Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Beste VPN aanbieding van 2021

Tijdelijke aanbieding van 60% korting!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Pak de 60% korting
VPN Nederland VPN Aanbieding
  • Tele2 Logo
  • HCC Logo
  • Androidworld logo
  • VPN Verbinding logo
Beste VPN aanbieding bij VPN Nederland

Waarom is dit de beste VPN aanbieding?

Het niet gemakkelijk om de beste VPN aanbieding te vinden. Buiten dat je er natuurlijk niet te veel voor wil betalen, moet de kwaliteit van de VPN ook goed zijn. Daarnaast wil je er waarschijnlijk ook mee kunnen streamen of downloaden en zo heb je waarschijnlijk nog wel een paar eisen. Daarom is VPN Nederland al snel de beste uitkomst en dat leggen we je graag uit.

VPN Nederland heeft regelmatig aanbiedingen waar je niet omheen kan. Voor slechts €2,99 per maand krijg je een “premium” VPN waarmee je altijd 100% veilig bent, toegang hebt tot alle streamingdiensten en volledig anoniem kunt downloaden. Ook leveren wij een app en klantenservice in het Nederlands, zodat je niet te veel last hebt van al die moeilijke termen.

Beste VPN aanbieding bij VPN Nederland
Gratis of aanbieding bij VPN Nederland

VPN aanbieding of gratis VPN?

In de zoektocht naar een VPN aanbieding kom je waarschijnlijk ook regelmatig een gratis VPN tegen. Dit klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk en een enkele is dat misschien ook wel. Maar let ontzettend goed op; Gratis VPN providers moeten ook geld verdienen en dat gaat niet altijd op de eerlijke manier.

Het is aan te raden om voor de beste (premium) VPN aanbieding te kiezen en voor een laag bedrag, zoals €2,99 per maand, een VPN abonnement aan te schaffen. Dan weet je in ieder geval zeker dat jouw online data veilig is en niet bij partijen met verkeerde bedoelingen terecht komt.

Nederlandse kwaliteit bij VPN Nederland

VPN aanbieding van Nederlandse kwaliteit

Met de VPN van VPN Nederland beschik je altijd over volledige online privacy en veiligheid. We vinden het erg belangrijk dat jouw online data veilig is bij VPN Nederland en daarom zijn we constant bezig met het verbeteren van onze verbindingen, protocollen, servers en apps.

Heb je vragen over VPN Nederland, de app, verbinding of misschien iets heel anders? Dan kan je bij onze (Nederlandse) klantenservice terecht. We hebben een team voor je klaar staan, waar je gewoon in het Nederlands antwoord krijgt op je vraag, ook als het om technische vragen gaat.

Nederlandse kwaliteit bij VPN Nederland

Je hoeft niet zomaar te geloven wat wij zeggen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaringen met VPN Nederland.

8.6
★★★★★
★★★★★
166 beoordelingen in 12 maanden.
92% beveelt ons aan bij vrienden.
15 uren geleden
Ik ben een tevreden klant
Als leek weet ik niet voldoende om alle voordelen van de dienst in te schatten, ik heb een VPN-abonnement genomen omdat ik erop vertrouw wat ik gelezen heb. Het functioneert prima, ben nu in Bulgarije aan de Zwarte Zee en kan gewoon Nederlandse tv kijken op mijn tablet. De klantenservice ist ook heel goed, weliswaar niet telefonisch bereikbaar maar ik stelde mijn vragen per mail en kreeg altijd snel een duidelijk antwoord, in het Nederlands, dat vind ik zeer belangrijk! En last but not least: voor de prijs van een 3-jaars abonnement hoefde ik niet lang te sparen, ook belangrijk en prettig!
18 uren geleden
geweldig
ook na een slechte verbinding blijft VPN proberen verbinding te maken.