Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Het VPN abonnement van Nederland

Tijdelijke aanbieding van 60% korting!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Pak de 60% korting
VPN Nederland VPN abonnement
  • Tele2 Logo
  • HCC Logo
  • Androidworld logo
  • TechTypical logo
1, 6 of 12 maanden bij VPN Nederland

VPN abonnement voor 1, 6 of 12 maanden

Geen zin om ergens lang aan vast te zitten? Of wil je het eerst even proberen? Geen probleem, bij VPN Nederland maak je zelf de keuze voor een VPN abonnement van 1, 6 of 12 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de korting.

Keuze gemaakt? Dan kun je direct online afrekenen en ontvang je van ons een activatiecode. Binnen 1 minuut ben jij veilig online. We hebben alleen een e-mailadres nodig om je de activatiecode te sturen, verder blijf je helemaal anoniem.

1, 6 of 12 maanden bij VPN Nederland
Goedkoopste abonnement bij VPN Nederland

Goedkoopste VPN abonnement van Nederland

Tijdens de zoektocht naar een geschikt VPN abonnement, die aan jouw eisen voldoet, is het natuurlijk ook mooi meegenomen als je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. VPN Nederland doet er dan ook alles aan om een Premium VPN aan te bieden voor de laagste prijs.

Voor slechts €2,99 per maand ben je volledig veilig en anoniem online, kun je streamen wat je maar wil en gebruikmaken van de unieke Nederlandstalige app en klantenservice. Met VPN Nederland kies je voor het goedkoopste VPN abonnement van Nederland.

Op mobiel of je computer met VPN Nederland

VPN abonnement op jouw telefoon of computer

Met de VPN Nederland applicatie voor jouw Android, iOS, Mac of Windows apparaat ben je altijd met 1 druk op de knop veilig online. De app is zeer gebruiksvriendelijk zodat het voor iedereen gemakkelijk te bedienen is. Daarnaast biedt VPN Nederland, als enige VPN-provider, een Nederlandse app.

Je kunt de de app gewoon downloaden via de Google Play of Apple Store. Heb je vragen over het downloaden of de setup van de applicatie? Kijk eens tussen de veelgestelde vragen of neem contact op met de Nederlandstalige support.

Op mobiel of je computer met VPN Nederland

Je hoeft niet zomaar te geloven wat wij zeggen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaringen met VPN Nederland.

8.7
★★★★★
★★★★★
36 beoordelingen in 12 maanden.
94% beveelt ons aan bij vrienden.
4 dagen geleden
Doet wat het moet doen
Ik gebruik de VPN alleen maar om bepaalde Duitse programma's te kijken. Werkt perfect. Ook het switchen tussen de VPN locatie gaat erg makkelijk. Fijn dat je het op meerdere apparaten tegelijk kan gebruiken. Zelf gebruik ik hem op de Chromecast met Google tv.
november 24
Perfect om het WK te streamen in het buitenland
Ja hoor dikke prima!! Via een Nederlandse server kan ik perfect (vanuit Thailand) het WK streamen op de NOS