Trustpilot over VPN Nederland

Goedkoopste VPN van Nederland

Perfect voor streamen en downloaden

Klantenservice 24/7 in het Nederlands

Altijd en overal 100% online privacy

Incl. 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie
Goedkope VPN kopen bij VPN Nederland
Tele2 Partner
Computer Totaal Partner
T-Mobile Partner
Power Unlimited Partner
TechTypical Partner
Goedkope VPN bij VPN Nederland

Goedkope VPN van Premium kwaliteit

Wanneer je op zoek gaat naar de beste goedkope VPN, wil je er ook één van kwaliteit. De VPN moet veilig zijn maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de VPN snel is, kan streamen en eenvoudig te bedienen is. Deze zoektocht is niet gemakkelijk en daarom bieden we, als echte Nederlandse VPN provider een VPN aan die aan al deze kenmerken voldoet.

VPN Nederland is de goedkoopste Premium VPN van Nederland. Via de Nederlandstalige app ben je met één druk op de knop 100% veilig, heb je altijd een supersnelle verbinding en toegang tot wereldwijde streamingdiensten. Buiten dat is het abonnement beschikbaar voor slechts €2,99 per maand en voor vragen kan je 24/7 terecht bij onze Nederlandstalige klantenservice.

Goedkope VPN van premium kwaliteit
Veilig en goedkope premium VPN

100% Veilig met de goedkoopste VPN

Bij VPN Nederland staat veiligheid van de gebruiker centraal. Zodra je verbinding hebt gemaakt via de applicatie voor Android, iOS, Mac of Windows, ben je direct veilig en volledig anoniem online. VPN Nederland maakt gebruik van de nieuwste, versleutelde, technieken om jouw data privé te houden. Alle informatie hierover is op de website te vinden, we leggen je er graag meer over uit.

Wist je eigenlijk dat geen enkele VPN provider beschikt over een applicatie en klantenservice in het Nederlands? Terwijl dit wel zo handig is, al helemaal met de termen, instellingen en mogelijkheden binnen de VPN wereld. Dat kan best wat vragen oproepen. De klantenservice van VPN Nederland is 24/7 beschikbaar en helpt je graag wanneer je er niet uitkomt. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Streamen en downloaden met een goedkope VPN

Stream en download met een goedkope VPN

Buiten dat een VPN een “must” is voor je online veiligheid, is het ook een enorme toevoeging wanneer je wilt streamen of downloaden. Een VPN wordt vaak ingezet wanneer gebruikers toegang willen tot de Netflix bibliotheek uit een ander land of wanneer je op vakantie naar Videoland wil kijken. Ook voor het streamen van sport is een VPN erg populair, want lang niet alle sporten zijn (gratis) te zien in Nederland.

Niet met elke VPN kan je zomaar onbeperkt streamen. Met name bij gratis en goedkope VPN’s is er vaak sprake van een datalimiet of is er helemaal geen toegang tot streamingdiensten mogelijk. Gelukkig heb je met een goedkope VPN van VPN Nederland geen enkel limiet en is de verbinding door zijn snelheid ook uitermate geschikt om te streamen.

Streamen en downloaden met goedkope VPN

Nederlandse VPN van een premium provider

Bij VPN Nederland vinden we dat online privacy, veiligheid en vrijheid een recht is. Wij hebben nu een nieuwe versie van onze best beoordeelde VPN-app uitgebracht, om iedereen die het nodig heeft direct online te beveiligen.

Online privacy

Online veiligheid

P2P/torrenting

Super gebruiksvriendelijk

Meerdere besturingssystemen

Supersnelle verbindingen

Log vrij

Geoblokkades omzeilen

24/7 nederlandse support

Wereldwijd servernetwerk

Automatische kill-switch

DNS-lek bescherming

Beveilig jezelf met de populairste VPN!

Liever gelijk een betaald account? Bestel direct VPN Nederland en ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en veilig online.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!