Dé Torrent VPN voor Nederland

Blijf altijd veilig en anoniem online

Kies gemakkelijk de snelste servers

Pak bij ons de beste deals!

Tijdelijk meer dan 60% korting!

Anoniem torrents downloaden met VPN Nederland
Anoniem en veilig downloaden

Anoniem downloaden

Met de snelle servers van VPN Nederland kan je zorgeloos Usenetten en Torrenten.

Stream alles met VPN Nederland

Stream wat jij wilt

Met onze slimme DNS kun je gemakkelijk bij het Amerikaanse aanbod, zelfs bij Hulu!

VPN Nederland is gebruiksvriendelijk

Super gebruiksvriendelijk

Altijd met 1 druk op de knop online en een snelle, 24/7 service in een taal die je begrijpt.

VPN Nederland als Torrent VPN?

VPN Nederland biedt niet alleen de beste beveiliging, maar is ook nog eens ontzettend snel en geeft 24/7 support in je eigen taal.

Profiteer van extra voordeel!

Alles wat je van een premium VPN provider mag verwachten!

Buiten dat de service in het Nederlands is, kan ons aanbod zich ook meten met de snelste VPN providers in de markt.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Hoe kun je anoniem Torrents downloaden met een VPN?

Wil je liever niet dat anderen weten wat voor torrents je precies downloadt en deelt? Begrijpelijk! Gelukkig is er een eenvoudige manier om anoniem gebruik te maken van programma’s als BitTorrent en uTorrent. Een VPN verbinding zorgt ervoor dat je IP-adres niet zichtbaar wordt voor andere gebruikers, waardoor jouw download- en upload activiteiten niet langer naar jou herleid kunnen worden. Een VPN zorgt er namelijk voor dat je internet verkeer wordt omgeleid naar een andere server. Hierdoor wordt niet langer je eigen IP-adres, maar het IP-adres van die server zichtbaar. Zo blijft je privacy helemaal intact!

Waar moet je op letten bij diensten als BitTorrent en uTorrent?

Hoewel programma’s als BitTorrent en uTorrent erg handig zijn voor het downloaden en uploaden van grote (hoeveelheden) bestanden, hebben deze diensten echter ook een nadeel: als je gebruikmaakt van deze programma’s, ben je niet anoniem. Op het moment dat jij een bestand deelt of downloadt, wordt jouw IP-adres namelijk zichtbaar voor de andere gebruikers van BitTorrent of uTorrent. Een IP-adres is een reeks cijfers en letters die is gekoppeld aan het internetwerk waarmee je apparaat verbonden is. Deze reeks is uniek: elk netwerk heeft zijn eigen IP-adres. Andere gebruikers van BitTorrent of uTorrent kunnen aan de hand van je IP-adres dus bijhouden wat je allemaal downloadt en deelt. Dat is problematisch, want je IP-adres kan tot op zekere hoogte naar jou als persoon worden herleid. Je IP-adres geeft anderen namelijk heel wat informatie over jou, waaronder je internetprovider en (een schatting van) je locatie. Andere gebruikers kunnen dus precies zien dat je gisteravond vanaf Stationsstraat 3 de film Titanic hebt gedownload.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Welke voordelen heeft een VPN nog meer?

Een VPN verbinding zorgt er niet alleen voor dat je IP-adres niet langer zichtbaar is, maar heeft ook nog andere voordelen.

  • Sommige websites hebben een geografische blokkade. Dit betekent dat je de inhoud van die website alleen vanuit een bepaalde locatie kan bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld alleen gebruikmaken van de Amerikaanse Netflix als je je in de Verenigde Staten bevindt. Met een VPN verbinding kun je dit soort blokkades omzeilen. Door verbinding te maken met een server in de Verenigde Staten, wordt niet je eigen IP-adres zichtbaar maar het IP-adres van de Amerikaanse server. Hierdoor denkt Netflix dat je je in de Verenigde Staten bevindt, waardoor je alle series en films op de Amerikaanse Netflix kunt bekijken. Veel kijkplezier gewenst!
  • Als je verbinding maakt met een openbaar WiFi-netwerk kan de (WiFi)netwerkbeheerder of een hacker je gegevens eenvoudig onderscheppen. Een verontrustend vooruitzicht, want er staat heel wat persoonlijke informatie op onze smartphones, tablets en laptops: van bankgegevens tot diploma’s en van bedrijfsgeheimen tot persoonlijke foto’s. Wil je voorkomen dat deze gegevens op straat komen te liggen, maar wil je tevens gebruik blijven maken van publieke WiFi-netwerken? Dat kan. Een VPN-verbinding zorgt ervoor dat je internetverbinding versleuteld is, waardoor je veilig kunt internetten.

Wat onderscheidt VPN Nederland van andere VPN providers?

Wil jij ervoor zorgen dat je privacy op het internet gewaarborgd blijft? Of wil je al tijden een serie of film zien die alleen beschikbaar is op buitenlandse Netflix websites? Misschien is een abonnement van VPN Nederland dan wel wat voor jou. Het afsluiten van een abonnement bij VPN Nederland heeft diverse voordelen:

  • Je ziet het al aan onze naam: VPN Nederland is 100% Nederlands. Onze klantenservice staat je altijd in het Nederlands te woord – als je een probleem of vraag hebt, hoef je dus niet over te schakelen naar het Engels. Ook is onze website volledig Nederlandstalig. Dit is echter niet het enige wat VPN Nederland uniek maakt. Niet alleen spreken we Nederlands, ook staat het merendeel van onze servers in Nederland. Hierdoor heb je altijd de beschikking over een razendsnelle, betrouwbare en veilige internetverbinding.
  • Wil je je VPN abonnement niet alleen gebruiken op je laptop, maar ook op je smartphone en tablet? Dat kan. Bij VPN Nederland kun je je abonnement op een onbeperkt aantal apparaten gebruiken. Deze apparaten kunnen overigens allemaal tegelijk gebruikmaken van een VPN verbinding.
  • Sommige VPN providers houden je online activiteiten bij. Deze providers houden bij op welke momenten je het internet op gaat, van welke server(s) je gebruikmaakt, welke pagina’s je bezoekt en welke bestanden je downloadt. Het moge duidelijk zijn dat je privacy hierdoor in het geding komt. Dit geldt echter niet voor VPN Nederland. Wij voeren namelijk een strikt no-log beleid. Dat betekent dat we jouw data nooit opslaan.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

3
99
/maand