De beste VPN

Dat VPN een belangrijk middel is om je online veiligheid en anonimiteit te vergroten, weten de meeste mensen inmiddels. Maar wat is de beste VPN?

Bestel VPN Nederland

Wat is de beste vpn verbinding voor Nederland?

Of je een VPN moet gebruiken is dus niet de vraag, maar: welke dan? Niet elke VPN is hetzelfde, en het aanbod aan VPN diensten groeit met de dag.

Anoniem downloaden

Onze servers zijn op alle fronten geoptimaliseerd voor Usenet en torrents.

Lees meer

Alle content streamen

Via onze servers kijk je gemakkelijk naar bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix of Hulu.

Lees meer

Nederlandse service

Snel, veilig, betrouwbaar en met dezelfde functionaliteiten als buitenlandse servers

Lees meer

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Meld je direct aan

7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Welke VPN is de beste voor mij?

Wat voor gebruiker ben je?

Om die vraag te beantwoorden is het goed eerst na te gaan wat voor internet gebruiker je bent. Ben je handig met computers of juist helemaal niet? Ben je vaak online of heel zelden? Downloadt je grote bestanden of stream je alleen? Hoeveel mag het kosten? En is online anonimiteit belangrijk voor je of zelfs een zaak van levensbelang? Die laatste vraag is misschien vreemd, maar een journalist met contacten in het Midden-Oosten zal de vraag anders beantwoorden dan een moeder die haar dochter in Australië af en toe via Skype wil spreken.

Het is even een onderzoekje, maar het is de moeite waard.

Welke dienst past het beste bij je?

Heb je een beetje een antwoord op bovenstaande vragen, dan is het zaak in kaart te brengen welke VPN dienst het beste bij je past. Is anonimiteit van levensbelang, dan kies je een dienst met de allerzwaarste encryptie - diensten die vaak wat duurder zijn. Mag het niet teveel kosten, dan zijn gratis VPN diensten interessant - die het soms niet zo nauw nemen met het beschermen van geregistreerde klantgegevens. Downloadt je vaak grote bestanden? Kijk dan naar de up- en downloadsnelheden, en naar datalimieten die bij een abonnement horen.

VPN Nederland

Enzovoort. Het is even een onderzoekje, maar het is de moeite waard. De ene VPN vraagt een gebruiker zelf de instellingen op detailniveau aan te passen, de andere draait direct na installatie. Dat soort dingen wil je graag weten voordat je aan de slag gaat. En wat biedt VPN Nederland? Details over ons aanbod kun je op deze website lezen, maar in samenvatting: wij passen goed bij mensen met een gemiddeld gebruik, die gewoon uit willen gaan van online veiligheid en anonimiteit zonder gedoe met ingewikkelde installaties, en die dat willen voor een schappelijke prijs.

499
/maand
Nu slechts € 44.85 voor 12 maanden

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze populaire top-deal krijg je 12 maanden VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct deze top-deal
499
/maand
Nu slechts € 44.85 voor 12 maanden