Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dé echte Nederlandse VPN Verbinding

Tijdelijke aanbieding van 60% korting!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Gelijk 60% korting pakken
VPN verbinding bij VPN Nederland
  • Tele2 Logo
  • HCC Logo
  • Androidworld logo
  • TechTypical logo
Online beveiliging met VPN Nederland

Wat zijn de voordelen van een VPN verbinding?

We houden het graag kort en overzichtelijk voor je, een VPN verbinding heeft namelijk veel (verschillende) voordelen, de belangrijkste 3 nemen we met je door.

Om te beginnen is dat natuurlijk online veiligheid en anonimiteit; Met een VPN verbinding ben je anoniem online en is jouw IP-adres en locatie niet zichtbaar voor anderen. Hiermee ben je beveiligd tegen hackers, overheden en heb je anoniem toegang tot openbare wifi netwerken. Veilig internetbankieren in binnen- en buitenland is dus geen enkel probleem met een VPN verbinding.

Online beveiliging met VPN Nederland
Streaming met VPN Nederland

Streamen met een VPN verbinding

Een VPN verbinding wordt tegenwoordig erg veel gebruikt om te streamen of toegang te krijgen tot buitenlandse streamingdiensten. Zoals de Amerikaanse Netflix bijvoorbeeld. Met een VPN verbinding kan je inloggen op een server, in dit geval een uit de Verenigde Staten. Dit zorgt ervoor dat je het aanbod van Netflix uit Amerika te zien krijgt. Hierdoor heb je een veel groter aanbod aan films, series en documentaires. Dit werkt ook zo voor Disney, HBO Max, Hulu, Amazon Prime, etc.

Met een VPN verbinding is het mogelijk om geografische blokkades te omzeilen. Wat het mogelijk maakt ook op vakantie of in het buitenland naar Nederlandse televisie of Videoland te kijken.

Veilig downloaden met VPN Nederland

Download veilig en anoniem via een VPN verbinding

Zoals eerder besproken zorgt een VPN verbinding ervoor dat jouw eigen IP-adres niet zichtbaar is voor anderen en worden jouw online activiteiten niet opgeslagen. Althans, een “Premium” VPN provider doet dat niet. (Let op wanneer je voor een gratis VPN kiest)

Omdat je anoniem online bent houd je hackers en instanties als Stichting Brein ver bij je uit de buurt. Ook heb je geen last meer van hardnekkige ads en andere spam. Wanneer je een fanatieke downloader ben is een VPN dus aan te raden.

Veilig downloaden met VPN Nederland

Je hoeft niet zomaar te geloven wat wij zeggen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over hun ervaringen met VPN Nederland.

8.7
★★★★★
★★★★★
61 beoordelingen in 12 maanden.
91% beveelt ons aan bij vrienden.
4 dagen geleden
VPN voor F1
Ik ben een grote fan van Formule 1 en ik heb VPN Nederland gebruikt om Olav Mol's commentaar in Nederland te beluisteren toen Grand Prix Radio niet werkte. Het was geweldig! De verbinding was supersnel en ik kon zonder beperkingen genieten van de ultieme GP-streamingervaring. Dankzij VPN Nederland heb ik toegang tot alle (buitenlandse) streamingdiensten en ik kan genieten van mijn favoriete Formule 1-commentaar zonder problemen.
maart 14
best VPN for online privacy
Ik heb veel verschillende VPN's geprobeerd, maar VPN Nederland is echt de beste die ik heb gebruikt. Het maakt het echt gemakkelijk om online te blijven en mijn privé-informatie te beschermen.