Kijk alle films en series van de Amerikaanse Netflix met een VPN

nov 25, 2022

Meer dan 40% van de Nederlandse huishoudens heeft toegang tot Netflix, de kans is groot dat je zelf ook regelmatig een serie of film kijkt via deze streamingdienst. Wist je dat je toegang kunt krijgen tot veel meer series en films? Dat kan als je kijkt via de Amerikaanse Netflix, hier is het aanbod een stuk groter. Je hebt hier wel een VPN-verbinding voor nodig. Wij leggen je uit hoe dit werkt, wat je hiervoor moet doen en wat alle voordelen ervan zijn.

Krijg toegang tot meer films en series met de Amerikaanse Netflix!

Waarom verschilt het aanbod van de Amerikaanse Netflix met die van andere landen?

Het antwoord daarop is juridisch van aard. Of een serie of film beschikbaar is in een bepaald land heeft te maken met uitzendrechten. Netflix heeft bijvoorbeeld uitzendrechten van de film ‘X’ gekocht en heeft daarmee toestemming om deze alleen in de Verenigde Staten te laten zien. Als Netflix deze film ook beschikbaar wil maken voor de Nederlandse kijkers, zullen ze dus extra uitzendrechten moeten kopen en dat is vaak erg duur. Wanneer je inlogt op Netflix zien ze een Nederlands IP-adres en krijg je automatisch het Nederlandse aanbod te zien. Als Nederlander kun je film ‘X’ dus niet zien. Dit kun je omzeilen met een VPN-verbinding. Met een VPN kan je toegang krijgen tot elke Netflix versie, dus ook de Amerikaanse.

Is het legaal om de Amerikaanse Netflix met een VPN te kijken?

Met een VPN zorg je voor een beveiligde internetverbinding. Veel mensen maken gebruik van een VPN-verbinding voor hun privacy, je gegevens worden namelijk verstuurd via een versleutelde tunnel. Het houdt hackers en criminelen buiten de deur en je bent vrijer op het internet: je kunt toegang krijgen tot websites waar je normaal gesproken geen toegang tot zou hebben. Daarnaast zijn je IP-adres en locatie niet meer zichtbaar en dat is nou net waar het om draait bij Netflix. Zij bepalen aan de hand van je locatie tot welke films en series je toegang hebt. Met een VPN-verbinding kun je deze geografische blokkades dus omzeilen en ja, dit is volkomen legaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over of je iets doet wat eigenlijk niet mag.

Hoe kijk ik Netflix met een VPN-verbinding?

Een VPN-verbinding krijg je door een abonnement af te sluiten bij een provider, zoals VPN Nederland. Vervolgens download je de VPN software, dit kan op meerdere apparaten. Dus of je nu Amerikaanse Netflix wilt kijken via je laptop, tablet of smartphone, de software is op elk apparaat te downloaden. Open het programma op je laptop (of de app op je tablet/smartphone) en kies voor een serverlocatie. In dit voorbeeld kies je dus voor de Verenigde Staten. Nu ben je bijna zover, het enige wat je nu nog hoeft te doen is Netflix openen en je krijgt toegang tot het Amerikaanse aanbod. Liever de Spaanse of Duitse Netflix bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Als je de server locatie verandert kun je toegang krijgen tot vrijwel elke versie! Een uitgebreider stappenplan zien? Die hebben we voor je.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Pak snel onze populaire aanbieding!

Wat zijn de voordelen van VPN Nederland?

Bij VPN Nederland bieden we al een beveiligde verbinding aan vanaf €3,99 (voor 1 jaar), of voor €9,95 per maand. Je bent altijd volledig anoniem, je privacy is gewaarborgd en de snelheid is optimaal. De Nederlandse VPN van Nederlandse kwaliteit met 24/7 Nederlandse support.

Bij sommige (gratis) VPN leveranciers wordt de verbinding trager, maar de servers van VPN Nederland zijn zo geoptimaliseerd dat deze vertraging minimaal is. Een film of serie downloaden om later te bekijken? Dat kan dus binnen no-time.

Nog meer grote voordelen? We houden je gegevens niet bij. Veel (gratis) VPN aanbieders houden logboekgegevens bij van klanten, deze gebruikersgegevens helpen ze om inzicht te krijgen in het surfgedrag van klanten, zodat ze hier hun dienstverlening op aan kunnen passen. In sommige gevallen worden deze gegevens zelfs doorverkocht. VPN Nederland heeft een nul-logs beleid, dit betekent dat we niet weten welke klanten op een bepaald moment online zijn en bewaren we verder ook geen gegevens op de ‘totaalcijfers’ na, zoals het totaal aantal downloads in een maand. Meer hebben we niet nodig voor onze bedrijfsvoering.

VPN bestellen?

Ben jij klaar voor deze onbegrensde mogelijkheden en kan je niet wachten om films en series te bekijken die in Nederland niet te zien zijn? Bestel dan hier je VPN-verbinding. Heel veel kijkplezier!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant