VPN Nederland de beste VPN van Nederland

De beste VPN van Nederland

Veilig, Anoniem en Supersnel op internet

Gebruiksvriendelijk; In één klik online

De echte Nederlandse VPN

Pak nog snel 60% korting
VPN Nederland de beste VPN van Nederland

Amerikaanse Netflix

Krijg moeiteloos toegang tot films en series van de buitenlandse Netflix.

Lees meer

Online Veiligheid

Altijd 100% zekerheid van een veilige verbinding en online privacy.

Lees meer

De Beste VPN apps

VPN apps voor elk toestel en met één druk op de knop veilig online.

Lees meer

Waarom kiezen voor VPN Nederland?

Er zijn ontzettend veel VPN providers om uit te kiezen, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. VPN Nederland biedt niet alleen 24/7 service in het Nederlands, ons aanbod kan zich ook meten met de duurste VPN providers.

Tijdelijk goedkoper

De beste Nederlandse VPN

Betrouwbaar, supersnel en met één druk op de knop veilig online.

Tijdelijke aanbieding

Tijdelijk tot wel 60% korting!

Welke VPN is de beste voor mij?

Hoe kies je de beste VPN?

Een VPN gebruik je niet voor niks, je hebt een bepaalde verwachting als je een betaald abonnement afsluit op een VPN-dienst. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken met welke provider je in zee gaat, en of zo’n dienst past bij wat je er mee verwacht te kunnen doen. Een paar simpele vragen kunnen je helpen om te bepalen welke VPN voor jou de beste is.

Een VPN gebruik je niet voor niks, je hebt een bepaalde verwachting als je een betaald abonnement afsluit op een VPN dienst.

Wat voor gebruiker ben je?

Een VPN opzetten kan heel ingewikkeld zijn als je de verkeerde provider kiest. Voor je besluit met welke VPN provider je in zee gaat is het belangrijk te kijken of het aanbod bij je past. Hoeveel technische kennis heb je en ben je bereid om jezelf eerst in te lezen? Of wil je liever meteen aan de slag met een enkele druk op de knop en toch een veilig gevoel hebben? Ook is belangrijk om te kijken hoeveel je verwacht de VPN te gebruiken.

Download je regelmatig grote bestanden, of stream je alleen maar series via Netflix, HBO of Hulu? Gebruik je een VPN om jouw essentiële bedrijfsbestanden veilig te houden, of is online anonimiteit essentieel?

Er zijn waanzinnig veel legitieme redenen te bedenken om op zoek te gaan naar de beste VPN. Zeker in een wereld waar niet alleen hackers het op je data hebben voorzien, maar zelfs overheden niet meer te vertrouwen zijn. Activisten, journalisten en zakenlui zweren daarom al jaren bij het gebruik van een betrouwbare en veilige VPN. Daarom vinden we het bij VPN Nederland belangrijk om een uitstekende combinatie van veiligheid en gemak te bieden. Met een enkele druk op de knop is al je online verkeer beveiligd met de meest hoogwaardige versleuteling. Mocht je toch vragen hebben, is het daarnaast fijn dat je die gewoon in het Nederland kunt stellen.

Wat bieden de beste VPN providers?

Het landschap van VPN diensten is al even veelzijdig als het aanbod. Uiteraard zijn VPN’s met een focus op streamingdiensten ongekend populair. Elke dienst heeft zo zijn sterke en zwakke punten. De een heeft betere beveiliging, maar levert in op gebruiksgemak. Een ander is weer super simpel in gebruik, maar werkt bijvoorbeeld niet goed om streamingdiensten te ontsluiten. Er zijn zelfs gratis VPN diensten. Hier gaat wel het aloude gezegde op: als je er niet voor betaalt, ben je zelf het product. Veel van deze gratis diensten nemen het niet zo nauw met de privacy, en verkopen je gegevens door aan derden. Om het maar niet te hebben over datalimieten en trage verbindingen. Niet direct een aanrader. Om ons te kunnen meten met de beste VPN providers bieden we bij VPN Nederland een zo gebalanceerd mogelijk aanbod aan diensten. Goede beveiliging en encryptie, toegang tot zo veel mogelijk buitenlandse streamingdiensten en veilig werken in het buitenland. We zijn tenslotte een land van ondernemers en handelaren. Het is dan ook een prettig idee dat jouw bedrijfskritische bestanden niet in de verkeerde handen vallen. Maar niet iedereen in jouw bedrijf is waarschijnlijk even technisch onderlegd, dus het het gebruiksgemak van VPN Nederland ook hier een flinke plus.

Waarom kiezen voor VPN Nederland?

Juist die combinatie van de meest gezochte features van de beste VPN providers is wat VPN Nederland onderscheidt. We nemen je zo veel mogelijk werk uit handen, maar leveren ondertussen niets in op de andere belangrijke punten. Als je op zoek bent naar de beste VPN provider, waar je je geen zorgen hoeft te maken, is VPN Nederland de beste keuze. We hebben alle technische kennis in huis om jouw vragen in het Nederlands te beantwoorden. Daarnaast gebruiken we de best mogelijke encryptie (IKEv2) en beveiliging die op dit moment verkrijgbaar is. Bovenop deze essentiële functies hebben we bij VPN Nederland met onze Smart DNS toegang tot alle buitenlandse streamingdiensten. Ook Amerikaanse Netflix kun je dus zonder problemen bij. Ook anoniem downloaden via Bittorrent of Usenet via VPN Nederland is mogelijk. Als laatste staan we erop dat we altijd de maximale snelheid leveren, ook als je aan het downloaden bent. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Betrouwbaarheid, service in je eigen taal en veiligheid online, dat kan alleen de beste VPN je bieden.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.6
★★★★★
★★★★★
179 beoordelingen in 12 maanden.
92% beveelt ons aan bij vrienden.
september 25
Werkt simpell en goed
Het gebruik is makkelijk Duidelijke site. Goede uitlag via de site Heeft mij een veilig gevoel.
september 24
Even wennen
Toch wel enige negatieve ervaringen T.w. sommige apps werken dan niet! Bij tijdelijke uitschakeling wel

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Wat is de beste gratis VPN?

Het is belangrijk om kritisch te kijken naar gratis VPN’s. Er gelden vaak verschillende restricties, meestal in de vorm van snelheids- en datalimieten. Ook het instellen kost veel werk en je kunt maar met een beperkt aantal servers verbinden.
In de ergste gevallen worden jouw gegeven misbruikt en doorverkocht aan derden. Een goedkope, maar premium VPN voor slechts €1,99 per maand is daarom aan te raden!

Wat is de beste VPN voor Netflix?

Op zoek naar de beste VPN voor Netflix? Let dan op het volgende:

  • Snelheid van de verbinding
  • Kan de VPN geografische blokkades omzeilen?
  • Beschikbare servers
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Aantal gelijktijdige verbindingen
  • Prijs

De service van VPN Nederland is perfect als Netflix VPN . Je kunt overal ter wereld (Amerikaanse) Netflix kijken. De VPN beschikt over supersnelle verbindingen en een uitgebreid serverpark.

Wat is de beste Nederlandse VPN?

Het is goed voor te stellen dat je op zoek bent naar een Nederlandse VPN provider. Geen moeilijke termen in een andere taal en een (klanten)service en app in het Nederlands. Er zijn niet veel providers in Nederland die dat aanbieden, VPN Nederland doet dat wel. De echte Nederlandse VPN met volledige online veiligheid en privacy.

Wat is de beste VPN app?

VPN apps verschillen sterk van elkaar. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare provider met een gebruiksvriendelijke app. Bij verschillende providers moet er nog veel worden ingesteld voordat je veilig en anoniem online kunt gaan. Gelukkig zijn er ook apps waar je met 1 druk op de knop een veilige verbinding hebt. Kom meer te weten over de beste VPN apps.

Wat is de beste VPN?

Er zijn meerdere goede VPN’s waar je uit kunt kiezen. Wat voor jou de beste VPN is, is afhankelijk van jouw wensen en het doel waarvoor je deze wil gebruiken. VPN Nederland wordt door veel gebruikers als een fantastische keuze gezien. Een supersnelle verbinding, werkt perfect voor (Amerikaanse) Netflix, uiterst discreet en een snelle service in eigen taal.

299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct 60% korting!
299
/maand
Nu slechts € 35.88 voor 1 jaar