VPN Nederland Anoniem Downloaden

Anoniem downloaden met VPN Nederland

Veilig en supersnel anoniem downloaden en streamen

Overal ter wereld, Nederlandse online veiligheid en privacy

Beste VPN apps en 24/7 klantenservice in het Nederlands

Pak nu onze aanbieding
VPN Nederland Anoniem Downloaden
Torrents downloaden met VPN Nederland

Torrents downloaden

Met de servers van VPN Nederland kan je zorgeloos Usenetten en Torrenten.

Lees hier meer
Buitenlandse Netflix kijken met VPN Nederland

Kijk (buitenlandse) Netflix

Omzeil geografische blokkades en kijk (buitenlandse) Netflix waar je maar wil.

Lees hier meer
24/7 Nederlandse support bij VPN Nederland

24/7 Helpdesk

Met onze 24/7 klantenservice in het Nederlands staan we altijd voor je klaar.

Lees hier meer

Anoniem downloaden met VPN Nederland?

VPN Nederland biedt een veilige en betrouwbare dienstverlening en doet dat 24/7 in het Nederlands. Met onze VPN is er geen snelheidsverlies en behoudt je de downloadsnelheden die je altijd al gewend bent.

Nu tijdelijk goedkoper

Met één druk op de knop supersnel en anoniem internetten?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke VPN-apps. Altijd eenvoudig, snel en veilig online met VPN Nederland.

Nu tijdelijk goedkoper

Profiteer nu van 60% korting!

Dit is hoe je in Nederland veilig, en anoniem, kunt downloaden

Ondanks dat er in Nederland hoge eisen worden gesteld aan het gebruik van privacygevoelige gegevens, gaat er nog erg veel fout. In het nieuws hoor je regelmatig dat het slecht is gesteld met onze online privacy. Dit gaat vaak over de gegevens van duizenden mensen die op straat is komen te liggen. Soms door een fout van een website beheerder, maar nog vaker door hackers of andere kwaadwilligen. En dan zijn er nog de gevallen waarin je privacy wordt aangetast door de overheid die wil controleren of je geen illegale bestanden download via bijvoorbeeld een torrent-netwerk. Een oplossing om jouw privé gegevens te beschermen en anoniem downloaden mogelijk te maken is door online te gaan via een VPN verbinding.

Een oplossing om jouw privé gegevens te beschermen en anoniem downloaden mogelijk te maken is door online te gaan via een VPN verbinding.

Hoe werkt een VPN-verbinding?

VPN staat voor Virtual Private Network en stelt je in staat om anoniem downloaden en surfen via het internet mogelijk te maken. Normaal gesproken maak je via jouw provider rechtstreeks verbinding met het internet, hiervoor krijg je een uniek IP-adres toegewezen. Dit IP-adres is als het ware je persoonlijke computeradres. Via dit IP-adres is jouw gehele internetgedrag te volgen. Internetbedrijven kunnen op basis van jouw IP-adres een volledig profiel samenstellen en die gegevens gebruiken en doorverkopen. Het IP-adres is dus ook een doelwit voor hackers die het vaak op privégegevens hebben gemunt.

Wanneer je online gaat via een VPN wordt jouw data versleutelt en over een veilige verbinding verstuurt naar de server van VPN Nederland. De server zal jouw data ontsleutelen en terug het internet op sturen. Hierdoor kun je anoniem downloaden en surfen, zonder dat jouw eigen IP-adres zichtbaar is. Een goede VPN dienst is VPN Nederland. Wanneer je je bij VPN Nederland aanmeldt, creëer je met 1 druk op de knop een veilige VPN verbinding.

Wat zijn de voordelen van anoniem downloaden en internetten via een VPN?

Het grote voordeel van VPN is dat het je anonimiteit op het internet waarborgt. Je neemt namelijk het IP-adres aan van de VPN server. Websites, de overheid, hackers en andere partijen zullen hierdoor nooit jouw locatie of persoonlijke gegevens kunnen achterhalen. Vooral voor de personen die regelmatig torrents of andere auteursrechtelijke bestanden downloaden, levert een VPN voordelen op. Zij worden steeds vaker gevolgd en in de gaten gehouden.

Grote spelers, zoals Google, Facebook en Twitter zijn gespecialiseerd in het volgen van gebruikers en bouwen zelfs een eigen gebruikersbestand op. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld vaak gepersonaliseerde advertenties te zien. Zonder een VPN stuur je al jouw gegevens onbeveiligd het internet op en kunnen hackers, websites en de overheid je onbeperkt volgen in alles wat je op het internet doet. Met VPN wordt dit grotendeels voorkomen, je maakt gebruik van versleutelde data zodat niemand toegang tot je gegevens heeft. Er zijn diverse VPN diensten waar je je kunt aanmelden. Een groot voordeel ten opzichte van andere VPN diensten, is dat de software, website, service en handleidingen van VPN Nederland volledig in het Nederlands zijn.

Anoniem downloaden van bestanden via P2P

P2P is de algemene benaming van peer-to-peer computing. In de volksmond komt de term torrent meer bekend voor. P2P is het delen van bestanden die zich zich binnen dit netwerk bevinden en die worden opgeslagen op de computer van de gebruikers zelf. Als iemand anders in hetzelfde netwerk dit bestand ook nodig heeft, wordt er gekeken wie het bestand op de computer heeft staan en wordt het gedownload. Een goed voorbeeld is het downloaden van een film. Deze film staat op de harde schijf van verschillende computers binnen het netwerk en wordt in kleine stukjes overal vandaan gehaald en op jouw computer gedownload. Bij de traditionele wijze staat een film op de server van een dienst en die kun je dan streamen. BitTorrent is een protocol of netwerk waarbinnen gebruikers bestanden (torrents), van elkaars computer kunnen downloaden. Anoniem downloaden via BitTorrent of een ander soort protocol is hierbij noodzakelijk.

Waarom is anoniem downloaden van torrents zo belangrijk?

BitTorrent, The Pirate Bay, Usenet en nog vele andere P2P diensten, zijn veelvuldig negatief in het nieuws geweest vanwege het downloaden van illegale bestanden. Dit zijn vooral bestanden met auteursrechten, zoals films en muziek. Hiervoor zijn maatregelen getroffen en gebruikers van deze netwerken kunnen hoge boetes krijgen als zij illegale bestanden downloaden. Dit is ook de reden dat deze gebruikers vaak gevolgd worden door onder andere de overheid. Juist daarom is anoniem downloaden voor deze groep gebruikers erg belangrijk. Met een VPN kun je als BitTorrent gebruiker niet meer worden gevolgd en kun je anoniem torrents downloaden. Door middel van een ander IP-adres dat je met het gebruik van een VPN krijgt, kun je ook censuur en landgebonden content anoniem downloaden.

Waarom VPN Nederland voor je VPN nemen?

Wil je ook anoniem downloaden en surfen? Dan kun je gebruikmaken van de diensten van de beste VPN aanbieder van Nederland, namelijk VPN Nederland. Van ons mag je een betrouwbare dienstverlening verwachten en ook nog eens in het Nederlands. Een ander belangrijk pluspunt van VPN Nederland is de snelheid. Omdat het dataverkeer van een VPN server wordt omgeleid, kun je last krijgen van snelheidsverlies. Hier heb je bij VPN Nederland geen last van, je behoudt de snelheid die je altijd al gewend bent.

Heb je op welk tijdstip dan ook ondersteuning nodig of heb je een vraag over onze dienstverlening? Kijk dan gemakkelijk even op onze veelgestelde vragen pagina. Daarnaast is onze supportdienst 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken via [email protected].

Wil jij ook Veilig internetten, streamen of anoniem downloaden? Aanmelden bij VPN Nederland gaat hier heel eenvoudig op onze website.

Wat zijn veelgestelde vragen bij VPN Nederland?

De veelgestelde vragen bij VPN Nederland. Een antwoord op je vraag is dichterbij dan je denkt.

Waarom is anoniem downloaden belangrijk?

Anoniem downloaden zorgt ervoor dat websites, overheid, hackers en andere partijen nooit jouw locatie of persoonlijke gegevens kunnen achterhalen. Voor gebruikers die op regelmatige basis torrents of andere auteursrechtelijke bestanden downloaden is anonimiteit belangrijk. Voor het downloaden van deze bestanden zijn tegenwoordig strenge maatregelen opgesteld.

Hoe helpt een VPN met anoniem downloaden?

Een VPN zorgt ervoor dat jouw IP-adres en locatie niet te traceren zijn door derden. Wanneer je verbinding maakt via een VPN word je omgeleid via een server van de VPN provider en krijg je een ander IP-adres toegewezen. Hierdoor ben je altijd anoniem online en niet te traceren.

Waar moet ik op letten als ik anoniem wil downloaden met een VPN?

De volgende onderdelen van een VPN zijn belangrijk wanneer je (anoniem) wil downloaden:

  • Log beleid van de provider
  • Onbeperkt data
  • Snelheid van de VPN
  • VPN software

Lees meer over anoniem downloaden, de voordelen en waarom het zo belangrijk is op onze pagina.

Wanneer is downloaden illegaal?

Downloaden is illegaal wanneer er auteursrechten worden geschonden. Het downloaden van bestanden via torrentsites en P2P-netwerken is dus niet per definitie illegaal. Wel als het gaat om films, muziek en andere bestanden waar auteursrecht op zit.

Waarom is het anoniem downloaden van torrents belangrijk?

Op torrentsites staan veelal bestanden met auteursrechten, zoals films en muziek. Voor het downloaden van deze illegale bestanden zijn maatregelen getroffen. Daarom is anoniem downloaden voor deze groep gebruikers belangrijk, zij willen niet gevolgd worden door de overheid en andere instanties.

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze gebruikers zijn.

8.7
★★★★★
★★★★★
61 beoordelingen in 12 maanden.
91% beveelt ons aan bij vrienden.
4 dagen geleden
VPN voor F1
Ik ben een grote fan van Formule 1 en ik heb VPN Nederland gebruikt om Olav Mol's commentaar in Nederland te beluisteren toen Grand Prix Radio niet werkte. Het was geweldig! De verbinding was supersnel en ik kon zonder beperkingen genieten van de ultieme GP-streamingervaring. Dankzij VPN Nederland heb ik toegang tot alle (buitenlandse) streamingdiensten en ik kan genieten van mijn favoriete Formule 1-commentaar zonder problemen.
maart 14
best VPN for online privacy
Ik heb veel verschillende VPN's geprobeerd, maar VPN Nederland is echt de beste die ik heb gebruikt. Het maakt het echt gemakkelijk om online te blijven en mijn privé-informatie te beschermen.
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct 60% korting!
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar