Verzoek tot verwijdering van account

VPN Nederland staat voor jouw absolute recht op online gegevens en privacy. Dit geldt ook voor onszelf. Als je je VPN Nederland-account wilt verwijderen, kun je dat op elk moment doen via het onderstaande formulier. Zodra je verzoek is beoordeeld door ons ondersteuningsteam, wordt je account onmiddellijk en permanent uit ons systeem verwijderd.
Let op! Nadat je VPN Nederland-account is verwijderd, kun je niet meer toegang krijgen tot of gebruikmaken van je account in de VPN Nederland-app, ook niet als je nog een actief abonnement had. Eventuele bestaande abonnementen worden niet terugbetaald.
Opmerking: Het kan enkele uren duren voordat je verzoek tot verwijdering van je account is voltooid.

Stuur ons hier je bericht

11 + 2 =

Veelgestelde vragen

Wat is een VPN?

Een VPN (Virtual Private Network) kun je zien als een tunnel. Je stuurt jouw data door deze tunnel en die data komt volledig versleuteld aan de achterkant er weer uit. En met een ander IP-adres dan degene waarmee je verbinding maakte. VPN Nederland maakt gebruik van verschillende technieken, zoals IKEv2 en OpenVPN. Deze technieken zorgen ervoor dat de data van de gebruiker wordt versleuteld en dat diens IP-adres verborgen blijft. Dit betekent dat belangrijke persoonlijke data (login gegevens, wachtwoorden, etc.) bij degene blijft bij wie het hoort, bij jou dus.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd verbinding maken?

Je kunt je VPN Nederland account op een onbeperkt aantal apparaten installeren en tegelijkertijd gebruiken.

Kan ik (Amerikaanse) Netflix kijken met VPN?

Het is mogelijk om de Amerikaanse Netflix te kijken met een VPN. Hiervoor moet de VPN wel geografische blokkades kunnen omzeilen in Amerika, niet elke VPN beschikt over deze mogelijkheden. Daarnaast is de beschikbare snelheid en data ook iets om rekening mee te houden. VPN Nederland is een zeer geschikte (Amerikaanse) Netflix VPN.

Is handmatige configuratie van de VPN mogelijk?

Dit is mogelijk door middel van OpenVPN. Voor meer informatie en de benodigde gegevens kun je een email sturen naar onze support afdeling, zij zijn te bereiken per email op [email protected].

Hoe vraag ik een nieuwe server aan in een specifiek land dat nog niet in de lijst staat?

Dit kun je doen door een email te sturen naar de support van VPN Nederland, ons support email adres is [email protected].

Hoe gebruik ik de VPN om anoniem te surfen en te downloaden?

Door een VPN verbinding te maken met een server in een land naar keuze is je internetverbinding beveiligd en kun je anoniem en onbezorgd surfen en downloaden.

Misschien staat het antwoord op je vraag hier wel niet tussen? Probeer het dan eens via onze veelgestelde vragen pagina.

Wat krijg je bij zo’n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand