Download de iOS VPN van VPN Nederland

Online privacy met één druk op de knop

Netflix streamen en anoniem downloaden

Support 24/7 in het Nederlands

Tijdelijk meer dan 60% korting!

VPN Nederland app voor iOS

Veilig internetten

Bescherm je (bank)gegevens en ga veilig op openbare wifi-netwerken.

Stream Netflix

Kijk naar (buitenlandse) Netflix via wereldwijde en supersnelle servers.

Beste Nederlandse VPN

Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid met 24/7 support.

Ga dit seizoen voordelig, veilig en anoniem online

Bestel eenvoudig en snel jouw abonnement op VPN Nederland en ontdek de voordelen van een goede VPN. Profiteer nu tijdelijk van extra voordeel. Vanaf slechts € 3,99 per maand.

7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

iOS VPN: Let’s Bite the Apple!

In de afgelopen jaren zijn smartphones ons meest gewaardeerde bezit geworden, met veel meer mogelijkheden dan wat sms’jes en spelletjes met slangen. Ze bevatten inmiddels onze biometrische informatie. Zoals onze vingerafdrukken, onze creditcardgegevens, plaatsen waar we geweest zijn en nog veel meer. Al deze data wil je wel beschermen, en een VPN voor iOS is daarvoor de tool.

Voor je verder leest, hieronder al een overzichtelijke lijst met alle info uit dit artikel:

  • Het gebruik van een VPN op onze smartphone is cruciaal om onze gegevens te beschermen;
  • VPN’s zorgen voor anoniem en veilig gebruik van internet en apps;
  • Met een VPN kun je de Amerikaanse catalogi van Netflix, Hulu en andere mediakanalen bekijken, waardoor je een nog grotere keuze aan films en series hebt;
  • We raden het gebruik van gratis VPN’s sterk af, omdat ze je gegevens waarschijnlijk zullen verkopen of weggeven.

Wat is VPN? Waarom heb ik er een nodig?

Als je haast hebt, of gewoon geen zin hebt om het hele artikel te lezen, zijn dit de belangrijkste overwegingen om een Android VPN te gebruiken terwijl je verbonden bent met internet:

Om te weten waarom het belangrijk is om een iOS VPN te hebben, moeten we uitleggen: wat is VPN? VPN staat voor Virtual Private Network en is een dienst waarmee gebruikers online kunnen gaan, zonder dat iemand ze bespioneert. Maar hoe werkt het?

Wanneer je verbinding maakt met een webpagina of een app opent op je telefoon, is jouw IP-adres zichtbaar voor die webpagina of app. Het IP-adres is een nummer dat je router of mobiele telefoon identificeert. Het draagt verschillende informatie met zich mee, zoals het land waar je je bevindt en je locatie (bij benadering). Maak je geen zorgen, niemand zal weten waar je woont of waar je precies bent. Maar dit moet je er niet van weerhouden om jezelf te beschermen met een VPN.

Bedrijven gebruiken je IP-adres om je gedrag te leren kennen en je te benaderen met specifieke advertenties. Maar wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, verwisselt deze jouw IP-adres met zijn eigen IP-adres. Op die manier ben je online met een ander IP-adres dan die van jou. En honderden of duizenden mensen kunnen met hetzelfde ‘nep’ IP-adres online komen. Wat je online doet is onmogelijk te volgen en niemand zal weten welke pagina’s je bezoekt of welke apps je gebruikt.

iOS VPN: Het draait allemaal om encryptie.

Een andere belangrijke functie van VPN’s is om je dataverkeer te versleutelen en veilig te houden voor derden. Laten we zeggen dat je verbonden bent met een openbaar wifi-netwerk. Vaak hebben openbare netwerken een laag beveiligingsniveau, waardoor hackers al het verkeer kunnen lezen en zien. Dit betekent dat iemand jouw wachtwoorden en bankgegevens kan lezen en de foto’s die je verstuurt kan zien.

Met encryptie zouden ze, zelfs als ze je verkeer zouden kunnen onderscheppen, er geen enkele zin aan kunnen geven. Vanuit hun standpunt gezien, zou het lijken op gewoon gebrabbel. Geen overbodige luxe. Zelfs Apple heeft bijvoorbeeld gevallen gehad waarin persoonlijke gegevens, zoals berichten en foto’s, werden gelekt. Door verbonden te zijn met een VPN verlaagt je dit risico aanzienlijk.

Wat zijn de andere voordelen van een VPN?

Met VPN’s kun je volledig anoniem online, door je IP-adres te verbergen en te vervangen door een ‘nep’ adres. Dit zorgt voor een aantal interessante voordelen.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Het kijken naar de Amerikaanse Netflix

Door verbinding te maken met een VPN, kun je de Amerikaanse Netflix-catalogus ontgrendelen. Voor alle TV-programma’s en filmliefhebbers is dit een no-brainer: Netflix US heeft veruit het grootste en meest complete aanbod van films en series. Dit is eigenlijk een van de meest voorkomende redenen waarom mensen VPN’s nemen. Een abonnement voor eindeloze mogelijkheden!

Winkel online tegen redelijke prijzen!

Veel online winkels bieden regionale kortingen aan. Dit geldt vooral voor reizen en accommodatie. Het is bekend dat het kopen van vliegtickets naar Amerika, goedkoper is vanuit Amerika, dan wanneer je ze koopt vanuit Europa. Daarom is het, als je een reis plant, altijd het beste om de prijzen van verschillende landen te controleren.

Gratis iOS VPN

In vergelijking met de Play Store beschikt de Apple Store over minder gratis VPN’s. Maar toch zijn de meesten ervan onbetrouwbaar. Er zijn meerdere redenen waarom je een gratis VPN nooit moet vertrouwen. Ten eerste worden de meeste van hen gerund door een Chinees bedrijf. Dat betekent dat je gegevens en online activiteiten waarschijnlijk toegankelijk zijn voor de Chinese overheid. Ten tweede, om een VPN draaiende te houden is geld nodig. En de enige manier waarop gratis VPN’s geld kunnen verdienen is door je gegevens te verkopen aan derden!

Als je van plan bent om de VPN alleen te gebruiken om naar de Amerikaanse Netflix te kijken, zou je het gevoel kunnen hebben dat een gratis VPN volstaat. Helaas werken gratis VPN’s nooit met Netflix. Omdat ze niet veel budget hebben om te werken, zijn de meeste van hun servers al geblokkeerd door Netflix en lukt het de gratis VPN’s niet om de geo-blocking te omzeilen.

De conclusie is dat het uitgeven van een paar euro aan een VPN echt de beste manier is. Zeker wanneer je een betrouwbare dienst wilt hebben die met Netflix werkt, je gegevens niet aan derden verkoopt en je recht op privacy daadwerkelijk verdedigt. Bij VPN Nederland hebben we daarom ook een strikt no-log beleid. Wat jij online doet is niet onze zaak. We slaan nooit informatie op over onze gebruikers en we kunnen geen enkele online activiteit koppelen aan de gebruiker.

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand