Het VPN abonnement van Nederland

Perfect voor streamen en downloaden

Klantenservice 24/7 in het Nederlands

Altijd en overal 100% online privacy

Incl. 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie
VPN Abonnement bij VPN Nederland
Tele2 Logo
Computer Totaal Partner
T-Mobile Partner
Power Unlimited Partner
TechTypical Partner
Kies je perfecte VPN-abonnement

VPN abonnement voor 1, 6 of 12 maanden

Geen zin om ergens lang aan vast te zitten? Of wil je het eerst even proberen? Geen probleem, bij VPN Nederland maak je zelf de keuze voor een VPN abonnement van 1, 6 of 12 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe hoger de korting.

Keuze gemaakt? Dan kun je direct online afrekenen en ontvang je van ons een activatiecode. Binnen 1 minuut ben jij veilig online. We hebben alleen een e-mailadres nodig om je de activatiecode te sturen, verder blijf je helemaal anoniem.

Kies je perfecte VPN-abonnement
Goedkoopste VPN abonnement

Goedkoopste VPN abonnement van Nederland

Tijdens de zoektocht naar een geschikt VPN abonnement, die aan jouw eisen voldoet, is het natuurlijk ook mooi meegenomen als je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. VPN Nederland doet er dan ook alles aan om een Premium VPN aan te bieden voor de laagste prijs.

Voor slechts €2,99 per maand ben je volledig veilig en anoniem online, kun je streamen wat je maar wil en gebruikmaken van de unieke Nederlandstalige app en klantenservice. Met VPN Nederland kies je voor het goedkoopste VPN abonnement van Nederland.

VPN Nederland voor elk apparaat

VPN abonnement op jouw telefoon of computer

Met de VPN Nederland applicatie voor jouw Android, iOS, Mac of Windows apparaat ben je altijd met 1 druk op de knop veilig online. De app is zeer gebruiksvriendelijk zodat het voor iedereen gemakkelijk te bedienen is. Daarnaast biedt VPN Nederland, als enige VPN-provider, een Nederlandse app.

Je kunt de de app gewoon downloaden via de Google Play of Apple Store. Heb je vragen over het downloaden of de setup van de applicatie? Kijk eens tussen de veelgestelde vragen of neem contact op met de Nederlandstalige support.

VPN Nederland voor elk apparaat

Nederlandse VPN van een premium provider

Bij VPN Nederland vinden we dat online privacy, veiligheid en vrijheid een recht is. Wij hebben nu een nieuwe versie van onze best beoordeelde VPN-app uitgebracht, om iedereen die het nodig heeft direct online te beveiligen.

Online privacy

Online veiligheid

P2P/torrenting

Super gebruiksvriendelijk

Meerdere besturingssystemen

Supersnelle verbindingen

Log vrij

Geoblokkades omzeilen

24/7 nederlandse support

Wereldwijd servernetwerk

Automatische kill-switch

DNS-lek bescherming

Beveilig jezelf met de populairste VPN!

Liever gelijk een betaald account? Bestel direct VPN Nederland en ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en veilig online.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!