VPN Nederland speciaal voor Android

100% Online veiligheid en privacy

Supersnel en gebruiksvriendelijk

24/7 Nederlandse klantenservice

Pak nu onze aanbieding
Android VPN VPN Nederland

Veilig en Anoniem online

Altijd veilig internetbankieren en op (openbare) wifi-netwerken.

Lees meer

Streamen en Downloaden

Volledig anoniem downloaden en (buitenlandse) Netflix kijken.

Lees meer

De echte Nederlandse VPN

Kies voor Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid met 24/7 support.

Lees meer

De Nederlandse VPN verbinding

Betrouwbaar, supersnel en met één druk op de knop direct veilig online.

Nu tijdelijk goedkoper

Meer dan 60% korting!

Android VPN: het is cruciaal om er een te hebben!

Tegenwoordig zijn telefoons veruit het meest gebruikte apparaat. We gebruiken ze voor het werk, voor het voeren van gesprekken, voor het spelen van spelletjes en om toegang te krijgen tot internet. Maar niet alleen dat: met onze telefoons kunnen we ook betalen, Netflix kijken, toegang krijgen tot onze bankrekeningen en nog veel en veel meer. Daarom is het, vooral op dit populaire besturingssysteem, cruciaal om de juiste Android-VPN te vinden.

Dit zijn de belangrijkste redenen voor Android VPN.

Als je haast hebt, of gewoon geen zin hebt om het hele artikel te lezen, zijn dit de belangrijkste overwegingen om een Android VPN te gebruiken terwijl je verbonden bent met internet:

 • Het stelt je in staat om volledig anoniem te zijn;
 • Het beschermt je online activiteit door deze te versleutelen, zelfs op openbare Wi-Fi-netwerken;
 • Het geeft je toegang tot geografisch geblokkeerde content, bijvoorbeeld Buitenlandse Netflix;
 • Het stelt je in staat om de beste deals te krijgen door jouw virtuele locatie te veranderen.

Wees voorzichtig met een gratis VPN:

 • Als ze gratis zijn, is er een kans dat ze geld verdienen met de verkoop van jouw online activiteit aan derden;
 • De meeste van hen hebben verouderde en onveilige coderings-protocollen.

Waarom heb ik een Android VPN nodig?

Voordat we deze vraag beantwoorden, kan het nuttig zijn om ons af te vragen: wat is een VPN? Een VPN, oftewel Virtual Private Network, geeft je toegang tot het internet terwijl je volledig anoniem blijft. En dat niet alleen: het versleutelt jouw verbinding zodat jouw online activiteit niet kan worden bespioneerd. Door het gebruik van een VPN zijn jouw wachtwoorden, creditcardgegevens en al jouw privégegevens veilig.

Vooral op Android, waar veel apps bekend staan om het verzamelen van de persoonlijke gegevens van de gebruikers, is het hebben van een VPN cruciaal. Geen doelgerichte advertenties meer, geen gebruikersdata meer verzamelen: al jouw activiteiten zullen anoniem, veilig en beveiligd zijn.

Een ander interessant voordeel is de mogelijkheid om beperkte websites te bezoeken op het werk of op school. Dit kan vooral nuttig zijn voor studenten die op een universiteitscampus wonen en die misschien hun favoriete games, sociale netwerken of pornosites willen bezoeken.

Geen geo-blocking meer!

Wanneer je bent verbonden met een netwerk, heeft jouw router of jouw apparaat een IP-adres toegewezen gekregen. Dit IP-adres bevat enige informatie over je verblijfplaats: maak je geen zorgen, niemand kan op basis van je IP weten waar je woont. Toch geeft het IP-adres bijvoorbeeld altijd aan in welk land je je bevindt.

Hierdoor kunnen websites en online diensten regiospecifieke inhoud, beperkingen of zelfs speciale aanbiedingen creëren. Ben je ooit de gevreesde "Deze video is niet beschikbaar in jouw land?" tegengekomen. Of heb je ooit een specifieke TV-serie op Netflix willen bekijken, maar was deze niet beschikbaar? Dat komt door geoblocking.

Dankzij VPN kun je verbinding maken met diensten in alle landen. De VPN-server waarmee je verbinding maakt, ruilt zijn IP-adres in voor die van jou. Dit maakt jouw online activiteit anoniem, en lijkt het alsof je verbinding maakt vanuit een ander land. Mooi, hè?

Waarom zou ik betalen voor een Android VPN?

Het draaien van een goede hoeveelheid servers om gebruikers te kunnen laten kiezen uit verschillende landen, en het hebben van een betrouwbaar en snel netwerk van servers gaat ten koste van de kosten. Als je een gratis Android VPN ziet, moet je altijd denken: "Hoe verdienen ze dan geld om te blijven draaien?". Bij de meeste, zo niet alle, VPN-providers is het antwoord: door jouw gegevens te verkopen aan de hoogste bieder.

Het is bekend dat veel gratis VPN's bijvoorbeeld vanuit China actief zijn, en dat ze zich bijna allemaal niets aantrekken van het gebruik van de juiste beveiligingsprotocollen om jouw gegevens te beschermen. Daarom moet je nooit vertrouwen hebben in een gratis VPN. Ze hebben altijd verborgen interesses die ze niet willen vertellen.

VPN Nederland gebruikt daarentegen de nieuwste beveiligingsprotocollen en hebben een strikt no-log beleid. Dit betekent dat zelfs wij geen enkele manier hebben om te zien of achterhalen wat jij online doet.

Ga op koopjesjacht!

Bedrijven die in meer dan één land actief zijn, hebben waarschijnlijk verschillende prijzen voor dezelfde producten, afhankelijk van het land waar ze zich op richten. Op deze manier is het een goed idee om online te winkelen terwijl je verbonden bent met een VPN.

Door van land te veranderen, kun je duidelijk zien of er verschillende prijzen zijn voor hetzelfde product of dezelfde dienst. Dit is zeer nuttig, vooral voor langeafstandsvluchten, hoteltarieven en reisgerelateerde kosten in het algemeen.

Maar er is meer. Veel digitale goederen zullen, als ze in Amerika worden gekocht, goedkoper zijn. Dit geldt voor programma's (zoals de Adobe Suite), OS's (zoals Windows 10), IT-tools (zoals DIVI builder voor Wordpress) en andere digitale content (zoals nummers op iTunes). Een van onze Amerikaanse servers kan je dus veel geld besparen.

299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

De aanbieding pakken
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Wat is de beste VPN voor Android?

Een van de beste VPN’s voor Android is die van VPN Nederland. Op basis van snelheid, privacy, gebruiksgemak, service en een zeer goede prijs kiezen veel gebruikers voor de VPN Nederland app op Android.

Kijk voor meer informatie over de VPN Nederland app voor Android op onze pagina.

Wat zijn de voordelen een Android VPN?

Benieuwd naar de voordelen van een Android VPN? Dit zijn de belangrijkste overwegingen:

 • Volledige anonimiteit
 • Bekijk (Amerikaanse) Netflix
 • Veilig op (openbare) wifi
 • Geen last meer van spam, malware en virussen
 • Toegang tot geografisch geblokkeerde content

Een VPN heeft vele voordelen. Op onze Android VPN pagina is nog veel meer informatie te vinden.

Hoe werkt VPN op Android?

Download de applicatie van de VPN provider in de Play Store. Log in en maak verbinding met een server naar keuze. De servers van VPN Nederland geven je een nieuw IP-adres en een versleutelde verbinding met slechts 1 druk op de knop. Vanaf nu ben je altijd veilig online.

Wat is de beste gratis VPN voor Android?

Pas goed op wanneer je de keuze maakt voor een gratis Android VPN. Deze VPN’s beschikken over verouderde en onveilige coderings-protocollen. Er zijn ook providers die online data van gebruikers verkopen aan derden om extra inkomsten te genereren.
We raden altijd aan goed onderzoek te doen of te kiezen voor een betaalde VPN provider. Tegenwoordig heb je al een premium VPN voor slechts €1,99 p/m.

Wat is VPN Android?

Een Android VPN is een Virtual Private Network (VPN) op een Android toestel via een applicatie uit de Play Store. Een VPN geeft je veilig en volledig anoniem toegang tot het internet. Wanneer jouw app contact maakt met de VPN server, krijg je een nieuw IP-adres toegewezen en ben je verbonden via een versleutelde verbinding.

Waarom VPN op Android?

De apps op Android telefoons staan bekend om het verzamelen van persoonlijke gegevens en online data van gebruikers. Het gebruik van een VPN is daarom erg belangrijk. Het beschermt jouw online privacy en je kunt veilig internetten zonder bang te hoeven zijn voor hackers. Ook doelgerichte advertenties, malware en virussen zijn verleden tijd.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.7
★★★★★
★★★★★
61 beoordelingen in 12 maanden.
91% beveelt ons aan bij vrienden.
4 dagen geleden
VPN voor F1
Ik ben een grote fan van Formule 1 en ik heb VPN Nederland gebruikt om Olav Mol's commentaar in Nederland te beluisteren toen Grand Prix Radio niet werkte. Het was geweldig! De verbinding was supersnel en ik kon zonder beperkingen genieten van de ultieme GP-streamingervaring. Dankzij VPN Nederland heb ik toegang tot alle (buitenlandse) streamingdiensten en ik kan genieten van mijn favoriete Formule 1-commentaar zonder problemen.
maart 14
best VPN for online privacy
Ik heb veel verschillende VPN's geprobeerd, maar VPN Nederland is echt de beste die ik heb gebruikt. Het maakt het echt gemakkelijk om online te blijven en mijn privé-informatie te beschermen.