Nederland – Argentinië in het buitenland kijken

dec 14, 2022

En toen stond Nederland ineens in de kwartfinale, wie had dat gedacht? Louis van Gaal in ieder geval wel, want hij heeft zijn best gedaan om een echt team samen te stellen, en de spelers van Oranje lijken elke wedstrijd een stuk zekerder van hun zaak te worden. En dat is maar goed ook, want de volgende wedstrijd die gespeeld wordt is tegen Argentinië, niet het kleinste voetballand.

Bekijk Nederland vs. Argentinië waar je ook bent!

Bekijk het WK 2022 op NOS van overal met VPN Nederland!

Mis onze speciale WK 2022 korting niet!

Wat kunnen we verwachten van de wedstrijd Nederland – Argentinië?

Het zal waarschijnlijk de moeilijkste wedstrijd tot nu toe worden voor ons elftal. Argentinië steekt er dit WK nog niet echt met kop en schouder bovenuit, maar we hebben het nog steeds over Argentinië met als belangrijkste speler natuurlijk Lionel Messi. Maar ook Nederland heeft beter voetbal laten zien, en hoewel de laatste wedstrijd met redelijk gemak werd gewonnen, vertelde Virgil van Dijk na de wedstrijd dat hij nog steeds niet helemaal tevreden was over het spel van Nederland en dat hij vindt dat ze beter kunnen. Beide teams lijken al met al aan elkaar gewaagd, en we verwachten een spannende strijd.

Hoe kijk je de wedstrijd Nederland – Argentinië in Nederland?

Net zoals bij de andere wedstrijden van het Nederlands Elftal dit WK kun je ook nu weer terecht bij de NOS, waar alles live wordt uitgezonden. Ook via de website van de NOS en NPO of hun respectievelijke apps kun je de wedstrijd volgen.

Kun je Nederland – Argentinië vanuit het buitenland bekijken via de NOS?

Helaas is kijken naar de WK-uitzendingen van de NOS of het streamen van de wedstrijden via de apps lastig vanuit het buitenland.

Dat heeft alles te maken met uitzendrechten. De NOS en NPO hebben alleen uitzendrechten in Nederland en dat betekent dat zodra je de grens overgaat de toegang tot de uitzendingen en streams wordt geblokkeerd.

Wat nu?

Hoe kijk je Nederland – Argentinië vanuit het buitenland?

Om de wedstrijd Nederland – Argentinië toch te kunnen zien vanuit het buitenland is er een simpele oplossing: je heb je een VPN nodig. VPN Nederland is een VPN-aanbieder die (onder andere) is ontworpen om je Nederlandse uitzendingen en streamingdiensten overal mee naartoe te nemen. Dankzij een hele reeks krachtige Nederlandse servers, een enorme keuze aan lokale IP-adressen en perfect geoptimaliseerde prestaties voor streaming, laat VPN Nederland je elke WK-wedstrijd op NOS en NPO bekijken alsof je het land nooit hebt verlaten. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: 1. Begin met het nemen van een abonnement op VPN Nederland. Download de app en installeer app op een device naar keuze. 2. Start vervolgens de app VPN Nederland, en maak verbinding met een van onze vele krachtige servers in Nederland. Omdat de uitzendingen die je wilt in Nederland zijn, moet je NOS en NPO laten geloven dat jij ook in Nederland bent, daarom moet je verbinding maken met een server in dit land. 3. Ga naar de NOS online stream, naar de NPO Start stream of start een van de apps op en geniet samen met de rest van het land van de wedstrijd.

Op weg naar de finale

Stap voor stap komt Oranje onder leiding van van Gaal steeds dichterbij de finale, maar de wedstrijd die het elftal nu voor de boeg heeft is een lastige. Lukt het Nederland op zich staande te houden tegen het land onze koningin? Waar je ook bent, dankzij VPN Nederland kun je live kijken naar deze spannende wedstrijd.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant

Wat is doxxing?

Wat is doxxing?

In ons dagelijks leven is het internet is tegenwoordig...