VPN Nederland, speciaal voor Android

100% Online veiligheid en privacy

Supersnel en gebruiksvriendelijk

24/7 Nederlandse klantenservice

Tijdelijk meer dan 60% korting!

VPN Nederland app voor Android

Veilig en Anoniem online

Altijd veilig internetbankieren en op (openbare) wifi-netwerken.

Streamen en Downloaden

Volledig anoniem downloaden en (buitenlandse) Netflix kijken.

De echte Nederlandse VPN

Kies voor Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid met 24/7 support.

Ga dit seizoen voordelig, veilig en anoniem online

Bestel eenvoudig en snel jouw abonnement op VPN Nederland en ontdek de voordelen van een goede VPN. Profiteer nu tijdelijk van extra voordeel. Vanaf slechts € 3,99 per maand.

7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Android VPN: het is cruciaal om er een te hebben!

Tegenwoordig zijn telefoons veruit het meest gebruikte apparaat. We gebruiken ze voor het werk, voor het voeren van gesprekken, voor het spelen van spelletjes en om toegang te krijgen tot internet. Maar niet alleen dat: met onze telefoons kunnen we ook betalen, Netflix kijken, toegang krijgen tot onze bankrekeningen en nog veel en veel meer. Daarom is het, vooral op dit populaire besturingssysteem, cruciaal om de juiste Android-VPN te vinden.

Dit zijn de belangrijkste redenen voor Android VPN.

Als je haast hebt, of gewoon geen zin hebt om het hele artikel te lezen, zijn dit de belangrijkste overwegingen om een Android VPN te gebruiken terwijl je verbonden bent met internet:

  • Het stelt je in staat om volledig anoniem te zijn;
  • Het beschermt je online activiteit door deze te versleutelen, zelfs op openbare Wi-Fi-netwerken;
  • Het geeft je toegang tot geografisch geblokkeerde content, bijvoorbeeld Buitenlandse Netflix;
  • Het stelt je in staat om de beste deals te krijgen door jouw virtuele locatie te veranderen.

Wees voorzichtig met een gratis VPN:

  • Als ze gratis zijn, is er een kans dat ze geld verdienen met de verkoop van jouw online activiteit aan derden;
  • De meeste van hen hebben verouderde en onveilige coderings-protocollen.

Waarom heb ik een Android VPN nodig?

Voordat we deze vraag beantwoorden, kan het nuttig zijn om ons af te vragen: wat is een VPN? Een VPN, oftewel Virtual Private Network, geeft je toegang tot het internet terwijl je volledig anoniem blijft. En dat niet alleen: het versleutelt jouw verbinding zodat jouw online activiteit niet kan worden bespioneerd. Door het gebruik van een VPN zijn jouw wachtwoorden, creditcardgegevens en al jouw privégegevens veilig.

Vooral op Android, waar veel apps bekend staan om het verzamelen van de persoonlijke gegevens van de gebruikers, is het hebben van een VPN cruciaal. Geen doelgerichte advertenties meer, geen gebruikersdata meer verzamelen: al jouw activiteiten zullen anoniem, veilig en beveiligd zijn.

Een ander interessant voordeel is de mogelijkheid om beperkte websites te bezoeken op het werk of op school. Dit kan vooral nuttig zijn voor studenten die op een universiteitscampus wonen en die misschien hun favoriete games, sociale netwerken of pornosites willen bezoeken.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Geen geo-blocking meer!

Wanneer je bent verbonden met een netwerk, heeft jouw router of jouw apparaat een IP-adres toegewezen gekregen. Dit IP-adres bevat enige informatie over je verblijfplaats: maak je geen zorgen, niemand kan op basis van je IP weten waar je woont. Toch geeft het IP-adres bijvoorbeeld altijd aan in welk land je je bevindt.

Hierdoor kunnen websites en online diensten regiospecifieke inhoud, beperkingen of zelfs speciale aanbiedingen creëren. Ben je ooit de gevreesde “Deze video is niet beschikbaar in jouw land?” tegengekomen. Of heb je ooit een specifieke TV-serie op Netflix willen bekijken, maar was deze niet beschikbaar? Dat komt door geoblocking.

Dankzij VPN kun je verbinding maken met diensten in alle landen. De VPN-server waarmee je verbinding maakt, ruilt zijn IP-adres in voor die van jou. Dit maakt jouw online activiteit anoniem, en lijkt het alsof je verbinding maakt vanuit een ander land. Mooi, hè?

Waarom zou ik betalen voor een Android VPN?

Het draaien van een goede hoeveelheid servers om gebruikers te kunnen laten kiezen uit verschillende landen, en het hebben van een betrouwbaar en snel netwerk van servers gaat ten koste van de kosten. Als je een gratis Android VPN ziet, moet je altijd denken: “Hoe verdienen ze dan geld om te blijven draaien?”. Bij de meeste, zo niet alle, VPN-providers is het antwoord: door jouw gegevens te verkopen aan de hoogste bieder.

Het is bekend dat veel gratis VPN’s bijvoorbeeld vanuit China actief zijn, en dat ze zich bijna allemaal niets aantrekken van het gebruik van de juiste beveiligingsprotocollen om jouw gegevens te beschermen. Daarom moet je nooit vertrouwen hebben in een gratis VPN. Ze hebben altijd verborgen interesses die ze niet willen vertellen.

VPN Nederland gebruikt daarentegen de nieuwste beveiligingsprotocollen en hebben een strikt no-log beleid. Dit betekent dat zelfs wij geen enkele manier hebben om te zien of achterhalen wat jij online doet.

Ga op koopjesjacht!

Bedrijven die in meer dan één land actief zijn, hebben waarschijnlijk verschillende prijzen voor dezelfde producten, afhankelijk van het land waar ze zich op richten. Op deze manier is het een goed idee om online te winkelen terwijl je verbonden bent met een VPN.

Door van land te veranderen, kun je duidelijk zien of er verschillende prijzen zijn voor hetzelfde product of dezelfde dienst. Dit is zeer nuttig, vooral voor langeafstandsvluchten, hoteltarieven en reisgerelateerde kosten in het algemeen.

Maar er is meer. Veel digitale goederen zullen, als ze in Amerika worden gekocht, goedkoper zijn. Dit geldt voor programma’s (zoals de Adobe Suite), OS’s (zoals Windows 10), IT-tools (zoals DIVI builder voor WordPress) en andere digitale content (zoals nummers op iTunes). Een van onze Amerikaanse servers kan je dus veel geld besparen.

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand