Hoe kan ik Netflix kijken via VPN Nederland? Een handleiding voor Netflix via VPN

nov 29, 2022

Als je een Netflix abonnement hebt, heb je het vast al gemerkt – het Netflix aanbod verschilt van land tot land. Wil je die ene nieuwe film zien? Of komt je favoriete serie met een nieuw seizoen? Dan is het maar te hopen dat deze titels ook in de Nederlandse bibliotheek van Netflix verschijnen. Helaas worden niet alle titels op de Nederlandse Netflix uitgebracht. Ook komt het vaak voor dat titels pas één of twee jaar later in de Nederlandse bibliotheek verschijnen – en dat terwijl ze wel al in het buitenland worden aangeboden! Dit komt doordat Netflix niet altijd het recht heeft om een titel in alle landen uit te zenden. Gelukkig is er een manier om tóch toegang te krijgen tot die ene film of serie die alleen in een buitenlandse catalogus staat. Met een VPN verbinding kun je namelijk eenvoudig films en series uit de buitenlandse bibliotheken van Netflix bekijken. Lijkt dat je wel wat? Lees dan snel verder.

In dit artikel geven we antwoord op de volgende vragen:

 

  • Waarom je normaal gesproken geen toegang krijg tot buitenlandse Netflix platformen;
  • Hoe een VPN verbinding dit probleem oplost;
  • Hoe je Netflix in 6 stappen kunt kijken via VPN (Nederland);
  • Waar je voor een mooi tarief een VPN abonnement kunt afsluiten.

Waarom kan ik geen gebruik maken van de buitenlandse Netflix?

Op het moment dat je bij Netflix inlogt, krijg je meteen het Nederlandse aanbod te zien. Hoe kan dat? Hoe weet Netflix nou dat jij je in Nederland bevindt? Het antwoord is vrij eenvoudig. Op het moment dat jij de website van Netflix bezoekt, krijgt Netflix jouw IP-adres te zien. Elk apparaat heeft zijn eigen IP-adres. Dit IP-adres geeft Netflix informatie over je locatie. Op deze manier weet Netflix dus dat je je in Nederland bevindt, en zal de Nederlandse bibliotheek worden aangeboden. Als je op vakantie gaat naar de Verenigde Staten, zal Netflix je dus de Amerikaanse content laten zien.

Onbeperkt films en series kijken zonder geografische beperkingen

Kun je niet wachten om het nieuwe seizoen van je favoriete serie te zien, maar staat dit seizoen vooralsnog alleen op de Amerikaanse Netflix? Een vliegticket boeken is gelukkig niet nodig! Met een VPN verbinding kun je namelijk gebruik maken van alle buitenlandse platformen van Netflix. Het is daarbij niet nodig om telkens een nieuw abonnement af te sluiten. Hoe dit werkt? We leggen het je graag uit. Op het moment dat je gebruikmaakt van een VPN verbinding, wordt je internetverkeer omgeleid via een VPN server. Hierdoor krijgt Netflix niet jouw eigen IP-adres te zien, maar het IP-adres van de VPN server in kwestie. Als deze VPN server in de Verenigde Staten staat, krijgt Netflix dus een IP-adres uit de Verenigde Staten te zien. Hierdoor denkt Netflix dat je je in Amerika bevindt, waardoor de Amerikaanse catalogus op je scherm zal verschijnen. Deze techniek kun je uiteraard niet alleen gebruiken om het Amerikaanse Netflix aanbod te zien, maar ook om de catalogussen van andere landen te zien. Je hoeft hier maar één ding voor te doen: verbinding maken met een VPN server in het land van jouw keuze.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Pak snel onze populaire aanbieding!

Netflix kijken via een VPN: hoe werkt dat?

Om verbinding te kunnen maken met een VPN server, zul je eerst een VPN abonnement moeten afsluiten. Ook zul je de VPN software moeten downloaden en installeren. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe dit werkt!

Stap 1: sluit een VPN abonnement af

Om toegang te krijgen tot een buitenlandse Netflix bibliotheek, zul je eerst een VPN abonnement af moeten sluiten. Dit doe je bij een VPN provider. Bij VPN Nederland kun je voor slechts een paar euro per maand een VPN abonnement afsluiten. Dit doe je door naar Prijzen van VPN Nederland te surfen of op deze pagina in de linkerbovenhoek te klikken. Vervolgens selecteer je het abonnement van jouw keuze. Vul je je gegevens in, selecteer de gewenste betaalmethode et voilà – je bent nu de trotse eigenaar van een VPN abonnement!

Stap 2: installeer de VPN software

Tijd om de VPN Nederland app te installeren! Gebruik je gloednieuwe accountgegevens om in te loggen op onze website. Als je eenmaal bent ingelogd, klik je op ‘Download en Device Setup’. Hier vind je instructies voor het downloaden van onze app. Er wordt vaak gedacht dat het installeren van een VPN ingewikkeld is, maar niets is minder waar – het installeren van onze software is net zo eenvoudig als het installeren van elke andere app! Het zou ons niets verbazen als je onze instructies niet eens nodig hebt. Heb je meerdere apparaten? Je hoeft niet te kiezen! Je kunt onze app namelijk op een onbeperkt aantal apparaten installeren.

Stap 3: activeer de VPN verbinding

Om onbeperkt te kunnen Netflixen, moet je de VPN verbinding activeren. Dit doe je in onze app. Als het slot icoontje groen kleurt, is de VPN verbinding actief.

Stap 4: sluit alle Netflix schermen of applicaties

Voordat we naar een buitenlandse Netflix catalogus kunnen surfen, is het belangrijk om Netflix volledig af te sluiten. Controleer dus goed of Netflix openstaat in je browser en sluit deze schermen. Check ook of de Netflix app openstaat!

Stap 5: selecteer de juiste VPN server

Kies in onze app voor ‘locatie wijzigen’ of ‘change location’ en selecteer een VPN server in het land waarvan je de Netflix catalogus wilt bekijken. Als je een serie op de Amerikaanse Netflix wilt zien, kies je dus voor een Amerikaanse server. De precieze locatie van de server maakt verder niet uit. We hoeven verder geen instellingen te wijzigen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix.

Stap 6: surf naar Netflix

Tijd voor de laatste en makkelijkste stap: surf naar Netflix of open de Netflix app. Je hebt nu toegang tot de buitenlandse bibliotheek van jouw keuze. Kies een leuke film of serie uit en je binge marathon kan beginnen!

VPN Nederland – 100% Nederlands, zoals onze naam al zegt

Toegang tot alle Netflix catalogussen ter wereld, en dat voor slechts een paar euro per maand – dit lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar VPN Nederland bewijst het tegendeel. Bij ons kun je namelijk voor een scherpe prijs een VPN abonnement afsluiten. Onze aantrekkelijke tarieven zijn echter niet het enige voordeel van VPN Nederland – bij ons geniet je ook nog eens van een razendsnelle internetverbinding. Dit komt doordat ons serverpark zich volledig op Hollandse bodem bevindt. Films of series die minutenlang moeten bufferen voordat je ze af kunt spelen zijn vanaf nu dus verleden tijd! Hoewel onze servers Nederlands zijn, geniet je van alle voordelen van buitenlandse servers. Niet alleen ons serverpark is 100% Nederlands, ook onze klantenservice is gewoon in het Hollands. Ons support team staat je namelijk altijd in het Nederlands te woord. In tegenstelling tot andere VPN providers hoef je je verhaal dus niet in het Engels te doen – tenzij dat je voorkeur heeft natuurlijk!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant