Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Goedkoopste VPN van Nederland

Pak onze tijdelijke aanbieding voor het te laat is: nu 60% korting!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Gelijk 60% korting pakken
VPN Nederland Goedkoopste VPN
  • Tele2 Logo
  • HCC Logo
  • Androidworld logo
  • TechTypical logo
Goedkope Premium VPN Nederland

Goedkope VPN van Premium kwaliteit

Wanneer je op zoek gaat naar de beste goedkope VPN, wil je er ook één van kwaliteit. De VPN moet veilig zijn maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de VPN snel is, kan streamen en eenvoudig te bedienen is. Deze zoektocht is niet gemakkelijk en daarom bieden we, als echte Nederlandse VPN provider een VPN aan die aan al deze kenmerken voldoet.

VPN Nederland is de goedkoopste Premium VPN van Nederland. Via de Nederlandstalige app ben je met één druk op de knop 100% veilig, heb je altijd een supersnelle verbinding en toegang tot wereldwijde streamingdiensten. Buiten dat is het abonnement beschikbaar voor slechts €2,99 per maand en voor vragen kan je 24/7 terecht bij onze Nederlandstalige klantenservice.

Goedkope Premium VPN Nederland
Veilig met de goedkoopste - VPN Nederland

100% Veilig met de goedkoopste VPN

Bij VPN Nederland staat veiligheid van de gebruiker centraal. Zodra je verbinding hebt gemaakt via de applicatie voor Android, iOS, Mac of Windows, ben je direct veilig en volledig anoniem online. VPN Nederland maakt gebruik van de nieuwste, versleutelde, technieken om jouw data privé te houden. Alle informatie hierover is op de website te vinden, we leggen je er graag meer over uit.

Wist je eigenlijk dat geen enkele VPN provider beschikt over een applicatie en klantenservice in het Nederlands? Terwijl dit wel zo handig is, al helemaal met de termen, instellingen en mogelijkheden binnen de VPN wereld. Dat kan best wat vragen oproepen. De klantenservice van VPN Nederland is 24/7 beschikbaar en helpt je graag wanneer je er niet uitkomt. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Goedkope VPN Nederland

Stream en download met een goedkope VPN

Buiten dat een VPN een “must” is voor je online veiligheid, is het ook een enorme toevoeging wanneer je wilt streamen of downloaden. Een VPN wordt vaak ingezet wanneer gebruikers toegang willen tot de Netflix bibliotheek uit een ander land of wanneer je op vakantie naar Videoland wil kijken. Ook voor het streamen van sport is een VPN erg populair, want lang niet alle sporten zijn (gratis) te zien in Nederland.

Niet met elke VPN kan je zomaar onbeperkt streamen. Met name bij gratis en goedkope VPN’s is er vaak sprake van een datalimiet of is er helemaal geen toegang tot streamingdiensten mogelijk. Gelukkig heb je met een goedkope VPN van VPN Nederland geen enkel limiet en is de verbinding door zijn snelheid ook uitermate geschikt om te streamen.

Goedkope VPN Nederland

Je hoeft niet zomaar te geloven wat wij zeggen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaringen met VPN Nederland.

8.7
★★★★★
★★★★★
61 beoordelingen in 12 maanden.
91% beveelt ons aan bij vrienden.
4 dagen geleden
VPN voor F1
Ik ben een grote fan van Formule 1 en ik heb VPN Nederland gebruikt om Olav Mol's commentaar in Nederland te beluisteren toen Grand Prix Radio niet werkte. Het was geweldig! De verbinding was supersnel en ik kon zonder beperkingen genieten van de ultieme GP-streamingervaring. Dankzij VPN Nederland heb ik toegang tot alle (buitenlandse) streamingdiensten en ik kan genieten van mijn favoriete Formule 1-commentaar zonder problemen.
maart 14
best VPN for online privacy
Ik heb veel verschillende VPN's geprobeerd, maar VPN Nederland is echt de beste die ik heb gebruikt. Het maakt het echt gemakkelijk om online te blijven en mijn privé-informatie te beschermen.