Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk het Formule 2-seizoen 2024 live en GRATIS!

 • Krijg toegang en bekijk gratis Formule 2 livestreams
 • Bekijk Formule 2 op Viaplay vanuit het buitenland
 • Gebruik op een onbeperkt aantal apparaten
Ontdek motorsport streaming zonder beperkingen

Bekijk Formule 2 op jouw manier in slechts 3 stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Meld je aan bij VPN Nederland installeer de VPN Nederland app

Stap 2

Venbind met een VPN server
Verbind met een van onze servers in het land met de streams die je wilt

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Geniet van alle Formule 2-spanning zonder beperkingen!

Hoe kijk je live en gratis naar het Formule 2 Kampioenschap van 2024

Wat is er beter dan Formule 1? Precies – meer Formule 1. Maar helaas zijn er niet genoeg weekenden in het jaar om onze onverzadigbare honger naar snelle, luide en races die je hart sneller laten kloppen te stillen. Maar, als je net als wij niet genoeg kunt krijgen van die snelle auto’s en inhaalmanoeuvres die zo elegant zijn als ballet, dan heb je geluk, want er is altijd Formule 2 dat je niet alleen meer races geeft, maar je ook kan helpen het volgende grote Formule 1-talent te spotten.

Geweldig! Dit betekent dus meer racestreaming. Maar, zoals bij elke sport het geval is, komt dit met kanttekeningen. Het betekent bijvoorbeeld ook dat je, voordat je daadwerkelijk kunt gaan streamen, eerst moet weten waar je de races kunt streamen en hoe je ze kunt streamen. En misschien, heel misschien, ontdek je een paar betere manieren om ergens je dosis hoge octaan te krijgen. Gelukkig voor jou, weten wij alles wat je wil weten en delen we die kennis nu met jou.

VPN Nederland – jouw seizoenspas voor een betere Formule 2-ervaring

Sport streamen is tegenwoordig misschien niet lastig, maar het komt vaak met een obstakel waar niemand van ons mee te maken wil hebben – en dat zijn dure streamingabonnementen. Streamingabonnementen die je elke maand moet betalen, eigenlijk niet wil en elk jaar moet veranderen als de streamingrechten naar een andere dienst gaan.

Dit is precies het geval met Formule 2 in Nederland. Net als in veel andere landen, zijn de rechten op Formule 2 exclusief bij Viaplay, net zoals de rechten op Formule 1 en andere sporten. Dus om de actie te kunnen zien, moet je het hele jaar door een duur abonnement hebben. Tenminste, dat wás het geval.

Wij bieden een alternatieve benadering. Bij VPN Nederland geloven we in gelijke rechten en online vrijheid voor iedereen. En met onze hulp kun je virtueel je locatie veranderen, de hele wereld van het internet doorzoeken en toegang krijgen tot enkele van de beste, live en zelfs gratis uitzendingen ter wereld. En Formule 2 is daarop geen uitzondering.

Wil je weten waarom wij een betere streamingervaring bieden? Waarom, omdat:

 

 • Wij zijn net zo’n fan van motorsport als jij, daarom zorgen we ervoor dat onze VPN werkt met alle streams die je dagelijks wilt bekijken.

 

 • Snel, betrouwbaar en voortdurend aanpassend aan jouw behoeften, biedt VPN Nederland je de online vrijheid, het entertainment en de VPN-service die je wilt en nodig hebt.

Dus nu is het tijd om uit te vinden waar en hoe je Formule 2 kunt streamen.

Waar kun je het Formule 2-seizoen van 2024 live en gratis bekijken?

Betere manieren vinden om Formule 2 te streamen is geen gemakkelijke taak. Maar we hebben besloten je de moeite te besparen. We hebben elke mogelijke Formule 2-streamingoplossing doorgenomen en alle opties om het seizoen te bekijken voor je op een rij gezet.

1. ServusTV

Net als bij Formule 1 is het Oostenrijkse ServusTV-kanaal en streamingplatform de plek om Formule 2 te kijken. Maar in tegenstelling tot Formule 1, is ServusTV de enige plek in de hele wereld waar je Formule 2 live en gratis kunt bekijken. En gelukkig voor jou werkt VPN Nederland perfect om je toegang te geven tot ServusTV.

Bekijk hoe gemakkelijk het is:

1. Het eerste wat je moet doen is een abonnement nemen op VPN Nederland. Zonder onze hulp kom je niet ver. Gelukkig is het ook veel goedkoper dan Viaplay.

2. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, start je deze en maak je verbinding met een van onze servers in Oostenrijk. Door dit te doen, wordt je Nederlandse IP-adres vervangen door een echt Oostenrijks IP-adres, waardoor je direct toegang krijgt tot alles wat je maar wilt streamen.

3. Ga ten slotte naar het streamingplatform van ServusTV, navigeer naar de stream en geniet van de actie in al zijn glorie.

2. Joyn

Is ServusTV niet genoeg voor je? Of hapert de stream en kun je er dus niet volop van genieten? Gelukkig is er nog een andere manier om Formule 2 op ServusTV te kijken, en dat is via een ander Oostenrijks streamingplatform genaamd Joyn.

En, je raadt het al, alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen en ervan te genieten in al zijn live en gratis streamingglorie zijn de volgende stappen:

1. Net als de vorige keer begin je met het nemen van een abonnement op VPN Nederland. Dit is een absolute noodzaak voor je om alles te streamen wat je wilt streamen.

2. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, start je deze, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze servers in Oostenrijk.

3. Ga naar het streamingplatform Joyn en maak een volledig gratis account aan. Het kost niet veel en vereist alleen je e-mailadres.

4. Navigeer naar de ServusTV livestream op het platform en geniet van de race!

Hoe kijk je Formule 2 op Viaplay vanuit het buitenland?

Maar wat als je een Viaplay-abonnement hebt. Ben je dan klaar voor de rest van het seizoen? Nou, niet als je naar het buitenland gaat – dan zul je namelijk niet in staat zijn om Formule 1, 2 of een andere sport die op het platform wordt aangeboden te kijken, of zelfs maar toegang te krijgen tot het platform zelf vanwege agressieve geoblokkades. Dat is tenzij je weet dat je met de hulp van VPN Nederland net zo gemakkelijk toegang kunt krijgen tot alles:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat.

2. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Nederland. Dankzij ons enorme Nederlandse serverpark, heb je altijd een snelle server voor je klaarstaan.

3. Nu je browst met een Nederlands IP-adres, ga je gewoon naar Viaplay, log je in op je account en geniet je zoals je normaal zou doen.

Wat maakt het Formule 1-seizoen van 2024 speciaal?

Natuurlijk is elke race het bekijken waard, en gelukkig gebeurt er zoveel dat elk seizoen weer anders is. Een van de grootste veranderingen in 2024 is de verwijdering van de GP van Zandvoort van de kalender van dit jaar. Wat ontzettend jammer is, want nu kunnen we de nieuwe generatie F2 auto niet in Nederland zien rijden.

De F2 wagen heeft een nieuw chassis en technische aanpassingen gekregen die niet alleen de race ten goede komen, maar ook de veiligheid voor de coureurs.

Daarnaast zijn er te veel coureurswisselingen om op te noemen. Het meest opvallend is dat de regerend kampioen van de serie – Théo Pourchaire de serie heeft verlaten samen met zijn team bij ART Grand Prix, om te concurreren in het Super Formula Championship.

De nummer twee van vorig jaar, Frederik Vesti, verliet ook het kampioenschap voor de European Le Mans Series.

Afgezien daarvan zijn er veel nieuwe gezichten om te leren kennen. Zowel DAMS als Invicta Racing hebben compleet nieuwe coureursteams, met het eerste team dat nu volledig Amerikaans is, en Invicta Racing zal een nieuw team opbouwen uit de regerend Formule 3-kampioen Gabriel Bortoleto en Kush Miani.

Formule 2 2024 seizoenskalender

Lekker, de Formule 2 staat weer op de kalender. We zijn klaar voor een nieuw seizoen vol snelheid, inhaalacties, pitstops en polepositions. Hieronder kun je zien wanneer je in moet schakelen op een van de kanalen die we in dit artikel genoemd hebben, zodat je live en gratis van de race kunt genieten.

Datum
Circuit
29 februari - 2 maart
Bahrain International Circuit
7 - 9 maart
Jeddah Corniche Circuit
22 - 24 maart
Albert Park Circuit
17 - 19 mei
Imola Circuit
23 - 26 mei
Circuit de Monaco
21 - 23 juni
Circuit de Barcelona-Catalunya
28 - 30 juni
Red Bull Ring
5 - 7 juli
Silverstone Circuit
19 - 21 juli
Hungaroring
26 - 28 juli
Circuit de Spa-Francorchamps
30 - 01 september
Monza Circuit
13 - 15 september
Baku City Circuit
29 november - 1 december
Losail International Circuit
6 - 8 december
Yas Marina Circuit

Jouw sport op jouw manier

 

 • Stream sport gratis!
 • Toegang tot elke sportstream
 • Stream vanuit het buitenland
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand