VPN snelheid ontketend!

 • De beste VPN-snelheden zonder in te leveren op beveiliging en privacy
 • Directe downloads zonder bandbreedtebeperking
 • Stream alles, overal, op elk apparaat

Tijdelijk meer dan 60% korting!

De hoogste snelheden bij VPN Nederland

Ontdek bliksemsnelle online beveiliging met VPN Nederland!

Beste snelheden met Smart DNS

Beste verbindingsprotocollen

Onze geavanceerde verbindingsprotocollen zorgen voor de beste prestaties op elk apparaat.

Toegang tot elke streamingdienst met Smart DNS

Onmiddellijke downloads

Versla de bandbreedtebeperkingen van je internetprovider en ontketen de ware snelheid van je internetdownloads.

Internet zonder beperkingen met Smart DNS

Naadloze streaming

Krijg toegang tot elk streamingplatform en geniet met één druk op de knop van echt onbeperkt entertainment.

Beveilig jezelf met de populairste VPN!

Ga met één druk op de knop eenvoudig, snel en altijd veilig online met VPN Nederland.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Boost je VPN-beveiliging

Online beveiliging, privacy en vrijheid zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Met steeds meer van je dagelijkse taken die online plaatsvinden, wil je misschien je online veiligheid en onafhankelijkheid in eigen handen nemen met behulp van een vertrouwde VPN. Een uitstekende beslissing! Maar moet dat betekenen dat je de snelheid en kwaliteit van je browse-ervaring opoffert? Wij denken van niet!

Wij van VPN Nederland zijn er sterk van overtuigd dat online veiligheid, vertrouwelijkheid en vrijheid een recht zijn. Een recht dat niet ten koste hoeft te gaan van je comfort of de prestaties van internet waar je aan gewend bent. Daarom zorgen wij ervoor dat VPN Nederland je de beste internet-snelheden biedt, zonder concessies te doen aan je online veiligheid en privacy.

Beveiliging ten koste van snelheid: Wat vertraagt een VPN?

Je hebt misschien gehoord dat VPN’s je internet snelheid kunnen vertragen. Er is niets ergers dan je voorbereiden op het proberen van een nieuwe streamingdienst, om er dan achter te komen dat je er niet van kunt genieten omdat er veel te langzaam wordt geladen. En vaak is dit het geval. Het heeft alles te maken met hoe een VPN werkt om jou en jouw online informatie te beschermen.

Ten eerste gebruiken VPN’s geavanceerde verbindingsprotocollen om je internetverbinding te beveiligen en ondoordringbaar te maken. Die protocollen kunnen behoorlijk ingewikkeld en zwaar zijn, en zonder de juiste implementatie kunnen ze een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van je internetsnelheid.

Ten tweede versleutelt een VPN alle gegevens die je online verstuurt en ontvangt. Dit betekent dat geavanceerde, militaire technologie wordt gebruikt om eerst al je online verkeer te versleutelen, en vervolgens te ontcijferen, wat je internetverbinding kan vertragen.

Tot slot, om je online sporen te verbergen, stuurt een VPN je verbinding door een van zijn eigen servers. Dit betekent dat je verbinding een extra afstand moet afleggen om eerst verbinding te maken met een beveiligde VPN-server voordat je toegang krijgt tot je eindbestemming online.

Andere factoren die van invloed zijn op de snelheid van een VPN

Afgezien van de kern VPN-technologie die al een belasting kan vormen voor je browse-ervaring, zijn er tal van andere factoren die invloed hebben op de snelheid van je VPN. Waaronder:

  • De kwaliteit van je eigen internetverbinding
  • Verbindingsprotocollen die door de VPN worden gebruikt
  • Type en kwaliteit van de encryptie
  • Afstand tot de gekozen VPN-server
  • De belasting van de server waarmee je verbindt
  • Firewalls en antivirusprogramma’s
  • De online diensten die je probeert te gebruiken

Al deze factoren moeten wel een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van je internetverbinding, toch?

Nou, wij bij VPN Nederland denken daar anders over!

VPN Nederland: De volgende stap in VPN-prestaties

VPN Nederland streeft ernaar jouw ultieme internet-upgrade te zijn. Of het nu gaat om online veiligheid, privacy of entertainment – we zetten die extra stap om je de beste, snelste en soepelste VPN-service op de markt te bieden.

VPN Nederland is uitgerust met het volgende om het de snelste VPN te maken:
 

 • Het grootste Nederlandse serverpark
  VPN Nederland komt met de grootste vloot servers in Nederland, dus er is altijd eentje in de buurt die je de beste verbindingsnelheid en ultrasnelle prestaties biedt.
 •  

 • Wereldwijd servernetwerk
  De servers van VPN Nederland staan niet alleen in Nederland. We hebben een wereldwijd netwerk van snelle servers om je de beste verbindingssnelheden te bieden, waar je ook bent. Van de VS tot Australië, we zijn er voor je.
 •  

 • 10 Gbps-servers
  Met de toenemende behoefte aan kwaliteit en snelle internetverbinding hebben we de stap gezet om al onze servers te upgraden naar 10 Gbps om je VPN-snelheden van de volgende generatie te bieden.
 •  

 • Geoptimaliseerde serverbelasting
  VPN Nederland is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Daarom verdeelt onze slimme routeringstechnologie de belasting gelijkmatig tussen onze servers, om al onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden. Onze elegante VPN-app kiest automatisch de beste server voor jouw verbinding, zodat je altijd de beste snelheden hebt.
 •  

 • Toonaangevende verbindingsprotocollen
  VPN Nederland wordt geleverd met de beste VPN-verbindingstechnologieën, perfect geschikt voor elke behoefte en elk apparaat. Hieronder valt het meest geavanceerde, lichtgewicht en snelle verbindingsprotocol – WireGuard, dat de nieuwe standaard voor VPN-prestaties bepaalt.
 •  

 • Aangepaste snelheidsboosts voor elk protocol
  VPN Nederland wordt niet alleen geleverd met de beste protocollen, we hebben ook onder de motorkap gekeken en elk protocol geoptimaliseerd voor extra snelheid, zonder je privacy en beveiliging in gevaar te brengen.
 •  

 • SmartDNS
  Onze unieke SmartDNS-technologie stelt onze VPN in staat om slechts een klein deel van je verkeer via een van onze servers om te leiden om toegang te krijgen tot websites en platforms die niet beschikbaar zijn in Nederland, waardoor we in het voordeel zijn wat betreft internetsnelheid en prestaties. Alle toegang zonder de vertraging.
 •  

 • Handmatige versleutelingsselectie
  VPN Nederland gebruikt de meest geavanceerde en snelle AES-256-bits versleuteling om je online gegevens te beschermen. Maar als onze geweldige internetsnelheden nog niet genoeg voor je zijn, is VPN Nederland de enige service in zijn soort die je in staat stelt het versleutelingsniveau te wijzigen ten gunste van betere verbindingssnelheden.

Bekijk onze snelheden zelf eens

We zeggen niet zomaar dat onze VPN de beste prestaties levert. We kunnen het bewijzen!

Ontdek hoe goed VPN Nederland presteert in onze snelheidstest onder druk:

Normale Internet verbinding
Nederlandse server
Oostenrijkse server
VS server
VK server
Australische server
Ping
15
16
33
145
35
281
Download speed
88.20 Mbps
88.68 Mbps
85.15 Mbps
89.34 Mbps
84.53 Mbps
74.23 Mbps
Upload speed
52.80 Mbps
51.00 Mbps
51.00 Mbps
47.41 Mbps
50.65 Mbps
38.21 Mbps

Zoals je kunt zien, hoe ver weg de server ook is waarmee je verbinding maakt, VPN Nederland biedt je de beste browse-snelheden.

Alle online beveiliging, privacy en vrijheid zonder enige compromis.

Alles wat je nodig hebt, met de snelheid die je nodig hebt

VPN-snelheid is belangrijk. En je moet niet genoegen nemen met minder.

Dankzij de hoge snelheden en onverstoorde internetprestaties van VPN Nederland kun je:

 • ISP-beperkingen omzeilen
  Je Internet Service Provider (ISP) houdt de kwaliteit van je internetverbinding in de gaten en kan deze beperken als ze vinden dat je te veel streamt, downloadt of online games speelt. Met behulp van VPN Nederland blijven al je internetactiviteiten privé, waardoor de volledige snelheid van je internetverbinding wordt benut.
 • Streamen zonder beperkingen
  Dankzij VPN Nederland kun je streamingdiensten ontdekken die je voorheen niet kon gebruiken en heb je toegang tot al je favoriete Nederlandse content vanuit het buitenland. Met onze topsnelheden kun je alles in perfecte kwaliteit streamen zonder buffering.
 • Meer downloaden, sneller downloaden
  Zonder ISP-beperkingen kun je de ware snelheid van je downloads ontketenen en in een oogwenk zoveel content krijgen als je wilt. Je moet het zelf meemaken om het te geloven!

Ondoordringbare beveiliging en eersteklas prestaties

Veel mensen denken dat het gebruik van een VPN onvermijdelijk gepaard gaat met het opofferen van online comfort. VPN Nederland bewijst dat online veiligheid, privacy en vrijheid geen compromis hoeven te zijn.

Onze militaire versleuteling, kogelvrije verbindingstechnologieën, kill switch, geen logboekenbeleid en andere beveiligings- en privacyfuncties houden je volledig veilig en anoniem online, terwijl onze snelle servers, geoptimaliseerde service en geavanceerde VPN-functies ervoor zorgen dat je kunt genieten van browsen, streamen, downloaden en meer op de snelheid die je gewend bent.

Ga niet voor minder kwaliteit. Kies voor VPN Nederland!

Wat krijg je bij zo’n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand