Trustpilot over VPN Nederland

Starz kijken vanuit Nederland!

Ontdek prijswinnende series, films en kijk als eerste naar nieuwe seizoenen van je favoriete shows op Starz met VPN Nederland!

 •  Stream Starz vanuit Nederland zonder beperkingen
 • Kijk naar exclusieve series die je nergens anders kunt vinden
 • Bekijk als eerste nieuwe seizoenen van je favoriete shows!
Geniet van nieuwe content zonder beperkingen
Starz kijken vanuit Nederland

Kijk Starz vanuit Nederland in slechts 3 stappen!

Ontdek Starz in Nederland en geniet van een enorme selectie exclusieve films en speelfilms

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland
Meld je aan bij VPN Nederland en installeer onze VPN op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met een server in de VS
Start VPN Nederland en maak verbinding met een server in de VS

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Abonneer je op Starz en geniet van heel veel exclusieve content!

Zo kun je Starz kijken in Nederland

In de wereld van streamingdiensten lijkt er altijd iets te ontbreken, hoeveel opties er ook zijn. Maar als je op zoek bent naar een nieuwe plek om je favoriete films en series te streamen, dan is Starz zeker het ontdekken waard. Starz biedt een uitgebreide bibliotheek van entertainment, met een scala aan spannende shows, boeiende films en exclusieve content die je nergens anders kunt vinden.

Klinkt goed? Laten we eens kijken wat deze, in Nederland niet zo bekende, streamingdienst te bieden heeft.

Wat is Starz?

Starz is eigendom van Lionsgate, en dat zegt eigenlijk al genoeg. Lionsgate is een enorme Canadese productiestudio met ontzettend veel films en series op zijn naam. Je kent de studio van films als The Hunger Games, American Psycho, Crash, en Monster’s Ball, dus het is wel duidelijk dat ze kennis hebben van zaken.

Maar wat heeft het Starz streamingplatform dan precies te bieden? Wat kunnen we op het platform bekijken?

Films

Allereerst heeft Starz films voor je. En hoewel films niet per se de grootste focus is van het platform, zijn er wel veel te bekijken.

Zo vind je bij Starz Marvel-films zoals Guardians of the Galaxy en Spider-Man, er ook veelgeprezen films zoals Once Upon a Time… in Hollywood, Die Hard, Alien, Jumanji, Mrs. Doubtfire, Independence Day, Home Alone, en de enorme aanrader Zero Dark Thirty. Op het platform zijn bovendien veel historische drama’s te vinden, en flink wat goede documentaires die je nergens anders kunt bekijken.

Series

Maar het beste van Starz zijn de exclusieve series die er te zien zijn. Series die je nergens anders kunt krijgen. Allereerst is er de iconische serie Outlander en verder kun je genieten van The Serpent Queen, The Spanish Princess, The White Princess, The White Queen, Dublin Murders, Da Vinci’s Demons, de Power Book-serie, Gaslit met Jessica Roberts en Run the World. En dat zijn alleen nog maar de exclusives. Bovendien heeft Starz een constant wisselende selectie van enkele van de beste series die internet te bieden heeft om eindeloos te kunnen bingewatchen.

Live TV

In tegenstelling tot de meeste platforms heeft Starz ook een live streaming-optie, waarbij alle beste en grootste series en films van het platform live te zien zijn. Heb je vaak last van keuzestress en kun je niet beslissen wat je wil gaan zien, dan kun je gewoon inloggen en kijken naar iets wat je aanspreekt. Een beetje zoals we decennia lang tv hebben gekeken dus.

Kun je Starz in Nederland krijgen?

Starz is een exclusief streamingplatform dat alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten. Je kunt het dus niet krijgen in Nederland. Veel van de content die Starz aanbiedt, is te vinden op meerdere andere streamingplatforms in Nederland, zoals Netflix en Amazon Prime. Maar vaak genoeg is Starz-content ofwel niet beschikbaar in Nederland, vereist het dat je meerdere streamingabonnementen hebt, of komt het pas maanden later in ons land.

Is er een manier om alles wat je wil kijken simpelweg op Starz te krijgen vanuit Nederland? Zeker, en alles wat je nodig hebt, is VPN Nederland!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

VPN Nederland – jouw gids voor Starz

Als je alles wil ontdekken wat Starz te bieden heeft, moet je het platform ervan overtuigen dat je uit de Verenigde Staten komt – de enige plaats waar het platform beschikbaar is. En dat is precies wat VPN Nederland voor je doet. Met ons diverse netwerk van servers stelt VPN Nederland je in staat om verbinding te maken met vrijwel elke plek op de planeet, inclusief de Verenigde Staten. Hierdoor wordt je IP-adres vervangen door een lokaal Amerikaans IP-adres, waardoor je direct toegang krijgt tot Starz en elk ander streamingplatform dat je in Amerika kunt bekijken.

En dit is wat VPN Nederland de absolute beste VPN maakt om toegang te krijgen tot Starz:

 • We hebben enkele van de beste Amerikaanse servers in de hele branche. Stabiel, sterk en betrouwbaar, ze geven je direct toegang tot Starz en al het andere dat je in de VS wil zien.
 • We zijn net zo’n fan van streaming als jij, daarom zijn al onze servers in de VS geoptimaliseerd om met Starz en andere streamingplatforms te werken.
 • Dankzij onze onbeperkte apparaatondersteuning kun je met VPN Nederland op vrijwel elk apparaat toegang krijgen tot het Starz-streamingplatform en alle films en series streamen die je maar wil.
 • Snel, gebruiksvriendelijk en erg vriendelijk – VPN Nederland is de beste manier om wat dan ook te streamen!

Hoe krijg je Starz in Nederland?

Er zijn een paar stappen die je moet nemen, maar met behulp van VPN Nederland zijn ze allemaal eenvoudig:

 1. Het eerste wat je doet, is een VPN Nederland abonnement afsluiten. Beschikbaar voor alle grote platforms, is het je directe toegang tot alle streaming die je maar wil.
 2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze vele en voortdurend uitbreidende servers in de VS. Hierdoor wordt je Nederlandse IP-adres direct vervangen door een Amerikaans IP-adres, waardoor je toegang krijgt tot Starz.
 3. Ga daarna naar het Starz-streamingplatform en vraag een account aan.
 4. Als je geen zin hebt om je eigen bankpas te gebruiken om je te abonneren, kun je eenvoudig een virtuele betaalmethode gebruiken die werkt met de Amerikaanse streamingplatforms of zelfs een virtuele cadeaubon gebruiken.
 5. Voltooi het aanmaken van je account en stream alles wat Starz te bieden heeft!

Streamen is nog nooit zo toegankelijk geweest als met VPN Nederland. Dus neem een abonnement en wees de eerste die geniet van alle geweldige content die Starz te bieden heeft.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand