Trustpilot over VPN Nederland

Stream het WK Superbike 2024 live en gratis!

  • Kijk gratis en live naar WorldSBK op ServusTV, Joyn, RTL of RTBF
  • Toegang tot je favoriete streamingplatforms vanuit het buitenland
  • Geniet van de streams op een onbeperkt aantal apparaten
Ontdek sportstreaming zonder beperkingen

Bekijk het WK Superbike live en gratis in slechts 3 stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app

Stap 2

Venbind met een VPN server
Maak verbinding met een server in een land waar de gewenste stream beschikbaar is

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Geniet van het WorldSBK kampioenschap en alle andere sporten die je wil!

Hoe kijk je live en gratis naar het Wereldkampioenschap Superbike 2024?

Het motorsportseizoen 2024 is weer volop bezig! Alle grote en populaire races zijn inmiddels weer terug van hun welverdiende winterstop en we worden nu al getrakteerd op enkele van de meest intense races die we het hele jaar door zullen zien. Maar één ding is zeker – je kunt nooit te veel motorsport kijken. Dus als je al alle Formule 1, Formule 2, Formule 3, MotoGP en zelfs Formule E races dit weekend hebt gezien, maar nog steeds naar meer verlangt, dan heb je geluk, want het geweldige Wereldkampioenschap Superbike is ook terug! Het wordt het 37e seizoen met ronkende motoren en de onwaarschijnlijkste acties op twee wielen die je buiten het centrum van Amsterdam zult gaan vinden.

Maar, voordat je achterover leunt, ontspant en nog een weekend geniet van races die je hart een slag laten overslaan terwijl je al je huis-tuin-en-keukenklusjes negeert, moet je eerst weten waar je de races kunt kijken en wat misschien wel de allerbeste manier is om dat te doen. Gelukkig ben je voor al je superbike sportstreamingbehoeften aan het juiste adres, want we weten alles wat je wil weten en nog veel meer!

De ultieme Superbike Wereldkampioen ervaring met VPN Nederland

Je krijgt niet altijd de kans om de sporten die je leuk vindt te kijken op de manier waarop je ze wil kijken. En dit kan ook het geval zijn voor jou met het Wereldkampioenschap Superbike.

In Nederland is de enige plaats om het volledige WorldSBK 2024 te bekijken Eurosport, wat een apart abonnement vereist als je de races live wil bekijken. Heb je dat niet? Dan is je enige andere optie om je tevreden te stellen met de hoogtepunten op bijvoorbeeld Ziggo Sport.

Maar terwijl jij misschien moeite hebt om een geschikte manier te vinden om het WorldSBK in zijn geheel te streamen, kun je op sommige plaatsen in de wereld het hele kampioenschap niet alleen in zijn geheel, maar ook live en, het belangrijkst, volledig gratis ervaren. Geen onnodig streamingabonnement bovenop degene die je al hebt, en geen onvolledige sportstreams die je slechts een fractie geven van wat je wil kijken.

Jaloers? Niet nodig! Met behulp van VPN Nederland kun jij ook gemakkelijk toegang krijgen tot en genieten van alles wat die streams te bieden hebben.

Ons Virtual Private Network is gespecialiseerd in het deblokkeren van streamingplatforms en het toegang geven tot alles wat mogelijk niet voor jou beschikbaar is online. Dit doen we omdat we geloven in online vrijheid en gelijke internettoegang voor iedereen. Met behulp van ons wereldwijde servernetwerk kun je met één klik je virtuele verbinding veranderen, toegang krijgen tot geheel nieuwe streamingplatforms en genieten van de sporten en streams die je eerder niet kon bekijken.

Geen online beperkingen meer. Geen blokkades meer. Geen onnodige abonnementen en betalingen meer. – Puur sportgenot.

Waar kun je het Wereldkampioenschap Superbike live en gratis kijken?

Natuurlijk is het hebben van een online ontgrendelingstool van wereldklasse, zoals VPN Nederland, niet genoeg – je moet ook weten waar en hoe je het Wereldkampioenschap Superbike van dit jaar kunt streamen. We zijn er voor je om die losse eindjes aan elkaar te knopen.

Hier zijn alle manieren waarop je het WorldSBK 2024 live en gratis in zijn geheel kunt streamen:

1. ServusTV

Als het op motorsport aankomt, doen weinig streamingplatforms in de wereld het zo goed als het Oostenrijkse streamingplatform ServusTV. Dit streamingplatform is al thuis voor F1, F2, F3, FE kampioenschappen, MotoGP, Porsche Supercup, WRC en meer, en, kijk eens aan, het streamt ook het WorldSBK Championship live en gratis! Men kan zich alleen maar afvragen hoe ServusTV al deze sporten in zijn uitzendschema weet te passen.

We laten dit aan ServusTV over om uit te zoeken. Waar we in geïnteresseerd zijn, is je toegang geven tot dit geweldige streamingplatform en alle sportstreams die het te bieden heeft. En zo doe je dat:

1. Allereerst, neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op een willekeurig aantal van je apparaten. VPN Nederland is beschikbaar voor alle grote besturingssystemen, dus je hebt genoeg mogelijkheden om je favoriete sport te streamen.

2. Vervolgens start je de app, open je de serverlijst en verbind je met een van onze VPN-servers in Oostenrijk. Door dit te doen, wordt je Nederlandse IP-adres, dat alle informatie over je locatie bevat, vervangen door een Oostenrijks IP-adres, dat werkt als een sleutel voor ServusTV en alle andere lokale streamingplatforms.

3. Ten slotte, ga naar ServusTV, start de Superbike livestream en geniet van de show!

2. Joyn

De ServusTV livestream werkt niet helemaal lekker? Kan gebeuren. Gelukkig is er een nog betere manier om naar het kanaal te kijken zonder enige problemen. En dat is via een ander Oostenrijks streamingplatform met de naam Joyn, dat de ServusTV livestream uitzendt.

Zo krijg je toegang:

1. Begin met je aan te melden voor VPN Nederland. Je hebt onze ontgrendelingstechnologie nodig om het seizoen live en gratis te kunnen kijken.

2. Eenmaal geïnstalleerd, start je de VPN, open je de serverlijst en verbind je met een van onze servers in Oostenrijk.

3. Ga nu naar het Joyn streamingplatform en maak een gratis account aan. Het vereist alleen je e-mail en duurt maar een paar seconden om in te stellen.

4. Navigeer ten slotte naar de ServusTV livestream en geniet van de races!

3. RTL Play

Een andere manier om te genieten van het seizoen 2024 van het Superbike Wereldkampioenschap komt uit Luxemburg. Het gaat om het streamingplatform RTL Play, dat dit jaar ook thuis is voor Formule 1 en MotoGP streams. Dus als je dit jaar alle belangrijke motorsportkampioenschappen wil bekijken, dan is dit de plek waar je moet zijn en zo kom je er:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat.

2. Open de lijst met beschikbare servers in de app en verbind met onze serverlocatie in Luxemburg.

3. Ga naar het streamingplatform RTL Play, navigeer naar de RTL live stream en geniet van het seizoen live en gratis!

4. RTBF Auvio

Ten slotte is er altijd RTBF Auvio om je alle motorsportstreaming opwinding te bieden die je ooit in het Frans zou willen hebben. Het Belgische streamingplatform is thuis voor bijna alle motorsportuitzendingen en daar hoort natuurlijk ook de WorldSBK-serie bij.

Zo kun je toegang krijgen tot het platform en van alles genieten wat het te bieden heeft.

1. Zoals gebruikelijk, neem eerst een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat.

2. Open de serverlijst en verbind met een van onze serverlocaties in België om directe toegang te krijgen tot RTBF Auvio, evenals elk ander Belgisch streamingplatform.

3. Ga naar het streamingplatform RTBF Auvio, en vraag een gratis account aan. Om er een te maken, moet je het platform voorzien van een echte Belgische postcode, zoals: 7080, 5377, 5540, etc.

4. Navigeer naar de livestream van de race en geniet.

5. SBS on Demand

Tenslotte, als je liever de hele Superbike World Cup gewoon oudewets in het Engels wil bekijken, is er ook een optie voor je, en die komt uit Australië in de vorm van de altijd geweldige streamingdienst SBS on Demand. Dit streamingplatform is geheel gratis te bekijken en zendt de hele WorldSBK 2024 uit, zodat iedereen ervan kan genieten. Dat wil zeggen, iedereen uit Australië of met een VPN Nederland abonnement.

Zo kun je meeliften op de Australische stream:

1. Abonneer je eerst op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat. Dit is het laatste abonnement dat je ooit nodig zult hebben om meer te streamen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

2. Start vervolgens de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers helemaal in Australië.

3. Nu je surft met een Australisch IP-adres en toegang hebt tot alle lokale streamingplatforms, ga je naar de SBS on Demand-website en maak je binnen een paar seconden een gratis account aan.

4. Navigeer naar de stream en geniet ervan!

6. Highlights op ITVX

Ziggo toont misschien de SBK-hoogtepunten in Nederland, maar Ziggo is niet gratis. Weet je wat wel gratis is? Het Britse streamingplatform ITVX, dat thuis is voor enkele van de beste hoogtepunten en SBK-commentaar die je ooit zult vinden.

Wil je zien wat het streamingplatform te bieden heeft? Met VPN Nederland kan dat, en zo doe je dat:

1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaten.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in het VK.

3. Ga naar het geweldige streamingplatform ITVX en vraag een gratis account aan. Om er een te maken, heb je een Britse postcode nodig, zoals: G62 8DR, CW11 1EH, PH38 4NG, etc.

4. Bekijk de hoogtepunten en geniet ervan!

Het Superbike Wereldkampioenschap vanuit het buitenland kijken

Heb je alle abonnementen die je nodig hebt, maar ben je tijdens de TT Assen of enkele andere races die je echt wilde kijken in het buitenland? Dan is de kans groot dat je de race niet op het gebruikelijke streamingplatform kunt ervaren omdat de WorldSBK-uitzending exclusief voor Nederland is, en de Eurosport livestream alleen beschikbaar is in de EU.

Maar je hoeft niets te missen, want VPN Nederland kan je helpen om toegang te krijgen tot en te genieten van al je favoriete sportstreamingplatforms, waar je ook bent. Zo kun je het Superbike Kampioenschap kijken waar je dat gewend bent:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer de app op je apparaat.

2. Start vervolgens de app en verbind met een van onze VPN-servers in Nederland. VPN Nederland heeft het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld, wat je niet alleen de beste verbinding terug naar huis biedt, maar ook gemakkelijke toegang garandeert tot al je favoriete streamingplatforms.

3. Ga ten slotte naar Eurosport of Ziggo, log in op je account en geniet van de actie alsof je nooit weg bent geweest!

Wat is het Superbike Wereldkampioenschap?

Het Superbike Wereldkampioenschap (ook bekend als WorldSBK, SBK, World Superbike, WSB, of WSBK) is een serie gebaseerd op zwaar gemodificeerde sportmotoren.

In tegenstelling tot MotoGP, dat gebruik maakt van machines die specifiek zijn gebouwd met het doel om te racen, gebruikt WorldSBK motoren die beschikbaar zijn voor het publiek, hoewel ze aanzienlijk zijn aangepast en gebruik maken van racegear.

2024 markeert het 37ste seizoen van de serie die is gepland voor het inaugurele FIM Wereldkampioenschap Motorrijden voor vrouwen als een ondersteunende klasse. Dit jaar zullen alle rijders op Yamaha YZF-R7 motoren rijden.

Waarom is het Superbike Wereldkampioenschap 2024 het bekijken waard?

Ten eerste is het meer motorsport en daar kunnen we nooit nee tegen zeggen! Er zijn echter genoeg andere redenen om de Superbike-serie van dit jaar te bekijken.

Met name de rijderswisselingen:

Toprak Razgatlıoğlu verhuist van Pata Yamaha naar het ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team. Hij vervangt Scott Redding die overstapt naar Bonovo Action BMW.

Jonathan Rea verlaat het Kawasaki Racing Team na 9 jaar voor hen gereden te hebben. Hij vervangt Toprak Razgatlıoğlu bij het Pata Yamaha-fabrieksteam. Hij wordt vervangen door Axel Bassani, die na drie jaar Motocorsa Racing verlaat.

Sam Lowes en zijn Marc VDS-team zullen vanuit Moto2 het Superbike Wereldkampioenschap betreden, met hun motor geleverd door Ducati.

En natuurlijk komt Andrea Iannone terug naar het World Superbike circuit na een pijnlijke verbanning van 4 jaar, rijdend voor team GoEleven. Hij vervangt Philipp Öttl die in plaats daarvan naar GMT94 Yamaha gaat.

Kalender Superbike Wereldkampioenschap seizoen 2024

Maak je klaar voor het Superbike Wereldkampioenschap 2024. Mis geen enkele race – hier is je gids voor een seizoen vol adrenalinestoot, intense gevechten en onvergetelijke overwinningen. Elk weekend brengt ons dichter bij de ontkroning van de volgende wereldkampioen. Wie zal dit jaar de hoogste trede van het podium bestijgen?
Datum
Circuit
24 - 25 februari
Phillip Island Grand Prix Circuit
23 - 24 maart
Circuit de Barcelona-Catalunya
20 - 21 april
TT Circuit Assen
15 - 16 juni
Misano World Circuit Marco Simoncelli
13 - 14 juni
Donington Park
20 - 21 juli
Autodrom Most
10 -11 augustus
Algarve International Circuit
24 - 25 augustus
Balaton Park Circuit
7 - 8 september
Circuit de Nevers Magny-Cours
21 - 22 september
Cremona Circuit
28 - 29 september
MotorLand Aragón
19 - 20 oktober
Circuito de Jerez

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Stream vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand