Nederland vs. Qatar in het buitenland kijken

dec 5, 2022

In Nederland zijn we gewend om in de zomermaanden in onze oranje korte broek en t-shirt het Nederlands elftal aan te moedigen tijdens hun wedstrijden op het WK. Maar dit keer is alles anders en moeten we op zoek naar een oranje winterjas als we de wedstrijden op een groot scherm in de stad willen bekijken, en dat terwijl de heren van Oranje zich compleet in het zweet werken in het bloedhete Qatar. Temperaturen waar de spelers van Qatar natuurlijk een stuk beter mee om kunnen gaan. Jas of geen jas, de wedstrijd Nederland vs. Qatar is hoe dan ook een wedstrijd die we willen zien, want we willen als echte Oranjefan natuurlijk geen wedstrijd missen op weg naar de finale.

Bekijk Nederland vs Qatar van overal!

Bekijk het WK 2022 op NOS van overal met VPN Nederland!

Mis onze speciale WK 2022 korting niet!

Nederland vs. Qatar – wat kunnen we verwachten?

Tja, het Qatarees elftal, wat is dat eigenlijk voor een team?

De voetbalbond is pas sinds de jaren 70 van de vorige eeuw lid van de FIFA en is daarmee een van de jongste voetballanden. Als we gaan kijken naar de wereldwijde ranking staat Qatar op moment van schrijven op plek 50, en laat daarmee landen als Griekenland en Roemenië achter zich.

Bovendien won het team de Asian World Cup in 2019 onder leiding van de Spanjaard Félix Sánchez Bas, die ook tijdens dit WK de touwtjes in handen heeft. Tel daar het thuisvoordeel bij op en we kunnen zomaar eens voor verrassingen komen te staan.

Toch heeft Nederland na lang struggelen eindelijk weer wat leuk voetbal laten zien, maar komt dat spelplezier aan de oppervlakte, of is de druk om te presteren onder Louis van Gaal te groot? We zien het allemaal op 21 november om 17:00.

Waar kun je de wedstrijd Nederland vs. Qatar streamen?

Je kunt de wedstrijd van het Nederland Elftal natuurlijk live zien op tv via de uitzendingen op de NOS, en online of via de apps van NOS en NPO is Nederland vs. Qatar ook te zien. Drongen we vroeger nog samen rond een groot scherm in de kroeg of thuis, tegenwoordig wordt het WK steeds meer gevolgd via andere schermen. Pas dus even in het verkeer, want er zullen ongetwijfeld fietsers en wandelaars zijn die met ingehouden adem hun blik op een telefoonscherm hebben en niet op dat ene kruispunt waar ze op af rijden. Hoewel je de wedstrijd dus overal in het land kunt bekijken op welk device dan ook, is het een heel ander verhaal als je de grens overfietst.

Kun je vanuit het buitenland naar Nederland vs. Qatar kijken op de NOS?

Zodra je de grens van Nederland passeert is het niet mogelijk om Nederland vs. Qatar live te zien via de NOS. Dat heeft te maken met uitzendrechten.

Omdat het WK zo’n groot toernooi is wil iedereen er een graantje van meepikken en wil elk land de wedstrijden op zijn eigen voorwaarden uitzenden. De NOS heeft de uitzendrechten alleen in Nederland, en dus kun je, zodra je een voet buiten ons land zet niet naar de NOS uitzending van de wedstrijden van het Nederlands Elftal op het WK kijken. Zelfs niet als je binnen Europa blijft.

Natuurlijk kun je proberen of je in het land waar je je bevindt de wedstrijd van Oranje kunt vinden, maar als dat als het geval is zul je er misschien voor moeten betalen. Bovendien is een groot deel van het plezier van het volgen van het WK het meeleven met het Nederlandse commentaar op de wedstrijd. Waar moet je anders over klagen als je straks weer thuis bent?

Hoe kun je Nederland vs. Qatar vanuit het buitenland streamen?

De reden dat je Nederland vs. Qatar in het buitenland niet via de NOS of NPO kunt bekijken is omdat deze platformen kunnen zien aan jouw IP-adres dat je je niet in Nederland bevindt. Wat je dus moet doen is ervoor zorgen dat het lijkt alsof je vanuit Nederland de platformen probeert te bereiken. Dat doe je door je IP-adres om te wisselen voor een Nederlandse. En dat is precies wat VPN Nederland voor je kan doen. En er is meer voordeel te behalen:

 

  • VPN Nederland heeft enorm veel snelle servers ter beschikking in Nederland
  • Onze servers zijn geoptimaliseerd om veel verkeer tegelijkertijd aan te kunnen, erg handig dus tijdens een WK waarbij heel veel mensen van dezelfde stream gebruik willen maken
  • We zijn de ENIGE VPN in de wereld die specifiek geoptimaliseerd is om Nederlandse streams te deblokkeren
  • We zijn net zo fan van het Nederlands Elftal als jij!

Nederland vs. Qatar kijken in het buitenland

Genoeg servers, snelle verbindingen, dat klinkt goed. Maar hoe werkt het nou precies als je Nederland vs. Qatar wil zien vanuit het buitenland? Het is vrij simpel: 1. Abonneer je op VPN Nederland 2. Download onze app op je device (VPN Nederland op een ongelimiteerd aantal apparaten gebruikt worden) 3. Start de app op en maak verbinding met een Nederlandse server (dankzij onze slimme ‘serverbelastingsindicator’ kun je altijd kiezen voor de snelste server) 4. Ga naar de app van de NOS of kijk de wedstrijd via NPO Start.

Juich voor Oranje op jouw manier!

In het buitenland zijn mag je er niet van weerhouden onze jongens van Oranje aan te moedigen tijdens het belangrijkste sportevenement van het jaar. Gelukkig hoef je met de hulp van VPN Nederland deze niet langer uit te zitten, of een buitenlandse stream te volgen die voor het tegenovergestelde team supportert.

Geniet van het kijken naar Nederland vs Qatar in het WK 2022 op jouw manier met VPN Nederand!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant