VPN Nederland en Netflix

Netflix kijken met VPN Nederland

Ongelimiteerd en supersnel streamen

24/7 Nederlandse klantenservice

Toegang tot buitenlandse Netflix

Pak nu onze aanbieding
Netflix VPN VPN Nederland
Amerikaanse Netflix kijken met VPN Nederland

Kijk de Amerikaanse Netflix

Omzeil geo-blokkades en krijg een wereldwijd aanbod van films en series

Lees meer
De beste VPN apps van VPN Nederland

De Beste VPN apps

Zeer gebruiksvriendelijke apps voor Android, iOS, Mac en Windows

Lees meer
Absolute online veiligheid met VPN Nederland

Online veiligheid

Bescherm je (bank)gegevens en ga veilig op openbare wifi-netwerken

Lees meer

Online met de beste Nederlandse VPN

Kies voor betrouwbaar, snel en echte Nederlandse kwaliteit.

Tijdelijk goedkoper

Nu 60% korting!

Kijk alle films en series met de beste Netflix VPN

Netflix, de grootste streamingdienst ter wereld, is nu actief in bijna 200 landen. Het zorgt voor duizenden uren vermaak van tv-series en films met een onweerstaanbaar aantal zogeheten ‘Netflix Originals’, waarvan de meeste door de jaren heen talrijke prijzen hebben gewonnen. Vanwege de auteursrechtwetgeving zijn veel tv-series of films niet beschikbaar in Nederland of andere landen. Een VPN helpt je daarbij; Met de juiste VPN-verbinding kan je genieten van het Netflix aanbod over hele wereld!

Voordat je verder leest (of juist geen tijd hebt om dat te doen), alvast even alle informatie op deze pagina in een overzicht:

 • Netflix heeft verschillende sets van films en tv-series voor verschillende landen;
 • Hoe je geografische blokkades met een VPN kunt omzeilen;
 • De Nederlandse catalogus is bij lange na niet de grootste;
 • Sommige VPN verbindingen worden opgespoord en geblokkeerd;
 • VPN Nederland heeft veel snelle VPN-servers in Amerika waarmee je de Amerikaanse Netflix kunt kijken.

Netflix en Auteursrecht

Het is interessant om te zien waarom landen een verschillend aanbod van series en films hebben. Laten we beginnen met de Amerikaanse Netflix-catalogus, de grootste die beschikbaar is. Dit komt mede doordat Netflix een Amerikaans bedrijf is dat al een voorsprong had voordat het in de andere landen opdook.

Wanneer Netflix in een nieuw land aankomt, heeft het te maken met wie welk auteursrecht bezit. Vaak hebben lokale streamingdiensten al exclusiviteit voor een film of tv-programma gekocht. Op dat moment heeft Netflix het recht niet meer om die specifieke films en series te streamen. Het klinkt misschien gek, maar in sommige landen heeft Netflix niet eens het recht om hun eigen Netflix Originals te streamen!

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Nu tijdelijk 60% korting!

Dit is de reden waarom veel mensen onderzoek doen naar het gebruik van een VPN, zodat ze de keuze aan films en TV-series kunnen verbreden. Laten we, voordat we je vertellen hoe wij je daarbij kunnen helpen, eens kijken wat een VPN doet en waarom het de perfecte aanvulling op Netflix is.

Wat is VPN?

Een VPN, oftewel Virtual Private Network, is een dienst waarmee de gebruikers hun geografische locatie kunnen verbergen en hun online activiteit kunnen versleutelen. Dit stelt gebruikers in staat om anoniem verbinding te maken met het internet en te doen alsof ze dat vanuit een ander land doen. Een VPN is om verschillende redenen nuttig, het helpt inwoners in landen met strenge overheden, tot het beschermen van banktransacties terwijl men verbonden is met een (openbaar) wifi-netwerk.

Een VPN heeft ook een aantal interessante voordelen. Wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, geef je jouw IP-adres door, dit IP-adres geeft informatie over jouw locatie. Door het analyseren van een willekeurig IP-adres kun je bijvoorbeeld weten uit welk land het afkomstig is. Door na te gaan welk land bij jouw IP-adres hoort, weet Netflix welk aanbod je te zien krijgt.

Dit stelt gebruikers in staat om anoniem verbinding te maken met het internet en te doen alsof ze dat vanuit een ander land doen.

Door deze te vervangen door die van een VPN-server verander je ook jouw geografische positie. Dit betekent dat Netflix zal detecteren dat jouw aanvraag uit een ander land komt, waardoor je een andere catalogus te zien krijgt. Maar hou er rekening mee dat niet alle VPN's gelijk zijn, en dat veel VPN's niet met Netflix werken. Laten we eens kijken waarom.

Gratis VPN's voor Netflix: Een slecht idee

Gratis VPN's, natuurlijk, klinken als de meest verbazingwekkende koopjes. Helaas werken gratis VPN's met een beperkt budget en hebben ze niet de mogelijkheden om de IP-adressen van hun servers aan te passen. Maar hoe weten ze welk IP afkomstig is van een VPN-dienst?

Jouw router thuis heeft een uniek IP-adres. Als jouw hele gezin verbinding maakt met Netflix, kunnen ze verwachten dat ze 10-15 gebruikers (maximaal) met hetzelfde adres zien. Maar als honderden of duizenden mensen verbinding maken met dezelfde VPN-server, zal Netflix detecteren dat duizenden verbindingen afkomstig zijn van hetzelfde IP-adres. Dat kan geen huishouden meer zijn, maar een VPN-server.

Nadat Netflix een VPN-server heeft gedetecteerd, verbieden ze dat IP-adres en laten ze je het volgende bericht zien "Het lijkt erop dat je verbonden bent met een VPN of proxy". De enige oplossing voor VPN's is dus om voortdurend nieuwe servers met nieuwe IP-adressen toe te voegen. Dit is vrij duur, gratis VPN's hebben simpelweg niet de middelen om deze strijd aan te gaan.

Bekijk de Amerikaanse Netflix met VPN Nederland

Nu begrijp je enigszins waarom Netflix en VPN's zo goed samenwerken. Iedereen die een abonnement op Netflix heeft en een film in het Engels kan begrijpen, krijgt toegang tot de Amerikaanse catalogus. Met meer dan 10.000 titels is het echt een no-brainer voor iedereen die zijn catalogus flink wil uitbreiden.

Door verbinding te maken met een VPN-server die zich in Amerika bevindt, kunt je nog jaren films en tv-series bekijken. Op voorwaarde natuurlijk dat de VPN provider actief probeert bij te houden dat Netflix hun servers niet blokkeert.

Hier, bij VPN Nederland, zetten we ons in om continu nieuwe servers toe te voegen zodat de buitenlandse Netflix kijken geen enkel probleem is.

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Kan ik (Amerikaanse) Netflix kijken met VPN?

Het is mogelijk om de Amerikaanse Netflix te kijken met een VPN. Hiervoor moet de VPN wel geografische blokkades kunnen omzeilen in Amerika, niet elke VPN beschikt over deze mogelijkheden. Daarnaast is de beschikbare snelheid en data ook iets om rekening mee te houden. VPN Nederland is een zeer geschikte (Amerikaanse) Netflix VPN.

Kan ik Netflix kijken met een gratis VPN?

Gratis VPN’s zijn over het algemeen niet geschikt om (Amerikaanse) Netflix mee te kijken. Dit heeft verschillende redenen:

 • Beperkte Snelheden
 • Data limieten
 • Beperkte servers
 • Geen budget voor ontwikkelingen
 • Falend log beleid

Helaas komt het ook voor dat deze providers online data van gebruikers doorverkopen aan derden. Wees dus heel voorzichtig wanneer je kiest voor een gratis VPN.

Wat is de beste Netflix VPN?

Wanneer je een VPN wil gebruiken om Netflix te kijken, is het belangrijk rekening te houden met het volgende:

 • Snelheid
 • Servers
 • Geo blocking (buitenlandse Netflix)
 • VPN apps
 • Datalimieten

We raden je niet aan om voor een gratis VPN te kiezen. Je krijgt al snel te maken met verschillende restricties die jouw kijkplezier beperken.

VPN Nederland staat onder andere bekend om zijn hoge snelheden en mogelijkheden tot het bekijken van geografisch geblokkeerde content. Een uiterst geschikte VPN om (Amerikaanse) Netflix te kijken.

Hoe kan ik de buitenlandse Netflix kijken met VPN?

Een IP-adres geeft inzicht in jouw geografische locatie. Wanneer je via een VPN verbinding maakt met een server in het buitenland, bijvoorbeeld Amerika. Krijg jij een nieuw IP-adres toegewezen die aangeeft dat jouw geografische locatie in Amerika is. Hierdoor krijg je toegang tot het aanbod van de Amerikaanse Netflix. Voor andere landen werkt dit op dezelfde manier. Meer weten? Bekijk onze pagina Netflix VPN van VPN Nederland.

Kan ik alle films en series kijken met Netflix VPN?

Netflix heeft per land een verschillende catalogus van films en tv-series. Dit is te wijten aan de auteursrechtwetgeving. De Nederlandse catalogus is bij lange na niet de grootste, er zijn veel films en series zijn die je op een buitenlandse Netflix wel kunt zien. Als je een VPN gebruikt om in te loggen bij Netflix, heb je toegang tot de films en series die Netflix in elk land heeft opgenomen.

Hoe werkt VPN voor Netflix?

Kies voor een VPN server in het land waar jij de Netflix catalogus van wil zien. Maak verbinding en log vervolgens in op jouw Netflix account. Je krijgt nu het aanbod films en series van het desbetreffende land te zien. Dit komt omdat de server een IP-adres afgeeft van het land waar jij voor hebt gekozen, hierdoor denkt Netflix dat dat jouw geografische locatie is.

299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

De aanbieding pakken
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar