Videoland kijken in het buitenland

Kijk overal ter wereld Videoland

Stream supersnel en onbeperkt

24/7 Nederlandse klantenservice

Pak nu onze aanbieding
Videoland VPN VPN Nederland
Kijk buitenlandse Netflix met VPN Nederland

Kijk (buitenlandse) Netflix

Omzeil blokkades en kijk films en series op de buitenlandse Netflix

Lees meer
Geniet van absolute online veiligheid met VPN Nederland

Online veiligheid

Bescherm je (bank)gegevens en ga veilig op openbare wifi-netwerken

Lees meer
Kies voor de beste VPN apps

De beste VPN apps

Download de VPN Nederland app voor Android, iOS, Mac en Windows

Lees meer

De Nederlandse VPN verbinding

Betrouwbaar, supersnel en met één druk op de knop direct veilig online.

Nu tijdelijk goedkoper

Meer dan 60% korting!

Videoland kijken in het buitenland met VPN Nederland

Een vakantie is de perfecte gelegenheid om uit je drukke leven te stappen en helemaal tot rust te komen. Bij het zwembad, op het strand of als je ‘s avonds vroeg in bed ligt, geniet je misschien wel van een boek maar dit is ook een perfect moment om je tablet erbij te pakken en een aflevering van jouw favoriete Videoland serie te kijken. Wanneer je de Videoland app opent, krijg je echter een foutmelding. Je kunt Videoland niet gebruiken vanaf deze locatie, staat er op het scherm. Toch maar een boek erbij pakken dan? Dat hoeft niet per se. Op deze pagina leggen we je uit hoe je ook in het buitenland gebruik kunt maken van je Videoland account.

Waarom kan ik in het buitenland (soms) geen Videoland kijken?

Videoland, wie kent het niet? Op dit streamingplatform vind je tal van populaire Nederlandse en buitenlandse series en films, van The Office tot Gooische Vrouwen en van The Handmaid's Tale tot Kees & Co. Videoland is voornamelijk gericht op de Nederlandse markt. Je kunt echter ook vanuit andere EU-landen naar Videoland kijken. Dat hebben we te danken aan de Europese wet op de 'portabiliteit van online diensten'. Deze wet schrijft voor dat een consument in elk EU-land toegang moet hebben tot de online content waarvoor hij in zijn thuisland heeft betaald.

Als je eenmaal een Videoland abonnement hebt, kun je deze dus in alle EU-lidstaten gebruiken. Het lastige is echter dat je dit abonnement alleen in Nederland kunt afsluiten. Het is dus niet mogelijk om op vakantie of tijdens een zakenreis een Videoland account aan te maken. Bovendien is Videoland buiten de EU helemaal niet beschikbaar - of je nu een account hebt of niet.

Hoe kan ik tóch Videoland kijken vanuit het buitenland?

Goed nieuws - er is een manier om de geografische blokkade van Videoland te omzeilen! Voordat we je vertellen hoe dit in zijn werk gaat, is het slim om eerst te bekijken hoe Videoland weet of je je in het buitenland bevindt. Videoland controleert je locatie wanneer je je account aanmaakt én elke keer dat je een video wilt bekijken. Dit doet Videoland door naar je IP-adres te kijken. Als je in Nederland bent, heb je een Nederlands IP-adres, en - je raadt het al - als je je in het buitenland bevindt, heb je een buitenlands IP-adres. Hoe zorg je er nu voor dat je ook vanuit het buitenland van Videoland gebruik kunt maken? We leggen het je stap voor stap uit.

  • Stap 1: sluit een abonnement af bij VPN Nederland.
  • Stap 2: installeer de VPN-software op het apparaat waarop je gebruik wil maken van Videoland.
  • Stap 3: log in met je account.
  • Stap 4: kies een VPN-server in Nederland. Dit zorgt ervoor dat je buitenlandse IP-adres wordt veranderd naar een Nederlands IP-adres. Hierdoor denkt Videoland dat je je in Nederland bevindt, waardoor je volop gebruik kunt maken van de diensten van Videoland.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Kijk overal Videoland en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Nu tijdelijk 60% korting!

Waar kan ik een Videoland VPN nog meer voor gebruiken?

Een VPN komt niet alleen van pas als je Videoland in het buitenland wilt gebruiken - je kunt een VPN ook gebruiken als je een Netflix account hebt. Als je je in Nederland bevindt, kun je je Nederlandse IP-adres naar een buitenlands IP-adres veranderen, zodat je toegang krijgt tot het aanbod van buitenlandse Netflix platforms. Zo kun je bijvoorbeeld op de Amerikaanse Netflix, Grey's Anatomy kijken, een razend populaire serie die niet op de Nederlandse Netflix staat. En wist je dat alle Harry Potter films op de Spaanse Netflix staan? Je kunt een VPN tevens gebruiken voor het bekijken van sportwedstrijden die niet in Nederland worden uitgezonden.

Wat zijn de voordelen van VPN Nederland vergeleken met een andere VPN-provider?

  • De naam zegt het al - VPN Nederland is 100% Nederlands. Onze klantenservice staat je in het Nederlands te woord, en onze website is geheel in het Nederlands. Ook hebben wij erg goede servers in Nederland. Het resultaat? Super snel, veilig en stabiel internet, met alle functionaliteiten van een buitenlandse server.
  • Jouw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Onze VPN maskeert jouw internet signaal met een tijdelijk, versleuteld en niet te herleiden IP-adres. Zo komen nieuwsgierige overheden en bedrijven niets te weten over jouw identiteit.
  • Het internet is niet altijd even veilig. Wist je dat wanneer je op een openbaar wifi-netwerk inlogt, hackers eenvoudig toegang tot jouw apparaat kunnen krijgen? VPN Nederland beschermt je apparaten en je gegevens.
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

De aanbieding pakken
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar