Zo kijk je de wedstrijd Nederland – VS vanuit het buitenland

dec 5, 2022

Het Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor de knock-out ronde van het WK door met 2-0 van gastland Qatar te winnen. De volgende wedstrijd die Oranje speelt is tegen de VS, dat na een 1-0 overwinning op Iran als tweede eindigde in de groepsfase.

Kijk Nederland vs Amerika overal!

Bekijk het WK 2022 op NOS van overal met VPN Nederland!

Mis onze speciale WK 2022 korting niet!

Nederland tegen de VS, wat kunnen we verwachten?

Van oudsher is Amerika niet de moeilijkste tegenstander om tegen te voetballen, dus wat dat betreft heeft het team van Louis van Gaal geluk met deze uitkomst. Desalniettemin moeten de mannen er nog wel aan gaan trekken, want tot nu toe is het voetbal dat er door hen gespeeld wordt niet wonderschoon, wat van Gaal ook zegt.

Op papier lijkt het dus een gewonnen wedstrijd, maar we juichen pas bij het laatste fluitsignaal.

Waar kun je de wedstrijd zien?

Net als alle andere wedstrijden van dit WK kun je Nederland – VS ook weer kijken via de NOS uitzendingen op tv, of via de streams online via de NPO. En dat is natuurlijk top voor iedereen die in Nederland Oranje wil toejuichen, maar minder leuk voor iedereen die zich in het buitenland bevindt.

Kun je de wedstrijd vanuit het buitenland bekijken?

Helaas is het niet mogelijk om vanuit het buitenland in te schakelen op de uitzendingen van NOS en NPO, zelfs als je binnen Europa blijft. Als je dus voor zaken in het buitenland bent, op vakantie gaat of om een andere reden de grens over moet, is het dus niet mogelijk om de wedstrijd via de Nederlandse kanalen te bekijken.

Maar is er iets wat je daar aan kunt doen?

Hoe kun je de wedstrijd in het buitenland zien?

Je kunt de wedstrijd tussen Nederland en de VS overal bekijken via de NOS met behulp van VPN Nederland!

VPN Nederland is de enige VPN die geoptimaliseerd is voor het deblokkeren van Nederlandse streamingdiensten vanuit elke plek ter wereld, en met behulp van de VPN kun je dus wedstrijd Nederland – VS dus overal ter wereld bekijken. Er is slechts een klik nodig om het te laten werken.

Dit is wat je ervoor moet doen:

  1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer de VPN Nederland app op een device naar keuze.
  2. Vervolgens start je de app en maak je verbinding met een van de vele servers in Nederland. Omdat je een Nederlandse streamingdienst wilt deblokkeren, moet je de NOS laten geloven dat je in Nederland bent, dat is de reden waarom je verbinding moet maken met een Nederlandse server.
  3. Ga naar de website of app van de NPO of NOS en bekijk de wedstrijd!

Geeft Oranje ons een vervroegd sinterklaascadeau?

Zaterdag 3 december om 16.00 wordt er afgetrapt in het Khalifa International Stadion in Al Rayyan. Een bekend stadion, want daar speelde Oranje eerder al tegen Ecuador.

Maakt Nederland de verwachtingen waar en spelen ze de Amerikaanse spelers simpel van het veld? Of heeft de kritiek op het spel van Oranje de spelers een deuk in het imago opgeleverd en moeten ze aan de bak. Wij gaan uit van het eerste en verwachten een vervroegd sinterklaascadeau voor heel het land.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant