Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk The Roku Channel in Nederland!

Ontdek exclusieve films, series en live tv op The Roku Channel met VPN Nederland!
  •  Krijg toegang tot alles wat The Roku Channel aanbiedt vanuit Nederland
  • Bekijk exclusieve films, series, reality-tv en meer helemaal gratis
  • Krijg met één klik toegang tot alles wat je online wilt

Profiteer van onze tijdelijke korting!

The Roku Channel kijken met VPN Nederland

The Roku Channel met VPN Nederland!

Kijk meer, kijk beter, kijk onbeperkt!

Stap 1

Stap 1
Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op al je apparaten

Stap 2

Stap 2 USA

Start de app en maak verbinding met een van onze sterke servers in de VS

Stap 3

Stap 3
Ga naar The Roku Channel en geniet van gratis en premium content zonder beperkingen!

Zo kun je naar The Roku Channel kijken in Nederland

Ben je een film- en serieliefhebber? Dan wil je natuurlijk altijd zoveel mogelijk keuze hebben als het gaat om streamingdiensten. Laten we daarom eens kijken naar The Roku Channel, een streamingdienst die de laatste tijd enorm populair is geworden. 

Er is alleen één probleem: deze streamingdienst is niet beschikbaar in Nederland. Maar maak je geen zorgen, we gaan je laten zien hoe je dat kunt veranderen. Dus als je nieuwsgierig bent naar wat er allemaal op The Roku Channel te zien is en graag wilt ontdekken hoe je er toegang toe kunt krijgen, lees dan snel verder.

Wat is The Roku Channel?

The Roku Channel is een gratis streamingdienst met advertenties, ontwikkeld door Roku – een fabrikant en distributeur van digitale mediaspelers uit de VS.

Hoewel het Roku-kastje niet alleen in de VS, maar ook over de hele wereld bekend is geworden, is de streamingdienst van The Roku Channel nog vrij nieuw. Gelanceerd in 2017 is het langzaam maar zeker een van de populairste streamingplatforms geworden. En als we kijken naar wat het te bieden heeft, is het niet moeilijk te begrijpen waarom.

Wat is er te zien op The Roku Channel?

The Roku Channel is een enorm streamingplatform met veel content om te bekijken, waaronder films, series en zelfs Amerikaanse live tv. Laten we de content eens onder een vergrootglas leggen:

Films

Er zijn veel goede films te bekijken op het platform. Je hoeft je dus in ieder geval niet snel te vervelen, en er komen bovendien ook regelmatig nieuwe films op het platform te staan. 

Je kunt op The Roku Channel films vinden in bijna elk genre, waaronder Weird: The Al Yankovic Story, Superbad, Only the Brave, American Psycho, Vice, de originele Robocop-films en nog veel meer.

Series

Als het je om series te doen is, is The Roku Channel echt een geweldige bron. Met het aantal originele series dat The Roku Channel heeft, kan het concurreren met bekende namen zoals Netflix of andere grote streamingdiensten die we in Nederland hebben.

We hebben het over series zoals Two Broke Girls, Die Hart en The Strangler

The Roku Channel barst bijna uit zijn voegen van goede series, want je vindt er naast de hierboven genoemde toppers ook andere geweldige en veelgeprezen series zoals Bones, Mayfair Witches, The Expecting, Joe Pickett, iCarly, Happy Valley, Lace, Survive en nog veel meer.

Live TV

Je kunt ook live Amerikaanse tv kijken op het platform, en er zijn niet veel platforms die daarmee kunnen pronken. Je kunt kijken naar bekende Amerikaanse zenders zoals kanalen NBC, Hallmark, ABC, Fox en meer. 

En geniet ook van reality-tv, waaronder Duck Dynasty, Family Feud, The Price is Right en alle gekkigheid dat de Amerikaanse tv te bieden heeft.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kun je The Roku Channel in Nederland bekijken?

Nee. The Roku Channel is exclusief een Amerikaans streamingplatform.

Onlangs is het begonnen met plannen maken om uit te breiden naar andere markten, maar helaas staat Nederland niet op de lijst. En als je op dit moment probeert om toegang te krijgen tot het platform, word je onmiddellijk geblokkeerd vanwege geoblocking, wat mensen uit andere landen ervan weerhoudt om toegang te krijgen tot platforms die exclusief in een bepaald land beschikbaar zijn. Het platform weet waar je vandaan komt doordat je IP-adres precies aangeeft waar je zit.

Dus is er geen manier om The Roku Channel in Nederland te bekijken? Nou, niet tenzij je VPN Nederland hebt!

VPN Nederland is de beste manier om The Roku Channel in Nederland te krijgen

VPN Nederland is een software service waarmee je je virtuele verbinding kunt veranderen zonder op te hoeven staan van de bank. Je virtuele locatie wordt gewijzigd door je verbinding via een van onze servers over de hele wereld te leiden en je lokale IP-adressen toe te wijzen. Op deze manier kun je, door gebruik te maken van een lokaal Amerikaans IP-adres via onze service, toegang krijgen tot The Roku Channel terwijl je in Nederland bent door eenvoudigweg verbinding te maken met een van onze servers met een druk op de knop.

VPN Nederland is de beste service voor deze taak, omdat het de volgende voordelen biedt:

 

  • Een uitgebreide selectie van Amerikaanse servers verspreid over de hele Verenigde Staten die allemaal stabiel, betrouwbaar en efficiënt zijn.
  • Volledige optimalisatie voor streaming, zodat al onze servers altijd werken met elke lokale streamingdienst die je wil gebruiken.
  • Het is een zeer eenvoudig te gebruiken app. Met slechts één druk op de knop kun je meteen beginnen met streamen wat je maar wil!
  • Onze app ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten en alle belangrijke besturingssystemen, waardoor je vrijwel direct toegang hebt tot alles wat je maar wilt.

Hoe stream je The Roku Channel TV vanuit Nederland?

VPN Nederland maakt toegang tot buitenlandse streamingdiensten heel eenvoudig. En om dat te illustreren, hebben we op een rij gezet hoe weinig je er eigenlijk voor hoeft te doen:

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer de app op al je geselecteerde apparaten.
  2. Zodra de app geïnstalleerd is, start je hem op, open je de serverlijst en verbind je met een van onze servers in de Verenigde Staten. Zodra je dat doet, wordt je Nederlandse IP-adres vervangen door een Amerikaans IP-adres.
  3. Ga naar The Roku Channel en start met gratis te genieten van alles wat ze te bieden hebben!

Is de gratis content op The Roku Channel niet voldoende? Je kunt altijd een premium abonnement nemen en nog meer uit het platform halen!

Met VPN Nederland aan je zijde is er altijd wel iets om te kijken. En als je het niet kunt vinden in Nederland, zorgt VPN Nederland ervoor dat je over de grenzen moeiteloos de beste films en series kunt streamen!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand