overheid. Ten tweede, om een VPN draaiende te houden is geld nodig. En de enige manier waarop gratis VPN's geld kunnen verdienen is door je gegevens te verkopen aan derden!

Als je van plan bent om de VPN alleen te gebruiken om naar de Amerikaanse Netflix te kijken, zou je het gevoel kunnen hebben dat een gratis VPN volstaat. Helaas werken gratis VPN's nooit met Netflix. Omdat ze niet veel budget hebben om te werken, zijn de meeste van hun servers al geblokkeerd door Netflix en lukt het de gratis VPN’s niet om de geo-blocking te omzeilen.

De conclusie is dat het uitgeven van een paar euro aan een VPN echt de beste manier is. Zeker wanneer je een betrouwbare dienst wilt hebben die met Netflix werkt, je gegevens niet aan derden verkoopt en je recht op privacy daadwerkelijk verdedigt. Bij VPN Nederland hebben we daarom ook een strikt no-log beleid. Wat jij online doet is niet onze zaak. We slaan nooit informatie op over onze gebruikers en we kunnen geen enkele online activiteit koppelen aan de gebruiker.

299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

De aanbieding pakken
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Wat is de beste VPN voor iOS?

Wat de beste VPN voor jou is, is afhankelijk van jouw wensen en waarvoor je de VPN wil gaan gebruiken. De meeste gebruikers kijken vooral naar de snelheid, (Amerikaanse) Netflix, gebruiksgemak en de prijs van de VPN. Wil je ook nog graag een goede service in het Nederlands? Kijk dan eens naar VPN Nederland voor iOS, voor slechts 1,99 per maand heb je een premium VPN die overal aan voldoet.

Wat zijn de voordelen een iOS VPN?

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een iOS VPN:

  • Veilig op (openbare) wifi
  • Volledige online privacy en anonimiteit
  • Bekijk (Amerikaanse) Netflix
  • Geen last meer van doelgerichte advertenties
  • Geografisch geblokkeerde content bekijken

Een iOS VPN heeft vele voordelen. Op onze iOS VPN pagina is nog veel meer informatie te vinden.

Hoe werkt VPN op iOS?

Wanneer je een VPN abonnement hebt afgesloten bij de VPN provider hoef je de app alleen nog te downloaden in de App Store. Bij VPN Nederland hoef je vervolgens alleen nog in te loggen en een server uit het land te kiezen waar jij verbonden mee wil zijn. Voortaan ben je met 1 druk op de knop veilig online.

Wat is de beste gratis VPN voor iOS?

In tegenstelling tot de Android Play Store, zijn er niet veel gratis VPN’s te vinden in de Apple Store. Dit komt omdat de veel gratis VPN’s onbetrouwbaar zijn, ze verkopen data van hun gebruikers door aan derden. Ook wanneer je een gratis VPN alleen wil gebruiken voor het kijken van buitenlandse Netflix raden we af hier gebruik van te maken. De meeste gratis providers lukt het niet om geografische blokkades te omzeilen.
Kies voor een goedkope, premium VPN. Bij VPN Nederland kan dit al voor €1,99 per maand.

Wat is VPN iOS?

VPN staat voor Virtueel Particulier Netwerk. Via de applicatie in de App Store is het mogelijk een beveiligd netwerk op te zetten voor iOS apparatuur. Dit netwerk is beveiligd omdat je internet via een versleutelde verbinding en een ander IP-adres toegewezen krijgt. Hierdoor ben je niet te volgen en maken hackers geen enkele kans.

Waarom VPN op iOS?

Een VPN op iOS is belangrijk omdat het cruciaal is voor de bescherming van onze gegevens. VPN’s zorgen ervoor dat je internet en apps (bijv. internetbankieren) veilig en anoniem kunt gebruiken. Daarnaast heb je er ook plezier van: Een VPN geeft toegang tot de catalogus van de Amerikaanse Netflix en andere streamingdiensten. Op onze pagina lees je meer over hoe een VPN voor Netflix precies werkt.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.7
★★★★★
★★★★★
61 beoordelingen in 12 maanden.
91% beveelt ons aan bij vrienden.
5 dagen geleden
VPN voor F1
Ik ben een grote fan van Formule 1 en ik heb VPN Nederland gebruikt om Olav Mol's commentaar in Nederland te beluisteren toen Grand Prix Radio niet werkte. Het was geweldig! De verbinding was supersnel en ik kon zonder beperkingen genieten van de ultieme GP-streamingervaring. Dankzij VPN Nederland heb ik toegang tot alle (buitenlandse) streamingdiensten en ik kan genieten van mijn favoriete Formule 1-commentaar zonder problemen.
maart 14
best VPN for online privacy
Ik heb veel verschillende VPN's geprobeerd, maar VPN Nederland is echt de beste die ik heb gebruikt. Het maakt het echt gemakkelijk om online te blijven en mijn privé-informatie te beschermen.