Dé echte Nederlandse VPN Verbinding

Perfect voor streamen en downloaden

Klantenservice 24/7 in het Nederlands

Altijd en overal 100% online privacy

Incl. 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie
Betrouwbare VPN-verbinding bij VPN Nederland
Tele2 Partner Logo
Computer Totaal Partner logo
T-mobile Parnet Logo
Power Unlimited Partner Logo
TechTypical Partner logo
Voordelen van een VPN-verbinding

Wat zijn de voordelen van een VPN verbinding?

We houden het graag kort en overzichtelijk voor je, een VPN verbinding heeft namelijk veel (verschillende) voordelen, de belangrijkste 3 nemen we met je door.

Om te beginnen is dat natuurlijk online veiligheid en anonimiteit; Met een VPN verbinding ben je anoniem online en is jouw IP-adres en locatie niet zichtbaar voor anderen. Hiermee ben je beveiligd tegen hackers, overheden en heb je anoniem toegang tot openbare wifi netwerken. Veilig internetbankieren in binnen- en buitenland is dus geen enkel probleem met een VPN verbinding.

Voordelen van een VPN-verbinding
Streamen met een VPN verbinding

Streamen met een VPN verbinding

Een VPN verbinding wordt tegenwoordig erg veel gebruikt om te streamen of toegang te krijgen tot buitenlandse streamingdiensten. Zoals de Amerikaanse Netflix bijvoorbeeld. Met een VPN verbinding kan je inloggen op een server, in dit geval een uit de Verenigde Staten. Dit zorgt ervoor dat je het aanbod van Netflix uit Amerika te zien krijgt. Hierdoor heb je een veel groter aanbod aan films, series en documentaires. Dit werkt ook zo voor Disney, HBO Max, Hulu, Amazon Prime, etc.

Met een VPN verbinding is het mogelijk om geografische blokkades te omzeilen. Wat het mogelijk maakt ook op vakantie of in het buitenland naar Nederlandse televisie of Videoland te kijken.

Veilig downloaden met een VPN-verbinding

Download veilig en anoniem via een VPN verbinding

Zoals eerder besproken zorgt een VPN verbinding ervoor dat jouw eigen IP-adres niet zichtbaar is voor anderen en worden jouw online activiteiten niet opgeslagen. Althans, een “Premium” VPN provider doet dat niet. (Let op wanneer je voor een gratis VPN kiest)

Omdat je anoniem online bent houd je hackers en instanties als Stichting Brein ver bij je uit de buurt. Ook heb je geen last meer van hardnekkige ads en andere spam. Wanneer je een fanatieke downloader ben is een VPN dus aan te raden.

Anoniem downloaden met een VPN-verbinding

Nederlandse VPN van een premium provider

Bij VPN Nederland vinden we dat online privacy, veiligheid en vrijheid een recht is. Wij hebben nu een nieuwe versie van onze best beoordeelde VPN-app uitgebracht, om iedereen die het nodig heeft direct online te beveiligen.

Online privacy

Online veiligheid

P2P/torrenting

Super gebruiksvriendelijk

Meerdere besturingssystemen

Supersnelle verbindingen

Log vrij

Geoblokkades omzeilen

24/7 nederlandse support

Wereldwijd servernetwerk

Automatische kill-switch

DNS-lek bescherming

Beveilig jezelf met de populairste VPN!

Liever gelijk een betaald account? Bestel direct VPN Nederland en ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en veilig online.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!