NOS streamen in het buitenland

Bekijk, lees en stream de NOS waar je ook bent met VPN Nederland!

Gemakkelijke toegang tot elke Nederlandse dienst waar dan ook

De grootste selectie van Nederlandse servers

Nederlandse internetsnelheid waar je ook bent

Bestel VPN Nederland
NOS streamen in het buitenland illustratie

Hoe stream je NOS in het buitenland met VPN Nederland?

Stap 1 icoon

Stap 1

Pak een VPN Nederland abonnement, en download en installeer onze app op je apparaat

Koop VPN Nederland
Stap 2

Stap 2

Start VPN Nederland en maak verbinding met één van onze vele servers in Nederland!

Bekijk onze apps
Stap 3

Stap 3

Toegang tot en streamen van NOS en elke andere Nederlandse dienst of platform.

Stream wat je wilt!

NOS kijken in het buitenland

Het NOS journaal is een van de belangrijkste nieuwsbronnen van Nederland. Deze nieuwsuitzending wordt uitgezonden door de Nederlandse Omroep Stichting die we allemaal natuurlijk kennen als NOS.

Maar via de NOS kun je niet alleen kijken naar actualiteiten, je kunt er ook terecht voor programma’s als Keuringsdienst van waarde, De avondshow met Arjen Lubach en de talkshow Op1.

Echter, wanneer je in het buitenland bent kun je al deze NOS programma’s niet bekijken. Niet op je telefoon, niet op je tablet en ook niet op je laptop. Hoe kun je toch op de hoogte blijven van het laatste nieuws en je favoriete NOS programma’s zien als je je over de grens bevindt?

Waarom kun je in het buitenland niet naar NOS kijken?

NOS is een exclusief Nederlandse dienst, het is onze belangrijkste lokale bron van nieuws, shows, films, sportuitzendingen en infotainment en bevat dus essentiële programmering om goed op de hoogte te blijven van nieuws en de Nederlandse maatschappij. Maar het platform van de NOS is zo Nederlands, dat het ook echt alleen in Nederland beschikbaar is. Het feit dat je vanuit het buitenland niet naar NOS kunt kijken heeft te maken met streamingrechten.

Het meeste van wat beschikbaar is op het streamingplatform is exclusief voor Nederland gemaakt, wat betekent dat het nergens anders kan worden gestreamd. Het gaat dan onder meer om series, films en sportuitzendingen die gratis zijn gemaakt voor het hele land en ook om het journaal en al het andere dat het platform te bieden heeft.

Deze beperkingen gelden voor de website en al haar livestreams, NPO Start en NPO Plus, en de NOS-app.

Het komt erop neer dat, zodra je voet zet over de Nederlandse grens, je volledig bent afgesneden van alle NOS-content.

In sommige landen ter wereld valt de NOS ook nog eens onder lokale censuur. Je hebt in die landen niet eens toegang tot de website om het nieuws in tekst te kunnen lezen.

Hoe blokkeert de NOS de toegang in het buitenland?

De NOS- en NPO-platformen en apps maken deze aanname op basis van je IP-adres, dat het platform precies vertelt waar je je bevindt.

Wanneer het platform detecteert dat je niet in Nederland bent, blokkeert het onmiddellijk je toegang tot alles waar het geen rechten op heeft in het buitenland.

En in het geval van de plaatsen in de wereld die de toegang tot de NOS volledig beperken, kunnen de lokale internetproviders de toegang tot de hele website blokkeren, waardoor je zelfs het nieuws niet kunt zien.

Wil je meer weten over onze VPN?

Ontdek hoe VPN Nederland werkt!

Kijk NOS in het buitenland met VPN Nederland

Hoewel de toegang tot de NOS-programmering in het buitenland mogelijk beperkt is, betekent dit niet dat je er niet naar kunt kijken. Het enige dat je nodig hebt, is een betrouwbare VPN die is geoptimaliseerd voor toegang tot en streaming van lokale Nederlandse services. En er is geen andere VPN ter wereld die speciaal daarvoor is gebouwd dan VPN Nederland.

Wat VPN Nederland haar gebruikers biedt is:

  • De grootste selectie VPN-servers in de hele branche. Van Maastricht tot Groningen, iedereen heeft zijn persoonlijke server met zijn naam erop.
  • De eerste en enige VPN die is geoptimaliseerd voor toegang tot Nederlandse streamingdiensten en voor het deblokkeren van lokale apps en platforms die niet beschikbaar zijn in het buitenland.
  • Het beste op het gebied van moderne VPN-codering, protocollen en functies voor het deblokkeren van streaming om je het beste te bieden op het gebied van streamen, surfen, online bescherming en privacy.

Met VPN Nederland kun je via NOS in contact blijven met nieuws, actualiteiten en infotainment uit Nederland, overal en altijd.

Wat onze klanten over ons te vertellen hebben

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze trouwe klanten zijn:

8.7
★★★★★
★★★★★
61 beoordelingen in 12 maanden.
91% beveelt ons aan bij vrienden.
5 dagen geleden
VPN voor F1
Ik ben een grote fan van Formule 1 en ik heb VPN Nederland gebruikt om Olav Mol's commentaar in Nederland te beluisteren toen Grand Prix Radio niet werkte. Het was geweldig! De verbinding was supersnel en ik kon zonder beperkingen genieten van de ultieme GP-streamingervaring. Dankzij VPN Nederland heb ik toegang tot alle (buitenlandse) streamingdiensten en ik kan genieten van mijn favoriete Formule 1-commentaar zonder problemen.
maart 14
best VPN for online privacy
Ik heb veel verschillende VPN's geprobeerd, maar VPN Nederland is echt de beste die ik heb gebruikt. Het maakt het echt gemakkelijk om online te blijven en mijn privé-informatie te beschermen.
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct 60% korting!
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar