Trustpilot over VPN Nederland

Stream de UEFA Champions League gratis!

  • Kijk de Champions League gratis op ServusTV, Joyn, VTM GO of RTL Play
  • Bekijk de Champions League vanuit het buitenland zonder beperkingen
  • Stream met gemak op elk apparaat!

Ontdek sportstreaming zonder beperkingen

Stream de UEFA Champions League op jouw manier:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland

Meld je aan voor VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app

Stap 2

Venbind met een VPN server
Maak verbinding met een server in het land met de stream die je wilt

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen

Geniet van de UEFA Champions League zonder beperkingen!

Hoe je de 2023/2024 UEFA Champions League live en gratis kan streamen

De UEFA Champions League staat aan de top van Europese voetbalcompetities. Met de beste Europese voetbalclubs die tegen elkaar strijden voor de ultieme prijs in het Europese voetbal, heeft het seizoen 2024 van de Champions League tot nu toe voor veel opwinding en verrassingen gezorgd. Iets wat we al jaren niet meer hebben gezien.

Met de kwart-, halve finales en de finale in het vooruitzicht, is het nu de tijd om echt enthousiast te gaan worden, af te stemmen en te juichen (of juist niet) voor de uiteindelijke winnaar. Maar hoe? Waar kun je de rest van de Champions League eigenlijk streamen? En is er maar een manier om dat te doen, of zijn er meer opties? Je bent op de juiste plaats om dat te ontdekken!

VPN Nederland: een betere manier om de UEFA Champions League te streamen

Je kunt nooit genoeg voetbal in je leven hebben, dat is wereldwijd bekend. En toch lijkt het streamen van de UEFA Champions League 2024 niet echt een gemakkelijke taak.

In Nederland zijn de enige twee manieren om de rest van het seizoen te kijken het RTL-kanaal of Ziggo Sport. Dat is alles.

Maar wat als je geen tv hebt? Of geen Ziggo Sport-abonnement? Of allebei niet? Wat als je geen dure streamingabonnementen wil afsluiten om de wedstrijden te kunnen kijken die geen enkele echte voetbalfan mag missen? Nou, daar komt VPN Nederland om de hoek kijken!

VPN Nederland streeft ernaar je ultieme sportstreamingpartner te zijn. Je opties om de UEFA Champions League in Nederland te kijken zijn misschien beperkt, maar de rest van de wereld zit vol met geweldige, live en gratis uitzendingen die geen betaling en abonnementen vereisen. En met de hulp van VPN Nederland kun je gemakkelijk toegang krijgen tot al deze uitzendingen – iets waar je voorheen alleen maar van kon dromen!

Onze elegante app is uitgerust met een wereldwijd netwerk van servers die je in staat stellen om je aan te sluiten bij vrijwel elke plaats in de wereld, je Nederlandse IP-adres te veranderen in een IP-adres uit een land naar keuze, en zo toegang te krijgen tot een nieuwe wereld van onbeperkt sportstreamen! Daarnaast geniet je van alle voetbalwedstrijden die je maar wil zien in perfecte kwaliteit dankzij onze topsnelheden, unieke Smart DNS-technologie en krachtige VPN-protocollen. Hoe goed is dat?

Het enige wat je nu nog moet weten is waar je de wedstrijden kunt streamen!

Waar kun je de UEFA Champions League 2023/2024 live en gratis bekijken?

De wereld zit vol met manieren om de UEFA Champions League online volledig gratis te streamen. Maar we wilden je niet opzadelen met een hoop uitzoekwerk, dus hebben we al het onderzoek al voor je gedaan. Dus als jij VPN Nederland even installeert, geven wij je alle manieren om de rest van de Champions League zowel live als gratis te bekijken:

1. VTM GO

We moeten betalen voor Ziggo om de UEFA Champions League hier in Nederland te kijken, maar in België kun je alle actie online, live en volledig gratis volgen op het VTM GO streamingplatform dat alle wedstrijden streamt voor iedereen die ze wil zien. Tenminste, voor iedereen in België. Of iedereen met een VPN Nederland abonnement!

Dit is hoe we je helpen om toegang te krijgen tot het streamingplatform:

1. Allereerst, abonneer je natuurlijk op VPN Nederland, download en installeer onze app op je favoriete streamingapparaten.

2. Vervolgens start je de app, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze geweldige servers in België. Dit geeft je een Belgisch IP-adres dat je nodig hebt om toegang te krijgen tot VTM GO.

3. Ga naar de website van VTM GO en vraag een gratis account aan. Om er een aan te maken heb je ook een Belgische postcode nodig (7904, 3960, 9920, etc.).

4. Ten slotte, stem af en geniet!

2. ServusTV

Het Oostenrijkse streamingplatform ServusTV is een geschenk uit de hemel voor streamingfans. Dit is al de plek waar je al je favoriete motorsporten kunt kijken, waaronder Formule 1, MotoGP, Superbike, WRC, en meer, maar wist je ook dat dit een van de beste streamingplatforms voor voetbal is? Jazeker, anders zouden we het natuurlijk niet als onze nummer één keuze rangschikken om de UEFA Champions League te bekijken.

Geïnteresseerd? Dat dachten we al. En gelukkig, toegang krijgen tot ServusTV en genieten van al het voetbalplezier dat het te bieden heeft, is een fluitje van een cent met de hulp van VPN Nederland. Dit is alles wat je moet doen:

1. Je begint met het afsluiten van een abonnement op VPN Nederland. Met onze hulp kun je bijna alles bekijken en streamen.

2. Download, installeer en start onze app en maak vervolgens verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in Oostenrijk. Door dit te doen vervang je je Nederlandse IP-adres door een Oostenrijks, en ServusTV, wat normaal gesproken niet toegankelijk zou zijn vanuit Nederland, wordt direct beschikbaar voor jou.

3. Het enige wat je nu nog moet doen, is naar het streamingplatform van ServusTV gaan en genieten van de streams.

3. Joyn

Met ServusTV zo geweldig als het is, wordt het daar soms een beetje druk. En dat kan resulteren in streamingproblemen. Gelukkig kennen we nog een manier om toegang te krijgen tot de ServusTV UEFA Champions League streams, en dat is via het Oostenrijkse Joyn streamingplatform.

Dit is alles wat je moet doen om toegang te krijgen:

1. Begin weer met het afsluiten van een abonnement op VPN Nederland, het downloaden en installeren van onze VPN-app.

2. Eenmaal geïnstalleerd, start je de app, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze servers in Oostenrijk.

3. Nu je browst met een Oostenrijks IP, ga je naar het Joyn streamingplatform en vraag je een gratis account aan.

4. Stem af en geniet!

4. RTL Play

Een andere optie komt uit Luxemburg, waar de UEFA Champions League ook beschikbaar is op het RTL-kanaal, maar je kunt het ook live en volledig gratis streamen op het lokale RTL Play streamingplatform. En natuurlijk heb je om toegang te krijgen alleen VPN Nederland en dit kleine stappenplan nodig:
1. Begin natuurlijk met het abonneren op VPN Nederland en installeer onze app op je voorkeursapparaat voor streaming.

2. Vervolgens start je de app en maak je verbinding met onze exclusieve VPN-server in Luxemburg. Door dit te doen kun je het laten lijken alsof je browst vanuit Luxemburg en toegang krijgen tot lokale streamingplatforms.

3. Ga ten slotte naar het RTL Play streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee stream en geniet van de actie live, gratis en zonder enige abonnementen.

En dat zijn ze dan. 4 geweldige opties om de UEFA Champions League live, gratis en zonder onnodige abonnementen te streamen.

UEFA Champions League kijken op Ziggo Sport vanuit het buitenland

Maar wat als je te maken krijgt met een compleet ander probleem? Je hebt een Ziggo Sport-abonnement, maar bevindt je in het buitenland waar de streamingrechten van de UEFA Champions League bij verschillende lokale diensten liggen, waardoor je de wedstrijd niet kunt bekijken of zelfs geen toegang kunt krijgen tot het platform. Wat dan?

Nou, dit is waar VPN Nederland opnieuw van pas kan komen. Niet alleen stellen we je in staat om streams te bekijken die niet beschikbaar zijn in Nederland, maar onze revolutionaire app zorgt er ook voor dat je vanuit het buitenland toegang krijgt tot Nederlandse streams. Zo kun je je Champions League-enthousiasme overal mee naartoe nemen.

En bekijk gewoon hoe eenvoudig het kan zijn:

1. Abonneer je op VPN Nederland – wij zijn de enige dienst die alle Nederlandse streamingplatforms ondersteunt (voordelen van het kiezen van een Nederlandse VPN-provider).

2. Nadat je onze app hebt geïnstalleerd op je voorkeursstreamingapparaat, open je de serverlijst en verbind je met een van onze serverlocaties in Nederland.

3. Nu je weer met een Nederlands IP-adres surft, ga naar Ziggo, log in op je account zoals je normaal zou doen, en geniet van de wedstrijd.

Wat maakt de UEFA Champions League 2023/2024 zo bijzonder

Het was een spannend toernooi waar de Nederlandse ploegen helaas voortijdig uit de competitie lagen, maar dat betekent niet dat Nederland het slecht gedaan heeft want stiekem is er een aardige coëfficiëntiescore neergezet. Op basis van die lijst wordt bepaald hoeveel clubs er aan de UEFA Champions League mogen meedoen. Door deze hoge score is Nederland verzekerd van twee vaste tickets voor de groepsfase in ​2025/26.

Maar voordat het zover is, kijken we natuurlijk eerst even wie er dit jaar met de beker naar huis gaat.

UEFA Champions League kalender 2023/2024

Met de toegang voor Nederland in de toekomst garant is het lekker ontspannend kijken naar topvoetbal op wereldniveau van clubs als Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Paris. Kijk hieronder wie wanneer tegen wie speelt.

Evenement
Datum
Kwalificering
27 juni - 15 augustus 2023
Play-off ronde
22 - 30 augustus 2023
Groepsfase
19 september - 13 december 2023
1/8 finales
13 februari - 13 maart
9 - 17 april
Halve Finales
30 aprtil - 8 mei
Finale
1 juni

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Streaming vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand