Trustpilot over VPN Nederland

Netflix kijken met VPN Nederland

Ongelimiteerd en supersnel streamen

24/7 Nederlandse klantenservice

Toegang tot buitenlandse Netflix

Tijdelijk meer dan 60% korting!

VPN Nederland - de beste VPN voor Netflix

 Amerikaanse Netflix kijken

Kijk Amerikaanse Netflix

Omzeil geo-blokkades en krijg een wereldwijd aanbod van films en series

 De Beste VPN apps

De beste VPN-apps

Zeer gebruiksvriendelijke apps voor Android, iOS, Mac en Windows

 Online veiligheid

Blijf veilig online

Bescherm je (bank)gegevens en ga veilig op openbare wifi-netwerken

Kijk alle films en series met de beste Netflix VPN

Netflix, de grootste streamingdienst ter wereld, is nu actief in bijna 200 landen. Het zorgt voor duizenden uren vermaak van tv-series en films met een onweerstaanbaar aantal zogeheten ‘Netflix Originals’, waarvan de meeste door de jaren heen talrijke prijzen hebben gewonnen. Vanwege de auteursrechtwetgeving zijn veel tv-series of films niet beschikbaar in Nederland of andere landen. Een VPN helpt je daarbij; Met de juiste VPN-verbinding kan je genieten van het Netflix aanbod over hele wereld!

Voordat je verder leest (of juist geen tijd hebt om dat te doen), alvast even alle informatie op deze pagina in een overzicht:

 • Netflix heeft verschillende sets van films en tv-series voor verschillende landen;
 • Hoe je geografische blokkades met een VPN kunt omzeilen;
 • De Nederlandse catalogus is bij lange na niet de grootste;
 • Sommige VPN verbindingen worden opgespoord en geblokkeerd;
 • VPN Nederland heeft veel snelle VPN-servers in Amerika waarmee je de Amerikaanse Netflix kunt kijken.

Netflix en Auteursrecht

Het is interessant om te zien waarom landen een verschillend aanbod van series en films hebben. Laten we beginnen met de Amerikaanse Netflix-catalogus, de grootste die beschikbaar is. Dit komt mede doordat Netflix een Amerikaans bedrijf is dat al een voorsprong had voordat het in de andere landen opdook.

Wanneer Netflix in een nieuw land aankomt, heeft het te maken met wie welk auteursrecht bezit. Vaak hebben lokale streamingdiensten al exclusiviteit voor een film of tv-programma gekocht. Op dat moment heeft Netflix het recht niet meer om die specifieke films en series te streamen. Het klinkt misschien gek, maar in sommige landen heeft Netflix niet eens het recht om hun eigen Netflix Originals te streamen!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Dit is de reden waarom veel mensen onderzoek doen naar het gebruik van een VPN, zodat ze de keuze aan films en TV-series kunnen verbreden. Laten we, voordat we je vertellen hoe wij je daarbij kunnen helpen, eens kijken wat een VPN doet en waarom het de perfecte aanvulling op Netflix is.

Wat is VPN?

Een VPN, oftewel Virtual Private Network, is een dienst waarmee de gebruikers hun geografische locatie kunnen verbergen en hun online activiteit kunnen versleutelen. Dit stelt gebruikers in staat om anoniem verbinding te maken met het internet en te doen alsof ze dat vanuit een ander land doen. Een VPN is om verschillende redenen nuttig, het helpt inwoners in landen met strenge overheden, tot het beschermen van banktransacties terwijl men verbonden is met een (openbaar) wifi-netwerk.

Een VPN heeft ook een aantal interessante voordelen. Wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, geef je jouw IP-adres door, dit IP-adres geeft informatie over jouw locatie. Door het analyseren van een willekeurig IP-adres kun je bijvoorbeeld weten uit welk land het afkomstig is. Door na te gaan welk land bij jouw IP-adres hoort, weet Netflix welk aanbod je te zien krijgt.

Door deze te vervangen door die van een VPN-server verander je ook jouw geografische positie. Dit betekent dat Netflix zal detecteren dat jouw aanvraag uit een ander land komt, waardoor je een andere catalogus te zien krijgt. Maar hou er rekening mee dat niet alle VPN’s gelijk zijn, en dat veel VPN’s niet met Netflix werken. Laten we eens kijken waarom.

 • Sterke, stabiele en betrouwbare servers in de VS
 • Een flinke selectie aan Amerikaanse IP-adressen
 • Geweldige features, waaronder Smart DNS, die zorgen voor het deblokkeren van streamingdiensten
 • De hoogste snelheden in de VPN-industrie

  Om er zeker van te zijn dat VPN Nederland je altijd toegang biedt tot Channel 4 controleren we continu of alles nog naar behoren werkt.

  Bekijk de Amerikaanse Netflix met VPN Nederland

  Nu begrijp je enigszins waarom Netflix en VPN’s zo goed samenwerken. Iedereen die een abonnement op Netflix heeft en een film in het Engels kan begrijpen, krijgt toegang tot de Amerikaanse catalogus. Met meer dan 10.000 titels is het echt een no-brainer voor iedereen die zijn catalogus flink wil uitbreiden.

  Door verbinding te maken met een VPN-server die zich in Amerika bevindt, kunt je nog jaren films en tv-series bekijken. Op voorwaarde natuurlijk dat de VPN provider actief probeert bij te houden dat Netflix hun servers niet blokkeert.

  Hier, bij VPN Nederland, zetten we ons in om continu nieuwe servers toe te voegen zodat de buitenlandse Netflix kijken geen enkel probleem is.

  Beveilig jezelf gemakkelijk online

  Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

  Online privacy

  Online veiligheid
  P2P/torrenting
  Super gebruiksvriendelijk
  Meerdere besturingssystemen
  Supersnelle verbindingen
  Log vrij
  Geoblokkades omzeilen
  24/7 nederlandse support
  Wereldwijd servernetwerk
  Automatische kill-switch
  DNS-lek bescherming

  Bespaar met onze populaire top-deal!

  Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

  Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
  3
  99
  /maand