Zo kijk je Nederland vs. Ecuador in het buitenland

dec 5, 2022

Balletje trappen op straat is het favoriete tijdverdrijf van menig Ecuadoriaan. Je zou dus zeggen dat ze het voetbal met de paplepel ingegoten krijgen in het Zuid-Amerikaanse land. Toch heeft het nationale team slechts 3 keer meegedaan aan het WK voetbal – ter vergelijking: het Nederlands elftal speelde het kampioenschap 10 keer. Betekent dit dat deze wedstrijd een makkie wordt? Mwah.

Bekijk Nederland vs Ecuador van overal!

Toegang tot NOS en NPO streams waar je ook bent met VPN Nederland!

Mis onze speciale WK 2022 korting niet!

Nederland vs. Ecuador – wat kunnen verwachten?

Ecuador moest nogal aan de bak om door te stromen naar het eindtoernooi van het WK voetbal. Ze moesten het onder meer opnemen tegen Brazilië (1-1) en Argentinië (1-1), niet de minste landen dus. Bovendien heeft het team zich al eerder bewezen door de halve finale van de Copa América te bereiken. Al met al is het Ecuadoriaanse voetbalteam er dus een die je zeker niet moet onderschatten.

Bezwijkt Oranje onder de snelle benen van de Zuid-Amerikanen? Of stralen ‘onze’ jongens genoeg zelfvertrouwen uit om hun tegenstander nerveus te maken? We zullen het zien. Maar hoe eigenlijk?

Waar kun je de wedstrijd Nederland vs. Ecuador streamen?

Natuurlijk kun je de wedstrijden van het Nederlands elftal volgen via de NOS.

Zij zenden de matches gratis uit op tv, en via de eigen app en de app en website van de NPO, NPO Start. Je kunt dus op allerlei manieren genieten van de prestaties van Oranje, en het zal ons niet verbazen als er wat meer ongelukken gebeuren op de weg omdat er veel te veel mensen zijn die dat ene grandioze doelpunt net even wat belangrijker vinden dan het stoplicht waar ze op afrijden (ons advies: ga niet de weg op als Nederland speelt).

Hoewel de wedstrijden dus tegenwoordig voor de meeste mensen binnen handbereik zijn, heeft niet iedereen zoveel geluk. Want wat nou als je de wedstrijd tegen Ecuador in het buitenland wil kijken?

Kun je Nederland vs. Ecuador op de NOS kijken vanuit het buitenland?

Om een beetje mee te kunnen leven met alle Nederlandse Oranjefans is het natuurlijk fijn als je op dezelfde manier naar de wedstrijden kunt kijken als de rest. Al is het maar om te kunnen mekkeren op het commentaar. Maar als je in het buitenland de wedstrijd probeert te kijken via de platformen van de NOS en NPO dan zal dat niet lukken. Zij zien namelijk aan jouw IP-adres dat je je niet in Nederland bevindt. Op het moment dat ze hier achter komen, wordt de toegang tot de stream van de wedstrijd direct geblokkeerd.

Waarom? Dat heeft alles te maken met de rechten voor het uitzenden van de wedstrijden van het WK. Omdat het zo’n enorm groot toernooi is wil iedereen ervan profiteren. Bovendien wil elke land de wedstrijden onder eigen voorwaarden uitzenden.

De NOS heeft de rechten om in Nederland uit te zenden, en mag de wedstrijd dus buiten onze landsgrenzen gewoon niet tonen. Ook als je binnen Europa blijft krijg je geen toegang tot de stream.

Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om in het land waar je bent te zoeken naar een manier om de wedstrijd te kijken, maar soms moet je hiervoor betalen en je zit dan vast aan buitenlands commentaar. Niet ideaal.

Kan het ook anders? Ja!

Hoe stream je Nederland vs. Ecuador vanuit het buitenland?

Ook vanuit het buitenland kun je voor Oranje juichen tijdens de Nederlandse uitzending van de wedstrijd. We zeiden al dat NOS en NPO zien dat je in het buitenland bent door naar je ip-adres te kijken. Maar wat nou als je jouw buitenlandse ip omwisselt voor een Nederlandse? Dan lijkt het dus alsof je je gewoon in Nederland bevindt en krijg je toegang tot alle streams van de NOS en NPO. VPN Nederland is gemaakt om dit voor je te regelen. Dat doen we door:  
  • Het aanbieden van enorm veel echte, fysieke servers door heel Nederland.
  • Optimalisatie van die servers om enorme hoeveelheden verkeer tijdens het WK te verwerken, zodat iedereen de kans krijgt om de streams te bekijken.
  • De ENIGE VPN ter wereld te zijn die specifiek is geoptimaliseerd om Nederlandse streamingdiensten te deblokkeren.
  • Het Nederlands elftal net zo belangrijk te vinden als jij! Daarom staat onze 24/7 ondersteuning altijd voor je klaar!

Nederland vs. Ecuador kijken vanuit het buitenland

Hoe werkt dat dan allemaal precies met zo’n VPN? Het is super eenvoudig. Om de wedstrijd te kunnen zien volg je de volgende stappen: 1. Abonneer je op VPN Nederland 2. Download onze app voor alle apparaten waarop je het liefst voetbal kijkt (VPN Nederland ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten) 3. Start de app en maak verbinding met een server in Nederland (dankzij onze handige serverbelastingsindicator kun je altijd kiezen voor de snelste server) 4. Start de NOS-app, of bekijk de stream via de NPO! Met VPN Nederland kun je altijd en overal juichen voor Oranje!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant