Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk de World Matchplay 2024 live!

  • Stream de Belfred World Matchplay live en gratis op VTM GO
  • Kijk zonder beperkingen op elk apparaat
  • Geen onnodige abonnementen of te veel betalen meer
Ontdek sportstreaming zonder beperkingen

Volg gewoon deze 3 eenvoudige stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland

Meld je aan voor VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Venbind met een VPN server

Maak verbinding met een VPN server in België via de serverlijst

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen

Stream de World Matchplay Darts live en gratis op VTM GO!

Hoe kun je de 2024 World Matchplay Darts gratis kijken?

Juli 2024 zit boordevol sport. Van het EK voetbal tot de Olympische Zomerspelen, de Tour de France, enkele van de beste Formule 1-races en de finales van de Formule E. Maar als al deze buitensporten nog steeds niet genoeg voor je zijn en je wilt tussendoor ook eens van iets anders genieten, maak je borst dan maar nat, want van 13 tot 21 juli kun je ook genieten van de 2024 Betfred World Matchplay Darts!

Het Nederlandse team heeft het misschien niet ver geschopt in de PDC World Cup of Darts vorige maand, maar gezien de goede sportieve prestaties van de Nederlanders op alle fronten, zou dit ook wel eens een kans kunnen zijn voor een van onze Nederlandse darters om mee te doen met de oranjehype. Maar om erachter te komen of ze winnen moeten we natuurlijk wel kijken. Dus laten we ontdekken hoe we de 2024 World Matchplay Darts kunnen zien.

Waar kun je de 2024 World Matchplay Darts kijken?

In Nederland zijn alle PDC-evenementen, inclusief de World Matchplay, exclusief beschikbaar op het Viaplay-streamingplatform. Dit betekent dat de enige manier om het hele World Matchplay-evenement te bekijken, is door een duur Viaplay-abonnement af te sluiten.

In België kun je echter het hele toernooi live en gratis bekijken op de zender VTM 2, die ook beschikbaar is via het VTM GO-streamingplatform/app.

World Matchplay Darts live en gratis streaming op VTM GO

Wil je de World Matchplay Darts ook gratis kunnen kijken op het Belgische streamingplatform? Dat kan met de hulp van VPN Nederland!

VPN Nederland is de enige tool waarmee je je virtuele locatie kunt veranderen en toegang kunt krijgen tot streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn. Wil je het hele World Matchplay Darts live, gratis en zonder onnodige streamingabonnementen bekijken? Laten we ontdekken hoe!

Kijk de 2024 World Matchplay Darts live en gratis op VTM GO

We willen dat iedereen alle sport kan kijken zonder beperkingen en limieten. Daarom hebben we het extreem eenvoudig gemaakt om vanuit Nederland toegang te krijgen tot VTM GO. Volg gewoon deze stappen:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat.

2. Start vervolgens de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in België. Dit geeft je een Belgisch IP-adres en stelt je in staat om toegang te krijgen tot alle lokale streamingplatforms – van VTM GO, tot VRT Max, tot RTBF Auvio, tot Sporza.

3. Eenmaal verbonden, ga je naar het VTM GO-streamingplatform en maak je een gratis account aan. Hiervoor moet je een Belgische postcode gebruiken, zoals 1000 voor Brussel.

4. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de World Matchplay-livestream starten en genieten van het hele toernooi zonder beperkingen!

De 2024 World Matchplay Darts – een must-watch

De 2024 World Matchplay Darts belooft een spannend toernooi te worden met enkele van de beste darters ter wereld. De prijzenpot bevat maar liefst £ 800.000 en Nathan Aspinall is op dit moment de regerend kampioen.

Voor Nederland zien we Michael van Gerwen uitkomen, die een van de favorieten is om het toernooi te winnen, en ook Danny Noppert, Gian van Veen en Raymond van Barneveld betreden het podium. Ze nemen het respectievelijk op tegen Luke Littler (die zijn debuut maakt), Jonny Clayton en James Wade. Zijn de Nederlanders in staat verder te komen dan de eerste ronde?

Waar wordt de 2024 World Matchplay Darts gehouden?

De 2024 World Matchplay Darts zal worden gehouden in de iconische Winter Gardens in Blackpool, Engeland. Deze locatie is al jaren de thuisbasis van het toernooi en staat bekend om zijn unieke sfeer en enthousiaste publiek.

Wanneer is de 2024 World Cup of Darts?

De 2024 World Cup of Darts vindt plaats van 13 tot 21 juli.

Rond
Datum
Eerste ronde
13 - 15 juli
Tweede ronde
16 - 17 juli
Kwartfinale
18 - 19 juli
Halve finale
20 juli
Finale
21 juli

De 2024 World Matchplay Darts belooft een spectaculair evenement te worden dat je niet wilt missen. Of je nu in Nederland bent of in het buitenland, met VPN Nederland kun je het toernooi live bekijken en genieten van elke worp.

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Stream vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand