Beste VPN voor: Linux

Online privacy met één druk op de knop

Netflix streamen en anoniem downloaden

Support 24/7 in het Nederlands

Ga dit seizoen voordelig, veilig en anoniem online

Bestel eenvoudig en snel jouw abonnement op VPN Nederland en ontdek de voordelen van een goede VPN. Profiteer nu tijdelijk van extra voordeel. Vanaf slechts € 3,99 per maand.

7 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Zie je een mooie nieuwe app die precies doet wat u op dat moment nodig hebt, dan is ‘ie er in de smaken Windows, Mac, Android of iOS – en doorgaans dus niet voor Linux. Het is het grote nadeel van een besturingssysteem met een kleine doelgroep: de open source basis van Linux is doorgaans in trek bij mensen die de technische kennis hebben om de software aan te passen, en dat is nou eenmaal niet iedereen. Ook vaak gehoord bij ontwikkelaars van apps: als onze app niet werkt op Linux, dan bouwen Linux gebruikers die zeker toch zelf wel?

Open Linux VPN

In het geval van VPN voor Linux is het inderdaad zo dat Linux gebruikers druk aan het sleutelen zijn geweest met VPN-achtige applicaties. Net als iedereen heeft ook die groep behoefte aan online privacy en anonimiteit, en dus is het druk op de fora waar het ‘the best free VPN for Linux’-achtige kreten regent, of gestunt wordt met OpenVPN Linux of VPN voor het Linux Mint besturingssysteem.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Beste VPN voor Linux

Wat is nou de beste VPN voor Linux? En hoe vind je die? Het antwoord hangt sterk samen met wat voor Linux gebruiker iemand is. Een programmeur met lange ervaring in tech vind het heerlijk om een OpenVPN voor zijn computer figuratie aan te passen, maar iemand met minder ervaring (of minder tijd en zin om alles uit te zoeken) kan ook heel goed terecht bij een partij uit het ‘reguliere’ VPN aanbod.

VPN Nederland heeft een app speciaal voor Linux gebruikers die zeer eenvoudig geïnstalleerd kan worden en die uw internet in één klap beveiligt. Een groot voordeel ten opzichte van de vele OpenVPN voor Linux oplossingen, is dat er na het installeren en inloggen geen aanpassingen nodig zijn om de boel te laten werken. Heel erg niet-Linux misschien, maar wel zo gemakkelijk! Bovendien is het mogelijk andere, niet-Linux apparaten te koppelen aan het account dat op Linux draait: een Android- of Apple telefoon valt onder hetzelfde abonnement, net als een tablet. Het enige dat nodig is, is dat voor elk apparaat een geschikte app wordt gedownload (Apple voor Apple, Android voor Android), waarna de inloggegevens die bij het account horen voldoende zijn om op alle apparaten een VPN beveiligde verbinding actief te maken.

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand