Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk de Formule 1-testdagen overal

  • Toegang tot Viaplay en F1 TV vanuit het buitenland
  • Volledige streamingoptimalisatie en -ondersteuning
  • De beste snelheden in de industrie
Ontdek Formule 1 streamen zonder beperkingen

Bekijk de F1 testdagen vanuit het buitenland in 3 stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland en installeer de app op je apparaten

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Maak verbinding met een van onze vele servers in Nederland

Stap 3

Streamen
Geniet van de Formule 1-testdagen waar je ook bent

Hoe kun je Formule 1 pre-season testing 2024 zien?

Het Formule 1-seizoen 2024 staat eindelijk voor de deur. Maar de Formule 1 is niets zonder ‘pre-season testing’ (de tests voorafgaand aan het seizoen). Deze tests vormen namelijk de basis voor het komende seizoen.

Het pre-season testing is hét moment waarop de coureurs hun auto kunnen testen op het circuit. Dat is iets wat al sinds jaar en dag gebeurt, maar waar de laatste jaren ook camera’s op gericht zijn. De pre-season tests laten het hart van elke fan sneller kloppen in afwachting over wat komen gaat. Zal Red Bull de rest van de teams een lesje leren? Kan McLaren voortbouwen op het momentum van vorig jaar en het gat met de andere leidende teams dichten? Heeft Ferrari überhaupt iets geleerd? Zal Mercedes volledig gedemoraliseerd worden door de overstap van Hamilton naar Ferrari volgend jaar?

Het aankomende Formule 1-seizoen heeft zeker veel vragen die beantwoord moeten worden, en het begint allemaal met het pre-testen, dus je moet er wel naar kijken. Maar om dat te kunnen doen, moet je weten waar het gebeurt, wanneer het gebeurt en, belangrijker nog, waar je het kunt bekijken.

Waar vinden de pre-season tests plaats?

Traditiegetrouw vinden de Formule 1-tests voorafgaand aan het seizoen plaats in Sakhir op het Bahrain International Circuit. Daar begint het seizoen altijd en dit jaar vormt daarop geen uitzondering.

Wanneer wordt er getest?

Datum
21 februari
22 februari
23 februari
Tijd
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
Test
Oefening 1
Oefening 2
Oefening 3

Waar kun je de pre-season tests van 2024 bekijken?

In tegenstelling tot de rest van het seizoen zijn er niet veel plaatsen waar je de tests voorafgaand aan het seizoen voor de Formule 1 kunt streamen. Dus als je wil zien hoe teams zich voorbereiden op maandenlang racen, is het handig om te weten waar je op kunt afstemmen.

Momenteel heb je twee opties tot je beschikking.

1. Viaplay

Formule 1-testdagen streamen op Viaplay

Net als vorig jaar heeft Viaplay de rechten om het Formule 1-seizoen 2024 in zijn geheel uit te zenden. En daar horen ook de pre-season tests bij.

Vanaf 21 februari kun je de testactie bekijken op het Viaplay-streamingplatform in Nederland.

2. F1 TV Pro

Formule 1-testdagen streamen op F1 TV Pro

Je andere optie om het pre-testseizoen van de Formule 1 te bekijken is F1 TV Pro, dat net iets duurder is dan Viaplay.

Grappen terzijde, deze optie is gereserveerd voor de beste fans. En uiteraard biedt het pro-abonnement de volledige dekking van de tests vóór het seizoen vanuit elke mogelijke hoek, met unieke inzichten en aanvullende informatie.

Hoe kun je de pre-season tests vanuit het buitenland bekijken?

Het maakt niet uit of Viaplay of F1 TV Pro je favoriete autosportmedicijn is, het kan bij beide zo zijn dat je problemen ondervindt met de toegangkelijkheid vanuit het buitenland.

Viaplay en zijn F1-uitzendingen zijn exclusief beschikbaar voor Nederland, en zodra je het land verlaat, heb je geen toegang meer tot het streamingplatform en kun je niet meer genieten van de tests voorafgaand aan het seizoen.

F1 TV Pro is daarentegen niet overal beschikbaar, dus het kan zijn dat je helemaal geen toegang hebt tot deze streamingoptie als je ergens in het buitenland bent.

Gelukkig hoeft jouw voorjaarsvakantie jouw Formule 1 streaming-opwinding niet in de weg te staan, want het enige dat je nodig hebt is VPN Nederland. Met onze hulp kun je met slechts één klik je virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot streamingplatforms en Formule 1-streams waar deze normaal niet beschikbaar zouden zijn. En zo eenvoudig is het:

1. Begin met het afsluiten van een VPN Nederland-abonnement en het downloaden en installeren van de app op een willekeurig aantal apparaten. VPN Nederland wordt geleverd met volledig onbeperkte apparaatondersteuning, zodat je de Formule 1 op jouw manier kunt bekijken.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Nederland. VPN Nederland wordt geleverd met het grootste Nederlandse serverpark ter wereld, en door verbinding te maken met een van onze servers krijg je direct een echt Nederlands IP-adres, waar je ook bent, om te surfen en toegang te krijgen tot platforms waar je vertrouwd mee bent.

3. Ga naar Viaplay of F1 TV Pro, log in op je account en geniet op jouw manier van de pre-season tests, waar je ook bent

Dat is alles wat nodig is. Je hoeft dus nooit meer een uitzending te missen, waar je ook bent of wat je ook doet.

Echte fans weten het

Als echte F1 fan weet je dat de Formule 1 om meer draait dan alleen om de race. Je plezier begint niet met de lichten die op groen springen (hoewel je hart dan natuurlijk wel een sprongetje maakt), het begint al daarvoor. Echte fans willen weten wat er voor, tijdens én na de race gebeurt en echte fans willen weten waar je dat allemaal live kunt bekijken.

Gebruik VPN Nederland en laat zien dat jij een echte fan bent door alle ins en outs van de F1 live te volgen, niet alleen tijdens het seizoen, maar ook voordat het seizoen überhaupt begonnen is. Waar ter wereld je ook bent.

Jouw sport op jouw manier

 

  • Toegang tot elke sportstream
  • Streaming vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand