De beste VPN van Nederland

Veilig, Anoniem en Supersnel

Gebruiksvriendelijk; In één klik online

De echte Nederlandse VPN

Pak onze aanbieding

Anoniem downloaden

Download zorgeloos en supersnel met de servers van VPN Nederland.

Online Veiligheid

Altijd de zekerheid van een veilige verbinding en online privacy.

Echte Nederlandse VPN

Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid met 24/7 support.

Waarom kiezen voor VPN Nederland?

Er zijn ontzettend veel VPN providers om uit te kiezen, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. VPN Nederland biedt niet alleen 24/7 service in het Nederlands, ons aanbod kan zich ook meten met de duurste VPN providers.

Tijdelijk goedkoper

De beste Nederlandse VPN

Betrouwbaar, supersnel en met één druk op de knop veilig online.

Tijdelijk goedkoper

Nu 73% korting!

Welke VPN is de beste voor mij?

Hoe kies je de beste VPN?

Een VPN gebruik je niet voor niks, je hebt een bepaalde verwachting als je een betaald abonnement afsluit op een VPN dienst. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken met welke dienst je in zee gaat, en of zo’n dienst past bij wat je er mee verwacht te kunnen doen. Een paar simpele vragen kunnen je helpen om te bepalen welke VPN voor jou de beste is.

Een VPN gebruik je niet voor niks, je hebt een bepaalde verwachting als je een betaald abonnement afsluit op een VPN dienst.

Wat voor gebruiker ben je?

Een VPN opzetten kan heel ingewikkeld zijn als je de verkeerde provider kiest. Voor je besluit met welke VPN provider je in zee gaat is het belangrijk te kijken of het aanbod bij je past. Hoeveel technische kennis heb je en ben je bereid om jezelf eerst in te lezen? Of wil je liever meteen aan de slag met een enkele druk op de knop en toch een veilig gevoel hebben? Ook is belangrijk om te kijken hoeveel je verwacht de VPN te gebruiken.

Download je regelmatig grote bestanden, of stream je alleen maar series via Netflix, HBO of Hulu? Gebruik je een VPN om jouw essentiële bedrijfsbestanden veilig te houden, of is online anonimiteit essentieel?

Er zijn waanzinnig veel legitieme redenen te bedenken om op zoek te gaan naar de beste VPN. Zeker in een wereld waar niet alleen hackers het op je data hebben voorzien, maar zelfs overheden niet meer te vertrouwen zijn. Activisten, journalisten en zakenlui zweren daarom al jaren bij het gebruik van een betrouwbare en veilige VPN. Daarom vinden we het bij VPN Nederland belangrijk om een uitstekende combinatie van veiligheid en gemak te bieden. Met een enkele druk op de knop is al je online verkeer beveiligd met de meest hoogwaardige versleuteling. Mocht je toch vragen hebben, is het daarnaast fijn dat je die gewoon in het Nederland kunt stellen.

Wat bieden de beste VPN providers?

Het landschap van VPN diensten is al even veelzijdig als het aanbod. Uiteraard zijn VPN’s met een focus op streamingdiensten ongekend populair. Elke dienst heeft zo zijn sterke en zwakke punten. De een heeft betere beveiliging, maar levert in op gebruiksgemak. Een ander is weer super simpel in gebruik, maar werkt bijvoorbeeld niet goed om streamingdiensten te ontsluiten. Er zijn zelfs gratis VPN diensten. Hier gaat wel het aloude gezegde op: als je er niet voor betaalt, ben je zelf het product. Veel van deze gratis diensten nemen het niet zo nauw met de privacy, en verkopen je gegevens door aan derden. Om het maar niet te hebben over datalimieten en trage verbindingen. Niet direct een aanrader. Om ons te kunnen meten met de beste VPN providers bieden we bij VPN Nederland een zo gebalanceerd mogelijk aanbod aan diensten. Goede beveiliging en encryptie, toegang tot zo veel mogelijk buitenlandse streamingdiensten en veilig werken in het buitenland. We zijn tenslotte een land van ondernemers en handelaren. Het is dan ook een prettig idee dat jouw bedrijfskritische bestanden niet in de verkeerde handen vallen. Maar niet iedereen in jouw bedrijf is waarschijnlijk even technisch onderlegd, dus het het gebruiksgemak van VPN Nederland ook hier een flinke plus.

Waarom kiezen voor VPN Nederland?

Juist die combinatie van de meest gezochte features van de beste VPN providers is wat VPN Nederland onderscheid. We nemen je zo veel mogelijk werk uit handen, maar leveren ondertussen niets in op de andere belangrijke punten. Als je op zoek bent naar de beste VPN provider, waar je je geen zorgen hoeft te maken, is VPN Nederland de beste keuze. We hebben alle technische kennis in huis om jouw vragen in het Nederlands te beantwoorden. Daarnaast gebruiken we de best mogelijke encryptie (IKEv2) en beveiliging die op dit moment verkrijgbaar is. Bovenop deze essentiële functies hebben we bij VPN Nederland met onze Smart DNS toegang tot alle buitenlandse streamingdiensten. Ook Amerikaanse Netflix kun je dus zonder problemen bij. Ook downloaden via Bittorrent of Usenet via VPN doen we niet moeilijk over. Als laatste staan we erop dat we altijd de maximale snelheid leveren, ook als je aan het downloaden bent. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Betrouwbaarheid, service in je eigen taal en veiligheid online, dat kan alleen de beste VPN je bieden.

199
/maand
Nu slechts € 47.76 voor 2 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische launch deal krijg je 2 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct de launch deal
199
/maand
Nu slechts € 47.76 voor 2 jaar